Dodaj do ulubionych

"Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ...

• whopper "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 16:38
      Ile jeszce wypadków lotniczych potrzebuje Polska by nie oglądać
      takich programów? Wysłać Kongres PIS z sympatykami jakimś
      samolotem...
    • wedry "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 16:48
      No to ladna wtopa oszoloma.
    • evident że takich debili trzymają w tej pisuarowej tv 27.04.10, 16:54
      żenada
    • kicunio1 Re: Ręce_Precz!_od_Putina_Berii_Stalina_PO_GW_! : 27.04.10, 16:58
      Czy jest sens że się trudzisz?
      Weź nie pierdool
      to mnie nudzi
    • j666 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 17:04
      Bardzo dobry film.
      Oglądałem z żalem po tych, co odeszli i z dumą z tych, co zostali by
      dawać świadectwo.
      Także takie, jak w tym filmie.
      Brawo TVP !
      • bugatti Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 23:16
        666 napisał:

> Bardzo dobry film.
        > Oglądałem z żalem po tych, co odeszli i z dumą z tych, co zostali by
        > dawać świadectwo.
        > Także takie, jak w tym filmie.
        > Brawo TVP !

Może najpierw przeczytaj w encyklopedii, co to film!
        Albo : marsz do szkoły, może Ci wytłumaczą.
    • malgoska_k ---brawo POspieszalski - oddal GW,TVN co ich------ 27.04.10, 17:08
      cala 5 lat ujadaliscie na Prezydenta, a potem wpadliscie w wielka zalobe po
      Prezydencie PO-bludnicy - Pospieszalski i ludzie z jego programu powiedzieli
      prawde
      • mamagra Re: ---brawo POspieszalski - oddal GW,TVN co ich- 27.04.10, 17:22
        Malgoska_k mówi mi on nie był taki zły, on nie byl zly, taki zly, oj, glupia!
    • preminger "Solidarni 2010" 27.04.10, 17:19
      bardzo ładny film i prawdziwy, a tak na marginesie to był zamach !
    • 71c PiS,TVP i Rzeczpospolita zabili Liliputa IV! 27.04.10, 17:23
      Tak, zgadzam się to media publiczne, pisuarowo-czerwone stoją za zamachem.
      Zamach zlecił największy na świecie ultrakatolicki, moherowo-talibski bigot i
      dewot Jan Pospieszalski w porozumieniu z nazistowską gadzinówką
      "Rzeczpospolitą" i kierownictwem PiSuaru!
      • preminger :-) 27.04.10, 17:26
        71c napisał:

> Tak, zgadzam się to media publiczne,

bardzo dobrze - dorżnąć watahe :)
    • telefon70 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 17:37
      Strzez nas Boze przed nastepnym oszolomem i zabierz mu prawo glosu
      oraz robienia takich zmanipulowanych programow!!!
    • sheleavesyourhome "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 17:49

• sheleavesyourhome "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 17:52
      Nie znam tego Pospieszalskiego !
      Do czego ten facet dąży ?
      Ja chcę zgody z Rosją !
      Postawić go na granicy z Rosją i niech tam ujada !
      • ulisses-achaj Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 18:04
        Jak długo żyję, nie widziałem w TV /nawet za komuny/ bardziej
        zmanipulowanych ludzi niż ci, co własnie "zdemaskowali" media i "zdali
        sobie sprawę , "jak bardzo byli manipulowani", a którzy wystąpili w
        "dziele" Pospieszalskiego. Ten pan o ile nie jest totalnym głupcem,
        jest jedną z najpodlejszych i najbardziej cynicznych postaci, jakie
        oglądałem w TV.
        • meerkat1 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 27.04.10, 18:07
          "Ten pan o ile nie jest totalnym głupcem,
          jest jedną z najpodlejszych i najbardziej cynicznych postaci, jakie
          oglądałem w TV."

A dlaczego taka nienawiść w odniesieniu do Adasia Michnika? :-))))
        • preminger ;-) 27.04.10, 18:17
          ulisses-achaj napisał:

> Jak długo żyję, nie widziałem w TV

widzisz jakie masz szczęście, dożyłeś
    • romanzsyberii "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 17:55
      Napisalem na forum sajta Rzeczpospolitej i bylem bardzo zdziwiony ze wycenzurowali moj komentarz))) Rosjan, Putina z Miedwiediewym tam wprost nazywaja zobojcami polskiego prezydenta, juz nie bebe mowil o takich przyjemnych dla ucha slowach jak "kacapi" i "ruscy" ktorych to wyrazow tam mozna spotkac przez jedne slowo, kiedy sprobowalem napisac, ze cos tu k..wa nie gra i chyba Panstwo nie macie racje, bo po co nam zabiwac polska elite nie puscili moj komentarz ma sajt))) moim zdaniem to duzo tlumaczy))) Ma to byc swoboda slowa!? A te komentarze - ja nie jestym zle wycowanym facetem - ale naprawde same glupoty, ludzie jakby zyja w roku 1918 i wszedzie tylko widza reka bolszewismu))) Prosze Panstwa - moze ktos nie zauwazyl, ale czasy sie zmienily - juz nie zyjemy w czasach stalinowskich, nawet nie w brezniewskich - i tylko wariat moze sadzic - ze Polska moze jeszcze stac satelita Rosji. To nawet nie smiesznie. Polska ma swoja droga, Rosja swoja - ale czy to jest zle - normalne stosunki polityczne i gospodarcze!? Wszystkim normalnym ludzoim w Rosji - chodzi tylko o to... a Panstwo znow; "reka Moskwy", "Rosja to kraj barbarzynski" i td. Wczoraj przeczytalem w GW ze Rosjanom nie stac na podroz do Polski dla tego ich tu bardzo malo, no prosze Panstwo co to znow za bzdury, owszem nie jestesmy najbogatszym krajem na Swiecie)))ale wam to wciaz sie kojarzy z tymi biednymi ukraincami i bialorusinami, ktorych w Polsce bylo duzo na poczatku lat90-ch i normalnie mlodzi ludzie u nas zarabija, powiedzmy skromnie - nie mniej niz w Polsce a jezeli chodzi o ilosci Bentley w miastach obydwu panstw (i nie tylko w Moskwie i Warszawie) to z pewnoscia, przy calym szacunku - to przegracie)))I Rosjan w Polsce malo przez to go.ne, ktore jest miedzy nami, i tak mi sie wydaje ze niechetnych do Rosji w Polsce o wiele wiecej, niz w Rosji do Polakow - taka jest prawda))) Przyklad: wielu mych znajomych jezdzi do Czech - pic piVo))), ja uwarzam ze polskie piWo jest lepsze - tylko ze w Rosji ma zly promotion, tak samo jak Krakow nie jest gorszy od Pradzy, alez w Pradze zawsze Rosjan do d.py,a w Krakowie nie ma. Dlaczego w Czechach na nas czekaja a w Polsce nie? Tak mi sie wydaje ze wam o wiele latwiej zbudowac, o wiele wieksza, niz nawet u Izrailczykow))) Sciana Placzu, i plakac calymi dniami u tej sciany o kowarnych czekistach ktorzy ciagle Panstwu preszkadzaja. Sorry, za bardzo mozliwe bledy))) Nie chcialem nikogo obrazic, bo jestem jak niedawno powiedzial pan A. Michnik - polonofilem))) Chodzi mi tylko o normalne , ludzkie stosunki miedzy Polska a (i)? Rosja.
      Czesc. Roman (jeden facet z Rosji)
      Ciekaw jestem, czy zobacze ten utwor na sajcie GW, bo na stronach RzP wygladal chyba bardzo antipolskim dla kogos?)))
      • preminger :-) 27.04.10, 18:13
        romanzsyberii napisał:
        > powiedzmy skromnie - nie mniej niz w Polsce a jezeli chodzi o
        ilosci Bentley w
        > miastach obydwu panstw (i nie tylko w Moskwie i Warszawie) to z
        pewnoscia, przy
        > calym szacunku - to przegracie)))

już ja wolę starego fiata, niż Benleja na waszych wypasianych
        autostradach
        • romanzsyberii Re: :-) 27.04.10, 18:46
          Nasze wypasiane))) autostrady to tez pewien stereotyp, ale tak jest, autostrady w Polsce sa lepsze niz u nas w Syberii))) Nie mam narazie Bentley, chociaz mam tez dobry samochod))) Ale wolalbym jednak Bentley niz starego Fiata))))
      • jacekc1 Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 18:51
        romanzsyberii napisał:

> Napisalem na forum sajta Rzeczpospolitej i bylem bardzo zdziwiony ze wycenzurow
        > ali moj komentarz))) Rosjan, Putina z Miedwiediewym tam wprost nazywaja zobojca
        > mi polskiego prezydenta, juz nie bebe mowil o takich przyjemnych dla ucha slowa
        > ch jak "kacapi" i "ruscy" ktorych to wyrazow tam mozna spotkac przez jedne slow
        > o, kiedy sprobowalem napisac, ze cos tu k..wa nie gra i chyba Panstwo nie macie
        > racje, bo po co nam zabiwac polska elite nie puscili moj komentarz ma sajt)))
        > moim zdaniem to duzo tlumaczy))) Ma to byc swoboda slowa!? A te komentarze - ja
        > nie jestym zle wycowanym facetem - ale naprawde same glupoty, ludzie jakby zyj
        > a w roku 1918 i wszedzie tylko widza reka bolszewismu))) Prosze Panstwa - moze
        > ktos nie zauwazyl, ale czasy sie zmienily - juz nie zyjemy w czasach stalinowsk
        > ich, nawet nie w brezniewskich - i tylko wariat moze sadzic - ze Polska moze je
        > szcze stac satelita Rosji. To nawet nie smiesznie. Polska ma swoja droga, Rosja
        > swoja - ale czy to jest zle - normalne stosunki polityczne i gospodarcze!? Wsz
        > ystkim normalnym ludzoim w Rosji - chodzi tylko o to... a Panstwo znow; "reka M
        > oskwy", "Rosja to kraj barbarzynski" i td. Wczoraj przeczytalem w GW ze Rosjano
        > m nie stac na podroz do Polski dla tego ich tu bardzo malo, no prosze Panstwo c
        > o to znow za bzdury, owszem nie jestesmy najbogatszym krajem na Swiecie)))ale w
        > am to wciaz sie kojarzy z tymi biednymi ukraincami i bialorusinami, ktorych w P
        > olsce bylo duzo na poczatku lat90-ch i normalnie mlodzi ludzie u nas zarabija,
        > powiedzmy skromnie - nie mniej niz w Polsce a jezeli chodzi o ilosci Bentley w
        > miastach obydwu panstw (i nie tylko w Moskwie i Warszawie) to z pewnoscia, przy
        > calym szacunku - to przegracie)))I Rosjan w Polsce malo przez to go.ne, ktore
        > jest miedzy nami, i tak mi sie wydaje ze niechetnych do Rosji w Polsce o wiele
        > wiecej, niz w Rosji do Polakow - taka jest prawda))) Przyklad: wielu mych znajo
        > mych jezdzi do Czech - pic piVo))), ja uwarzam ze polskie piWo jest lepsze - ty
        > lko ze w Rosji ma zly promotion, tak samo jak Krakow nie jest gorszy od Pradzy,
        > alez w Pradze zawsze Rosjan do d.py,a w Krakowie nie ma. Dlaczego w Czechach n
        > a nas czekaja a w Polsce nie? Tak mi sie wydaje ze wam o wiele latwiej zbudowac
        > , o wiele wieksza, niz nawet u Izrailczykow))) Sciana Placzu, i plakac calymi d
        > niami u tej sciany o kowarnych czekistach ktorzy ciagle Panstwu preszkadzaja. S
        > orry, za bardzo mozliwe bledy))) Nie chcialem nikogo obrazic, bo jestem jak nie
        > dawno powiedzial pan A. Michnik - polonofilem))) Chodzi mi tylko o normalne , l
        > udzkie stosunki miedzy Polska a (i)? Rosja.
        > Czesc. Roman (jeden facet z Rosji)
        > Ciekaw jestem, czy zobacze ten utwor na sajcie GW, bo na stronach RzP wygladal
        > chyba bardzo antipolskim dla kogos?)))

dziękuje za wypowiedzenie sie
        Niestety nie znasz sytuacji politycznej naszego Kraju.
        Wież mi, normalni ludzie nie mają nic do Rosjan, ale zapewne fanatycy są i u nas
        jak i u Was. Gdyby rządy Tuska były właściwe to ludzie u nas byliby
        spokojniejsi, Lecz niestety tak idealnie nie jest. Media co innego, a prawda też
        inna. My naprawdę też już jesteśmy tym zmęczeni. Tym ciągłym powracaniem w
        przeszłość. Lecz czy oglądałeś film Katyn Wajdy. To jest tylko część naszych
        wspólnych dziejów.Historia nasza jest znacznie bogatsza. Od wieków się biliśmy.
        Ale tu muszę powiedzieć niestety, Polacy już od powstania carskiej Rosji
        doznali wielu krzywd. przez 137 lat Polska była nieobecna na mapie europy kiedy
        dokonano rozbiorów (Rosja Carska,Prusy i Austria. Kiedy w końcu Polska odzyskała
        niepodległość 1918, to znów w 1920 zaatakowała nas tym razem już Rosja
        Bolszewicka. Potem II wojna światowa i póżniej po wojnie, jak my to nazywamy
        nastąpiła okupacja stalinowska . Ja też uważam że należy patrzeć w przyszłość,
        ale historia pozostanie w nas, ale po to by nas uczyć postępować rozsądnie w
        przyszłości .
        Uważam, że należy sobie wszystko powiedzieć. Tym bardziej, że system Stalinowski
        pochłonął dziesiątki tysięcy obywateli polskich, ale miliony Twoich obywateli.
        Teraz może trochę zrozumiesz dlaczego Polacy są tak nieufni. Tym bardziej, że
        Kaczyński był wielkim oponentem Putina. A w wyniku wypadku zginęło wielu
        polityków, którzy zajmowali ważne funkcje państwowe i byli jak to powiedzieć
        przeciwnikami partii Rządzącej w Polsce.
        Są jeszcze inne kwestie, powiedziałbym polityczno- gospodarcze,
        ale może to już innym razem.
        Jeżeli masz ochotę trochę podyskutować i wymienić poglądy w przyjacielski
        sposób, to napisz na mój adres jacekc1@gazeta.pl
        • romanzsyberii Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 20:08
          Jacek, dzieki za odpowiedz, chyba nie wszystko napisalem w pierwszym komentarze - jestem etnycznym Polakiem))) i troche zman co to bylo byc Polakiem za Stalina, jeden moj krewny,prawda bardzo daleki - zostal roztrzelany w Katyniu, a caly szereg moich bardzo bliskich krewnych zostali zabici przez NKWD jako szpiegowie burzuaznej Polski i o tym prez co przeszla moja rodzina mozno zrobic tez bardzo tragiczny film, moze nie taki jak Katyn Wajdy ale tez bardzo niewiesoly, Katyn ja oczywiscie ogladalem, od razu jak on sie pojawil, bo swobodnie mozna bylo go kupic na DVD... i co mam z tym robic??? Obrazic sie na Rosjan albo na Gruzinow, bo najprawdopodobnie glowni roli w tej zbrodnie grali Stalin i Beria? Oczywiscie ze moja rodzina bedzie zawsze pamietac o tym, ale moze jednak sprobojemy cos zrobic z relacyjami miedzy Polska a Rosja - bez wzajemnych obraz, teraz jest szansa...
    • plastelina2005 Panie Wołosz przestań pan p...lić kocopoły. 27.04.10, 17:57
    • lai21 haha 27.04.10, 18:00
      ogladalem wczoraj ten program i tak sie zastanawialem kiedy w "g_own_o
      prawdzie" pojawi sie tekst dezawulujacy ten program. no i sie nie pomyslilem.
      na cynglach "szmatl_aw_ca wyborczego" zawsze mozna polegac
    • dyletant5 nie kupuje GOVVNO_WARTEJ ! 27.04.10, 18:04

ludzie sa lepsze rzeczy do poczytania i nauczenia w necie anizeli to
      Govvvnooo..
    • erudyta "solidarni 2010" panie pospieszalski 27.04.10, 18:06
      Cóż posiadam wyższe wykształcenie, jestem katolikiem, posiadam obywatelstwo
      polskie. Jednak wg ludzi którzy wypowiadają się w programie Pana
      Pospieszalskiego ( nie piszę redaktora - bo Panu Pospieszalskiemu tak do
      redaktora jak mnie do Sofoklesa)nie jestem godny bycia patriotą bo
      Primo:
      nigdy nie zgadzałem się z polityką Prezydenta Kaczyńskiego, który kłamał nawet
      w kwestii urodzin własnej żony
      Secundo:
      nie oddawałem hołdów przed Pałacem, nie stałem kilka(naście) godzin, aby
      pstryknąć fotkę telefonem przechodząc przed wystawionymi trumnami jak wielu z
      "żałobników"
      Tertio:
      nie byłem na pogrzebie - co więcej BYŁEM PRZECIWNY POCHÓWKOWI PANA PREZYDENTA
      I JEGO TRAGICZNIE ZMARŁEJ ŻONY NA WAWELU
      Quattro:
      UWAŻAM, ŻE LUDZIE Z FERALNEGO LOTU ZGINĘLI TRAGICZNIE CO JEST SMUTNE, ale nie
      oddali życia, męczeńsko i bohatersko oddali życie za ojczyznę PO PROSTU -
      mieli pecha, że byli tam, o tym czasie, w tym samolocie. I tyle.
      A Panu Pospieszalskiemu - no cóż życzę aby wrócił do grania, co Mu lepiej
      wychodziło niżby miał nadal zajmować się reportażem - gdyż jest mu To obce i
      nie wychodzi absolutnie.
      • preminger ;-) 27.04.10, 18:15
        erudyta napisał:

> Cóż posiadam wyższe wykształcenie, jestem katolikiem, posiadam
        obywatelstwo
        > polskie.

to co ty tu robisz ????
      • hurdy-gurdy Re: "solidarni 2010" panie pospieszalski 28.04.10, 11:45
        erudyta - czyli typowy wykształciuch. coś tam wie, ale nie myśli
    • kosa44 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 18:19
      Brawo TVP,btawo Janek Pospieszalski!!Więcej takich programów gdzie wypowiadają się zwykli ludzie a nie zawodowi manipulatorzy
      niech rządzące barachło widzi co o nich myśli społeczeństwo i jak ich
      ocenia.....niedługo odejdziecie w niebyt głuptuski...jeszcze kilka tygodni...pospolici łgarze i sprzedajne "panie"z jakich mediów
      wszyscy widzą....
      Drzyjcie mordy"zlikwidować TVP"...tyle wam zostało przegrane oprychy...
      z medialnej opryczniny...
      • fatboy-slim Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 19:04
        Nie widzę różnicy czy wypowiadają się manipulatorzy czy ludzie zawodowo
        zmanipulowani :)

Najbardziej mnie denerwuje to że ludzie wypowiadający się w tym materiale jakoby
        tylko oni byli prawdziwymi patriotami, oni mają prawo do mówienia o takich
        wartościach jak patriotyzm.
        Czy popierając inną wizję państwa, czy to bliższą SLD, czy PO nie jestem już
        patriotą - chyba nie ma jednoznacznej implikacji.
    • thazin "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 18:21
      Gdyby pospieszalki powiedzial, ze Doda jest bez majtek juz mialby proces. A
      bzdury obrazajace sasiednie panstwo - moze publicznie bezkarnie gadac ....
      Jeszcze bedzie slawny dzieki temu.

Ohyda.
      • preminger ;-) 27.04.10, 18:26
        thazin napisała:
        > bzdury obrazajace sasiednie panstwo

Prusy do Rosji nigdy nie należały to ohydna okupacja !
        • ulisses-achaj Re: ;-) 27.04.10, 18:36
          Taaa , no i jeszcze jedno: to co się dzieje to paradoks godny pióra
          Oscara Wilde'a, rzec by można: NIKT NIE JEST TAK GŁUPI JAK CI, KTÓRZY
          NAGLE ZMĄDRZELI... Tą skromną własną myśl dedykuję wszystkim, którzy
          za sprawą mediów i p. Pospieszalskiego, nagle "przejrzeli na oczy".. :-
          )
      • kosa44 Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 18:39
        To forum ma głęboko twoje przemyślemia...G....mnie obchodzi twoje
        państwo...Ale może ma wartość smrodu i majtek dody..To wartość narodu.
    • bezsenny_lublin "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 18:29
      To jest po prostu żenujące. Jan P. reprezentuje sobą wszystko to, czym dobry
      dziennikarz nie może się cechować.Ba, nawet kiepski dziennikarz. Nie oceniam
      go jako człowieka, ale to, co reprezentuje na wizji, ewidentnie wskazuje, ze
      nie jest ani kompetentny, ani obiektywny. Szkaluje ludzi, nie oszukujmy się,
      podsyca teorie spiskowe i wrogi stosunek do ludzi z nieakceptowanych przez
      niego partii i środowisk. Goście, których zaprasza, reprezentują jedną opcję.
      A kim on niby jest, wzorem cnoty i wyrocznią poglądów?Wydaje mi się, że
      powinien nie próbować być opiniotwórczym, a raczej postarać się zrozumieć, co
      znaczy obiektywizm. Choć tak czy siak, zawód dziennikarza to nie jego bajka...
    • nikodem324 Re: Ręce_Precz!_od_Putina_Berii_Stalina_PO_GW_! : 27.04.10, 18:31
      Obiektywizm Pospieszalskiego- jednostronny wybór rozmówców, podpowiedzi i ten
      wyraźny podział na: MY PATRIOCI i wy szkalujący, prześmiewcy, zwolennicy Tuska i
      Michnika.
    • kosa44 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 18:49
      To kontraktowe bydełko straciło urobek..
      i gwałownie szuka żĸobu w obiektywnych komeryjnych mediach
    • power25 "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 18:55
      Chyba czas skończyć z radosną "tfórczością" Janka Muzykanta P.
      petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5227
    • prawierabin "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:10
      Pospieszalski wziął pieniądze za film,a Wy którzy wystąpiliście wzięliście
      kasę ?Pospieszalski zarobił a Wy?Myślę że zgłaszajcie się po honorarium,bo to
      Wam się należy
    • isa.stern "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformie ... 27.04.10, 19:12
      ten człowiek jest chory i niebezpieczny, należy go izolować...:/
      • kovala Re: "Solidarni 2010". Przeciw Rosjanom, Platformi 27.04.10, 19:23
        no nie ma to jak wolnosc slowa w wolnym spoleczenstwie
        • pakulec to nie wolność słowa to głupota 27.04.10, 19:33
          Pospieszalski może sobie wygadywać swoje bzdrki w domu lub na ulicy,
          ale w TVPis? to juz świadczy o głupocie tych co mu pozwalają.
          Ale w sumie to TV dla moheru to nie dziwota
          • kovala Re: to nie wolność słowa to głupota 27.04.10, 19:57
            pakulec napisał:

> Pospieszalski może sobie wygadywać swoje bzdrki w domu lub na ulicy,

A jednak nie.

> ale w TVPis? to juz świadczy o głupocie tych co mu pozwalają.
            > Ale w sumie to TV dla moheru to nie dziwota

Nie byloby publicznej, nie byloby problemu i durnych sporow co powinnno byc w TV a co nie, a tak kazdy chce decydowac.
            Poza tym, skad Ci przyszlo do glowy, ze wolnosc gwarantuje madrosc.
    • krzywelustro Pospieszalski to Rydzyk-bis 27.04.10, 19:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka