alsi23 bo to jest tak, jak za dziennikarstwo biora sie 28.04.10, 18:39 ludzie ku temu nie przygotowani. TO jest to gonienie za sensacja bez wyczucia smaku. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola nie brak przygotowania 28.04.10, 18:46 tylko katonacjonalistyczne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
atusz nie brak przygotowania..no jasne tego z POpapranc 28.04.10, 19:17 NO jasne Poszpieszalski To on nie wie jak się dobiera ludzi do sondy? To z lenistwa tak nagrywał każdego po kolei, jak leci. Jakby się postarał, poszukał gdzieś w zaułkach, zadbał o warsztat, powycinał, posklejał, poświecił więcej czasu, to znalazłby bardziej "odpowiedzialne" opinie. Leń jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: nie brak przygotowania..no jasne tego z POpa 28.04.10, 21:27 dokładnie na odwrót. Pośpieszalki nie brał jak leci. Wyławiał tych, którzy najbardziej chcieli mówić, a ci zawsze plują jadem, a potem jeszcze zmontował. Sama manipulacja. Wyszło z tego jedno zezwierzęcenie. To tacy ludzie do kościoła chodzą? I ziemia się pod nimi jeszcze nie rozstąpiła? Takich zwierzęcych wypowiedzi wogóle nie powinno się puszczać w publicznej TVP, a jeśli już, to po tym powinna się odbyć dsykusja z szerokim gronem psychologów, socjologów, ludzi nauki i kultury, może i polityków. Nie może byćtak, żeby za moje pieniądze prawiczki urządzały sobie w TVP festiwal nienawiści i jeszcze odcinały od tego kupony! Świństwo! Odpowiedz Link Zgłoś
benedick Po co komu prawda potrzebna? 28.04.10, 19:10 Na wyjawieniu prawdy tylko wszyscy moga stracic. Lepiej sie pomodlmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Trzeba Rosjanom wytłumaczyć ... 28.04.10, 19:15 Trzeba Rosjanom wytłumaczyć że Pospieszlski to kliniczny przypadek z rzędu tych nieuleczalnych. Odpowiedz Link Zgłoś
atusz leń jeden 28.04.10, 19:19 ksks3 napisał: > Trzeba Rosjanom wytłumaczyć że Pospieszlski to kliniczny przypadek z > rzędu tych nieuleczalnych. Bo on nie wie jak się dobiera ludzi do sondy? To z lenistwa tak nagrywał każdego po kolei, jak leci. Jakby się postarał, poszukał gdzieś w zaułkach, zadbał o warsztat, powycinał, posklejał, poświecił więcej czasu, to znalazłby bardziej "odpowiedzialne" opinie. Leń jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: leń jeden 28.04.10, 19:26 Zdecydowanie zaniedbał udania się na ulicę Czerską w celu zebrania jedynie słusznych i obiektywnych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Wredny hipokryto! 28.04.10, 21:17 Jedynie słuszne opinie, to przecież opinie z "Rzeczpospolitej" i TVP1. Coś ci się popierdzieliło facet. To IV RP miała brać za mordę. To poglądy IV RO są narzuca teraz społeczeństwu poprzez nachalną propagandę w telewizji publicznej, na którą wy prawiczki nawet nie chcecie płacić abonamentu. TVP1 już sie nie da oglądać. Obrzydliwa i masowa propaganda, gorsza niżza czasów przedgomułczanych i judzenie jednych ludzi na innych. Nikt ci facet nie każe kupować Wyborczej i nikt cię nie zmusza do wchodzenia na forum Gazety. Masz wybór. Ja płacę abonament od 30 lat i nie mam żadnego wyboru. Opanowaliście TVP i POlskie radioi siejecie za moje pieniądze waszą chorą propagandę. Wy katonacjonaliści musicie się zawsze wpierniczać w życie i innych i narzucać innym swoje prawa i wolę. Taka jest wasza ideologia. Celowo wyszukujecie miejsca sporu, aby niewolić innych. Co Was blin obchodzi in vitro? Wam chodzi tylko o zniewolenie innych i szukacie do tego okazji. Wczoraj in vitro, dziś Kaczyński na Wawel i szczucie na Rusa, jutro wpakujecie nas w kamasze i wprowadzicie podatek na kościół. Za chwilę przywróciecie cenzurę. Zresztą w mediach elektronicznych już jąstosujecie. \ Wasz KRRT sypie kary na media za rzekomo nieetyczne programy, a Pośpieszalski to pies? Tylko nawet jak ktoś nałoży karę na TVP, to i tak na końcu ja zapłacę z mojego abonamentu, a nie POśpieszalski ze swojej kabzy. My liberałowie mówimy "róbta, co chceta". My wam nie zabraniamy wysyłać pieniędzy na Rydzyka, modlić się do JPII i umartwiać się Katyniem. Odpierniczcie się od nas! Dajcie nam k.... żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Co do abonamentu - pamiętasz, jak Tusk obiecywał j 28.04.10, 22:39 A tu wchodzę,żeby agora musiała kupować mocniejsze serwery :-pppp Btw kto to są "Was"? Bo ja przedstawiam moje własne poglądy, a nie poglądy "Nas". Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: Wredny hipokryto! 29.04.10, 13:51 mieszaniec-zopola napisał: > Jedynie słuszne opinie, to przecież opinie z "Rzeczpospolitej" i TVP1. > Coś ci się popierdzieliło facet. > To IV RP miała brać za mordę. To poglądy IV RO są narzuca teraz społeczeństwu > poprzez nachalną propagandę w telewizji publicznej, na którą wy prawiczki nawet > nie chcecie płacić abonamentu. TVP1 już sie nie da oglądać. Obrzydliwa i masowa > propaganda, gorsza niżza czasów przedgomułczanych i judzenie jednych ludzi na > innych. Nikt ci facet nie każe kupować Wyborczej i nikt cię nie zmusza do > wchodzenia na forum Gazety. Masz wybór. Ja płacę abonament od 30 lat i nie mam > żadnego wyboru. Opanowaliście TVP i POlskie radioi siejecie za moje pieniądze > waszą chorą propagandę. Wy katonacjonaliści musicie się zawsze wpierniczać w > życie i innych i narzucać innym swoje prawa i wolę. Taka jest wasza ideologia. > Celowo wyszukujecie miejsca sporu, aby niewolić innych. Co Was blin obchodzi in > vitro? Wam chodzi tylko o zniewolenie innych i szukacie do tego okazji. Wczoraj > in vitro, dziś Kaczyński na Wawel i szczucie na Rusa, jutro wpakujecie nas w > kamasze i wprowadzicie podatek na kościół. Za chwilę przywróciecie cenzurę. > Zresztą w mediach elektronicznych już jąstosujecie. \ > Wasz KRRT sypie kary na media za rzekomo nieetyczne programy, a Pośpieszalski t > o > pies? Tylko nawet jak ktoś nałoży karę na TVP, to i tak na końcu ja zapłacę z > mojego abonamentu, a nie POśpieszalski ze swojej kabzy. > My liberałowie mówimy "róbta, co chceta". My wam nie zabraniamy wysyłać > pieniędzy na Rydzyka, modlić się do JPII i umartwiać się Katyniem. Odpierniczci > e > się od nas! > Dajcie nam k.... żyć! W koncu ktos sie buntuje::) To dobre. Drogi mieszancu:) Z jednym nie moge sie zgodzic. Ja widze koniecznosc wprowadzenia podatku na kosciol. Kto jest wierzacy niech placi dodatkowen8-9 % na swoj kosciol, a kto nie - nie placi nic. I okaze sie, ze w PL jest 40% Katolikow. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 Filmu Pośpieszalskiego nie oglądałem, stąd nie 28.04.10, 19:17 Filmu Pośpieszalskiego nie oglądałem, stąd nie mnie go oceniać; oglądałem jednak przed laty kilka prowadzonych przez niego programów na kanale PULS i utknął mi w pamięci jako nie dopuszczający do swobodnych wypowiedzi dyskutantów, niczym jakiś absolutny dyktator. Jakoś go wtedy nie polubiłem, w przeciwieństwie do p. Mołek! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online TPPR kwitnie 28.04.10, 19:24 Dla młodszych: TPPR to Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Przy zapisuwaniu się do PTTK od razu zapisywali do TPPR. Nie wiem, czego redaktorzy oczekiwali - że w kilkunastogodzinnej kolejce do Pałacu Prezydenckiego będą stali wielbiciele panów Palikota i Niesiołowskiego? A podobne teksty jak w tym filmie latają po necie (panowie redaktorzy - jaka szkoda, że kneblowanie internetu nie przeszło, nie?) i wśród ludzi - ale redaktorzy GW bardziej przejmują się tym, żeby nie urazić "przyjaciół Moskali", a zdecydowanie mniej jakimś nieprawomyślnym polskim "motłochomoherem". Oburzeni Rosjanie? Niech spytają swojego rządu o to, dlaczego nie dostaliśmy jeszcze ani czarnych skrzynek, ani stenogramów z nich. Niech spytają, dlaczego do tej pory nie można dokładnie podać, o której była katastrofa. Niech spytają dlaczego 2 godziny po katastrofie twierdzono, że to wina pilota. Niech spytają dlaczego strona rosyjska twierdziła, że na pewno nie było żadnej awarii - w momencie gdy Tupolew leżał rozbity w lesie na milion kawałków. Niech spytają tego generała, który w nocy 10/11.04 meldował Putinowi o tym, że samolot zniknął z radarów o 10:50 - dlaczego mówił nieprawdę? (Być może generała ktoś wprowadził w błąd). I niech zrozumieją (btw GW też by się to chyba przydało), że w prawdziwie demokratycznym kraju nie da się zakneblować tzw. opinii publicznej - nawet jeśli ta opinia publiczna gada rzeczy, które nam się nie podobają i które uznajemy za bzdurne. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: TPPR kwitnie 29.04.10, 13:54 Co za bzdury. Bylem w PTTK i nie bylem w TPPR. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 19:33 mam w doopie ruskich, ale w tym przypadku mają rację! rusek to ciołek, pijak i złodziej - ostatnio (20 lat) mafiozo. Ale jak cholera powinien ktoś pozwać tego śmiecia! Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Pospieszalsaki niegdyś dawał d.... NKWD... 28.04.10, 19:42 Czasy sie zmieniły, teraz daje dupska RM-PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Pospieszalsaki niegdyś dawał d.... NKWD... 28.04.10, 19:53 może dziadek jego, ale nie wiem. LOL Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 "Skandaliczny, oburzający 28.04.10, 20:23 Tym reakcjom Rosjan wcale sie nie dziwie. Oburzajacy jest nie tyle sam film, czy glupota wypowiadajacych sie w nim przechodniow (glupcow nie brak nigdzie, a i nawiedzonych lub cynicznych pozbawionych skrupulow manipulantow tez "skolko ugodno") ile sam fakt, ze tak ewidentnie tendencyjny, klamliwy film przedstawiony zostal w publicznej telewizji. To domaga sie wszczecia sledztwa i doprowadzenia do tego aby publicznymi mediami zarzadzac zaczeli ludzie nie tylko rozumni ale zarazem BEZSTRONNI i niezalezni od sfery politycznej. Telewizja publiczna, radio publiczne nie moga stanowic narzedzia propagandy w rekach zadnej opcji politycznej. Byc moze nalezalo by przyjzec sie organizacji sieci BBC i stamtad wziac przyklad. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Bardzo dobry film. 28.04.10, 20:24 Żyjemy w wolnym kraju i nie musimy robić nic, by się przypodobać Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 ???? Wolnosc slowa, wolnosc manipulacji? 28.04.10, 20:26 Na jakiej to podstawie raczy Pani tak mniemac? Ze niby "wolnosc slowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: ???? Wolnosc slowa, wolnosc manipulacji? 28.04.10, 20:53 Proszę spytać Panią Politkowską. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 A co pani Politkowska ma do tego? 28.04.10, 21:06 Na wszelki wypadek, prosze mi bynajmniej nie sugerowac, ze skoro Anna Politkowska zostala zamordowana w (delikatnie mowiac) bardzo podejrzanych okolicznosciach, katatrofa 10 kwietnia tez byla rezultatem zamachu politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: A co pani Politkowska ma do tego? 28.04.10, 21:43 A dlaczego nie? Czy nie jest to działanie że tak powiem stanartowe dla tego rejonu świata? Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Dlaczego nie? 28.04.10, 22:04 Prosze mi wytlumaczyc jaka korzysc ma Rosja (Putin) z wyeliminowania Lecha Kaczynskiego i 95 innych osob, glownie nalezacych do kregow PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: Dlaczego nie? 28.04.10, 22:17 Ekonomiczną. Proszę popatrzeć na Ukrainę. My zapewne też tak jak Ukraina jakąś "fajną" umowę podpiszemy (ew. już niedawno podpisaliśmy. Bez szumu, bez weta, itp. Dlaczego od razu po katastrofie pisze się o przełomie w stosunkach polsko-rosyjskich? Więc co?? Katastrofa to ten przełom?? Putin odzyskuje utracone 2o lat temu terytoria wpływów. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Re: Dlaczego nie? 29.04.10, 01:59 Ja bym sugerowal zejscie z oblokow na ziemie. Pozwole sobie zauwazyc, ze wladze w Polsce od 2007 roku sprawuje PO i to Tusk z Sikorskim okresjaja glowne zarysy polityki zagranicznej, a nie bracia Kaczynscy. Putin zas nie jest az taki glupi aby ryzykowac sporych rozmiarow konflikt miedzynarodowy zabijajac kogos kto 1) nie mial wiekszego wplywu na polityke, 2) i tak wedle wszelkiego prawdopodobienstwa przepadlby w najblizszych wyborach prezydenckich. Jezeli juz to nalezalby pozbyc sie wlasnie Tuska i Radka Sikorskiego. P.S. Nie ma zadnego przelomu w stosunkach z Rosja i jeszcze dosc dlugo nie bedzie. Gadka o przelomie to tzw. "szum medialny", ktory Sikorski wyraznie i wielokrotnie publicznie dementowal. A nie bedzie bo do tego celu Rosja musialaby sie przeksztalcic w panstwo demokratyczne i panstwo prawa. Na to sie nie zanosi i wiedza o tym bynajmniej nie tylko zwolennicy PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka111 Re: Dlaczego nie? 29.04.10, 09:46 A ja bym sugerowała włączenie myślenia a nie tylko oglądanie tv. Putin jest władcą absolutnym. On sprawuje władzę. Tusk niczego nie sprawuje. Jest figurantem. To czy Kaczyński by przepadł w wyborach okazałoby się w wyborach, bo sondaże potrafią się mylić (wszak nie było płemieła z Krakowa i prezydenta Tuska). A czy Kaczyński miał wpływ? Owszem miał. I Putinowi przeszkadzał, bo próbował dogadywać się z republikami, na które ochotę miał Putin. Rosja państwem demokratycznym? To chyba w jakimś równoległym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Z calym szacunkiem... 29.04.10, 16:05 wypisuje Pani brednie. zuzka111 napisała: > Tusk niczego nie sprawuje. Jest figurantem. Prosze to uzasadnic. > Rosja państwem demokratycznym? To chyba w jakimś równoległym świecie. Czy ja gdzies napisalem jakoby Rosja byla panstwem demokratycznym? Prosilem, aby zeszla Pani z oblokow. Odpowiedz Link Zgłoś
archimago7 "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 20:26 Trzeba sprzedać ta goownianą "publiczną" telewizję i wszystkie inne 'publiczne" media.Na cholerę mają politycy walczyć o media jak psy o kość.Sama nazwa "publiczna " jest podejżana ,choć w domu o tej samej nazwie to i porządek większy i maniery lepsze . Sprzedało by się ,budżet miałby pieniądze .Nikt nigdy by już abonamentu nie płacił.Wszystkich durnych PiSmaków by na mordę wyrzucono bo takich aktywistów partyjnych to w prawdziwym dziennikarstwie nie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Przynajmniej nie będziemy utrzymywać tych 28.04.10, 21:36 prawciowych cwaniaczków łasych na ten gulden. Odpowiedz Link Zgłoś
jit-jit hieny cmentarne 28.04.10, 20:28 "Solidarni 2010", obraźliwe ulotki, zawłaszczanie tragedii, patriotyzmu. Czemu za tych ludzi ciągle muszę się wstydzić? przecież to jest bez sensu. Zamiast obrzucać błotem, pokarzcie że coś potraficie. Wtedy z pewnością zagłosuję na pis. Dziś nic na to nie wskazuje.Szkoda że muszę myśleć o was jak o cmentarnych hienach. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: hieny cmentarne 29.04.10, 00:22 Nie ściemniaj, że zagłosujesz. Przecież byś się wtydził głosować tak jak "starsi, słabiej wykształceni, z małych miejscowości". Bo przecież to taki obciach :-ppppp Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Usłyszeliśmy co myślą i mówią ludzie 28.04.10, 20:40 po to jest telewizja. Bruksela i Moskwa podyktuje nam jaka ma być Polska Telewizja i co było przyczyną katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
excellenz Re: Usłyszeliśmy co myślą i mówią ludzie 28.04.10, 22:30 > Usłyszeliśmy co myślą i mówią ludzie > po to jest telewizja. Usłyszeliśmy, co mówią aktorzy i starannie wyselekcjonowani "naturszczycy". Dziwnym trafem nie dało się usłyszeć tego, co o danym temacie sądzi większość trzeźwo myślących Polaków. Dodatkowo, cała ta chałtura została wyemitowana za publiczne pieniądze, w wyraźnym interesie politycznym jednej z partii. Jest to po prostu żenujące, przynajmniej dla ludzi, którzy rzeczywiście zwracają uwagę na takie pojęcia jak uczciwość, sprawiedliwość, praworządność - a nie tylko wycierają sobie nimi ociekające jadem mordy. Odpowiedz Link Zgłoś
joannazw.pl Re: Usłyszeliśmy co myślą i mówią ludzie 28.04.10, 23:01 Ociekajce jadem mordy??? a to jest wlasnie twoja wizytowka??? Kazdy mierzy ludzi przez swoj pryzmat. Zdemaskowales sie, zioniesz nienawiscia.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: Usłyszeliśmy co myślą i mówią ludzie 29.04.10, 00:29 Ale jego nienawiść jest słuszna, bo skierowana przeciwko osobnikom podważającym jedynie słuszne ustalenia śledztwa. Btw na razie nie udało się jeszcze nic ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Słusznie. Bo zgodnie z najlepszymi tradycjami PZPR 28.04.10, 20:50 telewizja powinna być w rękach przewodniej siły narodu, a nie jakiejś tam opozycji i innych reakcjonistów. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola He, he , he .... 28.04.10, 20:59 No dobra, ale komuniści byli rzekomo zdemoralizowani, ci to przecież świete ludzie, co niedziela do kościółka, ale z grzechów to oni się nie spowiadają. Ot taki rzymski katolicyzm przykrojony do własnego sumienia, którego im po prostu brak. Pośpieszalski po prostu wstydu nie ma i bojaźni bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
ozero "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 21:08 Hasło wyborcze Jarosława Kaczyńskiego: "Po trupach do władzy!". Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 23:00 Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
totus.tytus TVP = Telewizja Po(spiesza)lska 28.04.10, 21:11 albo też Televisione Vaticana Putana. Precz z hienami pokroju "pana" P., jak mawiał nieboszczyk Gomółka, ludzi o mentalności alfonsa. Za pieniądze tych, którzy jeszcze płacą abonament, produkuje się takie ohydne ekskrementy medialne. Trzeba być ścierwojadem lub kozoje-bcą, a ten pan i jego "aktorzy" pokazali, że można być i jednym, i drugim. Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: TVP = Telewizja Po(spiesza)lska 28.04.10, 21:19 pisowska hiena cmentarna Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Pisożałobnicy - czyli jad zamiast łez 28.04.10, 21:23 PiS ma wyjątkowy talent - nie wiadomo, na ile celowy: przyciąga do siebie na światło dzienne wszelkiej maści hołotę, grupuje idiotów, frustratów i nienawistników w swym elektoracie, zapewniając ochronę, pobłażanie i prawo głosu dla każdej jadowitej patologii. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Zwykłe zbydlęcenie 28.04.10, 21:30 bardziej naukowo dehumanizacja. Jad sączą z ust za każdym razem , kiedy je otworzą. NIe wiem co wśród nich robi ta Kluzik-Rostkowska. Taka przyzwoita kobita i wysługuje sie czołowemu nienawistnikowi (..gdzie stało ZOMO) naszych czasów. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pisożałobnicy - czyli jad zamiast łez 29.04.10, 08:40 www.altair.com.pl/czasopisma-artykuly-2004 "honeyr napisał: > PiS ma wyjątkowy talent - nie wiadomo, na ile celowy: przyciąga do siebie na > światło dzienne wszelkiej maści hołotę, grupuje idiotów, frustratów i > nienawistników w swym elektoracie, zapewniając ochronę, pobłażanie i prawo > głosu dla każdej jadowitej patologii." "I to jest oczywista oczywistosc" Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Pospieszalski, - i wszystko jasne 28.04.10, 21:31 O takich jak on,i jego zwolennikach Władysław Pobóg-Malinowski pisał: Czasami jest tak źle, że wszystko chce się rzucić do diabła i plunąć na to paskudztwo, które Bóg pod nazwą Polaków stworzył! Polska, to wielka rzecz, ale Polacy to arcywielka swołycz......" Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 21:31 Należy natychmiast zlikwidować TVP - tę faszyzującą szczekaczkę propagandową ultraprawicy. Taki indywiduum jak Pospieszalski czy Wildstein nie powinni pracować nawet przy roznoszeniu gazet! Pewno podniebienie tez mają czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Czarne podniebienie 28.04.10, 21:38 ma czarna mamba (dendroapis polylepis). Bardzo jadowita i bardzo agresywna. To by się zgadzało, nieprawdaż? Pisiory! Dajcie nam żyć! Nic więcej od was nie chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 22:34 dzakarta napisał: > Należy natychmiast zlikwidować TVP - Najlepiej metodą rosyjską - z kałacha? Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 23:41 dzakarta napisał: > Taki indywiduum jak Pospieszalski czy Wildstein nie powinni pracować > nawet przy roznoszeniu gazet! Pewno podniebienie tez mają czarne. tak jak Zyzak nie mógł nawet obsługiwać xero. ale za to Maleszka dostał szanę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
xolaptop Lepsza od filmu byłaby relacja z czarnych skrzynek 28.04.10, 22:03 Jeśli ktoś nie publikuje treści czarnych skrzynek i potem ma pretensje o tego rodzaju film, to powinien te swoje pretensje jeszcze raz przemyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
wieslaw1948 "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:08 Pospieszalski to redaktor który jest na usługach pisu. To jest karzeł medialny. Odpowiedz Link Zgłoś
inwestor_z_kataru Czy film "Solidarni 2010" też będzie w TV Rosija? 28.04.10, 22:33 Czy w ramach ocieplenia stosunków polsko-rosyjskich kacapy wyemitują film Pospieszalskiego? A może się boją, że car Putin dostanie sraczki jak się dowie co Polacy myślą o ruskich? Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Czy film "Solidarni 2010" też będzie w TV Ros 28.04.10, 22:53 [b]Jacy to Polacy? Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend zacznij może od tego 28.04.10, 23:28 ..co WIĘKSZOŚĆ naszego społeczeństwa mówi o prawych polakach (mała litera) inwestor_z_kataru napisał: > Czy w ramach ocieplenia stosunków polsko-rosyjskich kacapy wyemitują > film Pospieszalskiego? A może się boją, że car Putin dostanie > sraczki jak się dowie co Polacy myślą o ruskich? Odpowiedz Link Zgłoś
gabewa "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:36 Ciekawe, ze skandalem nie jest ''ujawnienie'' morderców Politkowskiej i trucicieli Juszczenki. Uże znajet z Marsa !! A nasze media bezczelnie o tym pisały nie pytając się czy mogą. A obywatele tacy jak ja śmieli się o tym wypowiadać naruszając nieskazitelna opinię o wszechprawdzie. W śledztwie smoleńskim też szybko wskażą winnych marsjan Odpowiedz Link Zgłoś
statystyczny1960 "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:49 A już zdawało się ,że stosunki z Rosją znormalizują się.Po pierwsze zbliżyła nas tragedia po drugie zamilkł na wieki zwolennik twardej jak jego piąstki polityki wobec potężnego sąsiada.Ile straciliśmy na tej polityce nieprawdopodobna zliczyć .Najbardziej cierpi rolnictwo ściany wschodniej.Na każdy złośliwy prztyczek Rosja odpowiadała blokadą;wieprzowina,jabłka , przetwory mleczarskie,owoce miękkie.Miejmy nadzieję ,że jad sączony przez Pana w Pomiętej Koszuli -Pospieszalskiego nie będzie pretekstem do przerwy w ociepleniu stosunków.Z jednej strony -cenzura przekleństwo epoki minionej ,ale znów kuriozalnym jest jak za publiczne pieniądze jakiś mędrek wsadza patyk w szprychy. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 22:56 Bo oni tylko potrafią mówić o pojednaniu, miłosci do bliżniego, ale tylko wtedy , gdy bliżni klęczy na kolanach. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 23:43 statystyczny1960 napisał: > A już zdawało się ,że stosunki z Rosją znormalizują się czy normalizacja ma polegać na tym, że im wejdziemy w de, żeby kupowali masło i jabłka? Puknij się w łepetynę. Chyba że jesteś jakimś producentem porzeczek Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 29.04.10, 00:30 To może przeprośmy ich jeszcze za zbiorowe samobójstwo polskich oficerów w Katyniu... Odpowiedz Link Zgłoś
opt "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:50 Pośpieszalski powinien założyć własną telewizję i tam publikować swój bełkot i tam się spotykać ze swoimi fanami, anie w telewizji publicznej.Prawica z PiS i prawica z PO powinny odejść w niebyt Odpowiedz Link Zgłoś
joannazw.pl Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 23:04 ale |Pospieszalski sie tam prawie nie odezwal!!! Ja tam bylam - to mowili ludzie w kolejce, czy sie to Rosji, PO oraz Michnikowi podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Pani wypowiedź należy uzupełnić 28.04.10, 23:25 tak mówił 1 milion Prawych Polaków, który wyszedł na Krakowskie Przedmieście ------------------- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: też tam byłem 28.04.10, 23:26 ale stałem chyba w LEWEJ, czyli antypolskiej, kolejce bo wcale nie dominował ton, o którym traktuje materiał tow. Pospieszalskiego joannazw.pl napisała: > ale |Pospieszalski sie tam prawie nie odezwal!!! Ja tam bylam - to > mowili ludzie w kolejce, czy sie to Rosji, PO oraz Michnikowi podoba > czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 28.04.10, 23:47 opt napisał: Prawica z PiS i prawica z PO powinny odejść w niebyt taktoczno, charoszo towariszcz goworisz, prawicu ubit nada. ordier budziet Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:58 Rozumiem, że władzom Rosji taki film nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend koleżko 28.04.10, 23:30 kalumnie i oszczerstwa podane w manipulatorskim sosie ŻADNYM władzom, a na pewno władzom tefałpe, nie powinny się podobać. nirelle napisała: > Rozumiem, że władzom Rosji taki film nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
joannazw.pl "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie Po... 28.04.10, 22:58 a coz jest obrazliwego w tym zeby nie wierzyc Rosji? Tym krajem od praiwe stu lat rzadza mordercy, kretacze i wodka!!! Sami wymordowali swoja intelingencje i przedsiebiorcow, wszystkich ktorzy mysla inaczej. A ci ludzie na ulicy wlasnie mysla inaczej - inaczej niz Gazeta i to jest takie obrazliwe??? Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Re: "Skandaliczny, oburzający". W Rosji o filmie 29.04.10, 00:18 joannazw.pl napisała: > a coz jest obrazliwego w tym zeby nie wierzyc Rosji? Tym krajem od > praiwe stu lat rzadza mordercy, kretacze i wodka!!! Jeśli chodzi o morderców - to w Rosji rządzą lat kilkaset. >A ci ludzie na ulicy wlasnie mysla inaczej - inaczej niz > Gazeta i to jest takie obrazliwe??? No pewnie, bo masz myśleć tak jak oni - a jak tak nie jest to znaczy, że "Kaczyński jątrzy, dzieli i jest agresywny". Bo jedność wg "nich" polega na tym, że nie możesz wyrazić innego zdania niż mają "oni". PZPR też w końcu powstała w wyniku chyba lekko przymusowego zjednoczenia PPS i PPR (i zakopaniu tych, któtym się to nie bardzo podobało) Odpowiedz Link Zgłoś