ajakzupa 22.04.10, 08:17 Też pytanie! Rozwiązać od zaraz, Miro i Zbycho. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henryk-sikora To będzie autentyczny test!!! 22.04.10, 08:33 Komisje śledcze w Sejmie w takiej konstrukcji służą jedynie do wskalacji sporów politycznych, są jadem rozlewającym się na całe społeczeństwo. Dlatego powinny być rozwiązane na najbliższym posiedzeniu Sejmu, a jeżeli to nie możliwe ze względów proceduralnych to na następnych. Komisje powinny być powoływane tylko w sytuacjach nadzwyczajnych, gdy zawodzą konstytucyjne i ustawowe organa ścigania i prawo należy tak zmienić, aby komisjom śledczym powinien przewodniczyć zawodowy prokurator, który miałby dużą władzę nad posłami - członkami komisji. Odpowiedz Link Zgłoś
b52h No a śp. Blida, męnczennica 22.04.10, 08:54 jak tak można... toż to czysty koniunkturalizm fe co na to Kuc? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.fiutin Re: No a śp. Blida, męnczennica 22.04.10, 09:23 > co na to Kuc? pan autorytet Kutz w pełni i jak zawsze popiera nową linię cadyków z TrybunyLudu; A Blida? kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.fiutin Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 09:00 nastawy zmnienione. Rodzina Blidy może zwijać wieńce już są niepotrzebni, wręcz przeszkadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk_wj Re: Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 09:53 Naigrawać się z czyjejś tragicznej śmierci, fuj. Też wiecznie żyć nie będziesz, a i z Twoich bliskich ktoś umrze... Trochę empatii i pokory. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.fiutin Re: Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 10:02 > Naigrawać się z czyjejś tragicznej śmierci, fuj. zgadzam się, senator Kuc i wszystkie te inne sępy to obrzydliwe typy... Odpowiedz Link Zgłoś
wels5 Re: Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 11:05 tow.fiutin napisała: > > Naigrawać się z czyjejś tragicznej śmierci, fuj. > > zgadzam się, senator Kuc i wszystkie te inne sępy > to obrzydliwe typy... Czy naprawdę walka na trumny jest teraz niemodna? A polityka trumienno-pogrzebowa prowadzona przez kardynała Dziwisza to co? Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Re: Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 11:21 > Czy naprawdę walka na trumny jest teraz niemodna? A polityka > trumienno-pogrzebowa prowadzona przez kardynała Dziwisza to co? a to było przed apelem Cadyków z Trybuny więc się nie liczy... od wczoraj Blida popełniła samobójstwo a jak jakiś Blida będzie piep@@@ył coś innego to dostanie rok w zawiasach za pomawianie porządek musi być w Bolandii (moralny) Odpowiedz Link Zgłoś
our2 Re: Od wczoraj walka na trumny już niemodna 22.04.10, 12:33 No to już wiemy że w jednym wątku jedziesz na dwa nicki. Odpowiedz Link Zgłoś
martamaria10 Czy znikną komisje śledcze? 22.04.10, 12:17 A może szanowna Gazeta Wyborcza mogłaby sięgnąc do źródeł i napisać, że propozycję tę wysunął prof. Andrzej Zoll w wywiadzie dla Tygodnika Powszechnego? Odpowiedz Link Zgłoś
b52h Re: Czy znikną komisje śledcze? 22.04.10, 12:45 > A może szanowna Gazeta Wyborcza mogłaby sięgnąc do źródeł i napisać, > że propozycję tę wysunął prof. Andrzej Zoll w wywiadzie dla > Tygodnika Powszechnego? tak wielki "autorytet" wpadł na to po 3 latach żenującej sieczki w/s laptopa i blidy... może lepiej nie przypominać, bo POkemony np. pomyślą że to straszny koniunkturalista ten Zoll? Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Czy znikną komisje śledcze? 22.04.10, 15:25 Wykopać to z sejmu raz na zawsze, od tego są sądy. A jak politycy chcą ten cyrk ciągnąć dalej, to niech go sobie urządzają w wolnym czasie. Na własny koszt... Odpowiedz Link Zgłoś
janek-2007 jestem zdegustowany 23.04.10, 13:51 Jestem zdegustowany i zawiedziony że Kaczor nie zabrał ze sobą do Smoleńska Mularczyka, Wróbel, Szaramę i innych nie chcę ich nazwać bo by mnie pizdielcy zatratowali. Jedyna co się w pewnym stopniu pokajała to Kępa i jej wybaczam poprzednią głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
janek-2007 jestem zdegustowany 23.04.10, 13:57 że Kaczor nie zabrał ze sobą więcej pizdzielców do Smoleńska Czuję się tu jak na forum Wprost mój poprzedni post został wymazany wstyd Odpowiedz Link Zgłoś