almagus Ludzkiego poznania czarna dziura, chłonie wiedzę 16.02.10, 15:58 Ludzkiego poznania czarna dziura, chłonie wiedzę jak wodę tektura. Kosmiczna bzdura i wielka chałtura. Potrzebne mi wiadomości rozliczne. Ile waży promieniowanie kosmiczne? Co jest na ekranie telewizora. Może to ta materia, czarna potwora. Zżera mój stary świat analogowy. Czyni go taki zerojedynkowy. Wiecie, że zerem jest byle polityk. Co nie wytrzyma bez czynienia przytyk. To jest ta ziemska tracona materia. Dorzuć kapłana, postaci mizeria. Rośnie w potęgę jedynka do jedynki. A zero do zera wychodzi na kpinki. Pytam więc dalej czy almag odpowie? Nie chcę mieć braków w mej ziemskiej głowie. Niech elektron wolny, kosmiczny i polny. Spada swawolny na proton dowolny. Wtedy powstaje neutron obojętny. Czy on przyciągać drugiego jest chętny? Masa do masy jak ziarnko do ziarnka. Rośnie grawitacja, aż się kurczy miarka. A skoro rośnie to dalej się kurczy. Taki myślowy mam ja proces twórczy. Jakże niezwykle jest ten świat złożony. Zewsząd atakują tkankę elektrony. Oby tylko z tego to kurczenie w dziury. Stwierdzam obecność fotonów chałtury. Dlatego politykom rozum się kurczy. Ziarenko prawdy to ich proces twórczy. www.youtube.com/watch?v=JQsCeTgUbLg&feature=related www.youtube.com/watch?v=d0-ndb2P1L0 Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Wstyd mi ze jestem polakiem 16.02.10, 15:59 Gdyby Sobiesiakowne zapytali jak sie nazywa to zaloze sie ze z rozpedu odpowiedzialaby, ze nie ma takiej wiedzy albo ze nie pamieta. Jak patrze na przebieg tych przesluchan to wstydze sie ze jestem polakiem. Przeciez to jakas kpina. Dlaczego nie podepna ich pod wariograf? Dwa dni przesluchiwania i wszystko byloby jasne a nie bawic sie miesiacami w kotka, myszke i brak wiedzy lub zaslaniac sie pamiecia a wszystko to za nasze pieniadze. Stac nas na takie rzeczy. Co za bogaty kraj! Pomyslalby kto... W zadnym normalnym kraju taki kabaret nie mialyby miejsca. W polsce wszystko jest mozliwe. Wstyd mi ze jestem polakiem. Trzeba uciekac z tego kraju bo gangrena zerzre go w calosci a ja nie mam ochoty byc tego swiadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tony.c Nie gangrena a platforma i Polakiem wielką literą 16.02.10, 16:10 Reszta ok :) ps Badanie wariografem nie jest dopuszczalne niestety ale czy w tym przypadku było konieczne? Bez tego widać, że kłamie i to nieudolnie. Wycofuję się z wcześniejszego, kłamie jak z nut :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: Nie gangrena a platforma i Polakiem wielką li 16.02.10, 16:27 Niestety czuje sie jak polak a nie jak Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Wstyd mi ze jestem polakiem 16.02.10, 17:14 beblok napisał: > Gdyby Sobiesiakowne zapytali jak sie nazywa to zaloze sie ze z rozpedu > odpowiedzialaby, ze nie ma takiej wiedzy albo ze nie pamieta. > Jak patrze na przebieg tych przesluchan to wstydze sie ze jestem polakiem. > Przeciez to jakas kpina. Dlaczego nie podepna ich pod wariograf? Dwa dni > przesluchiwania i wszystko byloby jasne a nie bawic sie miesiacami w kotka, > myszke i brak wiedzy lub zaslaniac sie pamiecia a wszystko to za nasze > pieniadze. Stac nas na takie rzeczy. Co za bogaty kraj! Pomyslalby kto... W > zadnym normalnym kraju taki kabaret nie mialyby miejsca. W polsce wszystko > jest mozliwe. Wstyd mi ze jestem polakiem. Trzeba uciekac z tego kraju bo > gangrena zerzre go w calosci a ja nie mam ochoty byc tego swiadkiem. Rzeczywiście wstyd, że jesteś Polakiem...szczególnie wówczas, gdy Polska i Polacy piszesz małą literą... Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: Wstyd mi ze jestem polakiem 17.02.10, 14:56 > Rzeczywiście wstyd, że jesteś Polakiem...szczególnie wówczas, gdy Polska i > Polacy piszesz małą literą... Niestety juz tylko tyle ten kraj dla mnie znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: Wstyd mi ze jestem polakiem 16.02.10, 17:20 Czytam te brednie, i obawiam się żę prezydentem zostanie kaczor czy inny ziobro. Wówczsas faktycznie trzeba bedzie uciekać z bezdyrnego Kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal mi nie wstyd ze nie jestem polakiem 16.02.10, 18:09 bo jestem Polakiem z dużej litery i wstyd mi za tych socjalistycznych polaków, co to każdego bogatszego od siebie mają za złodzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: mi nie wstyd ze nie jestem polakiem 17.02.10, 14:54 Widze, ze lubisz by extremalnie cie dymano na wszystkie sposoby. Ja wole jasne i klarowne bez klamstwa sytuacje. A Ty ludz sie dalej ze bedziesz mial Irlandię w Polsce i "do kosmosa" na pieszo bedziesz chodzil... Ps. Widze, ze trafilem w Twoj czuly punkt. Widocznie Ty tez masz cos na sumieniu. Mam jednak nadzieje i gleboko w to wierze, ze jesli tak jest to i Tobie predzej czy pozniej dobiora sie do dupska... Odpowiedz Link Zgłoś
tumizwis Córeczka tatusia. 16.02.10, 16:00 Jest taką sama ignorantką jak jej tatuś, dobrze ją mecenasik przygotował do spotkania z laikami z komisji. Tak naprawdę czy ona zna życie poza liczeniem kasy na koncie. Taka urocza popierdółka i tyle co mozna powiedzieć o niej i całym tym kabarecie w jakim występuje dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wg61 Re: Córeczka tatusia. 16.02.10, 17:19 tumizwis napisał: > Jest taką sama ignorantką jak jej tatuś, dobrze ją mecenasik przygotował do > spotkania z laikami z komisji. Tak naprawdę czy ona zna życie poza liczeniem > kasy na koncie. Taka urocza popierdółka i tyle co mozna powiedzieć o niej i > całym tym kabarecie w jakim występuje dzisiaj. > Faktycznie, zasadę tumizwisizmu zastosowałeś również w kwestii myślenia...Gdyby Sobiesiak był ignorantem, a jego córka popierdółką jak to imputujesz, to czy mieli by to co mają...No bo jeśli polegałoby to na prawdzie, to Kaczyńscy ze swym dyletanctwem winni być krezusami... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Cóż, nnie odpowiada po myśli PiS???? 16.02.10, 18:11 tumizwis napisał: > Jest taką sama ignorantką jak jej tatuś, dobrze ją mecenasik przygotował do > spotkania z laikami z komisji. Tak naprawdę czy ona zna życie poza liczeniem > kasy na koncie. Taka urocza popierdółka i tyle co mozna powiedzieć o niej i > całym tym kabarecie w jakim występuje dzisiaj. > Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm W Piterlandii Nowej Moralności 16.02.10, 16:05 jak sie ma kasę to sie Prezydenta nazywa kurduplem, to się P.O.słów nazywa ch.ujamia najlepiej tą hałastrę ośmieszyć, szczególnie obraźliwie, albo arogancko, albo chamsko należy odnosić sie do tej hałastry z PiS, ukochany Przywódca nie da wtedy krzywdy zrobić, Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Ja nie mam kasy, a prezia też nazywam kurduplem! 16.02.10, 18:13 awatar_sm napisał: > jak sie ma kasę to sie Prezydenta nazywa kurduplem, to się P.O.słów > nazywa ch.ujamia najlepiej tą hałastrę ośmieszyć, szczególnie > obraźliwie, albo arogancko, albo chamsko należy odnosić sie do tej > hałastry z PiS, ukochany Przywódca nie da wtedy krzywdy zrobić, Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: Ja nie mam kasy, a prezia też nazywam kurdupl 17.02.10, 16:26 pantanal napisał: Ty sie nie liczysz bo jestes zwyklym kretynem bez szkoly... Ps. Popytaj mamy i taty jak ciebie nazywaja to sie dopiero usmiejesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:14 Panie Sekuła,miał Pan rację.Waser(wanna)man w ząbek czesany,to relikt PRLowskiej prokuratury.Obecnie uniżony sługa kaczej mafii. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 16:27 a ja pierwszy raz pewnie zgadzam się z Wassermanem, słusznie zauważył że z panienki członek zarządu byłby jak koziej dupy trąbka, coś na wzór Kownackiego w Orlenie. Jak ma być w tym kraju lepiej, skoro takie tępaki aspirują do zarządzania wielkimi firmami, państwowymi firmami. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 17:22 A ty co oza podstawówką skonczyłęś, trzymiesieczny kurs dla bezrobotnych??? Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 18:05 moritani napisał: > A ty co oza podstawówką skonczyłęś, trzymiesieczny kurs dla > bezrobotnych??? --------------- przeczytaj sobie swój komentarz i będziesz wiedział jaki kurs skończyłeś..... pamiętaj, że dla spawaczy jest dla ciebie na zbyt wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzychut "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:26 Dobrze byłoby, żeby wielcy śledczy - członkowie komisji oraz Beata Kempa (administratywistka), także komentujący sprawę dziennikarze nauczyli się wreszcie rozróżniać Radę Nadzorczą od Zarządu spółki prawa handlowego. Odpowiedz Link Zgłoś
wladekryba "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:27 Sobiesiak jaki jest to widać ,słychać i czuć,ale w jednym mi się spodobał,że utarł nosa i utajnił odpowiedzi ,nie dał robić z siebie cyrku' Odpowiedz Link Zgłoś
doktor3 Sobiesiak ma wiele racji co do urzędników i polity 16.02.10, 16:30 Sobiesiak ma wiele racji co do urzędników i polityków. Ci ludzie szkodzą zamiast służyć społeczeństwu, które ich utrzymuje. I nie należy tego łączyć z branżą w jakiej działa Sobiesiak t.j. hazardem. Ja działam w służbie zdrowia, która ponoć jest niedoinwestowana i cierpi na brak pieniędzy. Tymczasem aby otworzyć przychodnię we własnym lokalu handlowo-usługowym chodziłem po urzędach 12 miesięcy. A urzędniczki jednego z wydziałów gminy Ursynów potrafiły chodzić do innego wydziału aby "uwalić" sprawę (chodziło o miejsca parkingowe przed przychodnią). Dopiero interwencja Vice-burmistrza pozwoliła załatwić sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:31 Absolutnie niePOdobna do tatuśka Odpowiedz Link Zgłoś
redakotr Brawo Magdalena 16.02.10, 16:31 Teraz PiS będzie musiał się mocno natrudzić żeby znaleźć haka na którym sami nie zawisną. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:34 BRAWO Panie Wasserman! Pięknie to pan powiedział! Aż się cisnęło na usta. Zastanawiam się jak można starać sie o prace w takiej instytucji, nie mając pamięci!!!! Jak mozna skończyć TAKIE! studia nie mając pamięci! Gdy się wydaje, że wszystko się skończyło, wtedy dopiero wszystko się zaczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 17:25 Czekaj na parytet to ze swą durnotą zostaniesz koleżanką wassermana w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
doktor3 Komisje są dowodem degeneracji systemu prawnego 16.02.10, 16:35 Komisje sa dowodem degeneracji systemu prawnego II RP. Sa one dowodem na to, że nawet sejm nie ma zaufania do korporacyjnego wymiaru sprawiedliwości i sam szuka prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Komisje są po to, by się wdzięczyć do publikii! 16.02.10, 18:18 doktor3 napisał: > Komisje sa dowodem degeneracji systemu prawnego II RP. Sa one dowodem na to, > że nawet sejm nie ma zaufania do korporacyjnego wymiaru sprawiedliwości i sam > szuka prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta8778 "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:37 Najgorszym przesłuchującym był i jest STEFANIUK! Ze swoimi głupimi odzywkami czy pan/pani gra w golfa i o zupie pomidorowej. Wygląda to bardzo żałośnie i jest obrzydliwe! Myslę, że wyborcy będą o tym pamiętali! Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 17:27 Jasne, bo ludowy "poeta" na garnuszku naszym. Taki obibok tylko w PSL moze się utrzymać. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
wladekryba "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:44 zrobił co zrobił.laleczkę trzeba było pomęczyć lepiej,poddać torturom ,a tak tylko zrobiła sobie-(siak)darmową reklamę. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 17:42 Nawet nie zadeklarowała ze zapłci za zreperowaną wannę. Odpowiedz Link Zgłoś
auritus "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:46 To nie p. Wasserman depreconował Świadka, ale p. Sekuła dokonał kolejnej autodeprecjacji. Po ludzku mówiąc p. Sekuła ośmiesza sam siebie i swoją formację polityczną ostentacyjnym podlizywaniem się pp. Świadkom Sobiesiakom, Tuskowi, Chlebowskiemu, Drzewieckiemu i innym z tej ferajny. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Sekuła załatwił sobie robotę u Madzi bo POsłem juś 16.02.10, 16:47 nie budziet... Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 A ty podczaszy jak zwykle podprowadzasz małpki 16.02.10, 18:01 prezyd(ę)towi, no i potem piszesz takie pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy POseł zamiatał rękawami przed ciemną Rychówną... 16.02.10, 19:26 jakby mógł to by wchłonął się zamiast czopka glicerynowego.. Odpowiedz Link Zgłoś
galois "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:48 Mam spore wątpliwości co do jakości wykształcenia M. Sobiesiak. Znam ludzi po zawodówce, którzy lepiej posługują się językiem polskim od Magdaleny Sobiesiak. Odpowiedz Link Zgłoś
galois Re: jenzyg polzgi 16.02.10, 17:32 Nie jego miałem na myśli:)A właśnie M.Sobiesiak i prezydent po zawodówce mówią podobnie - "w tym temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Prz 16.02.10, 17:30 Kto cie powołął na językoznawcę? Tez jesteś absoltwetem zawodówki, i stąd poziom "polonisty". Kompleksy, jak wassermana???? Odpowiedz Link Zgłoś
klemt afera ? 16.02.10, 16:49 Po kilku tygodniach przesłuchań nadal nie widzę afery. Widzę za to talent Kaczyńskiego, który rzuca tłuszczy ochłapy, a tłuszcza z rykiem się na nie rzuca, bo na nie niecierpliwie czeka ! Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: afera ? 16.02.10, 17:33 Ja także kompromitacje komsiji, jej członków. Tusk fajnie wybrał przeodniczacego, a za reszte cyrkówców, to juz nie PO. Dzieki sekule, zaczynem domniemywać z była afera, a raczej jej zalążki. Dzieki natomiast wassermanowi, wyszyccy sa niewinnni, oto paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: afera ? 16.02.10, 18:21 klemt napisał: > Po kilku tygodniach przesłuchań nadal nie widzę afery. > Widzę za to talent Kaczyńskiego, który rzuca tłuszczy ochłapy, a > tłuszcza z rykiem się na nie rzuca, bo na nie niecierpliwie czeka ! Nawet tadjan w nią uwierzył. Zadziwiające! Odpowiedz Link Zgłoś
mineyko "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:50 Pani Magdo, czy nie należało przywołać przykładu w postaci rozmowy w hotelu sejmowym posłów PIS-dzielców z p.Beger? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 "To jest niedopuszczalne, co pan zrobił". Przes... 16.02.10, 16:51 Zachowal sie jak ostatnie bydle i to nie pierwszy raz ale co sie dziwic to PIS Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Wasserman okazał sie wiekszył łajdakiem niż 16.02.10, 16:55 myślałem. On ma kompleksy, zwłaszcza pieniężne, cholerna zawiść o wszystko, parcie na szkiełko. Bardziej myśli o swojej fryzurze, niż o tym co mówi. Nie chodziło mu o wyjaśnienie sprawy, ale zdołowanie świadka. To prokuratorskie sku...syństwo. W tej sposób , jaki zaprezentowała ta gnida, można przesłuchiwać wszystkich grających w lotka. To łajdactwo, obrażanie świadka, do komisji etyki winien Sekuła przesłać wniosek o jego ukaranie. To "zachowanie" hańbi, nie tylko jego, chociaż bardziej juz nie może upaść ta "osobliwość", ale jeśli to ma jakieś znaczenie, i resztki dobrego mniemania o PiS, że oni chcą coś zrobić poza "zagrywkami " nie tylko na pograniczu prawa ale i poniżej. Żenada. Jeśli Pis przejmie władzę, to wassermani w ten sposób będą a postępowały wobec wszystkich. Strach pomyśleć, że sławetny radziecki prokuratur Wyszyński wobec ich sprawiedliwości stanie się aniołkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
klemt Re: Wasserman okazał sie wiekszył łajdakiem niż 16.02.10, 16:57 nic dodać... odczyn dodatni Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Wasserman okazał sie wiekszył łajdakiem niż 16.02.10, 17:55 niektorym wychodzi sloma z butow(klempa) a waseermanowi wylazi chamstwo z kazdej strony Odpowiedz Link Zgłoś
beblok Re: Wasserman okazał sie wiekszył łajdakiem niż 17.02.10, 16:02 Tak! Zlodziejom dac jeszcze po cukierku! Wypuscic wszystkich przestepcow z wiezien! Oni sa nie winni!!! Niech podaja przesluc...cych ich policjantow do sadu i niech zadaja odszkodowan, za stres i nerwy! Oj wy matoly! Widzieliscie kiedys zlodzieja ktory przyznalby sie do winy? Sloma to wam wychodzi z butow i pewnie jestescie takimi samymi zlodziejami! Wasserman to i tak mial stalowe nerwy na to co reprezentowala "sklerotyczka" i nic nie wiedzaca Sobiesiakowna. Dziwie sie ze nie rzucil w nia krzeslem ale Pan Wasserman jest czlowiekiem o wysokiej kulturze osobistej a nie to co te POpaprane prostaki. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard461 Sobiesiak to nie Corleone z " Ojca Chrzestnego" 16.02.10, 17:05 Ten wlasciciel kasyn w naszym kraju, swoja corke chcial umiescic jeszcze glebiej w branzy hazardowej, miala dostac sie do Totalizatora Sportowego jako wtyka i robic tam jedynie krecia robote, wlacznie z ewentualnym przejeciem panstwowej firmy, przez prywatne osoby kosztem Skarbu Panstwa. Jak wiemy ani jednemu ani drugiemu to sie nie udalo,jednak jezeli z sympatia ogladalo sie film mimo ze syn nie tylko ze nie zostal senatorem a stal sie tym co jego ojciec, to z odrobina pogardy mozna spogladac na Ryszarda Sobiesiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
moritani Re: Sobiesiak to nie Corleone z " Ojca Chrzestneg 16.02.10, 17:36 Dociekliwy a la Wasserman. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sobiesiak to nie Corleone z " Ojca Chrzestneg 16.02.10, 18:10 ryszard461 jedna osoba NIE jest w stanie nic tam zmienic,w tej branzy rzadzi caly zespol,wiec nie pisz glupot czlowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
pisdode Dodam Sobiesiakównie jeszcze jedną łatkę 16.02.10, 17:07 Oprócz nieudolności i niekompetencji dodałbym jeszcze kurzą pamięć. No i ma jedna zaletę: usmiechająca sie kłamczuszka. Odpowiedz Link Zgłoś
evident Co w komisji robi Waserman 16.02.10, 17:10 To on miał wppływ na zmianę zapisów ustawy a nie panna Sobiesiakowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ---GW odwraca kota ogonem--- 16.02.10, 17:10 macie jeden problem - Sobiesiak sie wysypal w prokuraturze i teraz jest juz za pozno, zeby to odkrecic - na nic odwracanie kota ogonem na jakies pierdoly ... Odpowiedz Link Zgłoś