jerryjak 24.02.10, 14:11 Obama juz nie wygra bo wygrac nie moze! Ameryka (na szczescie)zadnego socjalizmu/komunizmu NIGDY nie zaakceptuje. A on ma juz przechlapane - i dobrze mu tak... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smsy1 Zdrowie Obamy 24.02.10, 15:34 Ciekawe czy nowoczesne suplementy np. Lux Vitale rzeczywiście wydłużają życie? Odpowiedz Link Zgłoś
homer_jay Zdrowie Obamy 24.02.10, 15:48 oh aby mu sie tylko nie udalo. Ja mam ubezpieczenie bo sobie na nie zapracowalem i nie mam zamiaru dzielic sie z leniwymi kolorowymi ktorzy maja po 10 dzieci z 20-toma roznymi matkami i chca zeby ktos inny sie nimi zajal. wyslac ich z powrotem z kad pochodza niech im tam dadza darmowe leczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
haakpaak Nie przekreślajcie pochopnie Obamy 24.02.10, 18:11 Światli ludzie twierdzą że ma on pewną szansę na wydobycie się z upadku odchylenia lewacko-pacyfistycznego i co najmniej częściowej rehabilitacji. Okazuje się że obecny prezydent USA może jeszcze uratować swoją prezydenturę... Wystarczy że zaatakuje Iran :) "...uderzenie na Iran obróci w niepamięć pierwszy rok rządów Obamy i zmieni krajową scenę polityczną. Problem opieki zdrowotnej trafi na boczny tor, Republikanie będą musieli współpracować z Demokratami, netrooci będą skomleć, niezależni przemyślą swoje stanowisko, a konserwatyści omdleją." Cały tekst, jak również wiele innych ciekawych materiałów (min wzruszająca apologia Sary Palin) pod linkiem: pl.danielpipes.org/7946/zbombardowac-iran :)) Odpowiedz Link Zgłoś