tygrys2000 30.04.10, 13:10 Film o zalobie - inny niz film Pospieszalskiego Cz.1 www.youtube.com/watch?v=cAd3kub5NlA Cz.2 www.youtube.com/watch?v=X-VjXLtQGTM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asenizator1 Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 13:12 Też mi wielkie halo, PiS zebrał 500 tys. podpisów już wczoraj. Życzę powodzenia w dalszym szukaniu słupów. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 13:20 PIS wczoraj zebrał niecałe 100 tyś, a nie 500 tyś, kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
szumi50 Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 13:14 a ciekawe ile z nich jest podrobionych Odpowiedz Link Zgłoś
asenizator1 Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 13:20 O ile się nie mylę, to stojących do trumny Kaczyńskiego moherów było więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
asenizator1 Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 13:15 Też mi wielkie halo, PiS zebrał 500 tys. podpisów już wczoraj. Życzę powodzenia PO w dalszym szukaniu słupów. Uprzejmie pozdrawiam pana cenzora gewu. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 13:20 PIS wczoraj zebrał niecałe 100 tyś, a nie 500 tyś, kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata_sztachetka "A...a...andrzej Zde… zde… zdewaweluj Kaczora. 30.04.10, 13:18 Ty ma… ma… masz sukces z ty… tym "Katyniem", to… tobie wolno, a my cie poprzemy" Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 13:23 Od ilości zebranych(ponad ustawowe 100 tys.)podpisów wynik wyborów nie zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro-matero1 W szkole zadali 10 zadan,ale dobry uczen zrobil 15 30.04.10, 13:28 Co w wypisujecie w tej GW, przecież to infanltyliz 1-go stopnia. Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: W szkole zadali 10 zadan,ale dobry uczen zrob 30.04.10, 13:30 pisze się imfamtyliz Odpowiedz Link Zgłoś
w.i.l Może mieć a może nie mieć 30.04.10, 13:33 To jest dywagacja a nie informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A mówiłam nie pij wiecej...-:)) 30.04.10, 13:50 evident napisał: > trzeba ratować Polskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Re: dziś się zapisałem do PIS 30.04.10, 14:55 evident napisał: > trzeba ratować Polskę ! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..PO ma juz 40 milionow........ 30.04.10, 13:45 Podpisy skladaja w roznych czesciach swiata.Szczegolnie Niemcy i Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Re: ..PO ma juz 40 milionow........ 30.04.10, 14:56 prawdziwy-moher napisał: > Podpisy skladaja w roznych czesciach swiata.Szczegolnie Niemcy i Rosjanie. Dobre Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: ..PO ma juz 40 milionow........ 30.04.10, 16:07 nie prawdziwy moher, tylko prawdziwy przygłup,a to zasadnicza roznica Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pół miliona podpisów to za mało chcemy pół litra 30.04.10, 13:49 Dla Bronka i Donka -:))) Odpowiedz Link Zgłoś
carcharodon_carcharias A SLD moze mieć dwa miliony !! 30.04.10, 13:56 I co .... łyso wam lodziarze ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
ralfx Zbieranie podpisów dla PiS. 30.04.10, 14:00 Wczoraj byłem świadkiem rozmowy kilku emerytów we Wrocławiu (dokładnie emerytek), które instruowały się gdzie można składać podpisy cyt."na jedynego właściwego kandydata, który poprowadzi ten zniewolony Naród w przyszłość - biednego, uciemiężonego Jarosława. Ja Pani już się dziś podpisywałam 2 razy, sąsiadka 3 razy, a mój mąż 4 razy na liście pod kościołami!!". To ja się pytam Was internauci: od razu uderzać do prokuratury czy najpierw do PKW? Odpowiedz Link Zgłoś
pisiorek2009 Re: Zbieranie podpisów dla PiS. 30.04.10, 14:15 Gdybyś naprawdę w tym widział znamiona przestępstwa od razu byś to zgłosił. Dlaczego do tej pory tego nie zrobiłeś? Masz jakichś świadków na potwierdzenie swoich słów? A może wiesz jaka grozi odpowiedzialność karna za judzenie na forum, składanie fałszywego świadectwa i sianie nienawiści? Rozumiem, że to co napisałeś to z czystej głupoty i nienawiści do PiSu? Odpowiedz Link Zgłoś
pe11 Re: Zbieranie podpisów dla PiS. 30.04.10, 15:03 pisiorek2009 napisał: > Gdybyś naprawdę w tym widział znamiona przestępstwa od razu byś to zgłosił. czyżby > Dlaczego do tej pory tego nie zrobiłeś? bo do tej pory nie nastąpiło przestępstwo, dopiero gdy te podpisy trafią do PKW > Masz jakichś świadków na potwierdzenie swoich słów? owszem, ja też tam byłem, więc jestem świadkiem > A może wiesz jaka grozi odpowiedzialność karna za judzenie na forum, składanie > fałszywego świadectwa i sianie nienawiści? żadna, o czym świadczą miliony nienawistnych wpisów PISS-owców Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Re: Zbieranie podpisów dla PiS. 30.04.10, 14:58 ralfx napisała: > Wczoraj byłem świadkiem rozmowy kilku emerytów we Wrocławiu (dokładnie > emerytek), które instruowały się gdzie można składać podpisy cyt."na jedynego > właściwego kandydata, który poprowadzi ten zniewolony Naród w przyszłość - > biednego, uciemiężonego Jarosława. Ja Pani już się dziś podpisywałam 2 razy, > sąsiadka 3 razy, a mój mąż 4 razy na liście pod kościołami!!". > To ja się pytam Was internauci: od razu uderzać do prokuratury czy najpierw do > PKW? ty to sobie do psychiatryka uderzać możesz głombie Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-moher ..Jak PO zbiera glosy?- na piwko. 30.04.10, 14:05 Sa wszedzie, tam gdzie sa menele.Oferuja piwko lub winko za podpis.Zastanawiam sie czy w wiezieniach tez zbieraja podpisy.Jezeli zbieraja-to pod amenestie. Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 14:13 Czy grzesiu ze zbychem odwiedzali cele po celi we więzieniach?To się nabiegali ,a może tylu zatrudniają mendia polskojęzyczne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
leon9910 Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 14:16 Ludzie nie dajcie się wciągać z tymi szumowinami z POmyj.Widać że to ćwoki michnika ,melaszka,boni i inni konfidęci z KOR-u piszą między sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ii-yama Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 14:50 Olał te podpisy kto ile byle by pójść na wybory i zrobić swoje by Polska miała normalnego prezydenta a nie ofermę i niedorajdę który po przez zawiść i rządzę skłóci nas z sąsiadami itp. Zaraz odezwą się pisarczyki bo pewnie wiedzą o kogo mi chodzi a pewnie z doświadczenia bo wiedzą co się działo jak rządzili dwaj w duecie Ci co księżyc ukradli i to jest najlepszy dowód na to jak będą wyglądać rządy Jarka mieliśmy już namiastkę jego destrukcji kraju wstyd na skalę światową i mam nadzieję że więcej do tego społeczeństwo nie dopuści.Tak jak Lechu był miernym prezydentem tak ten drugi jest dużo gorszy bo to on wszystkim trząsł. Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już 30.04.10, 15:13 leon9910 napisał: > Ludzie nie dajcie się wciągać z tymi szumowinami z POmyj.Widać że to ćwoki > michnika ,melaszka,boni i inni konfidęci z KOR-u piszą między sobą!!! Podobają mi się ci "konfidęci", po prostu kocham prawdziwych Polaków.. Odpowiedz Link Zgłoś
swojak11 Następne kłamstwo rano 100.000 za 4 gdz pól mln. 30.04.10, 14:55 Miro Rycho Grzecho całą noc nad tym myśleli ! Taka sama blaga jak Katarski inwestor stoczniowy Odpowiedz Link Zgłoś
viornisko Pół miliona? Ciekaw ile spośród nich zagłosuje 30.04.10, 14:55 na Komorowskiego? Podam taki przykład. Jest takie starostwo, gdzie władzę sprawuje starosta z PO. Starosta każe swojej kadrowej wziąć listę i obejść wszystkie gabinety w urzędzie. Wysyła również listę do wszystkich jednostek organizacyjnych starostwa.Prawie wszyscy zagłosowali na Bronisława Komorowskiego. Widzę więc znajomą sprzątaczkę i pytam z niedowierzaniem: pani też? A ona na to: Pewnie że zagłosuję na kogo innego, ale co, ma mnie zwolnić? dzieci mam, trzeba im dać co jeść. Taka prawda - propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk W naszym zakładzie wymuszali podpisy, zastanawiam 30.04.10, 16:06 się jak będzie rozwiązana sprawa wyborów. Czy będą wchodzić do kabin? viornisko napisał: > na Komorowskiego? Podam taki przykład. Jest takie starostwo, gdzie władzę > sprawuje starosta z PO. Starosta każe swojej kadrowej wziąć listę i obejść > wszystkie gabinety w urzędzie. Wysyła również listę do wszystkich jednostek > organizacyjnych starostwa.Prawie wszyscy zagłosowali na Bronisława > Komorowskiego. Widzę więc znajomą sprzątaczkę i pytam z niedowierzaniem: pani > też? A ona na to: Pewnie że zagłosuję na kogo innego, ale co, ma mnie zwolnić? > dzieci mam, trzeba im dać co jeść. > Taka prawda - propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
jedrek490 I chwatit 30.04.10, 14:58 I wystarczy. Więcej już Gbur-Komorowski nie dostanie w wyborach. Taki kandydat, to wstyd dla partii i jeszcze większy dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
jarkoni Re: I chwatit 30.04.10, 15:18 jedrek490 napisał: > I wystarczy. Więcej już Gbur-Komorowski nie dostanie w wyborach. Taki > kandydat, to wstyd dla partii i jeszcze większy dla Polski. Panie jedrek490, próba wątpliwego żartu językowego nawiązującego do bohatera, generała Bora-Komorowskiego, jest niesmaczna i nie na miejscu. Opamiętaj się Pan z pisaniem więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: I chwatit 30.04.10, 17:16 jedrek490 napisał: > I wystarczy. Więcej już Gbur-Komorowski nie dostanie w wyborach. Taki kandydat, to wstyd dla partii i jeszcze większy dla Polski. .................. a teraz PiSdzielcu wróć do podręczników historii i sprawdź kim był generał Bór-Komorowski,a był patriotą,a nie tylko kimś polegującym na Wawelu z woli kleru jak twój Kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
marcino3223 taak.PO zbierze 120 mln podpisow taka informacja 30.04.10, 15:58 jest juz przygotowana do druku.naprawde ktos uwierzy ze w polsce znajdzie sie 500 tys ludzi ktorzy je zloza??kazdy z nich nie pamieta rycha zbycha niesiolowskiego palikota tego co obiecywal tusk w spraiwe stoczni i nie tylko ?nie pamieta pitery ?to pawlak tusk niesiolowski walesa moczulski i kilku innych razem z kwasniewskim zrobili nocna zmiane.dajcie spokoj z ta propaganda bo wszystko ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: To jakieś 7% tego co zebrało PiS 30.04.10, 16:08 wpis godny rasowego pis-dzielca Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Czyżby wiatry puścił fan platformy... z gnojem? 30.04.10, 16:26 simonh napisał: > wpis godny rasowego pis-dzielca Odpowiedz Link Zgłoś
voodeen radość na twarzy Grzecha ... bezcenna! 30.04.10, 16:04 bronek broni, bronek radzi, bronek wsi nie zdradzi. skoro taka tuska wola przypilnuje żyrandola. bronek łączy, bronek czuje, bronka poprą wszystkie ... Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 17:16 Mamo chwalą nas - Kto? - Wy mnie a ja was. Psu na budę nawet 1 milion gdy wystarcza 100 tys. A Prezydentem zostanie JarosLaw Kaczyński - bo jest bardziej znany od nijakiego Komorowskiego czy to w kraju czy za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy19469 Wybory 2010. Schetyna: Platforma zebrała już wi... 30.04.10, 17:54 Mogą zbierać chrust w lesie bo do niczego innego się nie nadają. A Prezydentem Polski będzie Pan Jarosław Kaczyński. Odpowiedz Link Zgłoś