ulanzalasem Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 20:10 POPiS = twój wróg (chyba, że jesteś moherem albo człowiekiem pokroju Sawickiej czy Palikota)! partiawip.pl/m/files/formularz_na_podpisy_pdf.pdf partiawip.pl/sztab/ partiawip.pl/koordynatorzy/ Odpowiedz Link Zgłoś
kkkkota 0 kobiet 26.04.10, 20:11 Już nikt chyba nie powie ,zer w Polsce jest równouprawnienie. Wstyd mi za ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ukrainian Zgłosiłaś swoją kandydaturę? 26.04.10, 20:36 Konstytucja jasno określa kto może zostać prezydentem. Nic tam nie ma że kobieta nie może. Jak się żadna nie zgłosiła to żadna nie kandyduje. Proste i logiczne ale jak widać nie dla feministek. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Zgłosiłaś swoją kandydaturę? 26.04.10, 21:36 Ty, to żarcik przecież był. Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 20:12 Mnie tam kandydaci pasują - w I turze głosuję na Ziętka, w II na Kaczyńskiego. Zresztą jeśli w II turze spotkają się Komorowski i Kaczyński, to Komorowski nie ma szans - wszyscy wkurzeni na elity III RP zagłosują na Jarka. smok Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Re: Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów n 26.04.10, 20:27 No to bedziesz mial prezydenta na miare swojego intelektu Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów n 26.04.10, 20:43 > No to bedziesz mial prezydenta na miare swojego intelektu Nie zaliczam się do "młodych, wykształconych z dużych miast" więc mi to nie przeszkadza. smok Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów n 26.04.10, 22:14 smok_sielski napisał: > - wszyscy wkurzeni na elity III RP zagłosują na Jarka. Dlaczego? A Jarek to stał się elitą w której RP? Nie w III ? IV mu przecież nie wyszła. A akuszerem tej III RP przy okrągły meblu był jego śp. brat. Odpowiedz Link Zgłoś
zozo00 Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 20:25 Wybory Prezydenckie - czas oszolomow Odpowiedz Link Zgłoś
lieft skąd ich się tyle namnożyło? 26.04.10, 20:29 jeden lepszy od drugiego, a końcówka będzie jak zwykle taka sama, choćby prezydentem został kunta kinte, to polska zawsze będzie syfem drodzy rodacy, choć ja już nie wasz rodak, bo zrzekłem się obywatelstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: skąd ich się tyle namnożyło? 26.04.10, 21:01 zrób sobie jesze tranfuzję bo papier to nie krew Odpowiedz Link Zgłoś
lotson1 Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 20:32 WŁASNIE NIESKAZITELNY JAREK ZACZOŁ KAMPANIE W TV PO 20 00 MIAŁY BYC ROZMOWY Z KATEM A CO JEST WYPOCINY PSEUDO REDAKTORKA POSPIESZALSKIEGO LUDZIE ZRÓBMY COŚ W KOŃCU Z TYM PISZCZE GDZIE SIE A ABY POZBYĆ SIE TYCH FASZYSTÓW PROSZĘ NIEZALEŻNA PUBLICZNA TV JESZCZE RYDZYKOWI JĄ ODADZĄ I TO NIE JEST SMIESZNE Odpowiedz Link Zgłoś
lotson1 Zaczeło się 26.04.10, 20:46 TVP 1 już rozpoczeła kampanie wyborczą jarkowi k zamiast teatru telewizji nagle z nie znachcy przyczyn zapis tego co udało sie pospieszalskiemu nagrać pod pałacem namiestnikowskim jesli ta zbierznosc kogoś dziwi??????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: Zaczeło się 26.04.10, 20:55 > TVP 1 już rozpoczeła kampanie wyborczą jarkowi k No już nie płacz, TVN zrobi reklamę Panu Komorowskiemu i będzie po równo. smok Odpowiedz Link Zgłoś
1jacek-rozan Re: Zaczeło się 27.04.10, 01:09 Ludzie czytający te brednie niech sie nie przejmują POnieważ większość tu piszących pisze za kasę z kilku nick-ów,tak że bez obaw o prawdę?! Prawda sama się obroni!A te brednie o Komorowskim piszą:łapówkarze,ustawiacze lewych przetargów,kombinatorzy,złodzieje,UB-ecy,PZPR-owcy,ORMO-wcy i cała plejada gwiazd POst Sovieticus! Nie ma co krakać bo każdy prawdziwy Polak wie co jest co?! PO uczynkach ich POznacie... Polska dla Polaków! Nie dla zdrajców, złodziei i łajdaków! Możecie sobie klepać,sami do siebie etatowi ściemniacze POwietrza! Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 kilka ciekawych kandydatur 26.04.10, 20:59 ciekawe jak przebiegnie zbieranie podpisów, tych 100 tys. Niektórzy chyba sobie nie poradzą bez jakiejs akcji internetowej Odpowiedz Link Zgłoś
helguera Kobiety powinny stanowić polowe kandydaTEk.Czemu n 26.04.10, 21:04 Czemu nie bija w dzwony Środy Szczuki ,i inne gretkowskie czy duninki.Czemu nie startują w wyborach prezydenckich?.Przecież wiekszosc spoleczenstwa chce parytetow w polityce.Nie startują bo wiedza jak sa marne[nie kobiety ,tylko te panie co chca parytetow],jaki dostalyby poparcie w tych wyborach.Ciekawa sytuacja ,startują same chlopy a feministki siedza jak mysz pod miotla. Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mi-la789 Re: Kryminalista moze byc kandydatem na prezydent 27.04.10, 02:29 Jak już napisałam gdzieś wyżej, może, jeżeli nie odebrano mu praw obywatelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
puszkau Re: Kryminalista moze byc kandydatem na prezydent 27.04.10, 11:02 ka-mi-la789 napisała: > Jak już napisałam gdzieś wyżej, może, jeżeli nie odebrano mu praw > obywatelskich. Czyli nie moze byc nauczycielem, a moze byc prezydentem RP. Ciekawe mamy prawo... Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman Jacy ,,my" ? 26.04.10, 21:25 Media wspierające prawicę, np: GW i TVN próbuje wmówić narodowi już na starcie kampanii, że to będzie kolejny bój PO i PiS. A my wcale nie wiemy czy to nie będzie jednak pojedynek między Grzegorzem Napieralskim, jedynym kandydatem lewicy, a jakimś innym. Nie byłoby normalne i korzystne, gdyby znów w II turze walczyli ze sobą kandydaci o takich samych poglądach. Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Jacy ,,my" ? 26.04.10, 21:40 dijkman napisał: > Media wspierające prawicę, np: GW i TVN próbuje wmówić narodowi już na > starcie kampanii, że to będzie kolejny bój PO i PiS. Podaj po dwie cechy PO i PiS stanowiące o ich prawicowości i sprzeczne z nimi cechy lewicowości SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
ziomal101 Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 21:26 Janusz Korwin-Mikke - jeden z najbarwniejszych, ale też najmądrzejszych i najinteligentniejszych. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrex Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 21:27 A tvp1 sieje defetyzm,wszak to telewizja Jarosława. Odpowiedz Link Zgłoś
podwiaduktem Marek Król wojownik o wolność słowa 26.04.10, 21:44 "A...a...Aaaaandrzej...na...naaa..napisz list.(...)Zde...Zdeewaweluj Ka... Kaaa... Kaaaaczora." Marek Król ofiarą zamachu na wolność słowa. Skandal!! Odpowiedz Link Zgłoś
bulbiakos Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 21:48 Ja tam głosuję na Komorowskiego.A swoją drogą,to ciekawe,skąd tylu tych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
maniakon jezeli wogole musimy miec prezydenta... 26.04.10, 21:50 i znow bananowe szalenstwo, czy my zawsze musimy byc posmiewiskiem dla swiata - 22kandydatow a dlaczego nie 2-3 ktorzy maja szanse jak w krajach cywilizowanych, polska paranoja trwa, dwoch kandydatow to wyklucza druga ture czyli wiecej pieniedzy na niedozywione dzieci zostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: jezeli wogole musimy miec prezydenta... 26.04.10, 22:01 maniakon napisał: > i znow bananowe szalenstwo, czy my zawsze musimy byc posmiewiskiem > dla swiata - 22kandydatow a dlaczego nie 2-3 ktorzy maja szanse jak > w krajach cywilizowanych, Ilu było kandydatów w ostatnich wyborach prezydenckich w USA? > polska paranoja trwa, dwoch kandydatow to > wyklucza druga ture Jeden kandydat wykluczyłby nawet pierwszą, czyli ... > ... czyli wiecej pieniedzy na niedozywione dzieci > zostanie! Dobry dowcip z tymi dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
mardupa Głosujcie na Janusza Korwina Mikke! 26.04.10, 21:56 Jest jedynym rozsądnym kandydatem z tej całej plejady. Jeśli chcecie zmian na lepsze, mniejszych podatków, brak ciągłego korygowania w różnych sferach życia, głosujcie na Janusza. Polecam Jego blog, poczytajcie, bo pisze prawdę nie owijając w bawełnę: korwin-mikke.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
renata_dwa Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 21:56 W poprzednich wyborach głosowałam na Tuska, To była wielka pomyłka,facet zawiódł na każdym polu. Komorowski jest nijaki mało wyrazisty, a reszta kandydatów w ogóle się nie liczy. Teraz nie mam wątpliwości będę głosować na Jarosława Kaczyńskiego> Przez tę tragedię przypomnieliśmy sobie, co znaczy być patriota i że są takie wartości jak Bóg, honor i ojczyzna Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów n 26.04.10, 22:09 renata_dwa napisała: > W poprzednich wyborach głosowałam na Tuska, To była wielka pomyłka,facet > zawiódł na każdym polu. Komorowski jest nijaki mało wyrazisty, a reszta > kandydatów w ogóle się nie liczy. Teraz nie mam wątpliwości będę głosować na > Jarosława Kaczyńskiego> Brawo, nie widzisz większej różnicy między Donkiem i Jarkiem - wczoraj można było zagłosować na jednego dzisiaj na drugiego. > Przez tę tragedię przypomnieliśmy sobie, co znaczy > być > patriota i że są takie wartości jak Bóg, honor i ojczyzna I że mimo złożonej przysięgi i wielu obietnicom można podpisać akt likwidacji suwerenności państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
gregoridzw Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 22:30 Ja wam powiem tylko tyle że wybory wygra KACZYŃSKI Sondaże to sobie zachowajcie dla siebie (z statystyki matematycznej wiadomo że sondaże mają błąd w granicach około 3 % ) Odpowiedz Link Zgłoś
lijko Wielkość Nałęcza! 26.04.10, 23:08 Wycofując się zawczasu pokazał klasę, której jak widać po liczbie zgłoszonych kandydatur niektórym pretendentom brakuje. Przewidział z góry w jakich szrankach brałby udział. Brawo panie profesorze za dalekowzroczność. Szkoda, że ludzi światłych nasze społeczeństwo nie docenia. A potem jak zawsze narzekania na władzę - "Oni!" A kto tych "Onych" wybrał? Odpowiedz Link Zgłoś
gosikowafasolka Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 26.04.10, 23:48 Zaciekawiła mnie informacja na temat kandydatury Leppera. Czyz kandydat na prezydenta nie powinien byc osoba prawą, która jest godna fotela prezydenta? Jak ktos z wyrokami mógł wogóle zostać przyjety na kandydata przez komisje wyobrczą. To chyba jakas kpina? Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Takie mordy, ze tylko wsadzic do nastepnego TU 154 27.04.10, 01:24 ....i wyslac do Katynia..... Odpowiedz Link Zgłoś
fla Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 27.04.10, 07:06 Przez chwilę atmosfera w polskiej polityce była podniosła, ale znowu robi się śmiesznie, oto popis jednego z kandydatów na prezydenta: www.youtube.com/watch?v=gg8yRWvm8Vc Odpowiedz Link Zgłoś
filix Wybory 2010. Koniec zgłoszeń. 22 kandydatów na ... 27.04.10, 13:25 Czy ktoś zna kontakt do kandydata Ludwik Wasiak. Bardzo intrygująca postać. Chętnie bym się podpisał pod listą wsparcia. Może zbierze koleżka 100 tys. i dzięki temu kampania będzie trochę bardziej kolorowa! Odpowiedz Link Zgłoś