magia65 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 14:24 Słuchałam tego wywiadu, było mi wstyd :-( Pan wypowiedzi, Panie Pospieszalski są żenujące, a Trójka ... no cóż, tego należało się spodziewać :-( Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Z nim nie warto rozmawiac, za to 06.05.10, 14:28 warto go czasem posluchac i poogladac. Dobrze wiedziec jakiej retoryki uzywaja paranoicy zaslepieni nienawiscia do kazdego, kto stoi chocby o milimetr na lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
paher Pospieszalski i Karnowski to nasze srebra 06.05.10, 14:28 Chrońmy ich, zachowajmy ich w nienaruszonym stanie. Za parę lat oni będą polską atrakcją turystyczną! Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka WOLNA Trojka? Wolne zarty, Karnowski! 06.05.10, 14:29 Dopoki Ty jestes w Trojce, nie bede sluchac tej stacji, bo zoladek mam za wrazliwy i sklonny do torsji przy sluchaniu Waszych lgarstw, Twoich i Twojej kompanii. Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Masz monomanię na punkcie GW? 06.05.10, 15:23 Może jednak posłuchasz rady podanej Ci wyżej i skierujesz się do specjalistów o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: WOLNA Trojka? Wolne zarty, Karnowski! 06.05.10, 16:23 Obaj Karnowscy, a zwlaszcza Jacek, bliźniak Michala, obecny szef wiadomosci jedynki w TVPIS to zaprzedane politruki pisu ! Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Dwa pisiorskie burki 06.05.10, 14:40 Dwa pisiorskie burki piją sobie z pyszczków. Dlaczego TVP i radio muszą być w rekach takich kreatur? Zgoda niech mają swoje audycje ale na miły Bóg niech tam coś będzie także dla normalnych ludzi. Ja też chce wykrzyczeć swój ból! Dosyć tego! Polska to nie tylko rozmodlone nad grobami świry. Są też Polacy, patrioci, którzy chcą budować swój kraj, nie wstydzić się dróg po których jeździmy i miast w których mieszkamy. Myślą o przyszłości dzieci i kraju w którym żyć będą a nie w nieskończoność rozpamiętują Katyń i Powstanie Warszawskie. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Mamy Tu Polew z polityków! 06.05.10, 14:40 sarah.wernisaz napisała: > Też chcesz mieć z nich polew? > > > sarahwernisaz.wordpress.com belkot, w czystej formie :) Odpowiedz Link Zgłoś
akch1 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 14:46 A gdzie są dzielni redaktorzy Trójki, którzy tak głośno protestowali przeciwko panu Sobali? Jakoś ich ostatnio nie słychać. Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 15:01 część zostala już udupiona...tak to się robiło w PRLu Odpowiedz Link Zgłoś
cleryka Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 15:18 Takich dziennikarzy,jak Pospieszalski czy Karnowski w stanie wojennym i tuz po nim,napiętnowało społeczeństwo dłuuugo.,a dzis to samo społeczeństwo zafundowało" kalki" w tvp i radiu publicznym.Może kolejna rewolucja o wolne media potrzebna pilnie?! Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 14:57 Czekam co teraz będzie w Trojce po 15ej...istny kabaret. Trojki slucha tzw. inteligencja, wyksztalciuchy, młodzież i zwyczajnie ci ktorzy chca posłuchac dobrej muzyki, cos o kulturze i publicystyki na poziomie...watpie by w tej grupie PiS coś jeszcze zyskał. Jedynie co zyska to determinację by nie wygral ten pajac Kaczyński. Niestety programy polityczne po 15ej i poranek z karnowskim siegaja strasznego nieobiektywnego dna. Nie chodzi o to że ludzi ci maja inne poglady niż ja, rzecz w tym, że w trakcie tych programow nie ma ani jednego głosu kontra! Wszystko wyreżyserowane i w jednym kierunku, jak za prl'u...ba za prl'u Trojka była wolna od propagandy...a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Oj narzekasz 06.05.10, 15:06 to że nie ma żadnych głosów kontra, oznacza że wreszcie w Trójce jest pluralizm o jaki walczy salon "niezależnych". Odpowiedz Link Zgłoś
ulther rezimowy Karnowski 06.05.10, 16:28 Karnowski swietnie by sie sprawdzil w stanie wojennym gdyby go wprowadzila prawicowa junta. To taki typ dziennikarza - dyspozycyjny do bolu, powinien pojsc sladami "bulteriera" i przestac udawac dziennikarza a zasilic lawy poslow pissu. Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 14:59 Mam nadzieję, że po 20tym VI Sobale i jego klakierow (Karnowski, Wildstein, Sekowicz) wywiezie się z Myśliwieckiej na taczkach! Może dostana pracę w RM... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko_szczescia Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 15:04 Tak się złożyło, że słuchałam wywiadu w Trójce i mam do powiedzenia jedno- ten fragment artykułu Gazety "Dziś Pospieszalski atakuje prasę za podkreślanie, że w filmie pokazano wypowiedzi aktorów. - Zarzut o aktorach jest żenujący - mówi. Ostrzega również, że piszący o tym dziennikarze mogą się narazić na pozwy sądowe. - To jest oszczerstwo, które możemy dochodzić w sądzie. Takie rzeczy są karalne - dodaje." jest kłamstwem. Pospieszalski mówił, że oszczerstwem jest utrzymywanie, że ci aktorzy (wcale nie kwestionował tego, że ci ludzie to aktorzy), którzy występowali byli opłaceni. I tego chciał dochodzić w sądzie. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć 06.05.10, 15:15 Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć??? Tylko po co te wrzaski pokazywać w telewizji(nibypublicznej)? Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych O rany!! Pospieszlaski chce walczyć z wolnością sł 06.05.10, 15:21 owa!!! Czy T. Sakiewicz przyjdzie pod dom Pospieszalskiego protestować przeciw faszystowskim praktykom tego funkcjonariusza Tuskowego reżimu?!? Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik Re: Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzycze 06.05.10, 16:00 drzewko_szczęscia, a to pierwszy raz GW manipuluje wypowiedziami różnych osób? ja w przeciągu ostatnich dwóch tygodni znalazłam tu takich, jak przez Ciebie przedstawiona, manipulacji całe mnóstwo, i to też głównie dzięki temu, że wcześniej słuchałam tych potem cytowanych w GW wypowiedzi. To straszne, jakie oni w GW mają standardy dziennikarskie! :(.. Ja nie wiem, czy oni ich tam uczą, że mają przekręcać i pisać pod tezę?.. przechodzą jakieś szkolenia na to? czy tak z własnej woli..(?) Odpowiedz Link Zgłoś
compor Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 15:22 Gembarowski za swoje wyczyny w tv, zaczal dostawac w knajpach goraca wodke. Nie zdziwie sie jak Łysego, czolowego ideologa Polski Moherowej, spotka podobny afront. Pozdro dla Łysego. Odpowiedz Link Zgłoś
zdrajca1 Przez Karnowskiego i PIS "Trójka" zdechła. 06.05.10, 15:37 Wstyd Panie Mann.Tylko Marek Niedźwiedzki jest trójkowiczem. Odpowiedz Link Zgłoś
j-50 Panie Pospieszalski - pan jesteś żaden artysta 06.05.10, 15:53 Pan jesteś producentem monideł. Takich jeleni na rykowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Trojka jest tak samo "wolna" jak i TVPIS ! 06.05.10, 15:57 Puentujac to co pwoedziala ta kanalia na zakonczenie to dodalbym jeszcze, ze tez i nie nasze setki tysięcy istnien, wiec co nam do tego, prawda panie Pospieszalski ? Odpowiedz Link Zgłoś
aetj Żeby pokazać prawdziwego Pospieszalskiego, 06.05.10, 16:02 i moralność elektoratu pisu, należałoby wyemitować program pokazujący wykrzykiwanie " troski o państwo" "przypadkowo spotkanych ludzi",którzy spontanicznie,przypadkowo i zgodnie mówiliby o tym,że to J.Kaczyński jest sprawcą tej tragedii,bo w/g ich opinii tylko w ten sposób mógł zaspokoić swoje paranoidalne dążenie do bycia głową państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh To dzieki takim kanaliom jak Jacek Karnowski (szef 06.05.10, 16:02 wiadomosci tzw.tvp1)czy Pospieszalski TVPIS stał się najwiekszym skandalem medialnym wszech czasow w odrodzonwj Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Zlikwidowac publiczne media 06.05.10, 16:25 Dopoki politycy beda mogli polozyc na nich swoje lapska (niewazne jakiej opcji) zawsze beda takie numery. Trzeba sprywatyzowac albo zamknac publiczne media a programy misyjne zlecac stacjom komercyjnym (publicystyka, filmy dokumentalne itd). Odpowiedz Link Zgłoś
71c Pispieprzalski:jestem świnią,kłamcą i bigotem! 06.05.10, 16:17 To proPiSowskie bydle jeszcze śmie coś mówić. Ci jego pseudoaktorzy i figuranci dokładnie tak, jak w czasie komuny mówili to, co chciała usłyszeć ta Pispieprzalska gnida. Na Madagaskar PiSowska hołoto! Odpowiedz Link Zgłoś
joseph1963 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 16:19 kazdy kto ma inne zdanie niz tzw.salon warszawski jest oszolomem i ingnorantem. musimy myslec i mowic jak salon i tylko w ten sposob zasluzyc sobie na miano europejczykow Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Salony i przedpokoje 06.05.10, 16:34 Nie sadze aby wszyscy, ktorzy nie zgadzaja sie z opiniami wystepujacych w filmie statystow zaliczali sie do jakiegokolwiek salonu. Zreszta chyba z czysto ludzkiego punktu widzenia zgodzisz sie, ze lepiej siedziec w salonie niz w marnym, mentalnym przedpokoiku.... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Re: Salony i przedpokoje 06.05.10, 16:51 ulther napisał: > Nie sadze aby wszyscy, ktorzy nie zgadzaja sie z opiniami > wystepujacych w filmie statystow zaliczali sie do jakiegokolwiek > salonu. Zreszta chyba z czysto ludzkiego punktu widzenia zgodzisz > sie, ze lepiej siedziec w salonie niz w marnym, mentalnym > przedpokoiku.... A Ty gdzie jesteś, w salonie czy przedpokoiku ? Nie masz polskich znaków na klawiaturze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ulther Pozwolmy wykrzyczec sprzeciw wobec manipulacji P 06.05.10, 16:23 Pan P. konsekwentnie realizuje agitacyjne pro-prawicowe programy i materialy telewizyjne nie przejmujac sie czyms takim jak dziennikarski obiektywizm, ktore to pojecie jest mu najwyrazniej zupelnie obce. Zupelnie przypadkowo pod Palacem Prezydenckim zgromadzili sie fanatycy opetani fantastycznymi teoriami spiskowymi, ktorzy stadnie winili "krwawego" Tuska za zamordowanie Prezydenta....to jak z b. zona Ryszarda Ochodzkiego, ktora akurat przechodzila obok jego mieszkania z tragarzami, zeby mu wyniesc polowe mebli.... Pan P. powinien zmienic stacje na te, ktorej patronuje Maryja albo na ta, ktora trwa... Odpowiedz Link Zgłoś
politol59 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 16:28 Oczywiście należy trząść portkami bo Jan P. wszystkim kota pogoni - ha ha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 16:35 Panie P. - wstyd - wstyd i jeszcze raz wstyd. Ze wstydu proponuję zapaść się pod ziemię.Etyka - to słowo jest wam obce. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan-50 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 16:48 Mnie Pan Pospieszalski swojego bólu po nadaniu tego filmu wykrzyczeć nie dał i na pewno nie da. Obiektywny - Panie Pospieszalski - to taki który przedstawia różne racje i poglądy. Szacunek dla Zmarłego to nie to samo co wynoszenie Go na ołtarz. Odpowiedz Link Zgłoś
bluff2 Pospieszalski: Pozwoliliśmy ludziom wykrzyczeć ... 06.05.10, 16:55 Pospieszalski to sługus PIS i awanturnik. Do wszystkich swoich programów zaprasza ludzi,którzy mówią to co on im każe.Odrzucić jak najszybciej sprawozdanie Krajowej Rady i oczyścić z tak zwanej publiczną pachołków obecnych właścicieli. Odpowiedz Link Zgłoś