piotrekbe 26.01.10, 13:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madame_ichnick ach to pokolenie wychowane bezstresowo, w toleranc 26.01.10, 13:58 tolerancji dla odmienności... róbta co chceta... Odpowiedz Link Zgłoś
cymbalontko Brutalnie napadał kobiety. Trwają poszukiwania ... 26.01.10, 14:05 Złapać bandytę i na żywca obciąć jajka. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrojarz.betoniarz I po co taki karaluch żyje? Oby go 26.01.10, 14:21 zlikwidowano przy próbie stawiania oporu. No bo gdyby jemu pocięto ryj żyletką i pobito przy przesłuchaniu to byłby wrzask, że prawa "człowieka" itp. delicje. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Brutalnie napadał kobiety. Trwają poszukiwania ... 26.01.10, 14:24 Jakaś forma publicznej chłosty z transmisją telewizyjną albo chcociaż radiową by się jednak przydała bo ci debile nie mają wyobraźni i gotowi każdego skroić dla paru złotych Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Brutalnie napadał kobiety. Trwają poszukiwania ... 26.01.10, 14:42 Wyrwać chwasta !! Odpowiedz Link Zgłoś
manny_calavera strach ma wielkie oczy 26.01.10, 15:08 Patrząc na rysopis, przestępca jest kosmitą... Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Mnie raczej wygląda na piS_dogłowego 26.01.10, 15:39 manny_calavera napisała: > Patrząc na rysopis, przestępca jest kosmitą... Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Brutalnie napadał kobiety. Trwają poszukiwania ... 26.01.10, 15:10 Takich to powinno się za nóżki i ościanę... Odpowiedz Link Zgłoś
mm-18 Do pismaków. 26.01.10, 15:58 Brutalnie napadał kobiety. Mam pytanie: jak wygląda napad nie brutalny? Czy bezmózgi pismak jest w stanie to sprecyzować? Odpowiedz Link Zgłoś
bopos Re: Do pismaków. 27.01.10, 11:24 mm-18 napisał: > Brutalnie napadał kobiety. > Mam pytanie: jak wygląda napad nie brutalny? Czy bezmózgi pismak jest w stanie to sprecyzować? Proszę uprzejmie dziewczynko. Napad 'nie brutalny' to taki w którym nie dochodzi do pobicia czy też zranienie. Ale w dalszym ciągu jest to napad. Panienka zrozumiała? Odpowiedz Link Zgłoś
iqat Re: Do pismaków. 12.02.10, 11:07 gwałt to nie wyrwanie kobiecie torebki, gwałt z definicji jest brutalną napaścią Odpowiedz Link Zgłoś
omertahistoriamafii A wg rysownika to Michael Jackson z trądzikiem ;) 26.01.10, 16:17 Odpowiedz Link Zgłoś
sarkafarka0 Re 26.01.10, 16:54 ja go znam i potwierdzam to misiu jackson, juz go zlapal jego lekarz i przy probie obezwladnienia tabletkami michael zmarl wiec kolega od zbrojen powinien byc usatysfakcjonowany Odpowiedz Link Zgłoś
green-zielonogorzanka Brutalnie napadał kobiety. Trwają poszukiwania ... 26.01.10, 17:30 Wydaje mi się ze napaść mozna na kogoś nie wyrządzając komuś krzywdy (np.kradzież), lub tak jak w tej sytuacji, napaść brutalnie (okaleczyć) Odpowiedz Link Zgłoś