evident a te dzieci obok haka konusa to co robią 06.05.10, 14:18 ocieplenie wizerunku zamordysty ? Odpowiedz Link Zgłoś
cyklista To samo co te tutaj 06.05.10, 14:24 www.vision.org/visionmedia/uploadedImages/Home/Articles/History/stalin-with-kids.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia szetyna ma czas do północy by zebrać więcej od Kac 06.05.10, 14:18 no ale od czego ma się bazę PSEL Odpowiedz Link Zgłoś
elve Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:18 są prawdziwe! :D Odpowiedz Link Zgłoś
ireneuszdziura Re: Wybory 2010: Kluzik-Rostkowska: Udało nam się 06.05.10, 14:18 prawie 100% poparcia............no ale stoi idiota tam gdzie ZOMO:P Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Polacy to dumny NARÓD 06.05.10, 14:19 Tusk i WSIowy Komorowski niebawem przekonają się, że Polacy mówią stanowcze: DOŚĆ poniżającej i służalczej postawie w stosunku do Rosji Putina. Nie chcę fuzji Gazpromu i PGNiG. Chcę eksploatacji polskiego gazy łupkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
s_viroos Re: Polacy to dumny NARÓD 06.05.10, 14:30 szpadel w łapy i kop synek. Nie bedziesz miał siły na pierd....nie głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
codein Re: Polacy to dumny NARÓD 06.05.10, 15:08 I eksploatacji Polski (zwłaszcza polskich dzieci) przez pedofilów made in Watykan? Odpowiedz Link Zgłoś
oakpark Gratulacje od Platformersa.... 06.05.10, 14:19 ...dla sprawności aparatu partyjnego PiS. Gratulacje dla Kandydata. Taka cyfra, spodziewam sie wywoła odpowiednie poruszenie wsród wyborców Platformy. Że "raz młotem, raz sierpem machnie IV RP..." To nie będzie nudna kampania - i bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
wojt47 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:20 Uwaga nadjeżdżają PISowczyki na 96 trumnach po władzę !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edo5 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:20 Zebrane w kościele i przed nimi. wstyd ale tego PIS - Szamba nic nie rusza. Jeszcze trochę i kościół się przekręci. Zrobimy dyskoteki. Czarni pod mosty i zrównają się z lumpenproletariatem. Nie słuchają papieża , to niech pokażą co potrafią w kapitalizmie bez dotacji państwowych na bezrobociu. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 14:27 edo5 napisał: > Zebrane w kościele i przed nimi. wstyd ale tego PIS - Szamba nic nie rusza. Je > szcze trochę i kościół się przekręci. Zrobimy dyskoteki. Czarni pod mosty i zró > wnają się z lumpenproletariatem. Nie słuchają papieża , to niech pokażą co pot > rafią w kapitalizmie bez dotacji państwowych na bezrobociu. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 14:54 czarni więcej dali przykładów :D znasz bociana, taką zabawkę katów :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 14:59 cillian1 napisał: > czarni więcej dali przykładów :D > znasz bociana, taką zabawkę katów :))))) ------------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 15:02 w robocie jestem :)))))) Ale mam czas na pisanie z pisiakami :)))) i z Tobą! A możesz wrzucić sobie na google ;) bociana Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 15:18 cillian1 napisał: > w robocie jestem :)))))) Ale mam czas na pisanie z pisiakami :)))) i z Tobą! > A możesz wrzucić sobie na google ;) bociana ---------------------------------------------------------------------- Acha,pózniej bedziesz sie madrzyl na forum jak bedzie jakis artykul na temat naszej wydajnosci w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 15:24 nie naszej, pracuję w prywatnej spółce :))) A do tego wam wara :)))) Bardziej się martwię o pracę za moje pieniądze - z podatków, którą pewnie ty wykonujesz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia w 2005 r. wystarczyło 8,257 mln głosów 06.05.10, 14:21 Lech Aleksander Kaczyński 8 257 468 54,04% Donald Franciszek Tusk 7 022 319 45,96% Razem 15 279 787 100,0% Frekwencja 50,99% Odpowiedz Link Zgłoś
september76 PeO nakręciło rywalizację na podpisy 06.05.10, 14:21 i skończyło się nokautem od Jarka. Tusk wygrałby w cuglach a wystawili drętwego, nijakiego Komorowskiego i mogą się zdziwić. Komorowski nie umie nawet przemawiać, narzuca formę wywiadu, bo z kartki duka i akcentuje jak wzorowy uczeń na apelu w PRL. Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz ROFL 06.05.10, 15:54 Zyjesz we wlasnym swiecie - zebranie 100k podpisow umozliwia start w wyborach a nie kto wiecej ich zdobedzie ten wygrywa wybory. BUAHAHAHAH Inteligencja pisowca - paradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Proces "odspawania" V kolumny od władzy... 06.05.10, 14:21 ...właśnie się rozpoczął. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_wroclawia Nie ufajcie podstarzałemu facetowi, który... 06.05.10, 14:23 ...nie potrafi znaleźć sobie żony. Taki osobnik nie może być dobrym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel_nienumerowanej_rp Pierwsza dama prawą ręką prezydenta! 06.05.10, 15:17 ... hasło wyborcze Jardolfa Kaczlera... Ale skoro w Rzymie koń mógł być senatorem, to dlaczego własna prawica nie ma pełnić obowiązków reprezentacyjnych? Któż, jak nie ona, zna największe... upppsss... tzn. najmniejsze problemy Jarka? No, chyba, że na szybko hajtnie się z niedoszłą narzeczoną - szczypińską... albo ziobro odstąpi mu swoją pati-koti... taka była zakochana w bliźniakach... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolinka.d Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:23 Z których pewnie lwią część zebrał w kościołach. Tak było np. w Lubinie (woj. dolnośląskie) 1-ego maja br. w parafii św. Maksymiliana Kolbe. Przed kościołem wystawiona była tablica z reklamą PiS-u, a wewnątrz kościoła siedziały osoby zbierające podpisy na Jarosława Kaczyńskiego. Tak wygląda niezależność naszego kościoła i nie mieszanie się w politykę. Moja noga nie postanie więcej w kościele. Poza tym, za żadne obiecanki i pieniądze NIE będę głosować na PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_z_wroclawia Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 14:33 mariolinka.d napisała: > Z których pewnie lwią część zebrał w kościołach. Tak było np. w > Lubinie (woj. dolnośląskie) 1-ego maja br. w parafii św. > Maksymiliana Kolbe. Przed kościołem wystawiona była tablica z > reklamą PiS-u, a wewnątrz kościoła siedziały osoby zbierające > podpisy na Jarosława Kaczyńskiego. > Tak wygląda niezależność naszego kościoła i nie mieszanie się w > politykę. Moja noga nie postanie więcej w kościele. Poza tym, za > żadne obiecanki i pieniądze NIE będę głosować na PiS!!! ......................... Masz rację mariolinka. Dodam też od siebie, że skoro KK tak otwarcie angażuje się w politykę, ( przypomnę tu kazanie biskupa Gołębiewskiego), to niech się nie dziwi że jest krytykowany. Stając się stroną w sporze politycznym sam się na krytykę wystawia. Odpowiedz Link Zgłoś
government_of_silly_walks Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 15:06 >Moja noga nie postanie więcej w kościele. idż zapal znicza bo cadykowie z Trybuny kazali, tylko nie pomyl cmentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
gresiek Re: Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 06.05.10, 16:57 government_of_silly_walks napisała: > >Moja noga nie postanie więcej w kościele. > > idż zapal znicza bo cadykowie z Trybuny kazali, tylko > nie pomyl cmentarzy.... a ty nie zapomniaj sie pomydlic za zbladzona duszyczke swojej siostry, ok? w koncu tego was uczyl wasz prorok chrystus? Odpowiedz Link Zgłoś
han-ula Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:23 Bardzo mało mówię lub milczę bo tracę JK Odpowiedz Link Zgłoś
charliefrown pytania bez odpowiedzi nie pomogą El Bronco 06.05.10, 14:23 > Co za kacze mendy ... I ci straszni ludzie którzy ich popierają. Polska jest > karykaturą samej siebie. wg mnie namiastką homo sapiens jest jednostka, która potrafi wyartykułować z siebie jedynie "kacze mendy" nie wprowadzając niczego rzeczowego do dyskusji. Powołujesz się na PZPR, całkowicie pomijając to, że już teraz pojawiła się na horyzoncie polityka "na klęczkach" wobec Rosji, Wielki Namiestnik Bronisław podpisuje ustawę dającą UBekom możliwość dręczenia i szantażowania ofiar represji przy takim dostępie do newralgicznych danych zgromadzonych w aktach. To ma być ta druga Irlandia? wracaj lepiej do oglądania pajaca wojewódzkiego gimbusie! Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:25 a może jakaś afera, wydali więcej kasy niż potrzeba???? Wydali na dilerów zbierających podpisy. Kto na to pozwolił?????? Żeby wykorzystywać ludzie bardziej, niż potrzeba :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Ciekawe jakie plugawstwo wymysli teraz GWno i TVN 06.05.10, 14:25 Ciekawe jakie plugawstwo wymysli teraz GWno i TVN... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Kulczyk et consortes w strachu 06.05.10, 14:26 Kto teraz kupi akcje Kulczyk Oil Ventures w majowej publicznej ofercie? Niech OFE trzymają się z daleka od tych akcji. Wystarczająco dużo OFE straciły już na przekręcie zwanym Petrolinvest! Odpowiedz Link Zgłoś
s_viroos Re: Kulczyk et consortes w strachu 06.05.10, 14:42 Kupi, kto zechce idioto. I zmień nicka... na idiotycznybanqrut. Co za debil.... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Re: Kulczyk et consortes w strachu 06.05.10, 14:57 Z treści postu wnioskuje, że jesteś "młodym wykształconym z dużego miasta". Żenada!!! Mój nick doskonale mnie charakteryzuje. Gdybyś wiedział choć minimalną cząstkę tego co ja, to nie śmiałbyś ust otworzyć, szczególnie w tak żałosny i chamski sposób! Niech kupuje KOV kto chce. Jednak OFE podlegają szczególnym rygorom, jeśli ty w ogóle cokolwiek wiesz na ten temat;-)) Będziemy to analizować. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Re: Kluzik-Rostkowska:wybor wity z nienawisci! 06.05.10, 14:28 Przecież Jarek już się wytłumaczył z nieczytania podpisywanych ustaw - daj już mu spokój.. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 Jutro Wajda, Środa i reszta tego towarzycha 06.05.10, 14:28 wysmaży list że są oburzeni obywatelskim nieposłuszeństwem obywateli wobec Donalda Tuska i jedynej słusznej partyji i podpisze go stała banda "podpisywaczy listów wszelakich". Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Jutro Wajda, Środa i reszta tego towarzycha 06.05.10, 14:47 sharn1, ale oni znów zrobili z siebie kretynów, to tak jakby żałobę przedłużali z tygodnia na tydzień - wszystko ma granice! Ja bym powołał komisję! Nadgorliwość gorsza od faszyzmu! Tyle kasy pisduuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
koniecpolski4 Wybory 2010: Jarosław Kaczyński zebrał 1 mln 65... 06.05.10, 14:29 Z tego 1600000 pod przymusem KK Odpowiedz Link Zgłoś
edi54 Listy PiS-u świadectwem polskiej głupoty 06.05.10, 14:30 Zachowajmy te listy jako świadectwo polskiej głupoty. Byc moze ktoś kiedys stworzy takie muzeum a juz inny IPN będzie dochodził -kto był kim w 2010 roku :)))))) Bedzie to tez niezla gratka dla kolekcjonerów :))))) Moze juz teraz warto te nazwiska upublicznic! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Re: Listy PiS-u świadectwem polskiej głupoty 06.05.10, 15:19 edi54, jeśli listy poparcia dla Jarosława Kaczyńskiego to świadectwo polskiej głupoty, to listy poparcia dla WSIowego Komorowskiego to świadectwo ZDRADY!!! Jako wykształcony Polak wolę być głupim niż zdrajcą! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarus25 Re: Listy PiS-u świadectwem polskiej głupoty 06.05.10, 18:10 Ty smieciu, wyksztalcony ? Raczej Ch.. na Kaczych nogach...tylko tacy popieraja PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
andrus.1 Ależ oczywiście że łączy,... 06.05.10, 14:31 ...a co? - tatuś "grzybek" i radyjo ma-Ryja!!! no i + 1 głos a właściwie jedno "MIAŁ" kotka alika.(uchowaj Boże - 1 damy) Odpowiedz Link Zgłoś