sadowski.l 23.04.10, 18:00 Ja cenię debate o Polańskim i jego ekstradycji z naszego kraju za to że mogliśmy się dowiedzieć o tym co kobiety naprawdę myślą o gwałcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benny_nihill Re: Polański bliżej ekstradycji 23.04.10, 18:48 sadowski.l napisał: > Ja cenię debate o Polańskim i jego ekstradycji z naszego kraju za to że mogliśm > y się dowiedzieć o tym co kobiety naprawdę myślą o gwałcie __________________________________________________ mówią że myślą że nie marzą i ja im niewątpliwie wierzę Odpowiedz Link Zgłoś
szampans Polański bliżej ekstradycji 23.04.10, 19:54 Nieszczescie Polanskiego polega na wyborze miejsca. W Watykanie nie byloby problemu, bo tam mozna z 12-letnimi panienkami. A gdyby Polanski byl ksiedzem, to sad moglby mu nagwizdac. Odpowiedz Link Zgłoś
amelie2 Polański bliżej ekstradycji 26.04.10, 07:55 Musiał się Polański bardzo narazić swoim pobratymcom w USA, że tak go teraz męczą. Niestety - dla ortodoksów - Polański popełnił grzech niewybaczalny. Nie chodzi tu o pseudo-gwałt przed wielu laty. Biblia i Żydzi akceptują takie zachowania. Polański, mimo swego pochodzenia. czuje się bardziej Polakiem, lub Francuzem niż Żydem. I tu jest pies pogrzebany. Poza tym za mało płacił na JOINT. Odpowiedz Link Zgłoś