swojak11 [...] 11.02.10, 14:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Ja tam sie boją wszystkich pedofili 11.02.10, 15:32 niemniej, jak widać, skoro 40 na 100 to homoseksualiści (chociaż skąd te dane to nie wiadomo, podasz jakieś źródło?) to najwyraźniej matematyka nie jest Twoja mocną stroną, bo o chyba tych 60% trzeba bać się trochę bardziej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: 40% pedofili to pederaci ! uważajcie na nich 11.02.10, 16:36 Mamy ciebie na oku,,,;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta manipujacja zdjęciem 11.02.10, 14:08 dlaczego zamiast zdjęcia posła nie umieścić jakiegoś innego, na przykład z całującymi się chłopcami? w końcu o nich chodzi w tej sprawie :) czy relacjom z euro pride będą także towarzyszyły zdjęcia posłów pisu??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Na pewno? 11.02.10, 15:35 ksiadz_gazeta napisał: > dlaczego zamiast zdjęcia posła nie umieścić jakiegoś innego, na przykład z > całującymi się chłopcami? w końcu o nich chodzi w tej sprawie :) czy relacjom > z euro pride będą także towarzyszyły zdjęcia posłów pisu??? :))) Tekst jest o tym, że poseł uzył wobec homoseksualistów pejoratywnych określeń i o tym, że zagrozili mu sądem. Więc gdzie tutaj manipulacja? Odpowiedz Link Zgłoś
ksiadz_gazeta oczywiscie 11.02.10, 16:00 nie pejoratywne, ale zdroworozsądkowe, a zresztą pejoratywne jest wszystko, co nie pasuje homoseksualistom, nie ma mowy, żeby mieć inne zdanie, bo zaraz trąbią, że to mowa nienawiści, taka tam homodyktatura skoro czują się pokrzywdzeni, to może jakaś fotka właśnie oburzonych homosiów? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
y.y O proszę:) 18.02.10, 08:45 Jak szybciutko zmieniamy temat:) Czyli - jak się okazało, że nie umiemy udowodnić, że to manipulacja, to teraz zmieniamy temat i próbujemy udowodnić, że ten Pan miał racje i tak dalej. Czyli wcześniej to de facto Ty manipulowałeś, a nie autor tekstu:) A co do pejoratywności. Opinię Posła o tym, że homoseksualizm jest odchyleniem od normy - rozumiałbym, gdyby na tym się to skończyło. Poseł ma prawo nie lubić homoseksualistów, ja tam jego poglądu nie podzielam, ale rozumiem, że nie każdemu się to musi podobać. Ale kiedy poseł mówi również, że to zboczeniec, to sorry, ale jest to określenie pejoratywne i obraźliwe w powszechnym rozumieniu, więc nie wypisuj mi tu głuypot o tym, że to niby jest zdrowy rozsądek, bo to zwykłe chamstwo i tyle. Taki burak nie powinien w sejmie zasiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
darwii I jak ma być lepiej... 11.02.10, 14:14 ...skoro tak ograniczony człowiek jest posłem? Zła karma go dogoni, wiem o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
misshyde Re: I jak ma być lepiej... 11.02.10, 14:20 darwii napisała: > ...skoro tak ograniczony człowiek jest posłem? Zła karma go dogoni, > wiem o tym. Rozumiem, ze byloby pieknie, gdyby nikt sie nie wypowiadal na temat gejow albo najlepiej ich popieral, trzymal za raczke, ze im tak zle, ze sa tacy biedni... Odpowiedz Link Zgłoś
slamazzar Re: Jaka Pieta, taki mozg. 15.02.10, 05:00 Nie obrażaj bezmyślnie "katolyków". A ten z Bożej łaski poseł to nawet nie pięta - to but, i to z lewej nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 [...] 11.02.10, 14:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Re: Ile warte są przeprosiny takiego półgłówka? 11.02.10, 14:38 Hmmm....typowe zagrywki nienawistnych "prawdziwych Polakow" - dodaj do listow Hitlera, zabojcow ksiedza Popieloszki i Ali Agce:p. Marna prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Homoseksualiści żądają przeprosin od posła Pi 11.02.10, 14:45 Ta kanalia napisała: "dlaczego chce dyskryminować twórczość nekrofilów, pedofilów i zoofilów? Homoseksualizm jest dewiacją podobną do każdej z powyższych" wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7452199,Ksieza_skarca_Zdrojewskiego__Posel_PiS__Propagowanie.html Mam nadzieję, że sąd wytłumaczy temu czemuś, jaka jest chociażby różnica między przemocą seksualną a dobrowolnym aktem. Brzydzę się takimi kreaturami jak poseł Pięta. Odpowiedz Link Zgłoś
a_weasley Re: Homoseksualiści żądają przeprosin od posła Pi 11.02.10, 15:21 Kim-lan-san napisała: > Ta [tu następuje słowo charakterystyczne dla tolerantów] napisała: > "dlaczego chce dyskryminować twórczość nekrofilów, pedofilów i zoofilów? > Homoseksualizm jest dewiacją podobną do każdej z powyższych" > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,7452199,Ksieza_skarca_Zdrojewskiego__Posel_PiS__Propagowanie.html > Mam nadzieję, że sąd wytłumaczy temu czemuś, jaka jest chociażby różnica międz > y > przemocą seksualną a dobrowolnym aktem. Czyżby do istoty wymienionych przez pos. Piętę orientacji seksualnych należała przemoc? Pedofilia i zoofilia spokojnie mogą się bez niej obejść. A nekrofilia nawet z założenia się bez niej obywa. Odpowiedz Link Zgłoś
kim-lan-san Re: Homoseksualiści żądają przeprosin od posła Pi 11.02.10, 15:29 Przemoc nie musi być fizyczna. To po pierwsze, po drugie powiedziałem "chociażby", co sugeruje że różnic jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Homoseksualizm nie jest zboczeniem 11.02.10, 14:47 Zrewiduj swoja wiedze - homoseksualizm nie jest zboczeniem,przynajmniej dla seksuologow, psychologow i psychiatrow. Rozumiem, ze dysponujesz wieksza wiedza niz oni i masz prawo wskazywac i definiowac co jest zboczeniem a co nie. Moim zdaniem odstepstwem od norm kultury jest Twoja wypowiedz - zatem jest zboczeniem a ty jestes zboczencem zboczencu. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Homoseksualizm nie jest zboczeniem 11.02.10, 15:41 to samo WHO ktore znioslo okolo 2000 roku homoseskualizm z listy chorob i dewiacji usilowalo zarazic w 2009 roku ponad polowe populacji ludzkosci groznym szczepem wirusa zapodawanego w szczepionkach. ta sama organizacja podaje noworodkom w szczepionkach rtec ktora jest przyczyna czestszego powstawania alergii, nieuleczalnych schorzen itd. i ty chcesz mi powiedziec ze ta organizacja ma cos wspolnego z nauka, wiedza i dziala w trosce o zdrowie i dobro majac za cel prawde? kpisz czy o droge pytasz? na rzetelne badania ktore wskazuja ze mozna homoseksualizm z powodzeniem leczyc, na te ktore wskazuja czynnki srodowiskowe jako jedne z glownych powstawania zaburzen orientacji seksualnych w tym i homoseksualizmu reaguja oburzeniem i grozbami wyklecia ze srodowiska naukowego. to sa ci sami ludzie ktorzy w 2009 roku probowali wybic polowe ludzkosci... lub jak wolisz... zarobic gigantyczne pieniadze na ludzkiej krzywdzie i strachu. gratuluje, mysl tak dalej, daleko zajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Homoseksualizm nie jest zboczeniem 11.02.10, 15:44 masher napisał: > to samo WHO ktore znioslo okolo 2000 roku homoseskualizm z listy chorob i > dewiacji usilowalo zarazic w 2009 roku ponad polowe populacji ludzkosci groznym > szczepem wirusa zapodawanego w szczepionkach. ta sama organizacja podaje > noworodkom w szczepionkach rtec ktora jest przyczyna czestszego powstawania > alergii, nieuleczalnych schorzen itd. i ty chcesz mi powiedziec ze ta > organizacja ma cos wspolnego z nauka, wiedza i dziala w trosce o zdrowie i dobr > o > majac za cel prawde? kpisz czy o droge pytasz? Możesz wyjaśnić o co chodzi z rtęcią w szczepionkach? Bo podejrzewam że jesteś antyszczepionkowym oszołomem ale może w bzdurze którą podałeś jest jakiś cień sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Homoseksualizm nie jest zboczeniem 11.02.10, 20:48 to sobie poszukaj co znajduje sie obecnie w skladzie szczepionek dla niemowlakow i nie tylko oraz co z tego wynikalo dla zdrowia i zycia nimi zaszczepionych. nie bede nikogo uswiadamial, wiedze trzeba zdobywac samemu bo tylko wtedy sie ja ceni i szanuje. za tym takze stoi who ktore ma wszystkich i wszystko w dupie bo za nic przed nikim nie odpowiadaja. robia sobie ze swiata nauki samowolke do zbijania kasy i uklady do klepania sie po plecach. jeszcze nie tak dawno maryche probowali w raportach uznac za nieszkodliwa rosline lecznicza czym sie ku uciesze gawiedzi zwolennicy lekkich dragow podpieraja przy dyskusjach o legalizacji lol Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Homoseksualizm nie jest zboczeniem 11.02.10, 21:31 masher napisał: > to sobie poszukaj co znajduje sie obecnie w skladzie szczepionek dla niemowlako > w > i nie tylko oraz co z tego wynikalo dla zdrowia i zycia nimi zaszczepionych. A co się znajdowało? Przecież na pewno nie rtęć w stanie wolnym. > ni > e > bede nikogo uswiadamial, wiedze trzeba zdobywac samemu bo tylko wtedy sie ja > ceni i szanuje. No więc bzdurą wierutną jest jakoby w szczepionkach znajdowała się rtęć w stanie czystym. > za tym takze stoi who ktore ma wszystkich i wszystko w dupie bo za nic przed > nikim nie odpowiadaja. robia sobie ze swiata nauki samowolke do zbijania kasy i > uklady do klepania sie po plecach. jeszcze nie tak dawno maryche probowali w > raportach uznac za nieszkodliwa rosline lecznicza czym sie ku uciesze gawiedzi > zwolennicy lekkich dragow podpieraja przy dyskusjach o legalizacji lol No tym razem wynurzeń nie na temat nie wyciąłem bo zabawnie pokazują do czego prowadzi wyciąganie wniosków z bzdur :D Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Homoseksualizm nie jest zboczeniem 13.02.10, 00:12 jak to mowia, ignorancja jest blogoslawienstwem. tylko czy to jeszcze ignorancja... Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Poprawność - kiedyś: pedał, dzisiaj: gej........ 11.02.10, 15:12 Kiedyś Murzyn - dzisiaj Afrykanin luB Afroamerykanin (jeśli Murzyn ma szczęście być obywatelem USA). Kiedyś zdrajca - dziś patriota (bo niuasne...) Kiedyś bandyta - dzisiaj człowiek honoru. Oto do czego doprowadziła politpoprawność. DO CAŁKOWITEGO ZAKŁAMANIA CODZIENNEGO JĘZYKA!!!!! ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: kapitan_stopczyk 11.02.10, 16:06 Masz 100% racji. Zyjemy w czasach kompletnego odwracania kota ogonem. Eurolewacka mniejszosc narzuca spoleczenstwu na sile swoje zboczone poglady i zwalcza namietnie prawo do swobodnej wypowiedzi. Maja oni tupet jak sie patrzy. Do swoich celow potrafia doskonale wykorzystywac system prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 15:16 talking_head napisał: > i będzie was bolało. > nie wiem czemu poseł ma przepraszac za powiedzenie paru słów prawdy. > Oczywiście zdarzaja się ludzie którzy uważają, że odbyt służy nie do > wydalania odchodów tylko do rozkoszy cielesnych ale to juz ich > problem. Zdarzaja się ludzie którzy przeżywają rozkosz poprzez > kontakt z samymi odchodami. Ich też nie wolno nazwać "zboczeńcami" ? > Może w magazynach Muzeum narodowego Piotrowski znajdzie > jakies "eksponaty" dotyczace koprofagów ? > Najlepiej niech poszuka w toalecie. tam jest jego miejsce i miejsce > dla jego 'sztuki" Czy księży wolno nazywać zboczeńcami wg ciebie? Pomijam chybione porównania orientacji do dewiacji :D Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 15:31 to czy ktos jest dewiantem czy nie nie ma nic wspólnego z profesja jaką uprawia. Ksiądz homoseksualista jest dewiantem, podobnie jak rabin, pastor, hydraulik itp. Nie ma czegos takiego jak "orientacja seksualna", termin ten jest wymysłem zidiociałej "lewizny" i nie ma nic wspólnego z nauką i naturą. Czy jesli ktoś "współżyje" z przewodem od odkurzacza czy też czerpie rozkosz z kontaktu z wydzielinami partnera tez to nazwiesz "orientacją" ? Oczywiście wśród "lewizny" nie wolno nikogo oceniać, wszelkie wartościowanie jest zakazane i człowiek mówiący że jest Napoleonem uwazany jest za "mądrego inaczej". Też tak można. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 15:37 talking_head napisał: > to czy ktos jest dewiantem czy nie nie ma nic wspólnego z profesja > jaką uprawia. Ależ ksiądz to powołanie. I do uprawiania zawodu księdza trzeba być dewiantem :) > Ksiądz homoseksualista jest dewiantem, podobnie jak > rabin, pastor, hydraulik itp. Dewiacją jest chodzenie w kieckach i powstrzymywanie się od współżycia. To nie jest normalne sorry. > Nie ma czegos takiego jak "orientacja seksualna", termin ten jest > wymysłem zidiociałej "lewizny" i nie ma nic wspólnego z nauką i > naturą. Wracaj więc do jaskinii i tam kontynuuj swój protest przed zidiociałymi wynalazkami :D > Czy jesli ktoś "współżyje" z przewodem od odkurzacza czy też > czerpie rozkosz z kontaktu z wydzielinami partnera tez to > nazwiesz "orientacją" ? Jeśli w ten sposób może stworzyć normalny, uczuciowy związek to tak. Niestety póki co nie może :D > Oczywiście wśród "lewizny" nie wolno nikogo > oceniać, wszelkie wartościowanie jest zakazane i człowiek mówiący że > jest Napoleonem uwazany jest za "mądrego inaczej". Też tak można. Dlatego odważnie nazywajmy księży zboczeńcami. Nie wikłajmy się w absurdy politpoprawności. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 15:59 Co was tak 'grzeje' ten zakaz współżycia u księży ? za mało macie obiektów pożądania ? idąc twoim tokiem rozumowania ktoś kto "powstrzymuje się od sporzywania posiłków" czyli po prostu pości też jest dewiantem ? No i co ci przeszkadzają faceci 'w kieckach" , równie nerwowo reagujesz na hindusa w turbanie na głowie czy na żyda starozakonnego w hałacie ? Ale na koniec, nie martw się, to mozna leczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro1984 Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 16:25 w końcu ty i tobie podobni powiadacie, że m.in. dlatego homoseksualizm jest nienormalny, bo nie ma z niego potomstwa (jakby sens człowieczeństwa sprowadzając do robienia za byka rozpłodowego), prawda? a taki celibat wg ciebie jest normalny? jak dla mnie rażąca niekonsekwencja. powiesz, że jakby ksiądz chciał (ten hetero oczywiście), toby mógł mieć. a ja ci powiem, że jakby homo chciał i przemógł obrzydzenie do kobiety, to też by mógł mieć. tylko po co? entuzjaści prokreacji nie biorą pod uwagę, że nawet z tymi bodaj 4-5% homoseksualistów światowa populacja utrzymuje dodatni przyrost naturalny. jak dla mnie ponad 6 miliardów to aż tak nadto. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 16:43 > Co was tak 'grzeje' ten zakaz współżycia u księży ? za mało macie > obiektów pożądania ? Nas? Po prostu zboczeńcy w kieckach z firankami, których "praca" polega m.in. na byciu dewiantem (zakaz współżycia) są dobrym przykładem na to jak elastyczny musi być umysł większości nienawistników którzy z homoseksualistów zrobili sobie laleczkę do wkłuwania szpilek :) > idąc twoim tokiem rozumowania ktoś kto "powstrzymuje się od > sporzywania posiłków" czyli po prostu pości też jest dewiantem ? Dlaczego nie zastanawiasz się nad "analogiami" broniącymi homoseksualistów a zależy ci na "dowodzeniu", że księża to nie zboczeńcy? Co ci zależy? Zauważ, że nasza dyskusja dotyczy tak wrażliwego dla każdego społeczeństwa tematu jakim są okolice d*py i tego kto i gdzie wkłada swoje przyrodzenie. A ty tu z jedzeniem wyjeżdżasz. > No i co ci przeszkadzają faceci 'w kieckach" , równie nerwowo > reagujesz na hindusa w turbanie na głowie czy na żyda starozakonnego > w hałacie ? Nic mi nie przeszkadzają - ja zboczeńców toleruję :) > Ale na koniec, nie martw się, to mozna leczyć. Co można leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal-1972 Orientacja seksualna jest tylko jedna: 11.02.10, 16:18 Facet jest zorientowany na kobitkę, a kobitka na faceta. WSZYSTKO INNE TO OBRZYDLIWE ZBOCZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
handyandy1 Re: Zboki, z nerwów dostaniecie zatwardzenia 11.02.10, 15:17 "Podobnie też mężczyźni zaniechali przyrodzonego obcowania z kobietą, zapałali jedni ku drugim żądazą, mężczyźni z mężczyznami popełniając sromotę i ponosząc na sobie samych należną za ich zboczenie karę" List do Rzymian 1,27 Ta kara to pewnie nie tylko choroby powstałe w związku "z" ale też i swoiste zaćmienie umysłu i niezdolność dostrzeżenia prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus24kr [...] 11.02.10, 15:20 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
reveri Homoseksualiści żądają ... hmmm ... 11.02.10, 15:21 ... każdy człowiek, z natury jest seksualny ale żeby być sfiksowanym na punkcie własnego seksu i czynić z niego identyfikator osobowości ! Nikt mi nie powie, że to podpada pod coś co nazywamy normalnością. Odpowiedz Link Zgłoś
slamazzar Re: Homoseksualiści żądają ... hmmm ... 15.02.10, 05:23 Sam się zastanawiam, czy odsetek seksoholików wśród homoseksualistów nie jest czasem większy niż wśród "normalnych". Wiele na to wskazuje... Na pewno jednak związek ten nie jest tak ścisły, jak by sobie tego osoby w rodzaju Stanisława Achillesowej Pięty życzyły. I na pewno homoseksualni też znają pojęcie miłości platonicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
prochmarny Pięta pregra proces - to moralista na pokaz 11.02.10, 15:26 a jego plwociny to dzisiaj towar polityczny majacy zbałamucić tych wyborców którzy nie lubią myśleć ...... tylko prostak i cham jest w stanie tak wyrażać swoje opinie. pominął kompletnie fakt że wystawa jest wydarzeniem kulturalnym, wystawę zatwierdzili ludzie znajacy sie na tym co robią zainteresował go tylko i wyłacznie wątek seksualny, j/w to po prostu zakompleksiony mający problemy z pożyciem małzeńskim przestraszony ujadajacy kundel w biało czarne ciapy ... kopa takiemu nie można wypłacić , ale kaganiec na ryj dostanie i to wkrótce, i to nie za to co sądzi tylko w jaki sposób sie wyraża Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Obejrzyjcie prawdziwą promocję pedalstwa na MTV 11.02.10, 15:34 praktycznie w każdy wieczór między 21-23 to jest dopiero obrzydlistwo, tą sprawą powinna zająć się KRRiT, naprawdę MTV to już dno kompletne, puszczać "popisy" homosiów którzy się liżą, macają i do tego płaczą bo ich chłopak zdradza z innym... Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy tuzy tego forum odwrotnie miłują,już pisałem o tym 11.02.10, 15:33 są śmieszni aż do bólu żeber... Odpowiedz Link Zgłoś
bruber Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 15:34 lepiej niech zyją jak dawniej < w ukryciu Odpowiedz Link Zgłoś
niech_sie_ociepli Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 15:36 Jacy geje? Jacy homoseksualiści? Zwykłe pedalstwo, ludzie opamiętajcie się pedalstwo to nie jest "sztuka", to jest wynaturzenie, nie jestem PiSowcem ale tego pana pójdę bronić przed tymi zboczeńcami.Jak sobie o nich pomyśle to wzbudza to we mnie wstręt i obrzydzenie, coś im się w mózgach poprzestawiało.Miłość jest piękna a czy pedalstwo jest czymś pięknym? Dajcie spokój. <rzyga> Odpowiedz Link Zgłoś
rst-ep Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 15:38 jak partia taki i jej członek Odpowiedz Link Zgłoś
bruber Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 15:43 szok z tymi HOMO Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Powtarzam promocja obrzydliwstwa na MTV!!! 11.02.10, 15:54 to sobie obejrzycie i popatrzcie jak z dzieci robi się homosiów Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 koprofagu... 11.02.10, 16:04 twoja ksywa jest obrzydlistwem dla każdego normalnego hetero, bi- czy homoseksualisty. Ale skoro jesteś przyjacielem gówna, to sobie taką wybrałeś. Tylko nie mów, że coś jest dla ciebie obrzydliwe, bo nie uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: koprofagu... 11.02.10, 16:09 tak przygladając się waszej twórczej wymianie myśli chciałem cię zapytać, jak może "normalny" homoseksualista nie mieć kontaktu z, że użyję twego poetyckiego określenia, "gównem" ? Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 Re: koprofagu... 11.02.10, 16:22 talking_head napisał: > tak przygladając się waszej twórczej wymianie myśli chciałem cię > zapytać, jak może "normalny" homoseksualista nie mieć kontaktu z, że > użyję twego poetyckiego określenia, "gównem" ? Wiesz, sporo jest głupków, którzy myślą, że wszyscy homoseksualiści uprawiają seks analny, nosza kolorowe pióra w tyłku, mają wyszminkowaną gębę z makijażem, mówią zmodulowanym głosem i chodzą na szpilkach. I jeszcze, że są pedofilami. I te głupki w to wierzą. A jak może być inaczej? No cóż, wytłumacz sobie sam. Tak samo, jak z heteroseksualistami - niektórzy uprawiają seks analny, inni nie. Zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec Re: koprofagu... 11.02.10, 22:16 te wuk przecież stolec to pedrylski afrodyzjak nieprawdaż? to cudowna ssać parówkę prosto z dupy wyjętą :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
niech_sie_ociepli Pedały dewianci i zboczeńcy żądają przeprosin od 11.02.10, 15:55 A jak się chłopaki zorganizują i zrobią jakąś "paradę PEDAŁÓW DEWIANTÓW i ZBOCZEŃCÓW" to specjalnie pójdę i ich będę rzucał kamieniami, niech wracają do kanałów albo do jakichś "cywilizowanych" krajów zachodu. Ku... szlak człowieka może trafić jak się czyta o tym że pedały chcą przeprosin za to że ktoś ich nazwał dewiantami,pedałami,czy porównał do zboczeńców, sorry ale dla mnie i zapewne większości naszego społeczeństwa tym właśnie są i nikt ich za to mam nadzieje nie będzie przepraszał. Odpowiedz Link Zgłoś
zetesz Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 16:03 Nie lubię PIS ale akurat tutaj się zgadzam,że promowanie pedalstwa przekracza już granice zdrowego rozsądku.Rozumiem,że istnieją różne zboczenia ale nie jest to powód do tego,że musimy to akceptować.Ta nachalna propaganda zboczeńców powoduje,że coraz bardziej czuję do nich odrazę. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: zetesz 11.02.10, 16:10 To juz nie jest promowanie. To jest rozdmuchiwanie na sile balona propagandy gejowskiej! PS - Mam nadzieje, ze ten balon peknie z wielkim hukiem! Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Muzeum Narodowe dyskryminuje Ekskrementofagów 11.02.10, 16:05 Panie Piotrowski, a co z innymi "orientacjami" ? Pewnie w zasobach Muzeum znalazłyby się też "eksponaty" sztuki obrazujacej miłosne igraszki ekskrementofagów, flatufili czy też autonepiofili. Jak pan, Dyrektorze, pogrzebie głębiej, najlepiej w obrebie toalet, najpewniej odkopie pan cos interesujacego. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Homoseksualiści żądają przeprosin od posła PiS ... 11.02.10, 16:06 powinno się zakazać seksu (jak reklam piwa) ale każdego (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
fibius Ile tu plujących jadem "miłujących" katolików 11.02.10, 16:17 Tia ... Biblia i kościół wyraźnie mówi że sodomitą jest każdy, kto uprawia stosunek gdzie nasienie nie trafia do pochwy. Tak więc drodzy nieucy, każde użycie kondoma to sodomia, każda masturbacja to sodomia, każdy oral to sodomia. Jeśli który kolwiek hetero-samiec twierdzi że się nie masturbował w młodości to oznaka że jest jedynym chłopem na tej planecie który powstrzymał się przed masturbacyjną sodomią. A jeśli każdy katolik stosuje się do nie-używania kondoma to czemu w kraju mamy taki powolny przyrost? W końcu powinniśmy iść wręcz na masówkę ale zapomniałem że 95-96% Katolików i Polaków to sodomici bo tak wynika z myśli kościoła katolickiego. Miłego dnia katolo-hetero sodomici, z poważaniem nie-katolik używający kondomów Odpowiedz Link Zgłoś
kalowiec pałuj się gnido 11.02.10, 22:17 co ty wiesz o biblii jak sperma ci oczy zalała już dawno? Odpowiedz Link Zgłoś