hi-polit1 Stankiewicz musi odejść z TVP. 29.04.10, 20:31 Jeśli twierdzi, że to ona jest autorką tej bezprzykładnej prowokacji to muśi odejść z TVP! Przybiła gwóźdź do trumny dla tej zakłamanej telewizji! Odpowiedz Link Zgłoś
szakez hi-polit1 - to proste - zwolnij go! 29.04.10, 20:37 aleś ty żałosny - tylko jadu trochę możesz potoczyć i śliny buahahahhahaha Odpowiedz Link Zgłoś
januszrb Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 20:35 Jaką kasę za to ta pani dostała, przypominam że to kasa z abonamentów? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 21:09 Ta pani dostała pewnie 2 tys.zł,ale Pospieszalskiego prywatna firma zgarnia za każdy program "Warto pogadac... bierze gruba kasę około 40 tys.zł. Taki to biznes robi w publicznej p.janeczek dyzurny,na każdy temat pisowskiej partii.Ośrodek jest u Prezesa Jarosława Kaczynskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Dostaję mdłości 29.04.10, 20:44 no to przeciwna strona ma teraz pożywkę. Powinniście podziekować dzięki temu filmowi możecie atakować i mówić jaki PiS jest wstrętny i be a jacy Wy jesteście biedni i cacy. Na mdłosci się zbiera gdy obdserwuję zagrywki polityczne ze wszystkich stron. A najpaskudniejsze jest to,ze każdy sie wybiela i wyciera buzię innym. To jest dokładnie do wszystkich ugrupowań partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina jeśli tak ma wyglądać równowaga.... 29.04.10, 20:46 to w takim razie chylę czoło przed kompozycją Wojewódzkiego i Figurskiego. To doskonała równowaga dla tego filmu. Ten sam poziom.Tyle, że piosenka jest ironiczna i satyryczna, a ten pożal się boże "dokument" jest żałosny i do bólu niemiarodajny. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Czy_Salon_Załatwi_Nobla_Kubie_W.__??????????? 29.04.10, 20:55 Połknij przepisane proszki i więcej nie opuszczaj terapii, bo nienawiść to paskudna choroba. Trzeba ją leczyć.... a ze swoimi kompleksami trzeba walczyc.Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Czy_Salon_Załatwi_Nobla_Kubie_W.__??????????? 29.04.10, 21:13 A mnie żal tych pozostałych 95 ofiar...i Ich Rodzinom składam ogromny żal i dzielę z Nimi w Ich bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
paher Ja też byłem wielokrotnie pod pałacem... 29.04.10, 21:16 Byłem tam, żeby złożyć hołd wszystkim poległym. Dzielnym wojskowym z wieloletnim stażem w armii, w tym za granicą w miejscach gdzie wysyłano tzw. polski kontygent. Myślałem o dzielnych oficerach BOR, młodej załodze samolotu i rodzinach poległych w Katyniu jadących na groby bliskich. Tym wszystkim zapalałem znicze pod pałacem prezydenckim. Oszołom-gitarzysta Pospieszalski wraz z panią Stankiewicz, w blasku zniczy, skupili się na swojej agendzie, nacjonalistyczo- konserwatywnej polityce. Te znicze, pogrzeby to dla nich tylko grzybnia, żeby przeżyć awansować, zarobić ale doceńmy to, z jakim trudem! A gdyby zdecydowali się "tworzyć" gdzie ich miejsce - u ojca dyrektora - wszystko byłoby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Re: Ja też byłem wielokrotnie pod pałacem... 29.04.10, 22:04 tylko ze ojciec dyrektor niezaplacil by im takiego honorarium jak tvp.powiedzial by im bog zaplac a tvp zaplacila im za te wypociny pare ladnych tysiaczkow zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 wojewódzki 29.04.10, 22:18 PROSZĘ NIE WYRZUCAĆ MOICH POSTÓW - TO WIADOMOŚCI Z 1 RĘKI ESKA Rock, czytajcie e-mail od p. Katarzyny Boruckiej: Dear Sir, Thank you for your email and the opportunity to respond to your concerns. As a soft drinks company, we do not support any political party or movement and always seek to ensure our marketing activity is sensitive to local opinions and cultures. This is the case everywhere we operate. If the recent broadcast by the ESKA Rock programme offended you, we apologise. However, I would point out that as a sponsor of the programme, we have no influence over its contents and were not aware that our logo would be used in the video clip that was broadcast. I can assure you that the use of our logo on this occasion was not an indication of our support of the content of the ESKA Rock broadcast. We have already suspended sponsorship of the radio station. Best regards - Katarzyna Borucka Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: wojewódzki 29.04.10, 22:19 WIĘC JAK GAZETA WYBORCZA SKOMENTUJE TEN FAKT? Bardzo jestem ciekawa kogo o to obwini, pewnie Jarka _ tradycyjnie. Eska chyba straciła sponsora Kubusiu Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 21:27 Wypowiedzi fanów tego filmu są żałosne. Oglądałem film - jest skrajnie obrzydliwy i uwłacza pamięci ofiar katastrofy. TVP zafundowała długi spot wyborczy Kaczyńskiemu na nasz koszt. Pokazywanie chorej z nienawiści tłuszczy na pewno nie jest misją. Jest propagowaniem nienawiści i podgrzewaniem wojny polsko-polskiej. Jak bym był łatwowierny, to bym się z filmu dowiedział, że jestem złym Polakiem, jak wszyscy którzy krytykowali Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 21:31 nanabun napisał: > Wypowiedzi fanów tego filmu są żałosne. Oglądałem film - jest skrajnie > obrzydliwy i uwłacza pamięci ofiar katastrofy. TVP zafundowała długi spot > wyborczy Kaczyńskiemu na nasz koszt. Pokazywanie chorej z nienawiści tłuszczy > na pewno nie jest misją. Jest propagowaniem nienawiści i podgrzewaniem wojny > polsko-polskiej. Jak bym był łatwowierny, to bym się z filmu dowiedział, że > jestem złym Polakiem, jak wszyscy którzy krytykowali Lecha Kaczyńskiego. a jakbyś był myslącą jednostką to wiedziałbyś,że ludzie mogą mieć też inne poglady aniżeli Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
yan.nick Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 21:43 modraczek.2 napisała: > a jakbyś był myslącą jednostką to wiedziałbyś,że ludzie mogą mieć > też inne poglady aniżeli Twoje. Nie przyszło ci do głowy, że tu nie chodziło o wymianę poglądów, a o sianie nienawiści? PiS, a szczególne jej szef, jest w tym mistrzem. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 21:56 yan.nick napisał: > Nie przyszło ci do głowy, że tu nie chodziło o wymianę poglądów, a o sianie > nienawiści? PiS, a szczególne jej szef, jest w tym mistrzem. to jest Twoje zdanie, a zastanowiłes się nad tym,ze to może obrona przed Waszą nienawiścią i notorycznymi atakami GW ? Dlaczego w innych gazetach problem przedstawia sie w równym podziale win i zsaług? Tutaj jest tylko drwina i podjudzanie, wywołaywanie burzy pomiędzy róznie myslącymi, co nie znaczy,że każdy z nas nie ma swoich racji. a gazeta ukierunkowuje myslenie tych co na to pozwolą i podburza i potęguje negatywne nastawienie Tych co myślą podobnie jak ona. Nie piszę tego złośliwie, jestem daleka od tego. Mysl analogicznie. Jeśli ten film uważasz za prowokację? To w jaki sposób przedstawia zawsze gazeta tych, których nie lubi, sama prowadzi za rękę wciskając w głowę domysły, które nawet nie przyszłyby do głowy. Prosze bądź sparwiedliwy i jeśli tutaj jest przegięcie to i z drugiej strony je zauważ. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 22:03 yan.nick napisał: > Nie przyszło ci do głowy, że tu nie chodziło o wymianę poglądów, a o sianie > nienawiści? PiS, a szczególne jej szef, jest w tym mistrzem. to jest Twoje zdanie, a zastanowiłes się nad tym,ze to może obrona przed Waszą nienawiścią i notorycznymi atakami GW ? Dlaczego w innych gazetach problem przedstawia sie w równym podziale win i zsaług? Tutaj jest tylko drwina i podjudzanie, wywołaywanie burzy pomiędzy róznie myslącymi, co nie znaczy,że każdy z nas nie ma swoich racji. a gazeta ukierunkowuje myslenie tych co na to pozwolą i podburza i potęguje negatywne nastawienie Tych co myślą podobnie jak ona. Nie piszę tego złośliwie, jestem daleka od tego. Mysl analogicznie. Jeśli ten film uważasz za prowokację? To w jaki sposób przedstawia zawsze gazeta tych, których nie lubi, sama prowadzi za rękę wciskając w głowę domysły, które nawet nie przyszłyby do głowy. Prosze bądź sparwiedliwy i jeśli tutaj jest przegięcie to i z drugiej strony je zauważ. Odpowiedz Link Zgłoś
resident_troll Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 23:34 Twoja wypowiedź jest - z oczywistych, wydawać by się mogło, względów - wysoce niestosowna. GW jest medium prywatnym i jeśli już szukać jakiejś przeciwwagi dla domniemanych przegięć Gazety, to należy to czynić wśród podobnych, wspierających odmienny punkt myślenia. Statystyczny czytelnik tego dziennika jest świadom politycznego profilu redakcji, podobnie jak statystyczny czytelnik Rzeczpospolitej, czy Dziennika. Każdy sięga po to, co lubi, swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi wspierając tego wydawcę, który zapewnia odbiorcy najbliższe mu treści. Na TVP łożymy wszyscy, to nasze wspólne, narodowe medium. Telewizja publiczna powinna wobec tego funkcjonować tak, by zasługiwała na to określenie, zapewniając m.in kompetentnie przygotowaną informację i wyważony komentarz do aktualnych wydarzeń. Nie może być tym, czym stała się za władzy PiS - ordynarną propagandową tubą jednej opcji politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
sipa222 Re: durny film kiespskiej autorki 29.04.10, 23:31 nanabun napisał: > Wypowiedzi fanów tego filmu są żałosne. Oglądałem film - jest skrajnie > obrzydliwy i uwłacza pamięci ofiar katastrofy. TVP zafundowała długi spot > wyborczy Kaczyńskiemu na nasz koszt. Pokazywanie chorej z nienawiści tłuszczy > na pewno nie jest misją. Jest propagowaniem nienawiści i podgrzewaniem wojny > polsko-polskiej. Jak bym był łatwowierny, to bym się z filmu dowiedział, że > jestem złym Polakiem, jak wszyscy którzy krytykowali Lecha Kaczyńskiego. Za to wszyscy,którzy go popierali to Tłuszcza według Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela223 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 21:56 Reportaż jest świetny! Gratuluję pomysłu, a przede wszystkim odwagi, bo byłam pewna, że niektóre środowiska po jego wyemitowaniu będą się "burzyc". Nagranie jest wzruszjące i oddaje nastroje, których sama byłam świadkiem. Śmieszy mnie, że ludzie dyskryminują aktorów - zawód jak każdy inny a wypowiedzi SZCZERE, nie udawane. Śmieszy mnie również, że na temat reportarzu wypowiadaja się ludzie, którzy go nawet NIE WIDZIELI! (np. poseł PO). Dziennikarze w końcu pokazali, że są wyjątki, tzn. że są też wśród nich ludzie wartościowi. Dziękuję za to:) Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 22:20 swietny program wspanialy program pycha wart tych 40tys.ktore zainkasowala firma pospieszalskiego za wyprodukowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Najswieższe wiadomości - zaszalał Wojewódzki i? 29.04.10, 22:11 ESKA Rock, czytajcie e-mail od p. Katarzyny Boruckiej: Dear Sir, Thank you for your email and the opportunity to respond to your concerns. As a soft drinks company, we do not support any political party or movement and always seek to ensure our marketing activity is sensitive to local opinions and cultures. This is the case everywhere we operate. If the recent broadcast by the ESKA Rock programme offended you, we apologise. However, I would point out that as a sponsor of the programme, we have no influence over its contents and were not aware that our logo would be used in the video clip that was broadcast. I can assure you that the use of our logo on this occasion was not an indication of our support of the content of the ESKA Rock broadcast. We have already suspended sponsorship of the radio station. Best regards - Katarzyna Borucka Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Najswieższe wiadomości - zaszalał Wojewódzki 29.04.10, 22:13 ciekawe jak wyborcza to skomentuje? pewnie nawiąże do filmiku i wszystko będzie winą Jarka :) Odpowiedz Link Zgłoś
resident_troll Re: Najswieższe wiadomości - zaszalał Wojewódzki 29.04.10, 23:39 A dlaczego GW ma cokolwiek komentować? Klip został nakręcony przez stację radiową Eska Rock i jeśli już ktoś miałby cokolwiek komentować, to powinna to być właśnie ta stacja radiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Wojewódzki dobrze, Pospieszalki zle..beeee 29.04.10, 22:14 Jarmark zwierzęcy 2010. W roli świń liderzy PO a owce ogłupione tuskomatolstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 22:24 jakby nie patrzec to najwieksza kase i rozglos na tragedii zrobil pospieszalski.materialista Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 wojewódzki 29.04.10, 22:24 WIĘC JAK GAZETA WYBORCZA SKOMENTUJE TEN FAKT? Bardzo jestem ciekawa kogo o to obwini, pewnie Jarka _ tradycyjnie. Eska chyba straciła sponsora Kubusiu Państwo juz 3 razy wyrzucili mojego posta, proszę tego nie robic to wolny kraj, a ja nikogo nie obrażam ESKA Rock, czytajcie e-mail od p. Katarzyny Boruckiej: Dear Sir, Thank you for your email and the opportunity to respond to your concerns. As a soft drinks company, we do not support any political party or movement and always seek to ensure our marketing activity is sensitive to local opinions and cultures. This is the case everywhere we operate. If the recent broadcast by the ESKA Rock programme offended you, we apologise. However, I would point out that as a sponsor of the programme, we have no influence over its contents and were not aware that our logo would be used in the video clip that was broadcast. I can assure you that the use of our logo on this occasion was not an indication of our support of the content of the ESKA Rock broadcast. We have already suspended sponsorship of the radio station. Best regards - Katarzyna Borucka Odpowiedz Link Zgłoś
drasyr Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 22:26 Autorka "Solidarnych 2010" jest na takim samym poziomie jak Pospieszalski. Są pomazańcami pisuarów. Szukają za nasze pieniądze poklasku.Abonamentu już nie będę płacić. Koniec z durnymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 :))) 29.04.10, 22:31 Jak miło pojawiły sie wszystkie próby wrzucenia postów na forum :))) dzięx Odpowiedz Link Zgłoś
painsanders Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 22:32 ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 22:33 a co tam wojewodzki za moje pieniadze tego nierobi a pospieszalski za moje i to spore.co innego jest firma prywatna a co innego firma panstwowa utrzymywana z abonamentu przymusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
x_y Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 22:36 te wypowiedzi to nie był "głos ludu" - to była "Trybuna Ludu"... manipulacja na maksa. i ten tytuł "Solidarni 2010" - czy to jakieś nawiązanie do Solidarności? przykre jest to, że nie możemy mieć obiektywnej telewizji na kształt BBC Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 22:46 przeciez jest obiektywna skoro ekspertem pospieszalskiego jest andrzej gwiazda. Odpowiedz Link Zgłoś
painsanders Fakultety moherów.... 29.04.10, 22:38 I co ci po tym fakultecie??? Co to znaczy? Książe rydzyk jest doktorem i co? Gów..! Odpowiedz Link Zgłoś
mobydickzolsztyna Znowu, znowu, znowu ... 29.04.10, 22:43 To znowu nie są twarze, to znowu są parszywe mordy. bi.gazeta.pl/im/8/7817/z7817518Z,Fragment-programu--Solidarni-2010-.jpg Tak krótko trwało pokazywanie twarzy politycznych wrogów jako twarzy. Jakiś kamerzysta mówił w "Solidarnych 2010" jak się robi z twarzy mordy. To się robi tak, jak w wyborczej - odpowiedni dobór, odpowiednie kadrowanie, jakieś ponure poszarzenie - czy także jakiś edytor obrazków? - na tym to się już nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
r257 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 22:44 Komentowany tekst zawiera fragmenty listu otwartego p. Stankiewicz do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji oraz Rady Etyki Mediów. A oto jeden z niezacytowanych fragmentów: „Nikt z tych ludzi nie zabraniał innym na swój sposób przeżywać tragedii, nikt nikogo nie poniżał ani nie uważał, że ma patent na bycie prawdziwym Polakiem i wyłączność na przeżywanie żałoby. Ale oni także mają prawo do uczestniczenia w życiu społecznym, wyrażania swoich poglądów, reprezentacji w mediach i szacunku. Dojmujące poczucie braku tego wszystkiego odebrałam jako bardzo niepokojący sygnał dotyczący naszego życia społecznego zwłaszcza w dziedzinie wolności słowa.” Odpowiedz Link Zgłoś
diter4y Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 22:54 stara spiewka o wolnosci slowa itd itp.za chwile autorzy tego filmu meczennikami zostana Odpowiedz Link Zgłoś
fucking_login Re: Wynajęłaś pisdowskich działaczy suko! 29.04.10, 22:58 A kto powiedział że ponosi? Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Wynajęłaś pisdowskich działaczy suko! 29.04.10, 23:03 fucking_login napisał: > A kto powiedział że ponosi? sam tytuł to mówi :) Odpowiedz Link Zgłoś
fucking_login [...] 29.04.10, 23:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gar1 Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospieszal... 29.04.10, 23:04 Ewciu jesteś wyrafinowaną CZAROWNICĄ ,a Pospieszalski już chowa ogon pod Siebie.Jeśli go ma!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Autorka "Solidarnych 2010": Ataki na Pospiesz 29.04.10, 23:12 a to ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
jakubowska100 No i dobrze, niech robi sobie filmy i dużo krzyku 29.04.10, 23:16 niech je sprzedaje do tv i niech się sprzedaje i lansuje, widać, że robi to skutecznie. nie złapała kamery tylko po to żeby sobie to zarchiwizować w domu, liczba przepytanych przez tę panią osób wskazuje na działanie z założeniem zrobienia filmu. tak naprawdę, ludzie, jest to najzwyczajniejszy reportaż. Jest oczywiście podrasowany i wyciągnięte są jedynie emocjonalne momenty, nie ma tu za bardzo niuansów i poglądów, a raczej łzy i histerie. Jak się tylko tego szyka to się tylko to znajduje. Wartość intelektualna? hmm Wartość emocjonalna? hmm Intencje autorki? hmm - niczego w tej ukłądance nie da się określić - więc prawdopodobnie nie było to do końca czyste w intencji, bo jest w tym jakaś domieszka kalkulacji i promowania swojej osoby. no ale i z drugiej strony - to dobrze że takie momenty zostały przez kogoś 'uchwycone'. po to są kamery żeby nagrywać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: No i dobrze, niech robi sobie filmy i dużo kr 29.04.10, 23:51 Na całe zycie zapamietałam obrazek w TVP,z trumnami ciał po katastrofie statku "HEWELIUSZ"...USTAWIONE TRUMNY NA LOTNISKU,A TAKI MŁODZIK DZIENNIKARZYNA,PYTA RODZINY.." I CO PANI TERAZ CZUJE? Jak mi wiadomo ,to ten dziennikarz wyleciał, za brak taktu i kultury,z PRACY,na drugi dzień.A dzis takie chamskie,prostackie zachowania są bronione przez najwyższe'czynniki" partyjno-telewizyjnopisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś