zigzaur 19.02.10, 19:53 Nawet zeszrotować nie potrafią??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stolat3 Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 20:19 Takie newsy to tylko w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kancelaria_p_prezydenta Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 20:46 stolat3 napisał: > Takie newsy to tylko w GW. Nie w GW tylko w gazeta.pl za IAR. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 20:36 ale nie.. to pewnie również wina złych nieprzyjaznych rosji sił... Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 21:02 miroo,podrzuc mnie link do chociaz by jednego mojego posta,w ktorym by ja winil w niepowodzeniach Rosji,kogokolwiek.Wrecz przeciwnie,nieraz pisalem,ze problemem Rosjan,jest slowo "awos'",nawet torbe taka mamy-"awos'ka".Zawsze jak cos robimy,a wiemy ze to jest niebiezpiecznie,mowimy "awos' " jakos uda,niestety czesto nie udaje sie.Tak co dzieciaku,odpieprz sie odemnie z tym tematem.Nie mam jak wielu,klapek na oczach,widze wiele zlego w historii i mentalnosci mojego narodu,czego i tobie zycze ,w stosunku do swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 21:06 igor-53 napisał: >Nie mam > jak wielu,klapek na oczach,widze wiele zlego w historii i mentalnosci mojego > narodu, Szkoda że jeszcze nigdy nie zdazyło Ci sie tego na forum zaprezentowac. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 21:22 bmc3i ,jak ja zauwazylem,to wielu z was postow swoich adwersarze nie czyta.Bardzo czesto musze wam uswiadomiac,ze nie musicie mnie do czegos przekonywac,poniewaz ja to juz dawno napisalem sam. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 22:08 bmc3i napisał: > igor-53 napisał: > > > >Nie mam > > jak wielu,klapek na oczach,widze wiele zlego w historii i mentalnosci moj > ego > > narodu, > > > Szkoda że jeszcze nigdy nie zdazyło Ci sie tego na forum zaprezentowac. ----------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 22:19 12.12a1,czesto dyskutujemy,bardzo rzadko mamy to samo spojzenie na temat,ale zawsze potrafimy do czegosc dojsc.A to dla tego,ze ty potrafisz przeczytac calosc wypowiedzi swojego oponenta. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 22:36 igor-53 napisał: > 12.12a1,czesto dyskutujemy,bardzo rzadko mamy to samo spojzenie na temat,ale > zawsze potrafimy do czegosc dojsc.A to dla tego,ze ty potrafisz przeczytac > calosc wypowiedzi swojego oponenta. ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu? 19.02.10, 22:44 12.12a1 napisał: > Istotnie masz racje,rzadko mamy identyczne spojrzenie a zwlaszcza na temat sojuza i tych czasów < .A tego ja nigdy nie potrafie zrozumiec,czemu?Przeciez ja ciagle powtarzam,ze stalinizm,leninizm byl zlem,ogolnie o komunizmie nie mam dobrego zdania.Ja tylko ciagle staram sie oddzielic ZSRR od Rosji,dla mnie to nie jest to samo.Ale pomimo tego,my miesa nie rzucamy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszum Bez watpienia nie mamy w swojej historii tak duzo 19.02.10, 21:23 mordow i ludobojstwa jak to mialo miejsce w Rosji. Na tym polega podstawowa roznica miedzy Polska i Rosja. W dodatku w Rosji ogole nie dostrzegacie owych mordow i ludobojstwa. Nic sobie z tego nie robicie, albo wydaje wam sie ze to zaden problem. Albo jeszcze lepiej, jesli ktokolwiek o tym mowi zaraz nazywacie go rusofobem. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo igor_coś tam mitoman... 19.02.10, 21:38 igor-53 napisał: > miroo,podrzuc mnie link do chociaz by jednego mojego posta,w ktorym by ja winil > w niepowodzeniach Rosji,kogokolwiek. nie zrzucaj na mnie ciężaru dowodu... tyle tych swoich postów z debilnymi interpretacjami napisałeś, że szkoda czasu na ich wyszukiwanie... dowodem niech będzie to, że jakoś nikt nie potwierdza twojego "obiektywizmu" - wręcz przeciwnie... > Wrecz przeciwnie,nieraz pisalem,ze probleme > m > Rosjan,jest slowo "awos'",nawet torbe taka mamy-"awos'ka".Zawsze jak cos > robimy,a wiemy ze to jest niebiezpiecznie,mowimy "awos' " jakos uda,niestety > czesto nie udaje sie. znowu jakiś goopi ruski tik... jak mruganie oczami z nerwów albo sprawdzanie 100 razy czy zamknął drzwi od mieszkania przez psychicznie i nerwowo chorych... > Tak co dzieciaku,odpieprz sie odemnie z tym tematem. siad malutki! odpieprz się od polskiego forum! > Nie ma > m > jak wielu,klapek na oczach,widze wiele zlego w historii i mentalnosci mojego > narodu,czego i tobie zycze ,w stosunku do swojego. 1) jakoś nigdy tego na forum nie zaprezentowałeś, 2) kiedyś nawet za zbytnią surowość wobec mojego własnego głupiego religijnie narodu skrytykowałeś - więc fragment o życzeniu mi krytycyzmu wobec swojego narodu sobie odpuść barania łąko, 3) nic nie widzisz... myślisz jeszcze kategoriami i perspektywą człowieka radzieckiego... widać to po wypowiedziach o zachodzie, polsce i usa... Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: igor_coś tam mitoman... 19.02.10, 21:43 miroo,milo mnie ,ze tyle czasu poswiecasz mojej skromnej osobie.Dzieki tobie ,czuje sie waznym. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Re: igor_coś to dlatego, że lubię tępić g***ów... 19.02.10, 21:51 nie ma za co... ludzie bardzo dużo wysiłku wkładają w to aby zapewnić sobie higienę - bardzo duża część infrastruktury miast służy spuszczaniu gówna i innego śmiecia... w zakresie umysłów ludzkich odsiewa się śmiecie w procesie edukacji... na forum trzeba inną metodę zastosować - argumentami gościa przygwoździć, wykazać jego pozerstwo lub głupotę i naprzykrzyć się w ten sposób oraz zdyskredytować w oczach innych... lubię sprzątać śmiecie... powinienem zmienić nick na sprzątacz debili... Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: igor_coś to dlatego, że lubię tępić g***ów... 19.02.10, 21:58 miroo,ja cie rowniez kocham.A nick rzeczewiscie zmien,najbardziej cie pasuje-debiLL. Odpowiedz Link Zgłoś
miroo Re: igor_coś tam... jesteś taki mądry... 19.02.10, 22:10 na pewno niektórych psycholom imponujesz... np eva15 musi cię uwielbiać... dla mądrzejszych od niej jesteś tylko człowiekiem radzieckim... Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 20:40 Mogłeś go kupić i zrobić sobie kurnik w kibucu. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 20:52 Najlepsza opcja reformy ruskiej badziewnej floty ... Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 21:05 ""Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego"".Adekwatny tytul do tresci artykula. Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 21:16 igor-53 napisał: > ""Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego"".Adekwatny tytul do tresci > artykula. Nie przezywaj Igor,zimno bylo chlopaki chcieli sie ogrzac. Jak samochodzik,zadowolony??? Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 21:27 czesc snellville.E tam ,chciel zagrzac sie,prawdopodobnie palnikiem acetylenowym przejechali po latwopalnym materialam,to i maja pozar.W summie sprawa jest na tyle blacha,ze naprawda nie wiem ,po cholere my na ten temat dyskutujemy.To sie zdaza wszedzie.A z autka jestem zadowolony,to moj pierwszy "japoniec",a chodzi jak szwajcarski zegarek.A ty ja widze regularnie "kacapstwo" gnebisz",czesto widze twoje posty,ale staram sie nie wtracac . Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 21:35 snellville,jak tam u ciebie z angielskim? Potrafisz czytac?Tylko nie mysl ze chce cie obrazic,ale mam ciekawy artykul w jezyku angielskim i chcial by dowiedziec sie,co mysli o tym czlowiek mieszkajacy w USA? www.counterpunch.org/roberts02162010.html Odpowiedz Link Zgłoś
snellville Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 20.02.10, 00:33 igor-53 napisał: > snellville,jak tam u ciebie z angielskim? Potrafisz czytac?Tylko nie mysl ze > chce cie obrazic,ale mam ciekawy artykul w jezyku angielskim i chcial by > dowiedziec sie,co mysli o tym czlowiek mieszkajacy w USA? > www.counterpunch.org/roberts02162010.html Potrafie czytac i mowic,z pisaniem troche gorzej. Mialem 21 lat gdy przyjechalem,nie bylo czasu na nauke trzeba bylo zaaa....c,troje dzieci mi sie urodzilo tutaj w ciagu 5 lat. Pieluchy kosztuja,nie bylo wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 21:44 Aż zajrzałem na RIA żeby sprawdzić że nie mają innych wiadomości. Oto co gazeta.pl przeoczyła: Rosja mówi że może jeszcze umieścić rakiety Iskander w przybałtyckim enklawie. Pierwiastek 112 oficjalnie nazwany „Copernicium” W piątek odchodzący prezydent Wiktor Juszczenko skrytykował decyzję Julii Tymoszenki podważenia rezultatów niedawnych wyborów prezydenckich jako brak respektu dla prawa i opinii wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 21:49 To nie jest tematem tego wątku trollu-idioto :) Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 21:57 Tak naprawdę to tu nie ma żadnego tematu do rozważania. Popatrz na posty wyżej zamieszczone. Ale za to jest okazja powiedzieć coś od serca takim jak ty jołopom, którzy siedzą tu jak gdyby im płacono i przestrzegają innych przed webkomandzistami. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 23:26 chelmiak napisał: > Tak naprawdę to tu nie ma żadnego tematu do rozważania to co tutaj robisz ? dorabiasz do emerytury ? ruble lecą znowu na ryj Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 23:54 A ubliżam rusafobom bo mnie ich jątrzenie mierzi. Ja tylko okazjonalnie ale ty, to tutaj etatowo. Też tak sobie pomyślałem że to całe chołostwo to miastowi. Gdyby nie inteligencja miejska to byśmy wojenek nie mieli. Najpierw nam mówią o patriotyźmie, później o wrogach, a później chuzia na józia. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 21:53 chelmiak,przypominam cie,dzisiejszy temat jest taki-:"Co na to igor_coś tam? Dumny jest znowu?".Jak do tego tematu nie masz nic do dodania,to lepiej nic nie wypisuj.Jak widzisz,mamy tu osobe pilnujaca porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Re: Co gazeta.pl przeoczyła? 19.02.10, 22:03 Przesyłam znaczące mrugniecie jednym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 22:07 "Komsomolec"bis Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 22:14 Czuję tu delikatny i specyficzny zapach radzieckiej onucy,czyżby byli tu,na tym forum,Rosjanie? Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 22:26 jak czyjesz zapach radzieckiej onucy,to najwazszy czas umyc nogi. P.S.Po umyciu nog - zmiana skarpetek jest konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
chelmiak Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwórkoweg 19.02.10, 22:35 Propagacja pewnie wyczuła w moich butach słome wyciągniętą ze strogu. A co zima jest! Od zapachu się nie przeziębia. Odpowiedz Link Zgłoś
propagacja Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 23:02 Oj,smród coraz większy,chyba się zleciało całe KGB,"gazeta" podpaliła ruską Aurorę! W Wania nie macie lepszego zajęcia tylko stękać ta waszą pokomunistyczna propagandę,której nikt nie kupuje w tym kraju? Idę spać ,cześć chłopaki,dowalę wam kiedy indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 23:11 idz smierdziuszku,idz.Tylko nie zapomni umyc nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 19.02.10, 22:58 Ten ich sprzęt jest równie niebezpieczny dla wrogów jak i dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Pożar rosyjskiego atomowego okrętu podwodnego 20.02.10, 00:26 A innych pożarów złomu dzisiaj na świecie nie było ? Odpowiedz Link Zgłoś
dawaj_czasy Ci to zawsze musza nasyfic 20.02.10, 12:28 gdziekolwiek sie pojawia zawsze musza zostawic syf i porzoge ekologiczna , i napewno zwala na kogos innego albo wogole to zignoruja jak to u ruSSkiego ... Odpowiedz Link Zgłoś