nonieee 02.04.10, 16:48 A Niemcom życzymy powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurelw Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 16:57 to ci żołnierze..jak nie zdążą uciec to każdy ich leje..... Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 ^^Nie sądziłem, że kiedyś będę sprzyjał niemieckim 02.04.10, 17:44 żołnierzom. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: ^^Nie sądziłem, że kiedyś będę sprzyjał niemi 02.04.10, 17:49 Ja tak samo :) Kloss się w grobie przewraca :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:05 Tzymaj sie ludu Afganistanu i powodzenia w walce z okupacja! Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:08 zlotamajka. jestes chora idz do psychiatry.mieszkasz w Kanadzie a tam dlugo sie czeka na lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
waldemar591 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:34 janeks-dwa napisał: ...mieszkasz w Kanadzie a tam dlugo sie czeka na lekarza... __________________________________________________________________ No, to fakt! Wczoraj naczekaem się prawie godzinę ... zazwyczaj około 30 min. Odpowiedz Link Zgłoś
porque Re: trzymajcie sie 02.04.10, 22:06 waldemar591 napisał: > No, to fakt! > Wczoraj naczekaem się prawie godzinę ... zazwyczaj około 30 min. Jak juz czekales zapisany od kilka miesiecy to powinien przyjac cie bez czekania. Nie zycze zle, ale poczekaj na powazniejszy problem, uplyna lata zanim cie przyjmnie i dolicz jeszcze pol godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:09 Trzymaj się głupoto i pisz dalej jako Zlotamajka. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:12 zlotamajka napisała: > Tzymaj sie ludu Afganistanu i powodzenia w walce z okupacja! Aleś głupia! Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:39 przyjacielameryki napisał: > Aleś głupia!< .przyjacielu,a jak w tym co ty napisales do mnie-:""Igor, wiadomo że sytuacja na Kaukazie jest poważna i trudna. Ale czy Rosja poprzez twardą politykę Putina wobec tego regionu łącznie z brakiem aktywności gospodarczej nie popełniła błędu? Czy polityka tylko kija zdaje egzamin?? Wydaje się, że kij i marchewka jest słusznym zestawieniem. Czy Rosja sama sobie na własne życzenie nie zafundowała obecnej sytuacji(za sprawą polityki Putina) i co na to zwykli ludzie w Rosji. Czy oni to dostrzegają??? "" zamienic Rosja na Ameryke,Putina na Busha - Obame.Kaukaz na Afganistan,to ty rowniez bedziesz tak kategoryczen w swoich ocenach w stosunku do Ameryki,jak do Rosji? Czy dla ciebie na Kaukazie walcza uczciwe ,dobre ludzi,ktory tylko chca zyc zgodnie ze swoimi tradycjami i wiara,a w Afganistanie ,to sa terrorysci i zwyrodnialce,co chca swoja zbrodnicza wiare i zwyczaje narzucac innym? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:50 czyżby jegorek w Stanach też tak doszedł Obama jak Kaputin do władzy i Amerykanie napadli na Afganistan, tak jak Kacapy na Czeczenię ? wydawnictwopodziemne.com/2008/03/21/burza-w-moskwie/ Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:57 andrzejku,poraz kolejny przypominam cie moje imie (zeby bylo jasne,ja nie mam cie to za zle-rozumiem ,w twoim wieku i stanu umyslowym,pamiec twoja napewno nie jest dobra ) ..musisz pisac Igorek,poniewaz jegorek,to calkiem inne imie,to tak jak by ja do ciebie pisalem jedzejek. ,a pozatym,czy mogl by wyrazac swoi mysli (o ile ich masz?) jasniej. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:00 a co ja jestem winien, że ty po polsku czytać nie umiesz :( ? Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 prosba do forumowiczy Polakow. 02.04.10, 18:07 Mam do forumowiczy,znajacych jezyk polski,prosbe .Wyjasnicie mnie co forumowicz abhaod chcial mnie powiedziec swoim postem.A tu macie dokladnie to co on napisal-:"czyżby jegorek w Stanach też tak doszedł Obama jak Kaputin do władzy i Amerykanie napadli na Afganistan, tak jak Kacapy na Czeczenię ? " Z gory dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Prośba do forumowiczów Rosjan: 02.04.10, 18:11 Zachowuj się przyzwoicie, bo dostaniesz po odbycie! Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Prośba do forumowiczów Rosjan: 02.04.10, 18:37 Dobrze ,że dał drapaka do Polski i UK bo inaczej skończył by jako kebab . Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: prosba do forumowiczy Polakow. 02.04.10, 18:21 igorek ty naprawde jestes debil i analfabeta . Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: prosba do forumowiczy Polakow. 02.04.10, 18:36 Igor, nie przejmuj sie, on sam tego nie rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: prosba do forumowiczy Polakow. 02.04.10, 19:39 ty "zlotemajtki" jesteś niewiele lepsza w wyartykułowaniu się po polsku, twoje teksty, czasami, to lingwistyczna katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 18:39 igorek ty naprawde jestes debil i analfabeta . Igor, nie przejmuj sie Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 19:41 nie dobijaj igorka, jeszcze się popłacze i zrobi zwarcie na pececie Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 19:47 andrzejku,narerszcie do ciebie dotarlo,jak brzmi moje imie.A serio,czy ty naprawda nie dostrzegasz pewnych bledow lingwistycznych w tym postie,ktory ja nie zrozumialem (moze troche przez zlosliwosc). Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 19:55 nie chciałem cię obrazić igorek, bo jegorek to po polsku pieszczotliwie , a Igory to w Polsce imiona dla psów (kacapskich zresztą) :( blondyniblondyna.blox.pl/resource/igor_gwiazda.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 19:58 andrzejek,nie wiedzialem,ze Igor Newerly,Igor Smialowski byli psami. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:01 czasy się zmieniły, a ty ciągle umysłowo w Sovietlandzie, może zabrakło przecinków, ale to dyskusyjna sprawa i dla językoznawców, zdanie jest poza tym poprawne "czyżby, jegorek, w Stanach też tak doszedł Obama, jak Kaputin, do władzy i Amerykanie napadli na Afganistan, tak jak Kacapy na Czeczenię ?" Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:13 andrzejek,przeciez napisalem do ciebie,ze przez zlosliwosc "nie zrozumialem" co ty do mnie napisales.A co dotyczy dojscia do wladzy Obamy w Ameryce,a Putina (znow cie imiona-nazwiska myla sie) w Rosji,to wybory w tych krajach byli legalne i uznane przez caly swiat. Co dotyczy tego,kto i gdzie umyslowo tkwi,to ty napewno w latach 50-ch ubieglego wieku,kiedy w ZSRR rzadzil Stalin. Dla ciebie, przeciez ,od tam tego czasu nic nie zmienilo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:18 dać ci jegorek palca to chcesz całą dłoń, uznanie wyborów, a niewyjaśnione sprawy to jest właśnie polityka, napisz coś o swojej służbie w Afganistanie, trafili cię w głowę ???? Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:25 andrzejek,znow zapomniales moje imie.To chiba juz nie skleroza,a cos o wiele gorszego. Pamjetaj-Igor,a nie Jegor. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:33 igor-53 napisał:andrzejek,znow zapomniales moje imie.To chiba juz nie skleroza,a cos o wiele > gorszego. Pamjetaj-Igor,a nie Jegor. a tak by było po polsku - andrzejku,znów zapomniałeś mojego imienia.To chyba już nie skleroza,a coś o wiele gorszego. Pamiętaj-Igor,a nie Jegor.- i dlatego zostajesz u mnie Jegorkiem Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:46 andrzejek i andrzejku,to i tak to samo imie (moze nie zbyt poprawnie prze ze mnie napisane) ale Igor i Jegor,to dwa calkowicie rozne imona.I tylko tyle. Andrzej,a co ci dzis stalo? nie ublizasz mnie. Czyzby rocznica smierci Papierza zmusza cie do grzecznosci? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:52 obraziłeś mnie już dzisiaj wystarczająco, ale ci przebaczam, teraz już wiem, że jesteś po ranie postrzałowej, dla kalek mam litość Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:57 andrzejku,ja cie obrazilem!? kiedy i w jaki sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 20:59 z psami dzisiaj już nie dyskutuję, może jutro Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Połączę 2 powyższe posty :) 02.04.10, 21:08 andrzejku,na dlugo cie nie starczylo,zreszta tak konczysz kazda swoja rozmowe ze swoimi adwersazami.do jutra - stary psie. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: Połączę 2 powyższe posty :) 03.04.10, 10:37 zabrakło ci już inwencji w obrażaniu i grożeniu ? forum.gazeta.pl/forum/w,902,91322121,91333388,Pol_debil_jegorek_znowu_grozi_.html Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego abhaod jest pomiotem Banderowski jakich to wielu 02.04.10, 22:42 na tym forum. Jednocześnie robi jako zaplecze intelektualne Etosu. Wiec nie ma sensu zastanawiać się co on chciał powiedzieć. Myśl przewodnia jest taka; napluć na Ruskich, żeby odwrócić uwagę od Rzezi Wołyńskiej. igor-53 napisał: > Mam do forumowiczy,znajacych jezyk polski,prosbe .Wyjasnicie mnie co forumowicz > abhaod chcial mnie powiedziec swoim postem.A tu macie dokladnie to co on > napisal-:"czyżby jegorek w Stanach też tak doszedł Obama jak Kaputin do władzy > i > Amerykanie napadli na Afganistan, tak jak Kacapy na Czeczenię ? " Z gory dzieki > . Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: abhaod jest pomiotem Banderowski jakich to wi 03.04.10, 10:34 poza tym wszystko w porządku ? www.youtube.com/watch?v=MQ78IlJs5JQ Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:51 Co ty wypisujesz? Porównujesz Zachód do Rosji a talibów do czeczeńskich powstańców. To jest bez sensu. Porównujesz rzeczy nieporównywalne. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:54 Dzieki Igor. Ich hipokryzja nie ma granic. Jak Rosja okupowala Afganistan to wszyscy byli za mudzachedin i wolnym Afganistanem. Jak USA to wspieraj najezdzcow. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:16 Kiedy to Rosja okupowała Afganistan ?? Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:22 asmall4 napisał: > Kiedy to Rosja okupowała Afganistan ?? <kiedy?widac masz dopiero 7 lat spiku Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:24 Niektórzy brygadziści twierdzą, że od 1917 do 1991 nie było żadnej Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Sure, and USA supported Talibs 02.04.10, 18:33 Pity indeed U forgot to mention that Taslibs movement has been established in 1994, 6 years after Afgan War has finished, you retarded woman Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Sure, and USA supported Talibs 02.04.10, 19:07 You forgot to mention Al Qaida, Northern Alliance, General Dostum and his masacar supported by CIA, and many other terrorist groups. Get with the program! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: Sure, and USA supported Talibs 02.04.10, 19:14 Have no ide what R you taking, but it has to be a good shit! Have You got ur dealer on speed dial:)? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Exacly 02.04.10, 19:36 You DON'T have an idea what I'm talking about. Not for the first time! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: Na glupie pytania glupia odpowiedz 02.04.10, 20:16 Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: Exacly 02.04.10, 20:15 Manipulating facts wont help You much in covering ur lack of knowledge and competence sunshine. Like ur famous statement about financing Taliban (est.1994) by Brzezinski and Carter:):):):) Last thing - Date of Northe Aliance establishment is 1996, which gives you 8 years after Afgan War finish. One of the leg organisation participatin in it was strongly supported by Iran. Lack of knowledge,again!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: Exacly 02.04.10, 20:23 Northen Aliance were mostly supported by Russia, China, the Central Asian nations of the Commonwealth of Independent States, India, Turkey and Iran. However Pakistan, Saudi Arabia and the UAE were supporting the Taliban. Weverything in subject u have no clue about:) Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:23 A od kiedy najeżdćy z pakistańskiego Waziristanu są ludem afgańskim? No ale jak się mieszka w karju, który islamskie prawo zwyczajowe podniósł do rangi obowiązującego prawa cywilnego to co się dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:49 Od kiedy ludzie AWaziristanu to najezdzcy: to Pasztuni tak sama jak wiekszosc ludzi w poludniowej czesci Afganistan i maja wiecej wspolnego z Tajdzikami i Kirgami z polnocy. Doucz sie troche nim zaczniesz pisac. Po drugie kto NATO kazal tam sie pchac. Chce sie okupowac to trzeba placic! Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: NATO jest Najezdzca 02.04.10, 18:11 zlotomajka,nie masz racji,NATO nie jest najzdzca,a tylko firma uslugowa,w tej chwile wykonuje polecenie wladz Rosji.Broni "miekie podbrzusze" (za Brzezienskim) bylego imperium rosyjskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: NATO jest Najezdzca 02.04.10, 18:22 To bylo dokonczenie wczesniejszego postu w odpowiedzi temu co twierdzil ze Pasztuni z Wizeristanu idacy na pomoc Pasztunom w Afganistanie to najezdzcy. W kazdym razie masz racje: NATO to instrument USA gdzie USA zmusza inne kraje do braniu udzialu w ich zbrodniczych wojnach. Ale Igor, NATo nie broni brzucha Rosji on chce go rozerwac i posiasc. Wedlug tego wlasnie Brzezinskiego: kto kontroluje Azje Centralna ten kontroluje caly swiat. Celem jest wlasnie zabranie Rosji i tez Chinom dostepu do surowcow. A wojna miedzy Rosja a Chinami jest marzeniem tych psychopatow w Waszyngtonie. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: NATO jest Najezdzca<a href="https://forum.gazeta.pl/foru" targe 02.04.10, 18:37 zlotamajka,nie zauwazyla co ja napisalem na koncu.Im dluzej tam beda,tym lepiej.zlotomajka,te tereny kontrolowac nie mozliwe nikomu,nawet sami Afganczyki nie kontroluja tego,co tam sie dzieje.Afganistan nigdy nie byl (i nie bedzie) panstwem,to tereny zamieszkale przez plemiona ,kazde z ktorych ma swoja wladze,swoje prawo,tak naprawda to i granice Afganistanu sa bardzo umowne,narysowane przez Brytyjczykow.Juz pisalem wczesniej,sila Afganistana,w zacofaniu.Dla tego i nazywaja Afganistan cmentarzem imperiow.Nie wiem czy to dobrze,ale NATO Afganistanu nie przetrwa. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: NATO jest Najezdzca<a href="<a href="http://forum." target 02.04.10, 18:47 Teraz rozumiem co chciales powiedziec Igor i zgadzam sie calkowicie. Nie tylko NATO ale i USA Afganistanu nie przetrwa i pojdzie droga ZSSR. Szkoda mi tylko tych biednych ludzi i ile musza sie nacierpiec przez te 30 lat wojny. Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: NATO jest Najezdzca 02.04.10, 19:36 jakich surowcow Rosji brak ????? to tylko ty potrafisz wyjasnic Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: NATO jest Najezdzca 02.04.10, 18:26 Niniejszym opieprzam wszystkich, którzy Igora nazwali kiedykolwiek idiotą. Uzasadnienie: Igor napisał "byłego imperium rosyjskiego". Czyli idiotą nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: NATO jest Najezdzca 02.04.10, 18:30 Salam zostawiam dla tych ktorzy na takie przywitanie zasluzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
plastelina2005 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:46 Trzymajcie się Niemcy. Lać talibskich nożowników. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: trzymajcie sie 02.04.10, 17:51 Słuchaj jeno, pono nasi biją w talibany! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:01 Naucz sie konstytucji Polskiej: Wedlug tej konstytucji polskie wojsko nie moze walczyc tylko w obronie kraju czyli Polski, wojna agresji jest zabronione przez polska konstytucje i prawo miedzynarodowe. Ci co ich wyslali powinni isc pod sad! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Bullshit 02.04.10, 18:24 Wg. konstytucji Polska może byc członkiem organizacji międzynarodowych oraz wkladać kontrybucje w ich dzialalność. Zgodnie z konstytucja, decyzje o użyciu Wojska Polskiego na obcym terytorium i przebywaniu obcych wojsk w Polsce wymagają zgody parlamentu polskiego, wyrażonej w formie uchwalonej ustawy lub ratyfikowanej umowy międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Bullshit 02.04.10, 18:32 Konstytucja tez zabrania uzywania polskich wojsk w wojnach agresji i nie uchwalonych przez ONZ! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: Bullshit 02.04.10, 18:43 Konstytucja tez zabrania uzywania polskich wojsk w wojnach agresji i nie > uchwalonych przez ONZ! Zgodnie z konstytucja, decyzje o użyciu Wojska Polskiego na obcym terytorium i przebywaniu obcych wojsk w Polsce wymagają zgody parlamentu polskiego, wyrażonej w formie uchwalonej ustawy lub ratyfikowanej umowy międzynarodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:26 zlotamajka napisała: > Naucz sie konstytucji Polskiej: > > Wedlug tej konstytucji polskie wojsko nie moze walczyc tylko w obronie kraju > czyli Polski, wojna agresji jest zabronione przez polska konstytucje i prawo > miedzynarodowe. Ci co ich wyslali powinni isc pod sad! <przeczytaj co piszesz chyba za duzo wychlalas Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Question time!!! 02.04.10, 18:30 wojna agresji jest zabronione przez polska konstytucje i prawo miedzynarodowe. - co to jest 'wojna agresji' - dyplomata jakiego kraju zainicjował podpisanie traktatu inicjujacego wyrzeczenie sie wszystkich wojen - co to jest Jus ad bellum Oczywiscie nie odpowiesz, bo nie wiesz lub jesteś za tępa:). Na dodatek nie mówisz po polsku:) Ci co ich wyslali powinni isc pod sad! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Question time!!! 02.04.10, 18:56 Przeczytaj UN Charter and Geneva Convention a co najwazniejsze to zrozum co tam pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Udowodniłas, ze nie wiesz!!! QT 2 02.04.10, 19:06 Udowodniłas w swoim poparciu dla zbrodniczego systemu socjalistycznego i lewactwa, ze jak wiekszość moronów popierajacych N.Klein nie wiesz o czym rozmawiasz i słuchasz tylko tego czego chesz słuchać:) zrozum co tam > pisze. Co jest tam napisane - po raz kolejny nie 'naumialas się' polskiego:) Raz jeszcze pytam: - co to jest 'wojna agresji' - dyplomata jakiego kraju zainicjował podpisanie traktatu inicjujacego wyrzeczenie sie wszystkich wojen - co to jest Jus ad bellum - do jakich zbrodni przyznał się Cheney Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 What sort of bullshit is that! 02.04.10, 17:50 Coalition forces are in controle of 32 % of the afgan therotory. Rest remains under tribe control, so...I AM ASKING, WHAT SORT OF OCCUPATON IS THAT??? Did you answee already my question what sort of crimes Cheney did admit?:) MORON!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 jasne,jasne popleczniku lewackich oszolomow 02.04.10, 18:20 Nikt nie każe, skoro kłamiesz i konfabulujesz, siejac socjalistyczno-lewackją propagandę:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: jasne,jasne popleczniku lewackich oszolomow 02.04.10, 18:27 Pentagon, przeciez ja dzis nic o socjalizmie jeszcze nie pisalam. To bylo o prawie miedzynarodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 oh yes,yes 02.04.10, 18:35 To forum jest pełne twoich wpisow wychwalajacych system socjalistyczny i lewacji, uznawany za totalitarny i zbrodniczy, podobnie jak nazizm:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: oh yes,yes 02.04.10, 18:39 www.youtube.com/watch?v=KymgJPVQphk Enjoy:) Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 enjoy:) 02.04.10, 18:50 www.youtube.com/watch?v=9ZfoRVwhPeg www.youtube.com/watch?v=B8YiIBER9zw&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: enjoy:) 02.04.10, 18:54 www.youtube.com/watch?v=We8t_dsot8g&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Co z tym Cheneyem? 02.04.10, 19:11 A co ma z nim byc? Kryje sie od wymiaru sprawiedliwosci za zbrodnie ktore popelnil w Afganistanie i Iraku! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 czekam 02.04.10, 19:25 Obiecałaś mi odpowiedzieć na pytanie, do jakich zbrodni przyznał sie Cheney:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: oh yes,yes 02.04.10, 18:41 Po drugie Pentagon, powiedzialam jeszcze dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: oh yes,yes 02.04.10, 18:56 Ważne jest co soba reprezentujemy - ty reprezentujesz poparcie dla zbrodniczego systemu socjalistycznego oraz islamskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: oh yes,yes 02.04.10, 19:01 A ty natomiast: zbrodniczego systemu faszystowsko nazistowskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 enjoy:):):):):) 02.04.10, 19:10 www.youtube.com/watch?v=lrNvhePs3Do&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: enjoy:):):):):) 02.04.10, 19:12 www.youtube.com/watch?v=gy5gvYQq-PA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 enjoy:):):):):) 02.04.10, 19:19 www.youtube.com/watch?v=Ju0unVwQKA0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: enjoy:):):):):) 02.04.10, 19:33 www.youtube.com/watch?v=hsoly3Eu_AQ Odpowiedz Link Zgłoś
pentagon08 Re: jasne,jasne popleczniku lewackich oszolomow 02.04.10, 18:35 Tak wieć do jakich zbrodni przyznał sie Cheney? Odpowiedz Link Zgłoś
pepe1569 Re: jasne,jasne popleczniku lewackich oszolomow 03.04.10, 13:34 pentagon08 napisał: > Tak wieć do jakich zbrodni przyznał sie Cheney? jeszcze sie moze nie przyznal. moge ci za to powiedziec, jakie popelnil. oczywiscie chodzi mi o irak a nie afganistan. o toz w polskim ustawodastwie bylby to m.in. art. 117 kk. nawet w usa powinien byc na to odpowiedni paragraf. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan261261 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:02 zlotamajka, ty to chyba jeszcze od wczoraj nie wytrzezwialas, albo zapomnialas swoje pile dzisiaj wziasc, bredzisz od rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:28 I upierz wreszcie te twoje żółte majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:36 zlotamajka napisała: > Tzymaj sie ludu Afganistanu i powodzenia w walce z okupacja! Zbieranina najemnikow z calego swiata muzulmanskiego od Maroka az po pakistan, walczy ze czyją okupacją i kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:51 A kto to jest Taliban? Kto to jest Al Qaida? I z kim tam tak naprawde walcza? Chyba z wiatrakami! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 02.04.10, 19:37 zlotamajka napisała: > A kto to jest Taliban? Kto to jest Al Qaida? I z kim tam tak naprawde walcza? > Chyba z wiatrakami! Juz napisalem. Z zebranymi z calego swiata muzulmanskiego najemnikami, ktorzy wykurzeni z Iraku, przeniesli sie do Afganistanu. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: trzymajcie sie 02.04.10, 19:53 bmc3i,chiba tylko przez przekore napisales to ,co napisales.Przeciez dobrze wiesz,ze w Afganistanie nie dzialaja uciekinierze z Iraku,a tylko z Arabii Saudyjskiej,Pakistanu i miejscowi. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 00:23 igor-53 napisał: > bmc3i,chiba tylko przez przekore napisales to ,co napisales.Przeciez dobrze > wiesz,ze w Afganistanie nie dzialaja uciekinierze z Iraku,a tylko z Arabii > Saudyjskiej,Pakistanu i miejscowi. Zadni uciekinierzy. Poza pewną liczbą afganskich pusztunów robiacych za talobow, reszta to najemnicy z roznych krajów islamskich. Duza czesc z nich trafiła do Afganistanu via Irak, ale w żadnej mierze nie sa tez Irakijczykami. Mozesz nazywac ich uciekinierami. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 02.04.10, 20:28 Z Iraku?? Sorki ale to naprawde brednie. Afganistan byl zaatakowany w 2001 a Irak 2003. Dlaczego z Iraku by uciekali do Afganistanu. Przeciez Amerykanow moga bic w Iraku! No i nadal nie opowiedziales mi z kim walcza w Afganistanie? Bo raz z Al Qaida raz z Talibanem. No i kto to jest Al Qaida i Taliban? Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: trzymajcie sie 02.04.10, 22:47 > Z Iraku?? Sorki ale to naprawde brednie. Afganistan byl zaatakowany w 2001 a > Irak 2003. Dlaczego z Iraku by uciekali do Afganistanu. Bo w Iraku przegrali. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 00:33 zlotamajka napisała: > Amerykanie - to fakt przegrali. Nie, Ameryaknie w iraku wygrali. A ze Tobi\e sie to nie podoba, to nie chcesz tego przyznac. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 03:09 A tak nawiasem skad ty czerpiesz wiadomosci? CNN, Fox News? Bo tu wlasnie chyba jest problem. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 03:11 zlotamajka napisała: > A tak nawiasem skad ty czerpiesz wiadomosci? CNN, Fox News? Bo tu > wlasnie chyba jest problem. Ze żródeł fachowych, a nie populranych. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 03:56 Zrodel fachowych? Czyli jakich? American Enterprise Institute? Nie moze bazujesz na informacja od Powel i Cheney. Masz racje fachowe zrodla. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:05 zlotamajka napisała: > Zrodel fachowych? Czyli jakich? American Enterprise Institute? Nie > moze bazujesz na informacja od Powel i Cheney. Masz racje fachowe > zrodla. :)) Akurat nie tych, ale przyzznaje masz prawo nie lubic informacji przez ktore boli Cie serce :) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:27 Akurat nie tych, ale przyzznaje masz prawo nie lubic informacji przez ktore bol > i > Cie serce :) No to az tak tajne te twoje zrodla ze nie chcesz zdradzic. Masz racje CIA clearnace nie mam i nie chce. Narazie sie ciesze ze jeszcze nie jestem na no fly list:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:52 zlotamajka napisała: > Akurat nie tych, ale przyzznaje masz prawo nie lubic informacji > przez ktore bol > > i > > Cie serce :) > > No to az tak tajne te twoje zrodla ze nie chcesz zdradzic. Masz > racje CIA clearnace nie mam i nie chce. Narazie sie ciesze ze > jeszcze nie jestem na no fly list:) Zadne tajne, po prostu nie bawiace sie w polityke, a w zamian zajmujace sie bardzo scislymi waskimi dziedzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 00:31 zlotamajka napisała: > Z Iraku?? Sorki ale to naprawde brednie. Afganistan byl zaatakowany w 2001 a > Irak 2003. Po operacji w Afganistanie w 2001 roku, tam był względny spokój. Niemal wszystkie walki toczyły sie w iraku - od 2003 roku. Kiedy jednak Amerykanie zaczeli wypierac najemnikow z Iraku, Ci w coraz wiekszej liczbie zaczeli przenosic sie do Afganistanu. W ten sposob, sytuacja w iraku powoli sie stabilizuje - tak bardzo, ze Amerykanie planuja oposcic irak do konca tego roku - a sytuacja w Afgganistanie z wolna coraz bardziej sie zaostrza, w miare jak do Afanistanu [przybywa coraz wiecej posilkow dla Talibow z muzułmanskiego kregu kulturowego. Ot i tyle. Dlaczego z Iraku by uciekali do Afganistanu. Przeciez Amerykanow > moga bic w Iraku! Tak samo moga, jak hitlerowcy mogli bic sowietów w berlinie'1945. No i nadal nie opowiedziales mi z kim walcza w Afganistanie? > Bo raz z Al Qaida raz z Talibanem. Walcza z jednym z plemion Afganskich, zprzeciwko ktoremu walczylo wczesniej kilka innych afganskich plemion zebranych w tzw. Sojusz Północny pod dowodztwem generala Massuda, zamordowanego przez Talibow w zamachu w roku bodajze 2000, czy 2001. > No i kto to jest Al Qaida i Taliban? Al kaida to miedzynarodowa organizacja terrorystyczna, a Taliban to pojęcie prasy bulwarowej. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 03:41 Po operacji w Afganistanie w 2001 roku, tam był względny spokój. Niemal > wszystkie walki toczyły sie w iraku - od 2003 roku. Kiedy jednak Amerykanie > zaczeli wypierac najemnikow z Iraku, Ci w coraz wiekszej liczbie zaczeli > przenosic sie do Afganistanu. W ten sposob, sytuacja w iraku powoli sie > stabilizuje - W Iraku Amerykanie tak naprawde kontroluja tylko Green Zone no moze jako tako Bagdad. A sytuacja w Iraku sie "ustabilizowala" bo przekupili powstancow ktozy na razie siedza w miare cicho, zbroja sie i czekaja az wiecej amerykanskich wojsk wyjedzie lub amerykanska kasa sie skonczy by kontynuowac walke o wladze. Tak zwany rzad iracki nie przezyje dlugo bez wsparcia wojsk amerykanskich. tak bardzo, ze Amerykanie planuja oposcic irak do konca tego roku Tak planuja opuscic Irak ze wybudowali fortece a nie ambasade i podzielili sie ropa. Jak wyjda to uwierze. Narazie zapowiada sie dluga okupacja co potwierdzaja sami generalowie amerykanscy. Al kaida to miedzynarodowa organizacja terrorystyczna, a Taliban to pojęcie > prasy bulwarowej. Ok, niech ci bedzie ze Al Qaida to miedzynarodowa organizacja terrorystyczna ale co znaczy Taliban to pojecie prasy buwarowej? Kto i co to jest Taliban a co najwazniejsze czemu z nimi walczymy? Walcza z jednym z plemion Afganskich, zprzeciwko ktoremu walczylo wczesniej > kilka innych afganskich plemion zebranych w tzw. Sojusz Północny pod dowodztwem > generala Massuda, zamordowanego przez Talibow w zamachu w roku bodajze 2000, cz > y > 2001. Dobrze przeczytaj co napisales i zastanow sie. Amerykanie i NATO w tym Polska walcza z jedna grupa plemion w Afganistanie przeciw drugiej grupie plemion! Czyli walcza w Afganiskiej wojnie domowej i kosztuje ich to tryliony dolarow nie mowiac o straconych zyciach i zrujnowanym kraju. Paranoja i idotyzm do potegi. Po co sie pytam???? Po co??? Co maja zamiar osiagnac? Rozwalic kilka jaskin, gor i mordowac kobiety i dzieci bo narazie to tylko robia. Radze ci znajdz sobie lepsze zrodlo informacji bo jak ciebie czytam to jakbym sluchala Fox News. Wierz mi to nie komplement. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:02 zlotamajka napisała: > Po operacji w Afganistanie w 2001 roku, tam był względny spokój. > Niemal > > wszystkie walki toczyły sie w iraku - od 2003 roku. Kiedy jednak > Amerykanie > > zaczeli wypierac najemnikow z Iraku, Ci w coraz wiekszej liczbie > zaczeli > > przenosic sie do Afganistanu. W ten sposob, sytuacja w iraku > powoli sie > > stabilizuje - > > W Iraku Amerykanie tak naprawde kontroluja tylko Green Zone no moze > jako tako Bagdad. A sytuacja w Iraku sie "ustabilizowala" bo > przekupili powstancow ktozy na razie siedza w miare cicho, zbroja > sie i czekaja az wiecej amerykanskich wojsk wyjedzie lub amerykanska > kasa sie skonczy by kontynuowac walke o wladze. Tak zwany rzad > iracki nie przezyje dlugo bez wsparcia wojsk amerykanskich. > Casla dzialnosc w Iraku polega teraz na szkoleniu i dozbrajaniu wojsk irackich, aby mogly wziac same na siebie odpowiedzialnosc za kraj > tak bardzo, ze Amerykanie planuja oposcic irak do konca tego roku > > Tak planuja opuscic Irak ze wybudowali fortece a nie ambasade i > podzielili sie ropa. Jak wyjda to uwierze. Narazie zapowiada sie > dluga okupacja co potwierdzaja sami generalowie amerykanscy. > Tak bardzo planuja opuscic irak, ze juz o prawie roku, amerykansich wojsk nie ma w miastach - od czego zaczeła sie operacja wycofuwania sie, wyjatkiem jednej enklawy. > > Al kaida to miedzynarodowa organizacja terrorystyczna, a Taliban to > pojęcie > > prasy bulwarowej. > > Ok, niech ci bedzie ze Al Qaida to miedzynarodowa organizacja > terrorystyczna ale co znaczy Taliban to pojecie prasy buwarowej? > Kto i co to jest Taliban a co najwazniejsze czemu z nimi walczymy? > > Walcza z jednym z plemion Afganskich, zprzeciwko ktoremu walczylo > wczesniej > > kilka innych afganskich plemion zebranych w tzw. Sojusz Północny > pod dowodztwem > > generala Massuda, zamordowanego przez Talibow w zamachu w roku > bodajze 2000, cz > > y > > 2001. > > Dobrze przeczytaj co napisales i zastanow sie. Amerykanie i NATO w > tym Polska walcza z jedna grupa plemion w Afganistanie przeciw > drugiej grupie plemion! Nie ma nad czym sie zastanaiwiac, bo nie ma wojny jednej grupy plemion, przeciw innej. Bylo jedno plemie afganskie, dzisiejszych Talibow, ktore korzystajac ze wsparcia Pakistanu zrobilo w Afganistanie zamach stanu, i zniszczylo sily pozostalych 5 ichnich plemion, ktore sie im sprzeciwialy. Czyli walcza w Afganiskiej wojnie domowej i > kosztuje ich to tryliony dolarow nie mowiac o straconych zyciach i > zrujnowanym kraju. Paranoja i idotyzm do potegi. Po co sie > pytam???? Po co??? Co maja zamiar osiagnac? Rozwalic kilka jaskin, > gor i mordowac kobiety i dzieci bo narazie to tylko robia. > ... to wlasnie plemie agfanskie, dzierzac wladze w Afganistanie, pozwolilo bin ladenowi zosrganizowac na swoim terytorium obozy szkoleniowe, zapewnialo Al Kaidzie łącznosc i wsparcie logistyczne, dzieki czemu, Al Kaida byla w stanie przeprowadzic z tewrytorium Afganistanu atak na USA, po czym odmowilo Stanowm Zjednoczonym wydania bin ladena. Wobec tego wsparcia udzielanego przez wladzxe afganistanu zamachowco, USA mialy pelne prawo poczuc sie zaatakowane przez Afganistan, a w takim wypadku, przyslugiwalo im prawo powolania sie na artykul 5 traktatu waszyngtonskiego, zobowiazujacego do kolektywnej obrony. Tego ze mialy prawo, nie kwestiuonuje zaden z czlonkow nato, nawet tradycyjnie niechetna Ameryce Francja. I tyle. > Radze ci znajdz sobie lepsze zrodlo informacji bo jak ciebie czytam > to jakbym sluchala Fox News. Wierz mi to nie komplement. To dobrze. Bo ja gdy czytam Ciebie, to jakbym ogladal You Tube i czytal blogi: Jak nabić stu Amerykanów na pal i wyskrobać i wnętrznosci maszynka do golenia. Co do mnie natomiast... ja nawet telewizje ogladam raz na rok od wielkiego dzwonu. Czytaj mniej ludzkich wypocin na blogach, bedziesz madrezjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:36 Tak bardzo planuja opuscic irak, ze juz o prawie roku, amerykansich wojsk nie m > a > w miastach - od czego zaczeła sie operacja wycofuwania sie, wyjatkiem jednej > enklawy. Jak powiedzialam - jak wyjada i to kazdy jeden zolnierz i kontraktor to uwierze. Narazie jest okupacja. > Nie ma nad czym sie zastanaiwiac, bo nie ma wojny jednej grupy plemion, przeciw > innej. Bylo jedno plemie afganskie, dzisiejszych Talibow, ktore korzystajac ze > wsparcia Pakistanu zrobilo w Afganistanie zamach stanu, i zniszczylo sily > pozostalych 5 ichnich plemion, ktore sie im sprzeciwialy. To z tych tajnych zrodel wzioles;) Dobre. to wlasnie plemie agfanskie, dzierzac wladze w Afganistanie, pozwolilo bin > ladenowi zosrganizowac na swoim terytorium obozy szkoleniowe, zapewnialo Al > Kaidzie łącznosc i wsparcie logistyczne, dzieki czemu, Al Kaida byla w stanie > przeprowadzic z tewrytorium Afganistanu atak na USA, po czym odmowilo Stanowm > Zjednoczonym wydania bin ladena. Wobec tego wsparcia udzielanego przez wladzxe > afganistanu zamachowco, USA mialy pelne prawo poczuc sie zaatakowane przez > Afganistan, a w takim wypadku, przyslugiwalo im prawo powolania sie na artykul > 5 > traktatu waszyngtonskiego, zobowiazujacego do kolektywnej obrony. Tego ze mialy > prawo, nie kwestiuonuje zaden z czlonkow nato, nawet tradycyjnie niechetna > Ameryce Francja. I tyle. > To tez te tajne zrodla? A co te tajne zrodla mowia o Bin Ladine? Zyje czy nie zyje? I jak to jest ze najsilniesza armia swiata nie moze znalesc jednego faceta w jaskini? A jeszcze lepsze pytanie: Jak to sie stalo ze facet w jaskini wykonal takie skoplikowane ataki na Stany - najsilniejsze panstwo na swiecie - i nawet sparalizowal NORAD i cala amerykanska obrone powietrzna na cale dwie godziny ?!!! Allah na pewno mu pomogl. Naprawde silny jest ten Allah ( z calym szacunkie do Allah naturalnie)! Czy naprawde chcecie z nim walczyc. Ja to bym wolala byc to jego stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 05:02 zlotamajka napisała: > Tak bardzo planuja opuscic irak, ze juz o prawie roku, amerykansich > wojsk nie m > > a > > w miastach - od czego zaczeła sie operacja wycofuwania sie, > wyjatkiem jednej > > enklawy. > > Jak powiedzialam - jak wyjada i to kazdy jeden zolnierz i kontraktor > to uwierze. Narazie jest okupacja. Poza jedną enklawą, amerykanskich wojsk juz nie ma w zadnym irackim miescie. > > > > Nie ma nad czym sie zastanaiwiac, bo nie ma wojny jednej grupy > plemion, przeciw > > innej. Bylo jedno plemie afganskie, dzisiejszych Talibow, ktore > korzystajac ze > > wsparcia Pakistanu zrobilo w Afganistanie zamach stanu, i > zniszczylo sily > > pozostalych 5 ichnich plemion, ktore sie im sprzeciwialy. > > > To z tych tajnych zrodel wzioles;) Dobre. No wodzisz.... A o Sojuszu Północnym - czyli koalicji afganskich plemon walczacych z Talibami - na twoich szemranych blogach nic nie piszą? A moze chociaz o jego dowódcy, generale Massudzie cos slyszalas? A moze o udanym zamachu na niego, przez Taliba podajacego sie za chcacego zrobic z nim wywiad w jednym z obozów Sojuszu Polnocnego? O tym akuirat glosno bylo, pisala o tym prasa na calym swiecie. Do Ciebie ona dociera? Czy tylko Twoje blogi o tym nigdy nie pisaly? > > to wlasnie plemie agfanskie, dzierzac wladze w Afganistanie, > pozwolilo bin > > ladenowi zosrganizowac na swoim terytorium obozy szkoleniowe, > zapewnialo Al > > Kaidzie łącznosc i wsparcie logistyczne, dzieki czemu, Al Kaida > byla w stanie > > przeprowadzic z tewrytorium Afganistanu atak na USA, po czym > odmowilo Stanowm > > Zjednoczonym wydania bin ladena. Wobec tego wsparcia udzielanego > przez wladzxe > > afganistanu zamachowco, USA mialy pelne prawo poczuc sie > zaatakowane przez > > Afganistan, a w takim wypadku, przyslugiwalo im prawo powolania > sie na artykul > > 5 > > traktatu waszyngtonskiego, zobowiazujacego do kolektywnej obrony. > Tego ze mialy > > prawo, nie kwestiuonuje zaden z czlonkow nato, nawet tradycyjnie > niechetna > > Ameryce Francja. I tyle. > > > > To tez te tajne zrodla? Nie, to akurat prasa codzienna. Chyba ze twoje blogi twierdza ze Paryz i Berlin uznaly ze Waszyngtonowi nie przysluguje prawo powolania sie na art. 5..... A co te tajne zrodla mowia o Bin Ladine? > Zyje czy nie zyje? I jak to jest ze najsilniesza armia swiata nie > moze znalesc jednego faceta w jaskini? Ile jest jaskiń na świecie? A jeszcze lepsze pytanie: > Jak to sie stalo ze facet w jaskini wykonal takie skoplikowane ataki > na Stany - najsilniejsze panstwo na swiecie - i nawet sparalizowal > NORAD i cala amerykanska obrone powietrzna na cale dwie godziny > ?!!! Allah na pewno mu pomogl. Naprawde silny jest ten Allah ( > z calym szacunkie do Allah naturalnie)! Czy naprawde chcecie z nim > walczyc. Ja to bym wolala byc to jego stronie. Wolałabys dopiero? A o od kiedy nie jestes? > Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 05:21 Poza jedną enklawą, amerykanskich wojsk juz nie ma w zadnym irackim miescie. Ja nie mowie tu o miastach ja mowie o wycofaniu kazde jednego amerykanskiego zolnierza i kontraktora z terytorium Iraku. To rowniez znaczy bazy! Inaczej okupacja trwa. Ile jest jaskiń na świecie? Nie mowimy o jaskiniach na swiecie ale w Afganistanie! Od razu terytorium zmniejszone. No i gdzie ten Bin Laden? Na to nie odpowiedziales! Wolałabys dopiero? A o od kiedy nie jestes? Nie wytracaj moich wypowiedzi z kontextu. A jesli chodzi o bycie po stronie Allah(Boga) to naturalnie jestem. Allah to Bog a ja w Boga wierze i staram sie byc bo stronie Boga postepujac wedlug Jego zasad. Nie odpowiedziales mi na kluczowe pytania czyli: Jak to sie stalo ze facet w jaskini wykonal takie skoplikowane ataki > > na Stany - najsilniejsze panstwo na swiecie - i nawet sparalizowal > > NORAD i cala amerykanska obrone powietrzna na cale dwie godziny > > ?!!! Allah na pewno mu pomogl. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 05:26 Chcialam wyklarowac, zebys znowu mojej wypowiedzi nie wytracil z kontekstu to jestem praktykujaca katoliczka. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 14:36 zlotamajka napisała: > Poza jedną enklawą, amerykanskich wojsk juz nie ma w zadnym irackim > miescie. > > Ja nie mowie tu o miastach ja mowie o wycofaniu kazde jednego > amerykanskiego zolnierza i kontraktora z terytorium Iraku. To > rowniez znaczy bazy! Inaczej okupacja trwa. > To mow. Wycofanie sie z miast bylo elementem planu calkowitego wycofania sie z iraku. Do konca tego roku amerykanskie wojsko ma oposcic irak calkowiecie. > > Ile jest jaskiń na świecie? > > Nie mowimy o jaskiniach na swiecie ale w Afganistanie! Od razu > terytorium zmniejszone. No i gdzie ten Bin Laden? Na to nie > odpowiedziales! > Nie mowimy o jaskiniach tam gdzie ty chcesz, lecz o jaskiniach w ktorych moze sie schowac bin laden. A ten moze byc gdziekolwiek, a nie tylko w afganistanie. Ma dosc pieniedzy aby kupic sobie w tym celu wszystko i wszystkich, gdziekolwiek na swiecie, > Wolałabys dopiero? A o od kiedy nie jestes? > > Nie wytracaj moich wypowiedzi z kontextu. A jesli chodzi o bycie po > stronie Allah(Boga) to naturalnie jestem. Allah to Bog a ja w Boga > wierze i staram sie byc bo stronie Boga postepujac wedlug Jego > zasad. Nie odpowiedziales mi na kluczowe pytania czyli: > Nie o zadnego Boga chodzi, tylko o bin ladena - napisalas ze chcesz byc po bin ladena stronie. > Jak to sie stalo ze facet w jaskini wykonal takie skoplikowane ataki > > > na Stany - najsilniejsze panstwo na swiecie - i nawet > sparalizowal > > > NORAD i cala amerykanska obrone powietrzna na cale dwie > godziny > > > ?!!! Allah na pewno mu pomogl. > > Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 16:23 Nie o zadnego Boga chodzi, tylko o bin ladena - napisalas ze chcesz byc po bin > ladena stronie. Moze sie zle wyslowilam. Co mialam na mysli ze skoro Allah jest tak silny ze byl wstanie sparalizowac NORAD to lepiej z nim nie zaczynac. Nie mowilam o Bin Ladinie bo on tylko facet w jaskini i jest absurdem zeby myslec ze on bylby wstanie wykonac takie ataki i sparalizowac amerykanska ochrone powietrzna na cale dwie godziny. Ale o tym nie wspomniales. Ale ush , i Obama, Clinton i spolki wraz z banksterami sa duzo gorsi i duzo wiecej zla zrobili niz Bin Laden. Zreszta rodzinka Busha i Bin Ladenow razem wspolpracowala przez dobre latka. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 16:43 zlotamajka napisała: > Nie o zadnego Boga chodzi, tylko o bin ladena - napisalas ze chcesz byc po bin > > ladena stronie. > > Moze sie zle wyslowilam. Co mialam na mysli ze skoro Allah jest tak silny ze > byl wstanie sparalizowac NORAD to lepiej z nim nie zaczynac. Proponuje nie mieszac w to Boga. Obojetnie jak nazywanego. Bog nie popiera zabijania ludzi. Nie mowilam o Bin > Ladinie bo on tylko facet w jaskini i jest absurdem zeby myslec ze on bylby > wstanie wykonac takie ataki i sparalizowac amerykanska ochrone powietrzna na > cale dwie godziny. Ale o tym nie wspomniales. Trudno wspominac o absurdach. To nie facet w jaskini zaatakowal WTC, lecz miedzynarodowa organizacja dysponujaca ogromnymi srodkami, ze swoim centrum zarzadzania w rzadzonym przez Talibow Afganistanie, z dostarcoznymi przez panstwo srodkami lacznosci i zapeniona przez to panstwo logistyką i ochroną. > > Ale ush , i Obama, Clinton i spolki wraz z banksterami sa duzo gorsi i duzo > wiecej zla zrobili niz Bin Laden. Zreszta rodzinka Busha i Bin Ladenow razem > wspolpracowala przez dobre latka. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 16:51 Trudno wspominac o absurdach. To nie facet w jaskini zaatakowal WTC, lecz > miedzynarodowa organizacja dysponujaca ogromnymi srodkami, ze swoim centrum > zarzadzania w rzadzonym przez Talibow Afganistanie, z dostarcoznymi przez > panstwo srodkami lacznosci i zapeniona przez to panstwo logistyką i ochroną. I ta grupa byla wstanie wtrzymac amerykanska ochrone powietrzna na 2 godziny!!!! Kiedy procedury mowia ze jak samolot porwany to bazy i dowodctwo jest od razu informowane i samoloty bojowe wysylane w ciagu 10 minut. Zaden samolot wojskowy sie nie pojawil przez 2 godziny!!!!Dlaczego? Jesli nie Allah to jak to sie stalo! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 16:55 Jak wiec widzisz sa dwie sily ktore by mogly sparalizowac NORAD i amerykanska ochrone powietrzna: 1. Allah 2. CIA i Pentagon Nikt inny nie ma autorytetu i mocy. Wybieraj kogo wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 17:06 zlotamajka napisała: > Jak wiec widzisz sa dwie sily ktore by mogly sparalizowac NORAD i amerykanska > ochrone powietrzna: > > 1. Allah > 2. CIA i Pentagon > > Nikt inny nie ma autorytetu i mocy. Wybieraj kogo wolisz. Zaden norad nie byl sprawalizowany. Nawet zaraz po uderzeniu pierwszego samolotu w wieżę, nikt nie wiedzial jeszcze na pewno ze to byl atak terrorystyczny, a nie wypadek po prostu. A nawet jak tuz przed uderzeniem pierwszego samoletu w wierze, zaczely naplywac pierwsze informacje sugerujace mozliwosc "samobojczego ataku", zadzialal zwykly w takim przypadku chaos organizacyjny wynikajacy ze zwykjlego braku przygotowania na takie wypadki. Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 18:07 Zaden norad nie byl sprawalizowany. Nawet zaraz po uderzeniu pierwszego samolot > u > w wieżę, nikt nie wiedzial jeszcze na pewno ze to byl atak terrorystyczny, a ni > e > wypadek po prostu. Te samoloty byly w powietrzu 1:45 godzin zanim uderzyly w wierze. Nie bylo zadnego chaosu organizacyjnego bo sa procedury w kazdym kraju. Jak jakikolwiek samolot nie autoryzowany wleci w przestrzen powietrzna danego kraju tez USA to sie z nim kontaktuje w ciagu minut i mysliwce sa gotowane. Jak samolot nie odpowiada to mysliwce sa w powietrzu w ciagu 5 do 10 minut! To samo w wypadku porwaniu. Strefa powietrzna nad pentagonem i bialym domem jest szczegolnie strzezona i jakikolwiek nie specjialnie autoryzowany samolot jest po prostu zestrzeliwany. Wiec co ty piszesz to proste bzdury propagowane przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 22:35 zlotamajka napisała: > Zaden norad nie byl sprawalizowany. Nawet zaraz po uderzeniu > pierwszego samolot > > u > > w wieżę, nikt nie wiedzial jeszcze na pewno ze to byl atak > terrorystyczny, a ni > > e > > wypadek po prostu. > > > Te samoloty byly w powietrzu 1:45 godzin zanim uderzyly w wierze. > Nie bylo zadnego chaosu organizacyjnego bo sa procedury w kazdym > kraju. Jak jakikolwiek samolot nie autoryzowany wleci w przestrzen > powietrzna danego kraju tez USA to sie z nim kontaktuje w ciagu > minut i mysliwce sa gotowane. Jak samolot nie odpowiada to mysliwce > sa w powietrzu w ciagu 5 do 10 minut! To samo w wypadku porwaniu. > Strefa powietrzna nad pentagonem i bialym domem jest szczegolnie > strzezona i jakikolwiek nie specjialnie autoryzowany samolot jest po > prostu zestrzeliwany. Wiec co ty piszesz to proste bzdury > propagowane przez media. A moglabys napisac, ktory z tych samolotów "naruszyl przestrzen powietrzną USA"? Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 04.04.10, 01:06 Napisalam przeciez ze te same procedury sa w razie porwania. Te samoloty byly ponad godzine w powietrzu po porwaniu. Gdzie obrona powietrzna? A jesli chodzi o Afganistan pomagajacy Al Qaidzie finansowo czy logistycznie nie ma na to rzadnych dowodow i nigdy nie bylo. Nawet wedlug CNN i Fox ci niby porywacze trenowali w Stanach czy innych krajach zachodu. Czemu wiec bombardowac Afganistan? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: trzymajcie sie 03.04.10, 17:03 zlotamajka napisała: > Trudno wspominac o absurdach. To nie facet w jaskini zaatakowal WTC, lecz > > miedzynarodowa organizacja dysponujaca ogromnymi srodkami, ze swoim centr > um > > zarzadzania w rzadzonym przez Talibow Afganistanie, z dostarcoznymi przez > > panstwo srodkami lacznosci i zapeniona przez to panstwo logistyką i ochro > ną. > > I ta grupa byla wstanie wtrzymac amerykanska ochrone powietrzna na 2 godziny!!! > ! > Kiedy procedury mowia ze jak samolot porwany to bazy i dowodctwo jest od razu > informowane i samoloty bojowe wysylane w ciagu 10 minut. Zaden samolot > wojskowy sie nie pojawil przez 2 godziny!!!!Dlaczego? Na prawde? A moglabys wskazac taka procedre przed 2001 rokiem w jakimkolwiek kraju swiata, ktora stanowila ze w kazdym przypadku porwania samolotu pasażerskiego z pasazerami na pokladzie, natychamist podrywane sa w powietrze samoloty mysliwskie w celu przechwycenia go? Jesli nie Allah to jak t > o > sie stalo! Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: trzymajcie sie 03.04.10, 04:42 Bo ja gdy czytam Ciebie, to jakbym ogladal You Tube i czytal blogi: > Jak nabić stu Amerykanów na pal i wyskrobać i wnętrznosci maszynka do > golenia. Co do mnie natomiast... ja nawet telewizje ogladam raz na rok od > wielkiego dzwonu. > :) Widzisz ja tez mam swoje tajne zrodla i to nie sa jakies blogi lub jakies youtube i ich sie trzymam;) Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: trzymajcie sie 02.04.10, 18:42 zlotamajka napisała: > Tzymaj sie ludu Afganistanu i powodzenia w walce z okupacja! majka znowu obsr.la sie na "zloto"..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
graphdesign Re: trzymajcie sie 02.04.10, 20:44 hoho... żeby Niemcy nie dali rady? niech odkopią stare podręczniki taktyki i blitzkrieg Talibom urządzą. Tam ich zima nie zaskoczy jak w Sowieckim Sojuzie... Odpowiedz Link Zgłoś
porasieobudzic Re: trzymajcie sie 02.04.10, 21:35 <zlotamajka napisała: > Tzymaj sie ludu Afganistanu i powodzenia w walce z okupacja! prosze stuknieta omotana sie odezwala... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Co to znaczy "Niemcy są przeciwni"? 02.04.10, 17:00 Co to znaczy "Niemcy są przeciwni uczestnictwu w operacji w Afganistanie"? Kim są owi "Niemcy"? Czy czasami nie mają na imię Mohammed albo Abdul są dumnymi absolwentami szkół, w których naucza się na pamięć poronionego bełkotu, napisanego 1400 lat temu przez pewnego rozbójnika-pedofila, napadającego na kupieckie karawany? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Co to znaczy "Niemcy są przeciwni"? 02.04.10, 17:06 nieeee co drugi to Ali:-))))i jakie masz na myśli szkoły????jak poskładać kałacha to oni uczą się w piaskownicy podczas szkolenia saperskiego..czyli jak w przedszkolu zdetonować ajdika.... Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:01 Najkompetentniejszą relację ma Spiegel online, ale zdjęcie internetowej prezentacji niejakiego szmatławca Bilda... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: jestem za talibami 02.04.10, 17:03 Jak się Europa do reszty wkurzy to Allah dostanie takiego kopa, że faktycznie będzie górą. A przynajmniej - w czasie lotu po krzywej balistycznej. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: jestem za talibami 02.04.10, 17:07 dobre :-))))tylko nie po myśli Allacha i lewaków. Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Jejciu! 02.04.10, 17:06 Widać, że do dziś została im słabość: nie radzą sobie z walką z partyzantką. Odpowiedz Link Zgłoś
kadyrov1 nie dla wahhabickiego meczetu!!!!!!! 02.04.10, 17:16 Polska- tylko 2,8 tys osob w 40 mln Polsce Zapisujcie sie!!!!!!! www.facebook.com/group.php?v=info&gid=327131826972 Az 38 tys osob w 10 mln Czechach! www.facebook.com/pages/Islam-v-Ceske-republice-nechceme/120236192937 Odpowiedz Link Zgłoś
liuzzi Re: Bundeswehra: Starcia niemieckich żołnierzy z 02.04.10, 17:07 Niemcy wracają do gry:) Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Re: Bundeswehra: Starcia niemieckich żołnierzy z 02.04.10, 17:32 liuzzi nie krępuj. Podnieś rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:08 Ale którzy Niemcy , ci z NRD czy ci z RFN ? Odpowiedz Link Zgłoś
janeks-dwa Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 17:12 pregierz.. a ty to pewnie z glupowa dolnego Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan wsparcie lotnicze 02.04.10, 17:09 ciekawe, czy miejscowi też otrzymali wsparcie lotnicze Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: wsparcie lotnicze 02.04.10, 17:35 a może ty jesteś głupawy czarnuszek od Baraka????bo Polacy jako żołnierze są dużo lepsi i skuteczniejsi niż jankeskie tępaki.....jak tylko Talibów jest po równo lub ni daj Boże jednego więcej to wy już walicie z GBU12...my dajemy sobie rade bez tego..... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: wsparcie lotnicze 02.04.10, 18:33 aurelw napisał: > a może ty jesteś głupawy czarnuszek od Baraka????bo Polacy jako żołnierze są > dużo lepsi i skuteczniejsi niż jankeskie tępaki.....jak tylko Talibów jest po > równo lub ni daj Boże jednego więcej to wy już walicie z GBU12...my dajemy sobi > e > rade bez tego..... < no tak polskie wojsko to tylko lamia sie oplatkiem lub dziela jajkiem a jak jakis duren zginie to zaloba narodowa,w polskich bazach to tylko hazard ,woda i seks. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: wsparcie lotnicze 02.04.10, 20:17 za tego durnia powinieneś dostać po ryju..nie napisałem ze zabity Amerykanin to ćpun..choć ćpają tam nagminnie,chleją do potęgi..wiem bo tam bylem dwie tury.a ze jesteśmy lepszymi żołnierzami to udowodniliśmy już nie raz..ciulu Odpowiedz Link Zgłoś
agora_do_wora Re: wsparcie lotnicze 02.04.10, 18:19 Prosili o wsparcie, ale w Pakistanie nie udało się porwać żadnego samolotu pasażerskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 17:12 Niemcom latwiej poszlo z Polska.Ktora je miala. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 17:15 I tak sie zastanawiam.Co Niemcy Robili w Polsce, w sumie w calej Europie?.Teraz szukaja szczescia w Azji.Niech szukaja terrorystow w swoim kraju.I wtedy beda miec racje.Dzis sa jak hitlerowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 17:54 Słyszałeś coś o NATO? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 17:59 Zigzaur............... Znamy sie prawda?... Otoz kilkanascie panstw NATO dostala w dupe od...powstancow.Duzo z nich pamieta Sikorskiego.NATO sie konczy.Niemcy.Moze tam powstanie jakis oboz?.Nie znam planow.Koniec USA i NATO.Wyjda ztej wojenki jak kloszardzi.Podobnie jak kiedys Zwiazek Radziecki.Tylko ze wtedy Zwiazek Radziecki nie prosil nikogo z Ukladu Warszawskiego o pomoc.Najbogatsze kraje swiata(wedlug ich wizji) przegrywaja reputacje, sile i pieniadze.Jezeli chodzi o Niemcow.Kocham ich.Jak kazdy w Oswiecimiu. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:14 Nie powiesz chyba, że afgańscy terroryści zdobyli Berlin, Washington, London, Warszawę, Istambuł, Kopenhagę, Madryt, Ateny, Rzym czy Wilno? Nie powiesz chyba, że NATO nie rozszerza swojego składu? Kloszardami to wy jesteście. USA potrafiły walczyć na dwóch frontach z Niemcami i Japonią jednocześnie. I to kilkadziesiąt lat temu. CCCP istotnie nie prosił. Bo nigdy nie prosił. Zawsze groził. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.ozdek Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 22:54 zigzaur napisał: > CCCP istotnie nie prosił. Bo nigdy nie prosił. Zawsze groził. No, to jeszcze nie wszystko: "zwlekal z pomoca" - 30 lat! Przykladem Czechoslowacja w roku 1938 i bratnia pomoc demoludow z sowietem na czele, w roku 1968. -------------- > (...) ja nie przeczę żadnym zbrodniom stalinowskim. Eva15 Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:03 everetozygzaurze,a co NATO ma do Afganistana? Jak dobrze wiesz,Afganistan nie napadl na zaden z krajow natowskich,dla tego cala ta wojenka nie ma do NATO,jako sojuszu obronnego-nic.Jak dla mnie,Rosjanina,to NATO wykonuje kawal dobrej roboty dla Rosji.I im dluzej tam bedzie,tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:17 Ja jestem Pan Zigzaur. Ewentualnie Towarzysz SigSauer. ("Ciszej tam, mówcy! Dzisiaj głos mam JA!"). NATO jest w Afganistanie po to, aby poćwiczyć i wywierać nacisk na Iran. Po przywróceniu porządku (sytuacji sprzed 1979) w Iranie, wyjdziemy z Afganistanu. Co obecna Rosja ma wspólnego z Afganistanem? Już nie sąsiadujecie. Jesteście daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:49 nie jestes zadnym Panem Zigzaur.Juz nie raz cie zlapalem na tym ,ze piszesz pod dwumia nickami,raz ty nawet probowales tlumaczyc sie,ze komputer jeden ,a was jest dwoch.Ale to twoja sprawa,tu wiele pisze pod roznymi nickami i z roznych powodow,twoj powod,robic sztuczny tlum rusofobow. Piszac o motywach NTO,czyli cwiczenie i wywieranie nacisku na Iran,to chiba nawet nie zdajesz sobie sprawe,ze kompletnie oczerniasz cala ta wojne.A co Rosja ma wspolnego z Afganistanem-napewno o wiele wiecej niz Polska,chociaz by jest geograficznie blizsza.A o USA i wspominac nie bede. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:18 I tu masz racje.Znienawidzony swiat zachody odejdzie, poprosza Rosje o pomoc.A Rosja pomoze.Zastanawialem si , juz dawno temu.Nad Rosja.Nad panstwem.Jako Rosja zawsze pozostana silni.Znam biede za Jelcyna czy innych.Ale pamietam pewne sprawy.Rosja nie zbroila sia teretorialnie(nie miala kasy) ,Rosja zbroila sie laboratoryjnie.Mala kasa na niewielkie panstwowe laboratoria.W tym czasie USA wydalo kilka bilionow dolarow,Rosjanie niewiele.Produkuja mysl techniczna laboratoriow, mijajac epoke wydawania kasy.Rosja byla w kryzysie.I dziwne.Mowie o danych.Rosja puscila Afganistan.Juz dawno temu.Puscila wielu krajom.Tym krajom ktore wmawialy ze Rosja zaatakowala niezalezne panstwo.Dzis atakuje kilkadziesiat.Rosji tam nie ma.Rosja powinna sie smiac.Moze i sie smieje.A glupota NATO polega na tym ze przegrali tam, i przegraja ze wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: ..To talibowie nie mieli samolotow?........ 02.04.10, 18:22 Kolejny bełkot brygadisty pijanego pewnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
rijselman12.0 Idiotyczna taktyka 02.04.10, 17:14 wymyslona przez papierkowych oficerow Pentagonu.-Ta wojenka jest , z gory, przegrana. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:14 No to może wreszcie Niemcy się przełamią i stworzą armię jak za dawnych dobrych czasów. NATO czeka! Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 18:02 przyjacielameryki napisał: > No to może wreszcie Niemcy się przełamią i stworzą armię jak za dawnych > dobrych czasów. NATO czeka! Uważaj co piszesz. Jak sobie Niemcy stworzą armię jak kiedyś, to już im NATO nie będzie potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Putinowów, Tuskowców i idiotów na forum multum 02.04.10, 17:16 Niemcy, walczcie, bo Polacy już tylko na zmywakach europy robią i ze złości i głupoty opluwają wszystkich i wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Putinowów, Tuskowców i idiotów na forum multu 02.04.10, 17:31 to Niemcy są pośmiewiskiem europy..a na zmywaku nie są dlatego ze nawet tego nie potrafią..tak to jest z durnym narodem..pracować nie umieją,walczyć tez...cóż cioty do potęgi Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Putinowów, Tuskowców i idiotów na forum multu 02.04.10, 18:39 aurelw napisał: > to Niemcy są pośmiewiskiem europy..a na zmywaku nie są dlatego ze nawet tego ni > e > potrafią..tak to jest z durnym narodem..pracować nie umieją,walczyć tez...cóż > cioty do potęgi <cpunie jestes mocno w leb jebniety . Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Putinowów, Tuskowców i idiotów na forum multu 02.04.10, 20:19 a może chcesz się spotkać..cioto????? Odpowiedz Link Zgłoś
cree-is-me Awatar, Święta tuż tuż, lepiej uważaj, bo... 02.04.10, 17:41 ktoś w końcu wyciągnie ci wtyczkę z pustego łba i będzie po ptokach, koniku boży ;P Spokojnych świąt, pustaku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 17:18 Kondolencje dla zonierzy z Niemiec.Naturalnie to nie tylko narkotyki czy Pakinstan z bronia atomowa sa zagrozeniem w pobliżu Kunduzu na północy Afganistanu ale rowniez tragedie dla rodzin zolnierzy. Dla Europy.Czy sa mozliwosci rozwiazania konfliktu?Tak.Alternatywy gospodarcze przeciw produkcji narkotykow. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 17:29 Alternatywy gospodarcze?.Europa to bankrut.Totalny.Jak USA.Co do Azji.UE i USA nie poszaleja tam dlugo.Bieda.Kase przejely z tych panstw(UE, USA) inne kraje.W finansach nie ma prozni.Ile zostalo swiatu zachodniemu?.Niewiele.Wszystkie dlugi zachodu ma Azja z Rosja.Swiat sie odwrocil.Tak.O 180 stopni.Dzisiaj jesz prawie chinskie, technologia jest juz chinska.Surowce(ich cena) doprowadzily ze Rosja ma ponad 600 mld nadwyzek.Niektore dane mowia o bilionie.To co maja w zanadrzu Chiny, Rosja, tego brakuje UE i USA.Taka jest matematyka. Odpowiedz Link Zgłoś
asmall4 Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 18:45 Dzisiaj jesz pra > wie chinskie, technologia jest juz chinska Chińczycy już nawet jeże produkują ? Wot tjechnika balszaja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 18:57 "Chińska technologia" to trochę jak "watykańska seksuologia", "rosyjska kultura" czy "nigeryjske narciarstwo alpejskie". Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 19:02 zigzaur,udajesz z siebie zawsze wszechwiedzocego,a nie wiesz z ilu wynalazkow chinskich korzystasz na co dzien? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 19:31 Ja wiem o chińskich dokonaniach technicznych, że wymienię porcelanę i papier. Ale czasy chińskiej potęgi technicznej są bardzo odległe. 1000 lat temu, to owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
igor-53 Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 19:35 najwaznieszy wynalazek,to proch,ale egzamin zdales,cos tam wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 19:49 Dla waszej kultury najważniejszy proch, dla naszej papier. Oto różnica między naszymi kulturami. Ale faktem jest, że przodownictwo Chin w technice to czasy bardzo odległe. Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 22:41 > najwaznieszy wynalazek,to proch,ale egzamin zdales,cos tam wiesz. I co z prochu zigzaur ma korzystać codziennie ? :) Chińczycy wynaleźli proch i co ? Jedyne zastosowanie jakie dla niego znaleźli to sztuczne ognie by zabawiać cesarza :P Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Wojna "narkotykowa".Czy NATO ma szanse? 02.04.10, 19:55 NATO w tym tydoniu odmowilo proposycji Rosji chcacy eliminacji narkotykow w Afganistanie ktore wedlug Rosji zagrazaja Rosji bezpieczenstwu. Produkcja narkotykow w Afganistanie wzrosla 40 razy od czasu inwazji. To nie przypadek. Jakos trzeba finansowac ta operacje. Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:19 "Talibowie często wyolbrzymiają straty zadawane wojskom koalicji." Okupanci często wyolbrzymiają straty zadawane talibom, podając zamordowane kobiety i dzieci jako partyzantów. Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 17:25 Kretyn to mało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 18:42 tenare napisał: > "Talibowie często wyolbrzymiają straty zadawane wojskom koalicji." > > Okupanci często wyolbrzymiają straty zadawane talibom, podając zamordowane > kobiety i dzieci jako partyzantów. > zapomniales ilu cywilow i dzieci wytlukli polscy bohaterowie . Odpowiedz Link Zgłoś
zlotamajka Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 18:59 Dokladnie. Pozatym smierc cywilow nie jest wogole liczona bo kto by chcial liczyc swoje zbrodnie. Niemcy juz raz sie na tym nacieli. Odpowiedz Link Zgłoś
haakpaak Wreszcie północ Afganistanu też się ruszyła 02.04.10, 17:20 Ten rok będzie dla sił koalicji bardzo ciekawy. A możliwe że nawet przełomowy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:20 wyszli z prawy? Nawalać napalmem, czym się tylko da! Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Putinowców, Tuskowców i idotów na forum multum 02.04.10, 17:27 Niemcy, walczcie za naszą wolność i pokój i spokój, bo Polacy już tylko na zmywakach europy szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy na razie chcieli spie....lić ale lider wjechał na 02.04.10, 17:39 minę i dlatego otworzyli ogień....przypomina mi to Holendrów w Bośni.. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Putinowców, Tuskowców i idotów na forum multu 02.04.10, 17:43 NIC Z TEGO NIEMCY POTRAFIĄ PACYFIKOWAĆ TYLKO BEZBRONNYCH::JAK JEST INACZEJ TO SPIERDALAJĄ::DZIŚ NIE ZDARZYLI::JESZCZE PRZYJDĄ DO POLAKÓW PROSIĆ O POMOC::BO MY WALCZYMY W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS....... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Putinowców, Tuskowców i idotów na forum multu 02.04.10, 18:44 aurelw napisał: > NIC Z TEGO NIEMCY POTRAFIĄ PACYFIKOWAĆ TYLKO BEZBRONNYCH::JAK JEST INACZEJ TO > SPIERDALAJĄ::DZIŚ NIE ZDARZYLI::JESZCZE PRZYJDĄ DO POLAKÓW PROSIĆ O POMOC::BO M > Y > WALCZYMY W PRZECIWIEŃSTWIE DO WAS....... < walczysz chyba z glodem narkotykowym a kasy brak ciu....lu z polszy Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Putinowców, Tuskowców i idotów na forum multu 02.04.10, 20:24 czy jestem ruskim pajacem jak ty żeby ćpać???? fiucie Putina..to polska strona wiec..wypierdalaj Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Putinowców, Tuskowców i idotów na forum multu 02.04.10, 19:15 tylko bareanie zapominasz, że w wojnach, największe ofiary odnoszą ci ze zmywaków! Reszta siedzi w bunkrach! Odpowiedz Link Zgłoś
przechrztaimason Re: Bundeswehra: Starcia niemieckich żołnierzy z 02.04.10, 17:28 Allach jest wielki!!! Ale B52 też niemały :) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sm Niemcy, walczcie za naszą wolność, pokój i spokój 02.04.10, 17:31 bo my Polacy na zmywakach europy szczęśliwi i zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Niemcy, walczcie za naszą wolność, pokój i sp 02.04.10, 17:46 co masz tak do Polaków ..ze Niemcy dostali wpierdol?????? ZE WALCZYMY W Afganistanie A NIE TAK JAK BUNDESWERA co siedzi w bazach a jak trzeba coś zrobić to bombarduje cywili???? no ale to nacie w tradycji od kilku dziesięciu lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
europa130 Re: Niemcy, walczcie za naszą wolność, pokój i sp 02.04.10, 18:46 aurelw napisał: > co masz tak do Polaków ..ze Niemcy dostali wpierdol?????? > ZE WALCZYMY W Afganistanie A NIE TAK JAK BUNDESWERA co siedzi w bazach a jak > trzeba coś zrobić to bombarduje cywili???? no ale to nacie w tradycji od kilku > dziesięciu lat.... <Bundeswehra nie zabila zadnego dziecka ani kobiety w przeciwienstwie do wojska polskiego Amen debilu. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelw Re: Niemcy, walczcie za naszą wolność, pokój i sp 02.04.10, 20:28 te 120 do 140 osób spalonych podczas bombardowania cysterny do były manekiny?????kretyn jesteś i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
muzzyczny nie dawjcie sie nabierac 02.04.10, 17:32 Bundeswehra jest zwyklym najezdzca pod pretekstem najechac Afganistan okupanci skoncza zawsze tak samo w trumnie ale co poniektorzy tego nie rozumieja kiedys byscie pewnie popierali interwencje w WIETNAMIE? Odpowiedz Link Zgłoś
donaldthedean Bitwa talibów z Niemcami 02.04.10, 17:38 Niosa wolnosc do Afganistanu, jak dawniej niesli ja do Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
lajosz3 Re: Bitwa talibów z Niemcami 02.04.10, 17:52 donaldthedean napisała: > Niosa wolnosc do Afganistanu, jak dawniej niesli ja do Polski! To prawda, ale Polacy (i inni) też tam są, a jakoś nie wydaje mi się żeby odwiedzali Afganistan w celach turystycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
t.wolny Re: Bitwa talibów z Niemcami 02.04.10, 18:34 Być może nogi masz w obecnym czasie, ale głowę jeszcze w głębokiej komunie. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:40 Według der Spiegla Polaków w Afganistanie nie ma wcale: Karte der Provinzen Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 17:56 Eine gute Tarnung polnischer Truppen! Odpowiedz Link Zgłoś
januszz4 Re: Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zg 02.04.10, 17:58 j666 napisał: > Według der Spiegla Polaków w Afganistanie nie ma wcale: > Karte der Provinzen > Na tej mapie wogóle nie zauwazyłem nazw państw uczestniczących w wojnie. Gdzie Ty taką informację znalazłeś - bo w tym linku jakoś jej się nie doszukałem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Bitwa talibów z Niemcami: Trzech żołnierzy zgin... 02.04.10, 17:40 przecież to są absurdy, tu 200 chłopa,tam 200 chłopa,transportery atak z powietrza i kilku talibów zabitych. To z czego oni strzelają że tylko kilku zginęło ?? z procy ?? możdzierze,szrapnelki,rakie- ty powietrze-ziemia,czy tam są zabytki klasy 0 ??? chyba nie Odpowiedz Link Zgłoś
tomeknht Są w pracy... 02.04.10, 17:40 ...taką mają robotę... w kopalni też giną ludzie i na budowie... www.youtube.com/watch?v=rVO6cjWQKvk Odpowiedz Link Zgłoś