sid_6.8 01.03.10, 17:15 A obok przejechał TIR naładowany fajkami... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dr.cool zmiana prawa 01.03.10, 17:25 aby uniknac tego rodzaju "sukcesow" policji trzeba zmienic prawo, na podobne jak u braci czechow Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: zmiana prawa 01.03.10, 17:32 pęknę ze śmiechu. a od konkretnych dealerów fety i koksu po prostu wezmą kasę i tyle. ludzie nienawidzą, bo jesteście pie.....mi łapówkarzami! do roboty, a nie małolatów z zielskiem gonić! Odpowiedz Link Zgłoś
rechott Re: zmiana prawa 01.03.10, 17:48 Czym się tutaj podniecać. 1 gram to dla policji w Polsce bardzo dużo. Proponuję zajrzeć tutaj, gość miał 0,06g marihuany...: opole.gazeta.pl/opole/1,35114,7528072,16_latek_zatrzymany_z_marihuana_a_26_latek_z_amfetamina.html Odpowiedz Link Zgłoś
rob3-331 zmiana prawa miała służyć łapaniu handlarzy 01.03.10, 18:45 zmiana prawa miała służyć łapaniu handlarzy a wyszło tak jak od początku wszyscy mówili że będzie - to tylko sposób na poprawienie statystyk oraz łatwe u**pienie kogoś Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Złote pały 01.03.10, 19:51 Policjanci, jesteście zajebiści! W nagrodę powinniście pracować do 70. roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Złote pały 01.03.10, 20:09 Dobre. Jestem z Cieszyna i naprawdę kontrast między poland a Czech Republic jest wyraźny. U naszych południowych sąsiadów nie karza się ludzi, którzy mogą zagrozić jedynie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
karmarys Re: Złote pały 02.03.10, 02:09 pamiętajcie, że oni tylko wykonują durne prawo stworzone przez kogoś innego (wszyscy wiemy, przez kogo). Inna sprawa, że mogliby wykonywać je ciut mniej gorliwie i nie narażać się na przyjazne sugestie, że następna WOŚP powinna zbierać na sprzęt do przeszczepów mózgu. Anyway prawdziwi winowajcy są w sejmie i sami ich sobie wybraliśmy. Ciekawe swoją drogą ile głosów poparcia by zdobył kandydat otwarcie popierające zalegalizowanie marysi? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
von_seydlitz Niech siędzi za gram, mnie to nie przeszkadza. 02.03.10, 06:56 Jak mu nikt nie podrzucił, to niech sobie pali siano w pierdlu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: Niech siędzi za gram, mnie to nie przeszkadza 02.03.10, 11:05 mentalność psa ogrodnika. sam nie używam, to czemu inni mieliby się tym raczyć? niech wszyscy będą tak samo żałośni jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
jungleman Re: Niech siędzi za gram, mnie to nie przeszkadza 14.03.10, 02:46 I z chęcią zapłacisz za to ze swoich podatków? Żal :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
bojownik_wolnosci Re: Niech siędzi za gram, mnie to nie przeszkadza 31.03.10, 10:56 Wojna z narkotykami to wojna z własną ludnością: www.youtube.com/watch?v=02p_DKo0lrI&NR=1 Czy zgadzasz się z tą polityką: www.youtube.com/watch?v=KSywgA1A4Z4?? Odpowiedz Link Zgłoś
dyngos Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 17:27 sid_6.8 napisała: > A obok przejechał TIR naładowany fajkami Albo było nieoświetlone przejście dla pieszych, dziurawa droga, znak zasłonięty krzakami albo jakiś urząd, w którym urzędnicy sprężają się z robotą tylko na pół godziny przed 15:00, tak, że do 14:30 w kolejce stoisz godzinami, a potem okazuje się, że 10 osób obsługują w 15 minut - da się! Ale policja nie chce wystawiać mandatów państwu... nie wiem czemu... dla mnie jakieś takie niesprawiedliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 18:26 dyngos napisał: > Ale policja nie chce wystawiać mandatów państwu... nie wiem czemu... > dla mnie jakieś takie niesprawiedliwe... niby jak ? Konflikt interesu przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
profanum_vulgus Chłopakowi grozi 5 lat w pierdlu 01.03.10, 17:28 tymczasem baran prowadzacy samochod po pijaku, który stwarza realne niebezpieczeństwo w najlepszym wypadku straci prawo jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
paolo74 A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 17:34 Polska Policja jest jak hitlerowscy żandarmi. A III / IV RP jak III -cia Rzesza Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 17:39 Może zmienimy nazwę: III Rzesza Pospolita. Odpowiedz Link Zgłoś
szpon Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 17:44 To nie jest wina policji. Policja wykonuje tylko to co zjeby na samej górze sobie ubzdurają. Z drugiej strony powinni przymknąć oko na takie straszne "przestępstwo". No ale łatwo powiedzieć - im by groziła znacznie większa kara gdyby jakoś wyszło kiedyś, że tak zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 17:51 True. Policja nie tworzy prawa tylko je egzekwuje. Jak bardzo debilne by nie było. Tyle, że to chyba nie powód do chwalenia się takimi "wykryciami" w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 18:00 ta, jasne, egzekwuje, egzekwuje wtedy kiedy jej się podoba, jak można tak mówić że egzekwuje, policja to organ który nie dość że nie egzekwuje prawa, to sam je łamie, a prawo używa do zaszczucia i szantażowania ludzi, a z tym gościem, to kompletnie chore, ci policjanci powinni zostać zamknięci za głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
obiektywnyx Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 18:34 To JEST wina policji. Prawie wszedzie na zachodzie, gdzie nie jest to jeszcze legalne / zdepenalizowane (czyli nielegalne, ale nie karane), policja IGNORUJE to "przestepstwo". Dostaje sie pouczenie i zabieraja ... i to wszystko, o ile jest mala ilosc i np nie prowadzi sie pojazdu pod wplywem. I nie ma problemu. A u nas jest dokladnie odwrotnie. Oni za ganianie dzieciakow z ziolem dostaja PREMIE. A wiadomo, latwiej zlapac spokojnego dzieciaka, niz groznego przestepce, wiec ignoruja przestepcow i czaja sie na dzieciakow. Nie badzcie naiwni, milicjant nie pracuje z powolania, tylko dla pieniedzy. I robi to za co mu placa, nie to co powienien. Nie wazne, czy jest to watpliwe moralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xezaq Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 02.03.10, 08:01 No co - biorą się za ten sam temat, tylko od tej drugiej, łatwiejszej strony. Jak już się gó...arzom odechce brać to dilerzy sami zwiną swój biznes :D Ot, takie "inne" podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo_wesz Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 02.03.10, 11:08 mylisz się. na 10% używających w polsce gó...arzy (i tylko gó...arzy, nie mówię o osobach dorosłych) nie starczyłoby miejsca w więzieniach, aresztach i poprawczakach. Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 18:03 szpon napisał: > To nie jest wina policji. Policja wykonuje tylko to co zjeby na samej górze > sobie ubzdurają. > > Z drugiej strony powinni przymknąć oko na takie straszne "przestępstwo". No ale > łatwo powiedzieć - im by groziła znacznie większa kara gdyby jakoś wyszło > kiedyś, że tak zrobili... szczególnie wielkie podziękowania za obecny stan rzeczy należą się autorytetowi moralnemu Piesiewiczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 18:17 To SS-mani się tłumaczyli, że oni tylko wykonywali rozkazy. Polska milicja jakoś w niektórych przypadkach potrafi przymknąć oko na tego typu "przestępstwa". W tym wygwizdowie pewnie potrzebowali sukcesu. Do takich wioch zsyła się za karę. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: A potem oburzają się na reklamę "klękaj psie" 01.03.10, 20:44 To w komunizmie policja sobie sama wybiera, za które przestępstwa ściga, a za które nie. Odpowiedz Link Zgłoś
oglaszam_wszem_i_wobec ze co ? ze jak ? 01.03.10, 18:40 przeciez policjanci maja dac ppuczenia zamiast kary ? dlaczego zamiast pouczenia odrazu wala mandat albo aresztuja ? kiedys dostalem mandat za palacego sie papierosa w windzie , ktorym sie nie zaciagalem, a trzymalem go w reku, a zjechalem tylko 2 pierta do tego w klatce swojego bloku , bo w gipsie po schodach zejsc nie moglem taka jest policja polska , pie...mi sie potrafia zajmowac Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: ze co ? ze jak ? 01.03.10, 19:16 Przecież nie o zaciąganie chodzi, tylko o trucie innych. Nie znoszę wchodzenia do zadymionej windy. Odpowiedz Link Zgłoś
gacki Re: ze co ? ze jak ? 01.03.10, 19:26 > kiedys dostalem mandat za palacego sie papierosa w windzie , ktorym sie nie > zaciagalem, a trzymalem go w reku, a zjechalem tylko 2 pierta do tego w klatce > swojego bloku , bo w gipsie po schodach zejsc nie moglem Chłopie, ty się dobrowolnie chwalisz, że jechałeś windą z dymiącym papierosem? Przecież to jest takie same buractwo jak sikanie w tejże windzie (oczywiście tylko w klatce swojego bloku). Moim zdaniem skoro nie wychowali cię mama i tata, to musi policja za pomocą mandatów. Odpowiedz Link Zgłoś
panbramkarz Re: ze co ? ze jak ? 01.03.10, 20:36 > kiedys dostalem mandat za palacego sie papierosa w windzie , ktorym sie nie > zaciagalem, a trzymalem go w reku, a zjechalem tylko 2 pierta do tego w klatce > swojego bloku , bo w gipsie po schodach zejsc nie moglem No bo cienias jestes i nie znasz prawa:))) kiedys na dworcu PKP strasznie mnie suszylo nabylem w sklepie obok flaszke i kole wyszedlem w "ustronne" miejsce wylalem pol koli i jakurat dolewalem wodke jak mnie namierzyli ......... i mogli mi skoczyc bo owszem jest zakaz picia w miejscach publicznych ale nie ma zakazu przelewania z butelki do butelki, wyjasnilem im ze mogli przyjsc chwile pozniej bo wtedy jakurat juz bym leczyl kaca ale tez nie mogliby mi nic zrobic bo nie maja prawa sprawdzac jaka jest zawartosc butelki z napisem cola. Ty nie paliles papierosa a jedynie trzymales zapalonego a zakazu trzymania zapalonego papierosa nie ma. Sorki ale na gupie prawo trzeba miec gupie sposoby jego obejscia. Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: ze co ? ze jak ? 01.03.10, 20:51 > bo nie maja prawa sprawdzac jaka jest > zawartosc butelki z napisem cola Lepiej tego nie sprawdzaj w praktyce. Odpowiedz Link Zgłoś
kgbaca Re: ze co ? ze jak ? 01.03.10, 22:16 oglaszam_wszem_i_wobec napisała: > przeciez policjanci maja dac ppuczenia zamiast kary ? > dlaczego zamiast pouczenia odrazu wala mandat albo aresztuja ? > > kiedys dostalem mandat za palacego sie papierosa w windzie , ktorym sie nie > zaciagalem, a trzymalem go w reku, a zjechalem tylko 2 pierta do tego w klatce > swojego bloku , bo w gipsie po schodach zejsc nie moglem > > taka jest policja polska , pie...mi sie potrafia zajmowac I tu akurat bardzo dobrze postąpili. Mogliby jeszcze wlepiać mandaty za wyrzucanie petów na ulicę/trawniki. Jak widzę efekty rzucania petów gdy zszedł śnieg to rzygać sie chce. Gorzej niż trawniki zasranbe psim gównem. Palaczy należy zacząć ostro karać bo w ogóle nie przejmują się innymi. PS. A dlaczego nie mogłeś zapalić papierosa po zjechaniu na dół lub wyjść po skończeniu go? Czy trudno jest się chwilę zastanowić? Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Szkoda chłopaka 01.03.10, 17:35 Oni też tak zaczynali... Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:38 Jestem bardzo ciekaw, jak wyglądają plecy tego "zbrodniarza" po przesłuchaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:39 myślałem że z 5 cm nożem! Ech policjanci :D Odpowiedz Link Zgłoś
tomashec [...] 01.03.10, 17:40 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
szpon Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:41 Pojawi się w końcu jakiś polityk nie uznawany za szaleńca i mający duże poparcie, który odważy się w końcu przeciwstawić konserwatywnym moherom i innym katozjebom? Lepiej tysiącom młodych niszczyć życie i przyszłość wsadzając do paki za coś co chociażby w Holandii można legalnie kupić od dziesiątek lat, w dowolnej ilości? A i tak pewnie skończy się zawiasem po procesie za XXX zł. Za "przestępstwo" o szkodliwości... hmmm. zerowej? A może chodzi o to żeby zmusić społeczeństwo do legalnego upijania się i płacenia akcyzy? Odpowiedz Link Zgłoś
arbdahrba Poprawiły się statystyki policyjne... :/ 01.03.10, 17:41 Tak się zastanawiam. Jak oznaczyli ilość THC w suszu? Hę? Jak zabezpieczyli materiał dowodowy? Zawartość torebeczki można zmienić. A jeśli do tzw. "dilerki" nasypię sobie suszu z konopi przemysłowych to też mnie skarzecie? Za łatwo ukarać człowieka "za posiadanie" na podstawie tego durnego przepisu... Jak widać, pozytywnych skutków owej regulacji brak. Stop. Poprawiły się statystyki policyjne. Nie dziwią mnie w tym kraju hasła na murach typu: "OKO ZA OKO ZĄB ZA ZĄB WYROK ZA BUCHA J...Ć SĄD" ]:/ Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz przeciez akcja zbierania podpisów pod obywatelskim 01.03.10, 17:42 projektem ustawy zakończyła sie pełnym sukcesem; zebrano ponad dwa miliony podpisów o czym było kiedys na portalu GW... Zreszta tu tez zbierano wtedy podpisy z poparciem tej ustawy.. Co sie z nia tearz dzieje? "Liberalne PO" zamkneło w szafie by biznesu jakim swoim rysikom nie psuć? Do tej pory byłem przekonany, że przynajmniej liberałami obyczajowymi sa skoro gospodarczymi byc nie potrafią a tu okazuje się, że nawet w sprawach obyczajowych daja ciała... Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 17:45 swan_ganz napisał: > projektem ustawy zakończyła sie pełnym sukcesem; zebrano ponad dwa > miliony podpisów o czym było kiedys na portalu GW... Zreszta tu tez > zbierano wtedy podpisy z poparciem tej ustawy.. Co sie z nia tearz > dzieje? "Liberalne PO" zamkneło w szafie by biznesu jakim swoim > rysikom nie psuć? Do tej pory byłem przekonany, że przynajmniej > liberałami obyczajowymi sa skoro gospodarczymi byc nie potrafią a tu > okazuje się, że nawet w sprawach obyczajowych daja ciała... > > mój drogi, platforma miała być partią liberalną gospodarczo, natomiast obyczajowo jak najbardziej konserwatywną. i nie chodzi o psucie interesu komuś, a raczej o elektorat, którego część mogliby utracić. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 17:54 luma82 napisał: > swan_ganz napisał: > > > projektem ustawy zakończyła sie pełnym sukcesem; zebrano ponad dwa > > miliony podpisów o czym było kiedys na portalu GW... Zreszta tu tez > > zbierano wtedy podpisy z poparciem tej ustawy.. Co sie z nia tearz > > dzieje? "Liberalne PO" zamkneło w szafie by biznesu jakim swoim > > rysikom nie psuć? Do tej pory byłem przekonany, że przynajmniej > > liberałami obyczajowymi sa skoro gospodarczymi byc nie potrafią a > tu > > okazuje się, że nawet w sprawach obyczajowych daja ciała... > > > > > > mój drogi, platforma miała być partią liberalną gospodarczo, > natomiast obyczajowo jak najbardziej konserwatywną. Czyli PiS bis? Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 18:13 sharn1 napisał: > luma82 napisał: > > > swan_ganz napisał: > > > > > projektem ustawy zakończyła sie pełnym sukcesem; zebrano ponad dwa > > > miliony podpisów o czym było kiedys na portalu GW... Zreszta tu tez > > > > zbierano wtedy podpisy z poparciem tej ustawy.. Co sie z nia tearz > > > dzieje? "Liberalne PO" zamkneło w szafie by biznesu jakim swoim > > > rysikom nie psuć? Do tej pory byłem przekonany, że przynajmniej > > > liberałami obyczajowymi sa skoro gospodarczymi byc nie potrafią a > > tu > > > okazuje się, że nawet w sprawach obyczajowych daja ciała... > > > > > > > > > > mój drogi, platforma miała być partią liberalną gospodarczo, > > natomiast obyczajowo jak najbardziej konserwatywną. > > > > Czyli PiS bis? a pis liberalny miał być w gospodarce? pis to lewica z nacjonalistycznym odchyleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
swan_ganz Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 18:20 > a pis liberalny miał być w gospodarce? nie wiem czy miał taki być bo nie wczytywałem sie wtedy w ich program ale wiem, że byli zdecydowanie bardziej prorynkowi niz ta cała zafajdana platforma..... Tak na marginesie; oni w ogóle jakis inny program niz dymanie społeczeństwa na kasie to mają? Jedyne co o nich na 100% można powiedzieć to to, że sa antypisowscy; jak dla mnie to cholernie mało.. Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 18:30 swan_ganz napisał: > > a pis liberalny miał być w gospodarce? > > nie wiem czy miał taki być bo nie wczytywałem sie wtedy w ich > program ale wiem, że byli zdecydowanie bardziej prorynkowi niz ta > cała zafajdana platforma..... Tak na marginesie; oni w ogóle jakis > inny program niz dymanie społeczeństwa na kasie to mają? > Jedyne co o nich na 100% można powiedzieć to to, że sa antypisowscy; > jak dla mnie to cholernie mało.. może w deklaracjach było prorynkowe, ale sfera deklaratywna, a faktyczne działania, to dwie różne sprawy. a co do PO, to przecież na tym "antypisowaniu" doszli do władzy, nie sądzisz? nie na programie, tylko na zmęczeniu społeczeństwa nieiustającymi konferencjami prasowymi dot. rzekomych sukcesów w walce z tzw. układem, który notabene okazał się dla pis-u za cwany. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 20:01 > ale wiem, że byli zdecydowanie bardziej prorynkowi stary, co uważasz za prorynkowi, czepianie się bogatych? Jak rynek może ruszyć bez bogatych? He?????? Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Re: przeciez akcja zbierania podpisów pod obywate 01.03.10, 17:53 swan_ganz napisał: > projektem ustawy zakończyła sie pełnym sukcesem; zebrano ponad dwa > miliony podpisów o czym było kiedys na portalu GW... Jakieś 20 razy więcej niż za głośnym projektem o parytetach. I prawie bez poparcia celebrytek i clebrysiów. Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:43 na pewno kiepsko wyglądały. zastraszony i pobity. cóż... polska policja. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Wy się nabijacie, 01.03.10, 17:48 a on mógł tym najarać połowę młodzieży hajnówki która tam została. To hurtownik był. :) Odpowiedz Link Zgłoś
newyorker77 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:48 jaka policja takie i sukcesy Odpowiedz Link Zgłoś
s0ber Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 17:52 Jak bardzo głupim trzeba być, żeby nie widzieć tego, iż jest to kompletnym absurdem, żeby aresztować ludzi za to, że mają przy sobie 1 gram suszu? Jeśli nawet ktoś sądzi, że marihuana to zabójczy narkotyk (tylko jakiego przymiotnika użyć wówczas wobec alkoholu i tytoniu, aby być konsekwentnym?), to dlaczego nie pozwolić człowiekowi, by sam dokonywał wyboru? Dlaczego możemy niszczyć się alkoholem i papierosami, i niczym więcej? Po co ta cała hipokryzja? Przecież marihuanę można stosować do celów medycznych! To powinno być sygnałem, że nie jest ona złem. Czas kończyć z tą idiotyczną propagandą. Odpowiedz Link Zgłoś
sokolasty Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 19:22 "Dlaczego możemy niszczyć się alkoholem i papierosami, i niczym więcej?" Bo pierwsze jest w naszej kulturze od tysięcy lat, drugie od setek, a ziółka od dziesiątek. Zauważ, że Rdzenni Amerykanie południowi (LOL) żują liście koki tak, jak my pijemy kawę. Odpowiedz Link Zgłoś
wilfordgrove Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 02.03.10, 09:05 Uważasz, że pradziadowie Słowianie nie uprawiali konopi? Znane były dużo wcześniej niż wódka. Odpowiedz Link Zgłoś
jonwol Jak się nie czym pochwalic, to się chwali czym się 01.03.10, 17:52 ma. Koniecznie dofinansować policję i wzmocnić ich szeregi! Odpowiedz Link Zgłoś
positum Powinni napisać "podejrzanego o posiadanie" 01.03.10, 17:57 chyba, że policjant zna się na roślinnych suszach lepiej od policyjnego laboratorium - co wydaje się wielce prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy To jeszcze z tysiąc takich gno jków i... 01.03.10, 18:00 ...będzie cały kilogram! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
luma82 Re: To jeszcze z tysiąc takich gno jków i... 01.03.10, 18:17 naprawdetrzezwy napisał: > ...będzie cały kilogram! > :-) > > mówisz, że psy zbiorą kilo i wezmą się za hurcik? Odpowiedz Link Zgłoś
pani_bozia Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:00 artykuł świetny:) ciekawe kiedy Piesiewicz stanie przed sądem? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Policja chwali się sukcesem: złapali młodzień 01.03.10, 19:05 > ciekawe kiedy Piesiewicz stanie przed sądem? Jak mu cokoliek udowodnią, co jest niemozliwe, bo nie ma fizycznie owego "białego proszku". Odpowiedz Link Zgłoś
velobase Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:04 Na łamach gazety pojawiają się nierzadko równie sensacyjne artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
sir_leon To nie wina Policji a Waszych rodziców 01.03.10, 18:05 To raczej wina wyborców, że głosowali na polityków , którzy to prawo ustanowili. Koledzy gimnazjaliści: spytajcie Waszych rodziców, co sądzą o legalizacji narkotyków. Był np. taki polityk jak JKM, który chciał co nieco zalegalizować, co zapewne było jedną z przyczyn dość marnego poparcia. Zrzucanie wszystkiego na policję, za to że wykonują obowiązki, jakich ten zawód od nich wymaga, jest po prostu dziecinne. To tak, jakby emeryci mieli pretensje do listonosza, że za małą rentę przynosi. Odpowiedz Link Zgłoś
baalsaack Re: To nie wina Policji a Waszych rodziców 01.03.10, 22:25 Akurat powody niskiego poparcia JKM raczej są inne. Nieskiego poparcia także wśród użytkowników narkotyków i zwolenników legalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
three-gun-max Dziura zabita dechami 01.03.10, 18:07 i policja tej samej klasy. Po co ścigać bandytów, jeszcze mogą mordę obić. Odpowiedz Link Zgłoś
bydgoszczanin3 Policja chwali się sukcesem: złapali młodzieńca... 01.03.10, 18:07 no bo policja nic nie robi poza lapaniem pijaczkow na rowerach i malolatow z gramem suszu.Daje glowe ze 2 ulice dalej od miejsca zalapania malolata ktos kogos okradał albo bił,ale policja wolala aresztowac 'wielkiego'narkomana.A szefowie policji siedza wygodnie w komisariatach i tylko pilnuja przydzielania stolkow dla swoich kumpli.Zwiazkowcy z policji zadaja podwyzek...ciekawe za co...za chwalenie sie 1 gramme suszu.Paranoja.. Odpowiedz Link Zgłoś