pyffello114 11.02.10, 11:44 Babcia na Komorowskiego, dziadek na Sikorskiego. To wszystko, na co,wzorem Kurskiego z roku 2005, może się zdobyć Bielan i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka9915 Grunt to dobry humor w tlusty czwartek :)) 11.02.10, 12:26 " Lech Kaczyński będzie podkreślał swoją osobistą uczciwość, przejrzystość w działaniu, to, że nie stoją za nim żadne szare postacie. Pokaże, skąd miał pieniądze, na co je wydawał, czy brał w niejasnych okolicznościach pożyczki i tak dalej - ujawnia ( Bielan". Obsmialam sie slodko, czytajac powyzsze dyrdymalki. Otoz - za "prezydentem" stoi jego alter ego tow. Jaroslaw, I sekretarz kc-pis, ktoremu to owy "prezydent" meldowal wykonanie zadania. "Pokaze, skad ma pieniadze" - drugi dowcip pisu. Przeciez wszyscy w Polsce wiedza, ze kase i przywileje - ktorymi dzieli sie ze swoja cala rodzinka: mamuncia, braciunio, corunia, wnusiunie i mezuniu coruni - ma z podatnikow. Za nasza kase moze tow. Jarus "szalec" w Juracie na quadzie, a stara ze starsza latac na bezplatny urlop do Juraty. To my jestesmy - niestety - jego sponsorami. Poza nim, utrzymujemy cale jego stado mniejszych i wiekszych nierobow palacowych z Wypychem, Stasiakiem (cos o nim cichutko ostatnio) czy Szczygla. Czym wiec p. Bielan jest sie chwalic??? Nierobstwem i wysoka konsumpcja napojow alkoholowych? No, jezeli w pisie nazywa sie to "charyzma" - to OK. Tylko - kto to p. Bielan kupi? Ciemna masa na ktora liczy Kurski??? Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Prezydent to tez nerwus. 11.02.10, 12:04 I nie wiadomo, kto się pierwszy zdenerwuje. Tym niemniej do wyborów pojawi się zapewne jeszcze jakiś 'czarny koń'. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Adam Bielan byl i pozostal zalosnym doopkiem 11.02.10, 12:05 I nadal,wbrew trzem-czwartym wyborcow,twierdzi,ze kaczor pozostanie prezydentem.PO moze dac kazdego kandydata-nawet Palikota.I ten zadymiarz wygra z prezydentem swojego brata.Bo Polacy nie chca miec prywatnego prezydenta pracujacego dla jednej osoby...panie Bielan. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna czy PIS naprawdę wierzy 11.02.10, 12:19 Myślicie, że ludzie z PIS naprawdę wierzą, że Kaczyński ma jakieś silne strony? Odpowiedz Link Zgłoś
rybka9915 Re: czy PIS naprawdę wierzy 11.02.10, 12:28 joxanna napisała: > Myślicie, że ludzie z PIS naprawdę wierzą, że Kaczyński ma jakieś silne strony? > A i owszem. Silna strona Kaczynskiego jest brak silnych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Bielan już się wielokrotnie popisał :) 11.02.10, 12:18 Także pozostali kandydaci mogą spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: keram,no nie wiem.. 11.02.10, 12:32 czy pozostali kandydaci będa mogli spać spokoinie?? Jest chyba na posterunku dyplomowany pułkownik Miodowicz!! Licho nie śpi, to jest as!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tadek-1 L.Kaczynski i uczciwosc.... 11.02.10, 12:44 L. Kaczynski i uczciwosc, smiechu warte. Cztery lata prezydent PiS-u. Teraz udawanie ze sie jest Prezydentem wszystkich Polakow, to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
birkut44 Re: L.Kaczynski i uczciwosc.... 11.02.10, 12:52 to raczej bardzo wątpliwa ta uczciwość, a moim Prezydentem nie jest bo nigdy dla mnie nie był nim!! Odpowiedz Link Zgłoś
jckpl Re: L.Kaczynski i uczciwosc.... 11.02.10, 12:55 Kaczyński ma za to na sumieniu: 5 lat nieudolnych rządów w Warszawie i kolesiostwo i wstawianie swoich ludzi w urzędach miasta i dzielnic, i spieprzaj dziadu do emeryta, o prezydenturze nie wspominając, bo można szybko uznać że jej wcale nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Miłosiernie podpowiem, że należałoby najpierw 11.02.10, 12:48 "amputować" prezydentowi Wielkiego Brata, a następnie wykonać mu operację plastyczną - co najmniej - twarzy, to może jego szanse wzrosłyby, powiedzmy, o pięć procent. Z pewnością mocną stroną "spin- doktorów" PiS-u jest myślenie życzeniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
acer0 Re: Adam Bielan ujawnia szczegóły kampanii prezyd 11.02.10, 12:52 pyffello114 napisał: Babcia na Komorowskiego, dziadek na Sikorskiego. To wszystko, na co,wzorem Kurskiego z roku 2005, może się zdobyć Bielan i PiS. -------------------------------------------------------------------------- Dziękuję Kurskiemu że ujawnił działalność przodków Tuska. Oni byli w wermachcie z własnej woli bo ci prawdziwi patrioci nie służyli dla Hitlera i Niemiec. Prawdziwi patrioci byli w partyzantce w podziemiu i walczyli z wrogiem. A moich rodziców na moich oczach gdy byłem dzieckiem paroletnim rozstrzelali wermachtowcy a mamę najpierw po kolei gwałcili. Ten obraz w mej pamięci i oczach całe życie się przewija. Szkoda że wy zwolennicy Tuska pochodzenia niemieckiego nie doznaliście tego co ja. Nie głosowali byście na potomków wermachtu. Takich jak ja jeszcze żyje tysiące ludzi, nawet w waszym sąsiedztwie, popytajcie starszych to wam opowiedzą jak było naprawdę. Tych mordów nie wolno zapominać. Nie jestem przeciwny by z sąsiadami nie utrzymywać w miarę dobrych kontaktów ale trzeba pamiętać, że oni mają we krwi by inne narody niszczyć. Przykład - rasa aryjska Odpowiedz Link Zgłoś
pis-dorn ales acerku kancerku glupot na sadzil 11.02.10, 13:52 dla formalnosci powinienes dorzucic cos na Ruskich, czyli na carsko- radzieckich-pezetperowskich przodkow "patryjotow" Kaczynskich. Twoje parady durnoty i kompleksow maja duzo wspolnego z torem "mysleniowym" twych pisich idoli. Lacza was wspolne nieudactwo i zawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczynska.ja Adam Bielan ujawnia szczegóły kampanii prezyden... 11.02.10, 17:02 Ale szczegóły, jak nie wiem co. Bardzo wyrafinowane i wielopiętrowe. Już wygrali, mówię wam, już wygrali Pozdrawiam-Marko Q U I Z Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh Wybory w cieniu brata 11.02.10, 17:35 Właśnie przewidywalność i przejrzystość Lecha Kaczyńskiego zdecydowanie odrzucają od niego. Odpowiedz Link Zgłoś