mcjarell 29.01.10, 09:28 I byłaby to dobra wiadomość.Język Lisa jest chamski, więc jego brak mnie nie zmartwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jurek4491 Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie si... 29.01.10, 09:33 Pan Lis jest cwany jak lis,język pozostanie na swoim miejscu Kaczyński będzie kandydował na bank. Odpowiedz Link Zgłoś
300zl Kaczyński to jedyny PiSiuar 29.01.10, 10:30 który ma jakieś poparcie wśród swoich a jak przeprosi rydzola i pocałuje go w niemytą stopę, obieca miliony na dziurę do piekła to dostanie wsparcie moherów Odpowiedz Link Zgłoś
mcjarell Re: Kaczyński to jedyny PiSiuar 29.01.10, 13:41 Uważasz, że cudak Tusek, który siedzi cały czas w szafie ze strachu jest lepszy? Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: Kaczyński to jedyny PiSiuar 29.01.10, 13:57 "siedzi w szafie" "łże-elity" "ryży" "hucpa" itd. itp. Czemu wy wszyscy używacie tych samych pojęć w tej centrali? Odrobinka własnej inwencji mogłaby stworzyć pozory, że piszecie samodzielnie, np. "chowa się pod łóżkiem" itp? Odpowiedz Link Zgłoś
terminal_slawkow Re:Głupoty Lisa 29.01.10, 15:19 Ale brednie wygadeuje. Co mie obchodzi jego język. To jest jego prywatna sprawa co z nim zrobi. Może go nawet wsadzić Tuskowi w d. Odpowiedz Link Zgłoś
avocem Re:Głupoty Lisa 13.10.10, 16:39 Panie Lis, czekamy na realizację zobowiązania... Odpowiedz Link Zgłoś
babcia.klozetova Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 10:53 jurek4491 napisał: > Pan Lis jest cwany jak lis,język pozostanie na swoim miejscu Kaczyński będzie > kandydował na bank. Ja sądzę inaczej: obywatel prezydent jest tak zawzięty, że dla własnej (i brata) satysfakcji z odgryzienia języka przez Lisa zrezygnuje z wyborów :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 16:50 babcia.klozetova napisała: > jurek4491 napisał: > > > Pan Lis jest cwany jak lis,język pozostanie na swoim miejscu Kaczyński bę > dzie > > kandydował na bank. > > Ja sądzę inaczej: obywatel prezydent jest tak zawzięty, że dla własnej (i brata > ) > satysfakcji z odgryzienia języka przez Lisa zrezygnuje z wyborów :-P > alez by mie tym zaimponowal! swoja droga to typowa win-win situation, tzn. gdyby jeden zrezygnowal, a drugi odgryzl. Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 10:53 > Pan Lis jest cwany jak lis,język pozostanie na swoim miejscu oczywiście że zostanie. przecież przezornie nie zdeklarował ze chodzi mu o jego własny język Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 11:40 To ci dopiero, myślisz, że Lis ma cudzy język? Bo napisał "sobie", jak Ty sobie to wyobrażasz? Opowiedz nam. Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 14:08 pewienlekarz napisał: > To ci dopiero, myślisz, że Lis ma cudzy język? Bo napisał "sobie", jak Ty sobie > to wyobrażasz? Opowiedz nam. Tak zwrot lingwiczny - w stylu: "Jak mnie co najdzie, to odgryzam sobie kawałek języka... najczęściej kawałek języka mojej małżonki, ale może być też język czyjkolwiek..." :D Odpowiedz Link Zgłoś
tacx Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 14:32 > To ci dopiero, myślisz, że Lis ma cudzy język? Bo napisał "sobie", jak Ty sobie > to wyobrażasz? Opowiedz nam. Właśnie jem sobie udziec. nie wiem... może myślisz że jem własną nogę? Zapowiadasz się na marnego papugę skoro nie potrafisz logicznie rozebrać zdania i wykazać że jego sens jest niejednoznaczny i niekoniecznie autor miał na myśli to co każdy chciałby wyczytać Odpowiedz Link Zgłoś
pewienlekarz Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 15:16 Po pierwsze: na jakiego znowu papugę, bo oprócz tego, że lis ma nieswój język, dowiaduję się jeszcze, że będę adwokatem, albo nie daj Bóg, ptakiem! Po drugie: różnica między "jem sobie udziec", a "odgryzam sobie udziec" jest raczej zauważalna (zwłaszcza że "odgryzać komuś coś" to poprawna forma, a "jeść sobie coś" to potoczny zwrot o innym znaczeniu). Naprawdę: trzeba dużo wyobraźni (lub złej woli) żeby sprowadzić już absurdalną wypowiedź do tego poziomu. Gratuluję. :) Pozdrawiam Twoja papużka. hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinocchio w rozmowie to retoryka, na piśmie idiotyzm 29.01.10, 10:12 Nie bylem wielkim fanem Tomasza Lisa, uwazałem go jedynie za bufona, ale mam wrazenie ze spadło mu ostatnio IQ. Nie zależnie od pogladów politycznych takie oświadczenie jest głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
mrotom Re: w rozmowie to retoryka, na piśmie idiotyzm 29.01.10, 12:42 pinocchio napisał: > Nie bylem wielkim fanem Tomasza Lisa, > uwazałem go jedynie za bufona, ale mam wrazenie ze spadło mu ostatnio IQ. > > Nie zależnie od pogladów politycznych takie oświadczenie jest głupotą. Z przykrością stwierdzam, że masz racje. Lis ostatnio mnie dość często rozczarowuje. On chyba sam już nie wie jakie ma poglądy, albo musi zachować "poprawność polityczną" względem pracodawcy i dlatego tak się mota... Jedno jest pewne, jego deklaracja jest wyjątkowo durna. Mógł się zobowiązać do przemalowania włosów jak to uczynił redaktor Jacek Balkan w razie jeżeli powstanie w Polsce do końca 2009 chociaż jedna stacja do ładowania pojazdów elektrycznych. No i prowadził "Motodziennik" przez tydzień na zielono ;-) Lis natomiast swojej deklaracji nigdy nie spełni niezależnie od decyzji Lecha K. Z resztą nie chciałbym, ażeby w tym przypadku Lis był słowny, bo mimo wszystko lubię gościa, jak również nie mam ochoty oglądać, czy też słuchać o akcie jakoby nie było makabrycznym... pozdrawiam mrotom Odpowiedz Link Zgłoś
szopad kaczynski specjalnie nie bedzie kandydowal 29.01.10, 10:12 zeby lis musial sobie odgryzc jezyk Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: kaczynski specjalnie nie bedzie kandydowal 29.01.10, 10:29 Wcale bym się nie zdziwił. Kaczory są lekko zdziecinniałe. --- www.politycznie.pluru.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pashow.von Za Kaczyńskich??? 29.01.10, 10:17 Panie Tomku! Oni dwaj nie są warci odgryzania nawet 1/5 Pana paznokcia. Niech Pan szybko się wycofa z tej głupiej obietnicy, bo to przesadnie i niepotrzebnie wzmacnia rangę Kaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss Odgryzę sobie język - i spokoj 29.01.10, 10:18 No, geniusz po prostu. Jaki przewidujacy i ofiarny? Jedyna korzysc, ze moze nie bedzie prowadzil tych stronniczych programow. I telewizja troche zaoszczedzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 10:20 Może jakaś strona z petycją do Pana Prezydenta, gra jest warta świeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
klaa Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 11:47 Zdecydowanie jest warta świeczki. Lis, któremu zostało tylko pisanie, czy Lis, który śmiesznie bełkoce, zamiast wygłaszać swoje napuszone kwestie, to miła perspektywa. :) Tylko Hania by na tym straciła - bye, bye cunnilingus. Odpowiedz Link Zgłoś
a0a0a0 Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietnica... 29.01.10, 10:20 OD BUTA JEZYKA :) jak by co Odpowiedz Link Zgłoś
rilley Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 29.01.10, 10:22 Co za kretynizm. Ale bym się śmiał z Lisa, gdyby jednak Lech Kaczyński nie kandydował - z jakichś powodów obiektywnych np zdrowotnych. Do grudnia kawał czasu, przecież zawsze może mu się coś stać np wypadek, jak każdemu z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Lis przesadził 29.01.10, 11:00 W przypadku dużego prawdopodobieństwa nie wejścia do II tury Kaczyński może się wycofać, choćby z powodów zdrowotnych, czy twierdząc, że ma zbyt mały wpływ na politykę państwa, protestując przeciwko zbyt małemu budżetowi kancelarii, albo z powodu nagłej chęci powrotu do pracy naukowej. Dla PiSu najgorsze byłoby odpadnięcie w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
rilley Re: Zaskakujące obietnica w TOK FM. Lis odgryzie 13.04.10, 09:29 no i wykrakałem :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietnica... 29.01.10, 10:23 Mysle,ze L.Kaczynski powinien sprawdzic prawdomównosc i dotrzymywanie obietnic przez Lisa.Po takim zabiegu ciekawie by wygladaly jego programy,pewnie najpierw musialby isc gdzies do skoly i ucyc sie mówic na nowo. Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietni 29.01.10, 10:48 Po co? Chyba nikt nie spodziewa się, że p. Lis zachowa się honorowo i sobie odeżre....? Odpowiedz Link Zgłoś
gemciu83 29 marca 2010 r. ? 29.01.10, 10:23 A dlaczego list Pana Lisa datowany jest na 29 marca 2010 r. ? Odpowiedz Link Zgłoś
jupiter116 Re: Pewnie na kalendarzu się chłop nie rozeznaje. 29.01.10, 14:10 Albo w ramach treningu oczy sobie wyłupił :) Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon202 Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietnica... 29.01.10, 10:24 wszystko ładnie pięknie... szkoda ze jak dla mnie oświadczenie pana Tomasza Lisa jest z 29 marca 2010:) w związku z tym w żaden sposób jego zobowiązanie jest nieskuteczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jaac-p Re: Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietni 29.01.10, 10:44 E tam "nieskuteczne"... zwykła pisarska omyłka. Ważna jest data zgłoszenia (ogłoszenia) zobowiązania. Moim zdaniem skoro jest pewne, że to uczynił i kiedy (a jest!) to spokojnie mozemy trzymać go za słowo. W sumie - sądzac po tej obietnicy - trochę głupawy to czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
p.wlodziu Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca obietnica... 29.01.10, 10:25 Chyba Lisowi ODBIŁO. Ciekawe co on miał na myśli? To,że straci gadanego to mała strata. To,że L. Kaczyński nie będzie kandydował- to też nikt nie będzie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
anbat Tomasz Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca ob... 29.01.10, 10:25 Najpierw to niech pan Tomasz zajrzy do kalendarza jaki obecnie mamy miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Tomasz Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca 29.01.10, 10:40 Jak to jaki? PO TRZYKROĆ STYCZEŃ!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kabanos84 Tomasz Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca ob... 29.01.10, 10:26 A Wy co możecie obiecać w zamian za niekandydowanie Leszka w wyborach? Ja np. przez trzy dni powstrzymam się od onanizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zebrzec :( 29.01.10, 10:28 Mozesz sobie karierowiczu obcinac wszystko co chcesz... szołmen sie znalazł... Odpowiedz Link Zgłoś
knik A tak na przekór 29.01.10, 10:28 Lech Kaczyński powinien zrobić mu teraz dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
sajm Re: A tak na przekór 29.01.10, 15:09 to samo sobie pomyślałem: tak dla jaj powinien zrezygnowac z drugiej kadencji ciekawe co by Lis zrobił:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xnonorx Smutne, jeśli tylko tylko tyle może zrobić. 29.01.10, 10:29 Jako dziennikarz powinien chyba wiedziec jak skorzystać z innych, bardziej skutecznych możliwości. ...ale skoro tylko to mu przyszło do głowy, to zastanawiam się czy kiedyś nieopatrznie nie założył sie o odgryzienie kawałka mózgu.... Odpowiedz Link Zgłoś
mlasskacz Głupie to obietnice,bo jeszcze głupsze byłoby ich 29.01.10, 10:38 spełnienie. Takie numery świadczą, ze Lis nie jest za mądry. Odpowiedz Link Zgłoś
janci0 Re: Głupie to obietnice,bo jeszcze głupsze byłoby 29.01.10, 10:41 Bez sensu czepiacie się języka. Chodzi o jego pewność że mimo różnych podchodów PiSu, Lechu będzie kandydatem na prezia. Odpowiedz Link Zgłoś
slbm Re: Głupie to obietnice,bo jeszcze głupsze byłoby 29.01.10, 15:53 To mógł użyć argumentu poważniejszego niż na poziomie przedszkola. Np. powiedzieć, że zakończy karierę medialną. Myślałem, że już zgolenie wąsów przez Krzysztofa Putrę było pomysłem dziecinnym, ale redaktor Lis to przebił. Odpowiedz Link Zgłoś
urke Re: Głupie to obietnice,bo jeszcze głupsze byłoby 29.01.10, 10:50 zawsze sprawial wrazenie rozkapryszonego dzieciucha. polotem blyszczal tylko wtedy kiedy do tego solidnie przygotowal. dzis odkryl karty. jeszcze numer z ta data na oswiadczeniu. dzieciuch. Odpowiedz Link Zgłoś
drabinahaha1 Lis dołożył swoje 3 grosze do zawracania POwcom 29.01.10, 10:41 durnych głów. Czy was nie żenuje jak was traktują wasi politycy. Jak odwracają uwagę o Mira? Żal mi was, jak łatwo wami się steruje, żal. Odpowiedz Link Zgłoś
syn_wojtyly kolejny autorytet zachowuje sie jak kretyn 29.01.10, 10:42 autorytet niczym doda czy wojewodzki he he Odpowiedz Link Zgłoś
stanczykowo Tomasz Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca ob... 29.01.10, 10:42 Prawdziwy lis potrafi sobie odgryźć łapę, byle się wydostać z sideł. Czy Lis Tomasz wpadnie we własne sidła? Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Tomasz Lis: Odgryzę sobie język. Zaskakująca ob... 29.01.10, 10:45 Lis do najbystrzejszych nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
krk01 dlaczego ta miernota wciaz wtvp? 29.01.10, 10:46 Ja to bym marzył o tym żeby wreszcie zwolniono go z tvp!!! dosc utrzymywania tak koszmarnie wielkich zarobkow dla miernot dziennikarskich z pieniedzy podatnika! co to bylo z ta ostatnia nagroda dla niego? zawazyly glosy jakich gazet? dzialkowiec i ogrodnik? jakos tak to bylo... Odpowiedz Link Zgłoś