yanfhowah Pis zarzuca,,,,, 26.02.10, 19:07 Pis zarzuca,,,narzuca szaleńcze tempo??? niedawno Waserrrman i klempa plakali ze przesluchania ciagna sie godzinami(10-13) godzin ,wiec gdzie to szalencze tempo? no chyba ze odniesc ta szybkosc, do przemyslen PiS to 13,godzin na przemyslenie jednego pytania to stanowczo dla klempy i Waserrmana za m a l o... Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Pis zarzuca,,,,, 26.02.10, 19:35 yanfhowah - potrafisz czytać ze zrozumieniem? Temat artykułu jest inny. Ty się spóźniłeś "GW" wyśmiewała to w tamtym tygodniu. Całe PełO - bredzić od rzeczy, aby tylko nie mówić o sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Pis zarzuca,,,,, 26.02.10, 19:45 do tylu to ty jestes obudz sie i czytaj; Śledczy z PiS złożyli wniosek o odwołanie szefa komisji hazardowej, bo zamiast dochodzić prawdy, narzuca szaleńcze tempo. Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Pis zarzuca,,,,, 26.02.10, 20:01 to tyłu to się cofnij i przeczytaj stenogramy z przesłuchań: "nie widzę związku", "męczenie świadka", "nie udzielam głosu" ze strony przewodniczącego - hahahah - Sekuły Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Pis zarzuca,,,,, 26.02.10, 20:14 szakez napisała:stenogramy z przesłuchań: nie widzę związku czasem jak ciebie czytam tez zauwazylem ze piszesz "bez zwiazku z tematem artykulu" Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem We wtorek Sekuła przestanie kierować hazardową?... 26.02.10, 19:13 Błagam niech PiS zniknie ze sceny POlitycznej! Wiecie co się wtedy stanie?! Miesiąc później Tusk wyjedzie z Sejmu razem z PO na taczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 jest taka koncepcja ;) 26.02.10, 19:20 faktycznie wtedy byłoby po Platformie, nie byłoby już żadnych wytłumaczeń Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 adam_l27, gdyby twoi starzy, używali antykoncepcji 26.02.10, 19:24 nie mieliby teraz tak przesrane.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 no no, aleś wyjechał 26.02.10, 19:28 wzniosłeś się na własne wyżyny intelektu, gratuluję rzeczowego udziału w dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 masz nick - nieudolną kopię mojego 26.02.10, 21:04 wzoruj się ile się da a jeszcze z ciebie coś będzie, może. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: We wtorek Sekuła przestanie kierować hazardow 26.02.10, 19:31 ulanzalasem ty jak M.L.King I had a dream mialem dzis senPiS niedlugo zawisnie na wlasnych haku Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany I dlatego PiS jest potrzebny jak ci przysłowiowi 26.02.10, 19:53 Żydzi, na których wszystko można zwalić :)! ulanzalasem napisała: > Błagam niech PiS zniknie ze sceny POlitycznej! Wiecie co się wtedy stanie?! > Miesiąc później Tusk wyjedzie z Sejmu razem z PO na taczkach! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: We wtorek Sekuła przestanie kierować hazardow 27.02.10, 07:38 ulanzalasem napisała: > Błagam niech PiS zniknie ze sceny POlitycznej! Wiecie co się wtedy stanie?! > Miesiąc później Tusk wyjedzie z Sejmu razem z PO na taczkach! Skoro już PiSu nie będzie, to Ty skrzykniesz sąsiadów i ruszycie z taczkami? Odpowiedz Link Zgłoś
spindoktorzy spindoktorzy.pl 26.02.10, 19:14 O jeszcze przewodniczącym słów kilka: spindoktorzy.pl/2009/12/14/minimum-komfortu-albo-polityczne-mma Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 Kempa-Wasserman...Hojarska-Lepper..Sobecka-Rydzyk 26.02.10, 19:27 Kaczynska-Kurski.... passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk szakez..Sobiesiak-Sekuła? 26.02.10, 19:54 Co Sekuła ma wspólnego z Sobiesiakiem ? Obesrało cie !?? Odpowiedz Link Zgłoś
cudoktusk Kempa-Wasserman...Hojarska-Lepper..Sobecka-Rydzyk 26.02.10, 19:49 adam.127 napisał: > Kaczynska-Kurski.... passent.blog.polityka.pl/wp-content/uploads/pocalunek_450.jpg Dobre..ha,ha,ha! Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 26.02.10, 19:31 Sekuła to aparatczyk PełO Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 26.02.10, 19:34 szakez blysnela jadem Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 26.02.10, 19:42 sam tutaj debeściaku forumowy błyskasz jadem - napisałeś już chyba 20 post broniąc Sekuły - płacą Ci za to, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 26.02.10, 19:49 szakez jestem pewny ze mnie przebijesz hahahahahha Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 26.02.10, 20:02 nie mam z Tobą szans - nie prowadzę dyżurów na forum Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Sekuła - nie ruszcie moich kolegów z PełO 27.02.10, 07:44 yanfhowah napisał: > szakez blysnela jadem Cóż chcesz? - Każdy błyska tym, czym potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.127 szakez, Kaczynscy to też aparatczycy PIS-u... 26.02.10, 19:45 Jak większośc z KC PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
szakez Re: szakez, Kaczynscy to też aparatczycy PIS-u... 26.02.10, 20:03 Ucz się Odpowiedz Link Zgłoś
jopor Re: szakez, Kaczynscy to też aparatczycy PIS-u... 26.02.10, 20:15 Aleś głupi!!! - do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah szakez 26.02.10, 19:51 7..!! wpisow na 3 minuty.woooooooooooooow tobie Pis na "akord" placi? Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: szakez 26.02.10, 20:26 jopor nie wtryniaj sie miedzy ludzi co dyskutuja ,a z swoim wodoglowiem idz do szpitala ,ja nie jestem ci w stanie pomoc ciolku Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online cieplym moczem po waszych politycznych sektach 26.02.10, 19:53 ale Sekula to wibitna GNIDA DWORSKA Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: cieplym moczem po waszych politycznych sektac 27.02.10, 07:53 pandora-online napisał: > ale Sekula to wibitna GNIDA DWORSKA Nie ma to jak błysnąć "intelektem"! Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ami We wtorek Sekuła przestanie kierować hazardową?... 26.02.10, 20:00 No tak... Jak ktoś porządny zajmuję się tą sprawą to zawsze jest jakieś "ALE"... Czy wreszcie nasza polityka nie może zająć się tym co potrzebne??? Dlaczego ja po magisterce z psychologii dostaję ofwerty za minimalną średnią krajową a faceci co mają kurs spawacza dostają po 2500 i w dodatku mieszkanie za free?? Ludzie.... nie warto wkładać w studia.... Wystarczą kursy... I tak was zgarną do roboty jak murzynów... Oby wam się to opłaciło... Buziaki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Przekwalifikuj się! 27.02.10, 07:58 aga_ami napisała: > Dlaczego ja po magisterce z psychologii dostaję > ofwerty za minimalną średnią krajową a faceci co mają kurs spawacza > dostają po 2500 i w dodatku mieszkanie za free?? Może psychologów ci u nas dostatek, a spawaczy brakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
rush2112 We wtorek Sekuła przestanie kierować hazardową?... 26.02.10, 20:02 A co wodny MAN robi jeszcze w polityce? Zamietliście sprawę wanny ? Ktoś gazetom zapłacił żeby wyciszyć ? Odpowiedz Link Zgłoś
szakez yanfhowah 26.02.10, 20:04 12 godzinne dyżury w Bazie Szkoleniowej PełO go nie męczą Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: yanfhowah 26.02.10, 20:12 szakez napisała: > 12 godzinne dyżury w Bazie Szkoleniowej PełO go nie męczą Ciebie trzymaja w PIS -ogrodku 24 na 24,,masz zdrowie tyle wytrzymac,,,,,hahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: yanfhowah 26.02.10, 20:32 Czy ta komisja jeszcze kogos (poza swolocza)interesuje? Odpowiedz Link Zgłoś
yanhowah Re: yanfhowah 26.02.10, 20:41 x2468 napisał: > Czy ta komisja jeszcze kogos (poza swolocza)interesuje? nia ja ja zwolalem tylko P.I.S,,,jej zarzadal,wiec pytanie do nie wlasciwego adresata mnie ta komisjia ani grzeje ani ziebi Odpowiedz Link Zgłoś
soldadura104 Sekuła zrobił swoje teraz czas na PSL 26.02.10, 20:32 Sekuła przypilnował przesłuchań premiera teraz trzeba dać kogoś niezależnego od stron konfliktu PO i PIS czyli SLD i PSL. Dziwię się takiego człowieka prawica dawała jednogłośnie na kierownika Najwyższej Izby Kontroli. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm W Kurduplandii Miłości Dyrdymała Wspaniałego 26.02.10, 22:19 Rozum już nie gości, Kot Bełkot z Julką Durnotą obgryzają kości, Cudak Zdradliwy z Marszałkiem Miernotą liczą barany, Pachołek Wyhetany z Miro Upudrowanym liczą osły, Odpowiedz Link Zgłoś