fakevilg [...] 19.02.10, 17:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 18:09 Chwala facetowi , ktory mial odwage interweniowac w obronie nas wszystkich - ja tez moglam byc na tym przystanku i takim koszem zarobic - to jest prawdziwa postawa obywatela , czlowieka , ojca . Prosze nie kalac jego pamieci wytykaniem braku szkolen - postawil kontre chuliganom ,byl policjantem a nie jasnowidzem - skad mogl wiedziec ze sa gotowi zabic? Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw pytanie: zwrócił uwagę czy chciał ich zatrzymać? 19.02.10, 18:11 nie wiadomo i nigdy wiadomo nie będzie co dokladnie zaszło miedzy nim a sprawcą/sprawcami ale przypuszczam że to nie bylo "proszę nie rzucać w tramwaj tym koszem, to niegrzeczne" tylko raczej "stój k***a!! Policja!!! na glebe!!" a to już mogło rozzłościć chłopaka a o to że został zamordowany ten człowiek, żal można mieć do jego kolegów po fachu którzy traktują ludzi jak śmieci, biją i zastraszają na przesłuchaniach, czym wzbudzają wśród ludzi zwłaszcza młodych niechęć a czasem wręcz nienawiść, zajmują się bzdurami, zatrzymują studentów posiadających połówkę zioła a prawdziwi przestępcy chodzą po wolności Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: pytanie: zwrócił uwagę czy chciał ich zatrzym 19.02.10, 18:43 kruczygcw napisał: nie wiadomo i nigdy wiadomo nie będzie co dokladnie zaszło miedzy nim a > sprawcą/sprawcami ale przypuszczam że to nie bylo "proszę nie rzucać w tramwaj > tym koszem, to niegrzeczne" tylko raczej "stój k***a!! Policja!!! na glebe!!" > a to już mogło rozzłościć chłopaka Jak to nie będziemy wiedzieli? Chłopak opowie sądowi jak go ten pies rozzłościł i sąd wzruszony cierpieniem chłopca, który musiał wysłuchać tylu brzydkich wyrazów - puści go wolno do domu, gdzie ten urządzi bal kotylionowy dla koleżanek i kolegów z klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
janoos1 Re: pytanie: zwrócił uwagę czy chciał ich zatrzym 19.02.10, 18:44 Jasne, pan tam jakby byl, na pewno obrazil grzecznych chlopcow kazac im odlozyc kosz. Pewnie powinien byl najpierw przeprosic ze im przeszkadza w rozrywce. Przy takim podejsciu jakie pan prezentuje efektywnosc dzialan policji bylaby bliska 0. A my czyli normalni ludzie przemykalibysmy pod scianami. W kazdym demokratycznym kraju wszyscy wiedza jezeli policja wzywa stoj to stoje bo moge zarobic, jak to mialo miejsce np. we Francji ze znajomym. Myslenie nie boli, ba ma nawet przyszlosc, najlepszego... Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw Re: pytanie: zwrócił uwagę czy chciał ich zatrzym 22.02.10, 16:40 janoos1 napisał: > Jasne, > pan tam jakby byl, na pewno obrazil grzecznych chlopcow kazac im > odlozyc kosz. Pewnie powinien byl najpierw przeprosic ze im > przeszkadza w rozrywce. Przy takim podejsciu jakie pan prezentuje > efektywnosc dzialan policji bylaby bliska 0. A my czyli normalni > ludzie przemykalibysmy pod scianami..." ja nie mówię że wystarczy tylko zwrócić uwagę bo zdaje sobie sprawe że tekst "stój ku*wa! policja! na glebe skur**synu!" jest skuteczniejszy niż grzeczne zwrócenie uwagi, tylko W JAKIM CELU media kłamią że pan władza TYLKO zwrócił grzecznie uwagę? swoją drogą oglądałem wczoraj retransmisję z akcji cbś z zatrzymania jakiegoś współpracownika nijakiego Żaby i któryś z policjantów to samo: "na glebe skur**synu!!". Jakim prawem funkcjonariusz OBRAŻA jak by nie patrzeć CZŁOWIEKA i JEGO MATKĘ? zakładam że sytuacja w ktorej 30letni bandyta ma mamę pracującą w burdelu jest mało prawdopodobna Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Wiemy dokładnie co zaszło. 19.02.10, 20:03 Była wizja lokalna z udziałem bandziorów. Kosz na śmieci wylądował w tramwaju, bo A. Stuj zwrócił "chłopcom" wcześniej uwagę. Przedstawił się, wylegitymował, wiedzieli, że to policjant i właśnie dlatego kosz wylądował w tramwaju. Oni chcieli coś w ten sposób udowodnić. Co, nie wiem, ale policjant zginął, bo oni chcieli by zginął. Tu nie było przypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
kruczygcw Re: Wiemy dokładnie co zaszło. 22.02.10, 16:34 dorsai68 napisał: > Była wizja lokalna z udziałem bandziorów. > Kosz na śmieci wylądował w tramwaju, bo A. Stuj zwrócił "chłopcom" wcześniej uw > agę. Przedstawił się, wylegitymował, wiedzieli, że to policjant i właśni > e dlatego kosz wylądował w tramwaju. Oni chcieli coś w ten sposób udowodnić. Co > , nie wiem, ale policjant zginął, bo oni chcieli by zginął. > Tu nie było przypadku. jeśli było tak jak piszesz to w takim razie PO CO zwracał uwagę i przestawił się że jest psem ZANIM kosz na śmieci wylądował na tramwaju? to się nie trzyma kupy. Odpowiedz Link Zgłoś
critto Re: pytanie: zwrócił uwagę czy chciał ich zatrzym 25.01.11, 23:42 jestem za całkowitą legalizacją marihuany i innych narkotyków, także tych twardych. Od zioła się nie umiera, a np. heroiniście powinno się dawać wybór - leczenie za darmo albo narkotyki za darmo do końca życia, z uprzedzeniem go, ile pożyje i ile dawek mu przysługuje. Jeśli wybierze narkotyki, trudno - zatruje się i zejdzie, społeczeństwo odetchnie. Gangom natomiast nie będzie się opłacało ich produkować i wciągać ludzi w nałóg, bo kto będzie u nich kupował, skoro będą za darmo? Ale jeśli chodzi o traktowanie chuliganów demolujących przystanki i wszelkich bandziorów, to powinno być właśnie tak, jak opisujesz - "maska/kajdany/gleba"; policjant nie powinien się patyczkować z agresywnym podejrzanym, powinien też mieć prawo strzelać (także strzelać żeby zabić), jeśli podejrzany nie podporządkuje się jego poleceniom. Całym sercem jestem za "modelem amerykańskim", a przez policję parę razy byłem parę razy zatrzymywany i przeszukiwany - jako porządny obywatel wiem, że nie mam się czego bać, podporządkowałem się poleceniom, było OK. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Na ilu ogrzebach będzie lobbował L.Kaczyński... 19.02.10, 19:00 Jakoś nie wierzę w jego bezinteresowna obecność... Odpowiedz Link Zgłoś
ajszabk Władza czuwa 19.02.10, 19:10 Ciekawi mnie fakt jakimz to złamaniem regulaminu bądż też naruszeniem jakich praw jest wyrazenie własnej opinii,iż polska policja jest nieudolna i profesjonalista nie dał by się zaskoczyć nastolatkowi.Szanuję tragedie rodziny,ale nie zmienia to oceny faktów.Kasowanie postów nie zamknie ludziom ust. Odpowiedz Link Zgłoś
felek_zdankiewicz Re: Władza czuwa 19.02.10, 19:58 spokojna twoja kalarepa ajsza. już niedługo ulice polskich miast i miasteczek, zaroją się od dobrze wyszkolonych, chętnych do interwencji 65 latków... a na wsiach czuwać nad bezpieczeństwem kmieci będzie straż wiejska. a ONI dadzą sobie radę zawsze.. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 20:16 te kutafony które opluwają policje za to ze jest (nieskuteczna) już to maja w naturze..gdyby ten policjant palnął gó...arza tak ze by mu się film urwał to kutasy by się darły ze POLICJA JEST BRUTALNA.. i taka powinna być..lać gnoi ile wlezie..gowniarnia powinna się policji bać tak samo bandziory dresiarze i te dupki tutaj co na nią nalatują.i jeszcze jedno..TROCHĘ SZACUNKU DLA ZMARŁEGO....gó...arze Odpowiedz Link Zgłoś
malina_gt "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 20:47 Znieczulica jest straszna w tym naszym biednym kraju. Szkoda, że nikt nie pomógł. Strasznie żal tego chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę 19.02.10, 21:02 Żal to będzie jak znajdą się jego naśladowcy, a policjanci na służbie dalej będą brać pensję za... no właśnie, za co? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: cillian1 20.02.10, 00:03 cillian1 napisał: > Żal to będzie jak znajdą się jego naśladowcy, a policjanci na służbie dalej będą > brać pensję za... no właśnie, za co? Tylko prawdziwy gnojek tak sie wypowiada!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maryna70 "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 21:30 Czesc Jego Pamieci. Nigdy nie zopomnijmy o jego postawie. Dobry glina. Dobrze ze jeszcze sa tacy. Moze szlachetni mlodzi pojda za nim w szeregi polskiej policji,by zmienic jej wizerunek i funkcjonowanie. By zmieniac Polske. Odpowiedz Link Zgłoś
yanns "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 21:51 moim zdaniem...to wina matołów sejmowych ..że bandzior ma większe prawa niż policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
cherokee77 "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 22:29 Zginal porzadny czlowiek ,wolalabym aby zyl , ale przynajmniej dwoch bandziorow dzieki jego ofierze nikogo juz nie zabije. Osobiscie nie znam nikogo kto nosi przy sobie noz na codzienne spacerki , mniemam ze rzeznictwem nie para sie zawodowo - a jednak czlowieka zadzgal zawodowo . Odpowiedz Link Zgłoś
bandytomnie "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 22:56 Zginal porzadny czlowiek ,wolalabym aby zyl , ale przynajmniej dwoch bandziorow dzieki jego ofierze nikogo juz nie zabije. Osobiscie nie znam nikogo kto nosi przy sobie noz na codzienne spacerki , mniemam ze rzeznictwem nie para sie zawodowo - a jednak czlowieka zadzgal zawodowo. Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 23:12 Ciekawe czy zostało trochę czasu dla rodziny i przyjaciół czy tylko te sępy chciały się wykreować. Odpowiedz Link Zgłoś
bandytomnie "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 19.02.10, 23:15 Postuluje aby chuliganow i dresy panowie policjanci w uprzejmy sposob zapraszali na komende , coby sie chlopcy nie stresowali po drodze , a na miejscu WPIER...nik , Zdewastowal gnuj przystanek , zabil czlowieka i jeszcze sie grono obroncow znalazlo - Troche szacunku dla zamordowanego czlowieka prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
deniro2 "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 20.02.10, 03:11 Puste slowa klechy...To wlasnie w interesie KK jest, aby jak najwiecej takich prymitywow jak ci, ktorzy zamordowali tego policjanta egzystowalo w tym zaklamanym, pelnym hipokryzji i obludy kraju. Czarne gnidy maja sie jak najbardziej dobrze w PL. Oni nie jezdza tramwajami... Odpowiedz Link Zgłoś
szczurek59 "Strusiu, pozostawiłeś po sobie ból, tęsknotę, ... 20.02.10, 08:17 .........a teraz to mogą Co wszyscy w dupę pocałować. Poseł by powiedział przepraszam za ten kolokwializm. Ja nie powiem nazywam sprawę po imieniu. Tutaj nie chodzi o biednego policjanta co został zadźgany przez młodzików wychowanych na komputerowym szambie. Tu chodzi o system o bezpieczne państwo ooo,oo, o wszystko. O brak perspektyw dla młodzieży, o bezrobocie ,o nieporumienienia na lini kler wierni o podjudzanie do nienawiści ,o wojnę w sejmie, senacie ,o wojnę Prezydent,Premier........... O dbanie o swe interesy fałszywych biznesmenów co kręcą się koło polityków z bożej łaski co pokazują komisje śledcze. Interesy wszystkich tylko nie normalnych obywateli Polski a może ci normalni Polacy to Ci nieudacznicy /tak nazwani przez prezydenta/ wyjechali za granice żeby nie patrzeć i nie paplać się w tym szambie.............może!!!!! W sumie to nic się nie zmieni i tak w tym swoim gó...e będziem trwać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
valetudo76 Kaczyński nie ogłosił 3 dniowej żałoby Narodowej? 20.02.10, 08:36 I o co tyle krzyku? Wykonywał swoją pracę! Miał świadomość ryzyka! Jakby mnie zadźgali pewnie została by po mnie wzmianka w miejscowej gazecie na 4 stronie między reklamą telewizorów a dowcipami o lekarzu. Pomnik mu jeszcze postawcie i ballady układajcie de**le!!! Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 A ja 20.02.10, 08:37 tych bandytów muszę traktować w szkole jak uczniów , chociaż już i w szkole swoje robią . Ci bandyci są w wieku szkolnym i MEN każe mi takich - a jest ich sporo - traktować jak uczniów . Jak długo ci o bezstresowego wychowania tzw postępaki będą narzucać bezsensowny sposób wychowania w szkole, ba !! sposób postępowania z bandytami szkolnymi , złodziejami czy chuliganami stadionowymi - na terenie szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
valetudo76 Kaczyński nie ogłosił jeszcze żałoby Narodowej? 20.02.10, 08:45 I o co tyle krzyku? Wykonywał swoją pracę! Miał świadomość ryzyka! Jakby mnie zadźgali pewnie została by po mnie wzmianka w miejscowej gazecie na 4 stronie między reklamą telewizorów a dowcipami o lekarzu. Pomnik mu jeszcze postawcie i ballady układajcie de**le!!! Odpowiedz Link Zgłoś
werykator Obłuda Premiera i Prezydenta! 20.02.10, 12:32 Używaja wielkich słów ale nadal pozwalają na mordowanie Polskich obywateli!! Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re:Kiepsko z polską Policją skoro 20.02.10, 13:22 policjanta zabija 17-latek.Jak już zdecydował się interweniować powinien być uzbrojony. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka123 Re: Obłuda Premiera i Prezydenta! 21.02.10, 14:49 Też tak uważam.Tak samo zachowują się w stosunku do żołnierzy wykonujących t.zw."misję pokojową".Przecież to oni ponoszą odpowiedzialność za każdą niepotrzebną śmierć.Prawo sprzyja małolatom,bo to są t.zw. biedne dzieci.I nie wolno ich karcić,bo to jest stosowanie przemocy.Totalna bzdura,za którą płacą swoim życiem ludzie wartościowi. Odpowiedz Link Zgłoś