eva15 15.03.10, 22:01 Zeby się tylko Sikorski nie wygłupił i nie złożył kondolencji p. Kaczyńskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g4l4g0 Nie żyje najniższy człowiek na świecie 15.03.10, 22:45 To nie on jarał namiętnie papierochy? Odpowiedz Link Zgłoś
ptr0 Nie żyje najniższy człowiek na świecie 15.03.10, 22:49 [*] Może kiedyś się wreszcie doczekamy kiedy takich ludzi będą traktować z należnym szacunkiem, a nie pokazywać publice jak małpę w cyrku... Pamiętam że najwyższym człowiekiem był taki Ukrainiec, ale zmieniły się zasady zapisywania rekordów Guinessa i postanowili go znów zmierzyć... Jednak on już nauczony doświadczeniem, nie chciał nosić tytułu najwyższego człowieka i nie zgodził się na to, chciał prowadzić proste zwyczajne życie u siebie na wsi z dala od wścibskich reporterów... Po co w zasadzie komu takie rekordy? Rekord czasu w biegu na 100 m ma jakiś sens bo dopinguje do uprawiania sportu, a takie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
frah ... najniższy człowiek. Mial 22 lata. 15.03.10, 22:59 Gratulacje. Jest to najdurnieszy tytul jaki ukazal sie do tej pory w portalu wyborczej. Nisko spadliscie biorac sie za takie tematy. Robiac to tak idiotycznie, stajecie sie nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
odchudzacz Re: ... najniższy człowiek. Mial 22 lata. 16.03.10, 09:23 Mozesz rozwinac temat? Nie wiem, dlaczego Cie tak rozjuszyl. Odpowiedz Link Zgłoś
lisa2 Nie żyje najniższy człowiek na świecie 15.03.10, 23:07 Kiedyś oglądałam film "Dziwolągi". Pokazywano w nim ludzi z różnymi wadami. Myślę,że w XXI wieku, nikt nie powinien żerować na wadach wrodzonych czy nabytych ludzi. Przecież mienimy się ludźmi cywilizowanymi. Odpowiedz Link Zgłoś
raddy najnizszy i najwyzszy z tego samego regionu? 15.03.10, 23:55 co oni za eksperymety tam prowadzili? rozpylili cos, czy poddali ludzi promieniowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
up.emjd.pl Nie żyje najniższy człowiek na świecie 16.03.10, 00:07 Kurcze szkoda go ;/ ;( Odpowiedz Link Zgłoś
komarowo Kokota, obrzydliwy PKWNowski frustracie 16.03.10, 00:20 Prezydent RP ma 168 cm a niejaki lilip-miedzjwiedzjw 162 cm www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-liliput-miedwiediew-czyli-coraz-nizszi-prezydenci-rosji,nId,188153 Rozmasuj mleko ekologiczne od puśka na wąsie, bo wiszą ci sople, caryco kliniki geriatrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
yagres Nie żyje najniższy człowiek na świecie 16.03.10, 07:23 To najdurniejszy nagłówek jaki mógł powstać w pustych głowach dziennikarzy z GW. W jakich to szkołach warszawskich uczą, że wzrost człowieka liczy się w latach? Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: Kokota, obrzydliwy PKWNowski frustracie 16.03.10, 08:17 > Prezydent RP ma 168 cm Ty, ale kadencja Olka K. (faktycznie niewysoki) skończyła się już jakiś czas temu. Wzorem większego sąsiada obecny prezio jest niższy... Odpowiedz Link Zgłoś
heinrich.45 Re: Kokota, obrzydliwy PKWNowski frustracie 16.03.10, 16:31 Nie wierze, że Prezydent ma 168cm, tyle ?, przesadzasz gdzieś o 10 cm Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Czy według ciebie niski wzrost jest ułomnością 16.03.10, 01:12 fizyczną? Jeżeli tak, to jesteś niestety rasistą. Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Dla niego ułomny, bo Chińczyk. Znamy go, znamy... 16.03.10, 09:42 guru133 napisał: > fizyczną? Jeżeli tak, to jesteś niestety rasistą. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka46 Nie żyje najniższy człowiek na świecie 16.03.10, 07:51 A ja przypadkowo spotkałam we wrześniu 2008 w Battery Park w Nowym Jorku i zrobiłam mu zdjęcie, nie mając pojęcia, że jest to najniższy człowiek na świecie !! Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar do eva15 16.03.10, 07:57 eva15 napisała: "Zeby się tylko Sikorski nie wygłupił i nie złożył kondolencji p. Kaczyńskiej." Przy każdej okazji musisz bredzić? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: do eva15 16.03.10, 09:55 czyżby Kaputinowej też trzeba złożyć kondolencje ? na czele Kacapii stoją przecież dwa karły Odpowiedz Link Zgłoś
korepetycje-polonistka Re: do eva15 17.03.10, 13:50 a mi się podoba to co napisała Eva :-) Ironia, subtelna ironia, panie i panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
awrukawrukawruk Re: Nie żyje najniższy człowiek na świecie 16.03.10, 09:51 "Zeby się tylko Sikorski nie wygłupił i nie złożył kondolencji p. Kaczyńskiej." Naprawde tylko jakas prosta niemiecka sekretarka jest w stanie w ten sposób skomentowac smierc czlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Nie żyje najniższy człowiek na świecie 17.03.10, 14:02 awrukawrukawruk napisał: > Naprawde tylko jakas prosta niemiecka sekretarka jest w stanie w ten sposób > skomentowac smierc czlowieka... Niemiecka..., już widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniceman Nie żyje najniższy człowiek na świecie 16.03.10, 23:02 Cywilizacja coraz lepsza, technika jest wspaniała, ale niestety coraz więcej rodzi się dzieci z wadami fizycznymi czy psychicznymi, a niestety często nie ma możliwości leczenia, nie mówiąc o wyleczeniu, kłopoty z zajściem w ciążę, kłopoty z jej utrzymaniem, ajjj nie grozi nam wyginięcie, ale za dużo tych chorób jest na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dizzygamer Nie żyje najniższy człowiek na świecie 03.04.10, 15:20 Szkoda chłopaka, natura spłatała mu psikusa... www.vida.tv/video/Worlds_smallest_man_meets_the_woman_with_the_longest_legs Odpowiedz Link Zgłoś