rst-ep Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 15:49 Może i debata nie była porywajaca ale same prawybory to dobry pomysł. przde wszystki członkowie PO maja głos a nie centrala partii. To bardzo ważne Odpowiedz Link Zgłoś
euro-pa Sikorski to klasyczny psychopata 23.03.10, 15:54 wszystko zrobi dla osianiecia celu - zlobu, a najwazniejsze, ze nie zdaje sobie sprawy z tego jaki jest zalosny, smieszny i zbudza tylko politowanie, a nie zainteresowanie wyborcow. Panie Premierze, skreslic tego pajaca, on nie zasluguje nawet na najmarniejsze ministerstwo. On przynosi wstyd Polsce i bardzo zle jej sluzy, choc sobie sluzy dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ted49 Re: euro-pa to klasyczny psychopata 23.03.10, 18:54 Już to pisałem: prezydent Sikorski będzie wrzodem na du.pach Kaczorów, którzy chamsko z nim pogrywali i teraz boją się sprawiedliwej odpłaty. Komentarze euro-pa są zapewne sponsorowane przez PiS i dowodzą, jak boi się on tego wariantu. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Pozdrowienia z przepięknych pól golfowych Florydy 23.03.10, 15:55 robotnikom, chłopom, biednym i nieprzystosowanym, przesyłają kochający członkowie rządu. PS. Pogoda wspaniała. Prosimy Premiera o diety. Trzymajcie się, wskaźników. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pozdrowienia z przepięknych pól golfowych Flo 23.03.10, 16:02 eee, no jak nic nie wiesz o czym piszesz! On już wrócił :D Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Pozdrowienia z przepięknych pól golfowych Flo 23.03.10, 16:09 Pocztówka przyszła z opóźnieniem, jak wszystko się opóźnia Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pozdrowienia z przepięknych pól golfowych Flo 23.03.10, 16:17 no wiem, poczta USA też zależna od polskiego urzędnika :D Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Pozdrowienia z przepięknych pól golfowych Flo 23.03.10, 16:34 Pewnie będzie kłopot z krążącymi dietami, chyba że poszły na konta Bank of America. Ale nie będę się martwił o nie moje banki i kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 15:58 pl jeszcze nie miała prezydenta, który jeździ motorem z przyczepą (i nie będzie miała) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 Kult Tuska, całkiem serio, zagraża demokracji w 23.03.10, 16:03 Polsce. Sam zaś Tusk,vide enztuziastyczny wpis Sikorskiego w Twitterze, zdążył już do imentu sprymitwizować życie publiczne w Polsce. Mimo wszystko, mam nadzieję, że miłość do prymitywisty i prymitywizmu ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Kult Miłości Dyrdymała Wspaniałego 23.03.10, 17:17 Jest to nowe prasłowiańskie święto ludu budującego Kurduplandię Miłości obchodzone w dzień Marzanny, Przed świętem, przez rok cały należy zbierać idiotyzmy, głupoty i bełkoty, i w święto, przy ogniskach, puszczając wianki i paląc koty należy wykrzykiwać te głupoty na karłów, kurdupli, krasnali i żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Od Borneo do Pułtuska wszyscy chwalą Donka … 23.03.10, 16:04 Tam w Akwizgranie Karol Wielki mu się kłania, A tu w kraju zazdrosnych kurdupli nagonka, Jeszcze łzy nam nie obeschły od wzruszenia, W kraju karzeł królewskiej krypty broni dostępu, W Rzeszy samej Anioł wygłosi laudacje do Rzeczy, Idzie w krąg sławnych ludzi, wielkich ludzi postępu, Już nikt wiekopomnej chwale nie zaprzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Wielkie budowle Miłości 23.03.10, 16:11 rośnie lista budowli Tysiącletniej Kurduplandii 1000 żłobków, 1000 przedszkoli, 1000 szkół, 1000 szpitali, 1000 basenów, 1000 lodowisk, 1000 boisk, 1000 pól golfowych, ... Czy Wielki Architekt powróci z wygnania na budowle Tysiąclecia ?. To pytanie dręczyło każdego wierzącego Kurduplandii Miłości. Kto przebuduje ten dziki kraj jak nie tacy jak ON .? Któż inny palmami giełdę obsadzi, kto lody zakręci, skręta skręci, spiryt przeleje, paliwo rozleje, ruletką zakręci? Odpowiedz Link Zgłoś
makalaka amerykanskiego agenta na polskiego prezydenta 23.03.10, 16:28 amerykanskiego agenta na polskiego prezydenta ale mi szkoda polski w tym wszystkim.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: amerykanskiego agenta na polskiego prezydenta 23.03.10, 16:34 lepszy ruski, czy gruziński? :D Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: amerykanskiego agenta na polskiego prezydenta 23.03.10, 16:57 słyszałem, że dobry agent może być potrójny a nawet poczwórny, czy on jest na tyle dobry ? i czy to pewne, że agent? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: amerykanskiego agenta na polskiego prezydenta 23.03.10, 17:07 już Polska dostał po podwójnych braciach! Wystarczy! Teraz albo Sikorski, albo Komorowski, ja optuję za I wersją! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Z tym agentem to pewne, są haki ? 23.03.10, 17:55 nie wiem, ty zacząłeś, ja się tylko drażnię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Z tym agentem to pewne, są haki ? 23.03.10, 19:16 ja nie zaczynałem z agentem, ja się pytam, bo zakładam rzeźnię i przydały by się haki. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Z tym agentem to pewne, są haki ? 23.03.10, 19:21 > ja nie zaczynałem z agentem, fakt, sorry ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Re: Z tym agentem to pewne, są haki ? 23.03.10, 19:28 ale może masz haki, jak tanio to kupię hurtem, bez wybierania, bo jak zaczną wybierać to haki będą w cenie, a mnie nie stać, ja tylko do rzeźni wieszać bydło Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Z tym agentem to pewne, są haki ? 23.03.10, 19:50 Haki są tanie w pisiarni, tam szukaj hurtowych cen. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rekin.finansjery Keep on dreaming Radeck 23.03.10, 16:44 But quite binge drinking please heheh Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 16:49 Sikorskiemu, nie odmawiając mu paru przymiotów jednak przerośnięte ego chyba przeszkodzi na drodze do prezydentury. Odpowiedz Link Zgłoś
birdy-niam-niam czy to jakiś obowiązek .... 23.03.10, 17:05 komunikowac się ze wszystkimi na twitterach, blipach, srypach i innych klikach? czy będąc ministrem nie można sobie tego odpuścić do czasu, aż sienim przestanie być. a jak radzio zostanie preziem, to też będzie "tłitał" pułkownik kurz z "apocalypse now " miał rację "HORROR......HORRROR..." Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Obowiązkiem jest Kochać Donalda Wielkiego 23.03.10, 17:23 z orderem Karola Wielkiego, resztę możesz sobie odpuścić Odpowiedz Link Zgłoś
waku69 Wybory 2010. Między PO, a PO 23.03.10, 17:14 flowerson.bblog.pl/wpis,miedzy;po;a;po;;bardzo;medialnie,41694.html Odpowiedz Link Zgłoś
volim On tak ładnie prosi ... 23.03.10, 17:29 Doprawdy, trzeba mieć serce z kamienia, żeby się nie złamać ... Odpowiedz Link Zgłoś
marekknefel O Sikorskim i Komorowskim w "THE TIMES" 23.03.10, 17:35 W THE TIMES o Sikorskim i Komorowskim - link poniżej: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,7691714,The_Times__Sikorski_jest_nowa_twarza_polskiej_polityki_.html Odpowiedz Link Zgłoś
johniii Wybory 2010. Czytajcie to zrozumiecie........... 23.03.10, 17:41 johnkowalski.salon24.pl/161831,hak-na-sikorskiego johnkowalski.salon24.pl/161203,za-co-polonia-nie-lubi-sikorskiego johnkowalski.salon24.pl/160972,anne-applebaum-chce-byc-polka johnkowalski.salon24.pl/157893,sikorski-versus-applebaum Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wybory 2010. Czytajcie to zrozumiecie........ 23.03.10, 19:17 Nalezy zapytac Sikorskiego,ile on ma obywatelstw? - W przypadku pomylki glosujacych,mozemy miec prezydenta wieloobywatelowca. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 17:53 To śmieszne i żałosne.Sikorski prosi o poparcie premiera a chce byc prezydentem.Platforma jest niepowazna z robieniem prawyborów, niekonstytucjonalnych.Jesli zaczeła kampanie wyborczą, niech PKW liczy jej czas medialny.Wszystko to jest medialne ale bez sensu dla poważnych wyborców.Tyle biedy w kraju, powaznych wyzwań a tu politycy PO urzadzają igrzyska.Zaraz powinny do tego bajzlu włączyc sie 2 błazny platformiane.Wiadomo kto. Odpowiedz Link Zgłoś
sarah.wernisaz Oderwij się:) 23.03.10, 17:58 Masz dość polityki? Potraktuj ją z przymrużeniem oka;) www.sarahwernisaz.wordpress.com Polecam, Sarah Wernisaż Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Kura ma skrzydła jak orzeł a nie lata, się odrywa 23.03.10, 19:11 i podskakuje Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 18:18 ...powinien przed słowem "proszę" klęknąć i w rękę pocałować. Odpowiedz Link Zgłoś
darkraj Znowu nieuctwo, ignorancja i prywata Sikorka 23.03.10, 18:26 ===================== Od jiedy to rząd zajmuje się wyborami prezydenckimi? To nie są konstytucyjne zadania rządu. Wybory i wysuwanie kandydatów leży w zainteresowaniu i statutowych działaniach partyjek. Mogą być omawiane na spotkaniach klubów poselskich określonego ugrupowania, ale nie mogących wpływać na prace lub decyzje Sejmu. Nawet konsultacje wyborcze zainteresowanych na posiedzeniach najwyższego organu administracji państwowej, mają charakter nielegalny. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec w zasadzie to obojetne który 23.03.10, 19:18 najważniejsze, że przegra oszołom z Pisu, bo juz dosyć tej narodowej żenady jaką jest obecna prezydentura, A zarówno Radek jak i Bronek wygladają na powaznych polityków wiedzących że prezydent ma służyć krajowi a nie interesom partii brata Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Czym Cię tak oszołomił Prezydent ? 23.03.10, 19:45 że nie możesz patrzeć, oślepłeś ?, uważaj bo do okulisty zapisy na 4 miesiące Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: w zasadzie to obojetne który 23.03.10, 19:51 pakulec napisał: > najważniejsze, że przegra oszołom z Pisu, bo juz dosyć tej narodowej > żenady jaką jest obecna prezydentura, A zarówno Radek jak i Bronek > wygladają na powaznych polityków wiedzących że prezydent ma służyć > krajowi a nie interesom partii brata To sposób myślenia tylko podobnych tłumoków do ciebie. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 19:30 Ale naiwniak - został wystawiony jako zając. Ze tak powiem w żargonie sportowym Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, prosz 23.03.10, 19:39 funny5 napisała: > Zalosny Sikorski WITAM PANA REDAKTORKA JAK ZWYKLE PIERWSZY ZEBY SŁUŻYĆ PANU PREMIEROWI. PROSZĘ ZAPAMIĘTAĆ ŻE ŁASKA PAŃSKA NA PSTRYM KONIU JEŻDZI. O CZYM NIEBAWEM PRZEKONA SIĘ MINISTER SIKORSKI. NIE WOLNO WYCHODZIĆ PRZED SZEREG I PRZERASTAĆ SWEGO SZEFA. I to by było na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, prosz 23.03.10, 19:59 to z autopsji fan-po? Odpowiedz Link Zgłoś
yeti362 Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 19:56 Oki. Mówi po "angielskiemu"-i jest z tego dumny. Zapomina, iż większość była wówczas skazana na j.rosyjski. To jeszcze przeboleję.OKI! Ale drugą kadencję na nieurodzaj w urodzie pierwszej damy niestety nie...ździerżę! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, prosz 23.03.10, 20:12 yeti362 napisał: > Oki. Mówi po "angielskiemu"-i jest z tego dumny. Zapomina, iż większość była > wówczas skazana na j.rosyjski. To jeszcze przeboleję.OKI! Ale drugą kadencję > na nieurodzaj w urodzie pierwszej damy niestety nie...ździerżę! Bo co - się zerżniesz ? I to do ciebie było by na tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
szyfel Wybory 2010. Sikorski: Panie premierze, proszę ... 23.03.10, 20:18 www.youtube.com/watch?v=6TPw61kvPLA Odpowiedz Link Zgłoś
ciukrzy Czy równie dobry prezydent,jak szef MSZ. 23.03.10, 20:29 Jeśli tak ,to biada ci Polsko. Załatwieni jesteśmy w unii,może dwóch ministrów łaskawa unia,nam da. Jest to całkowita klapa,polskiej sceny politycznej,na arenie unii. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Czy równie dobry prezydent,jak szef MSZ. 23.03.10, 20:34 lepiej żadnego? jak sądzisz, ile nam zajmie odrobienie strat po kaczkach? Ja obstawiam 5 lat! Odpowiedz Link Zgłoś
niepiszglupot Czy i kedy odrobimy straty po tzadach PO - nigdy 23.03.10, 23:34 cillian1 napisał: > lepiej żadnego? jak sądzisz, ile nam zajmie odrobienie strat po kaczkach? Ja > obstawiam 5 lat! Dewastacja Polski przez Tuska zaczela sie juz na posiedzeniu w ktorym bral udzial w zamachu na Rzad Olszewskiego. To co zrobil Tusk ze swymi aferzystami i dlugiem publicznym (ktory wzrosl o ponad 20 mld przez 2 lata, bezrobociem ponad 2 mln, zniszczeniem Stoczni , zakladow ZNTK, Z-dow Cegielskiego, Cukrowni, i wielu innych. Taka dewastacje gospodarki NIGDY sie nie odtworzy. Zniszczenia wartosciowe po 1989 nie sa juz naprawialne. Jedyna szans jest na niepozwolenie zdewastowania tego czego Tusk i s-ka zdewasrtowac nie zdazyli. TZN. wyprzedac sluzby zdrowia, reszty zakladow , wykonczyc rolnictwo i wyorzedawac polska ziemie. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy równie dobry prezydent,jak szef MSZ. 23.03.10, 23:46 A gdzie jego sukcesy w polityce zagranicznej,czy to te o ktrych ciagle mowi? - To sa porazki oglaszane sukcesami. "W polityce zagranicznej osiagnelismy to co zalozylismy." Kto zgadnie,co zalozyli. Odpowiedz Link Zgłoś