jaym Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:36 Od pewnego czasu bartoszewski sprawia wrażenie człowieka chorego. Co się stało z już byłym autorytetem wielu ludzi. To są wypowiedzi starego człowieka, który niestety nie wie co mówi-bredzi. Myślę, że czas odejść. Odpowiedz Link Zgłoś
crollka Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:36 Jeszcze Kaczynski nic nie powiedzial a Bartoszewski juz klapie swoim jezorem... nie zaklianjcie rzeczywistosci GW... Odpowiedz Link Zgłoś
lico5 Re: Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafo 06.05.10, 23:26 crollka napisał: > Jeszcze Kaczynski nic nie powiedzial a Bartoszewski juz klapie swoim > jezorem... > nie zaklianjcie rzeczywistosci GW... i jeszcze dlugo nic nie powie....zalobe ma....a WY MU KLASKAC bedziecie tylko jak dlugo.....a potem zwali sie na TUSKA ze zle rzadzil.......A WY DALEJ KLASKAC BEDZIECIE....POMOZECIE..znam to juz...NIE POPIERAM...kazdy tylko nie prezes Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:36 p.Bartoszewski dodkonale to okreslil.To jest nekrofilia.Hieny to robia,zeby zaspokoic głod,a ludzie dla kariery/kasy Odpowiedz Link Zgłoś
joseph1963 Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:37 dno totalne....cave tibi a cane muto Odpowiedz Link Zgłoś
verytall Prawda w uszy kole PIS 06.05.10, 22:38 - po trupach swoich kolegów i koleżanek do władzy ale co gorsza swoich przeciwników politycznych też....każda metoda i świństwo jest dobre nawet sojusze z lepperem czy beger albo i niby wrogami z SLD (TVP)...zakłamane zera wpatrzone w psychopatycznego fuhrerka który dopiero co pochował brata a już staje na palcach na jego grobie...żygać się chce zakompleksione prymitywy... Odpowiedz Link Zgłoś
tepicpo idz dalej pukac się 06.05.10, 22:44 verytall napisał: > - po trupach swoich kolegów i koleżanek do władzy > ale co gorsza swoich przeciwników politycznych > też....każda metoda i świństwo jest dobre nawet > sojusze z lepperem czy beger albo i niby wrogami z > SLD (TVP)...zakłamane zera wpatrzone w > psychopatycznego fuhrerka który dopiero co > pochował brata a już staje na palcach na jego > grobie...żygać się chce zakompleksione > prymitywy... z tatusiem, tylko uważaj, żeby mamusia nie zobaczyła, bo zazdrosna będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: idz dalej pukac się 06.05.10, 23:03 dno.z domu takie wychowanie wyniosłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
kinszaf Re: Prawda w uszy kole PIS 06.05.10, 23:04 Jak się chce wyzywać innych od zer i prymitywów, trzeba samemu umieć napisać trzy proste zdania bez błędów ortograficznych - rzygać, a nie żygać. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska_k ----Bartoszewski POkazal zwykle chamstwo----- 06.05.10, 22:39 eidac na starosc sprawia mu wielka przyjmnosc chamskie, wulgarne obrazanie innych ludzi - bo to nie pierwszy wyskok "Pana Profesora" ... Odpowiedz Link Zgłoś
franekwolusz Oleum z tego typka dawno wyparowało 06.05.10, 22:40 Zazwyczaj ludzie im starsi tym mądrzejsi. A Bartoszewski to przeciwieństwo tej tezy. Czy on wie co mówi? Jak ma rodzinę to niech go już schowają aby tego nazwiska nie kompromitował. Odpowiedz Link Zgłoś
po-chwa_lony Jaki profesor?!? To oszust z maturą,a nie profesor 06.05.10, 22:42 I jego chore poglądy są tak samo wiarygodne jak tytuł naukowy, którym okreslany ten starzec.... Odpowiedz Link Zgłoś
rethcezs-noraa Re: Profesor ma rację. 06.05.10, 23:22 Profesorem nie jest, ale rację ma, wystarczy przeczytać "Hamleta" i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Profesor ma rację. 06.05.10, 23:26 Nie klam! On nie ma nawet magistra. Obrazasz innych prawdziwych profesorow. Zostal profesorem w dziedzinie: "PLUCIE NA ODLEGLOSC I ILOSC". Brtoszeski jest kanalia w czystym wydaniu. Malym obrzydliwym czlowiekiem. Andrzej profoto8 napisał: > Profesor ma rację. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sunim Dlaczego GWno wyśmiewa dziadka? 06.05.10, 22:43 Przestańcie go przezywać profesorem, bo nieładnie się z dziadka wyśmiewać. No nie ma wykształcenia i co? Ważne że ma chamską gadkę i kumpli w narodzie wybranym. I bez wykształcenia zaszedł daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
kendziorhunter Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:44 Jaki profesor ja się pytam, gdzie on te profesurę robił ja się pytam. Ten człowiek jest już za stary żeby rozsądnie myśleć i ogólnie to brzydzę sie oglądając go gdziekolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie nekrofilia to wielbienie i skladanie poklonow temu 06.05.10, 22:45 dziadkowi, ktory ostatkiem sil puszcza jeszcze takie smrodliwe bąki Odpowiedz Link Zgłoś
markizrm Koncz wasc, czas na ciebie 06.05.10, 22:45 Ja tez bede metaforyczny: poslugiwanie sie autorytetem Bartoszewskiego tez niestety pachnie nekorfilia.... A tak bez metafor, to dziadek musi wreszcie zrozumiec, ze na niego juz czas. Zostaw Panie miejsce mlodszym, tym, ktorym skleroza nie powoduje gnicia umyslu. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete Na etapie planowania 06.05.10, 22:45 www.youtube.com/watch?v=xV6aYx_Lsmg Odpowiedz Link Zgłoś
praskicwajnos Idź strobilizować polipa dziadku 06.05.10, 22:46 a nie się będziesz udzielać werbalnie w sprawie nekrofilii, pedofilii czyi innych filii, chyba że będzie to filia Zakładu Psychiatrycznego w Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
kinszaf Wojewódzki, Figurski.... Bartoszewski? 06.05.10, 22:50 Pan Bartoszewski powinien się wstydzić wygadywać takie rzeczy. Dołącza w ten sposób do Figurskiego i Wojewódzkiego - bo to, niestety, ten sam rodzaj argumentacji. Himalaje taktu i intelektu po prostu, a jednak od człowieka z taką biografią oczekuje się więcej. Na próżno. Stwierdzeniami pana Bartoszewskiego (włącznie z tym o ciężko chorej Jadwidze Kaczyńskiej) inni czują się moralnie zbrzydzeni. Żal, że obecne zachowanie W.B. pozostaje w takiej sprzeczności z piękną biografią. Żal, że z taką podziwu godną konsekwencją pan Bartoszewski pozbawia się autorytetu w oczach wielu osób, ale cóż, nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Wojewódzki, Figurski.... Bartoszewski? 07.05.10, 00:33 przykre gdy ikony idą na pobocza szos, zwłaszcza że chyba sytuacja finansowa nie zmusza ich do prostytucji. Odpowiedz Link Zgłoś
asraz Czy Kaczyński był profesorem????????? 06.05.10, 22:50 To co wyprawiano z trumnami, kupowanie przez PISdzielców podpisów na listach płacąc podobizną trupów jest czymś bardziej odrażającym od nekrofilii. Kaczor też nie był profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Czy Kaczyński był profesorem????????? 07.05.10, 00:35 uwazaj, pofolguj. bo za chwilę pikawa padnie i komorowskiemu zabraknie twojego głosu. przyjemnie patrzec jak rośnie wasza frustracja. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Czy Kaczyński był profesorem????????? 07.05.10, 00:44 A szytem bylo pochownie pary prezydenciej mimo sprzeciwu spoleczenstwa na wawelu. Cichcem bez akceptacji spoleczenstwa,po zlodziejsku. Trzeba wstydu i honoru nie miec by mimo tego pchac na sile /bezczelnie/ swojego brata tam gdzie nie jest i nigdy nie bedzie jego miejsce/wszystkie male litery uzyto celowo/.Mysle ,ze warto poczekac na zakonczenie sledztwa i informacje kto uzyl slow"samolot prezydencki laduje gdzie chce" .Zreszta z rozmow miedzy pilotami mozemy sie WIELE dowiedziec kto kazal ladowac. Poczekamy,mam nadzieje ze Premier nie przestraszy sie PiS-u i dowiemy sie prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
klapouch7777 Bartoszewski ja się wstydzę ,że człowiekowi 06.05.10, 22:51 na starość ubywa rozumu - to o takich ,,głupkach" jak Bartoszewski, Niesiołowski , Mężydło, Kutz i Śledzińska-Katarasińska. Proszę Was o refleksję nad sobą i nad tym co robicie źle. To trudne ale ludzie wartościowi potrafią się na to zdobyć... . Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Re: Bartoszewski ja się wstydzę ,że człowiekowi 07.05.10, 00:00 Zgodnie z nickiem jesteś osłem Odpowiedz Link Zgłoś
greenpiss Bydlę 06.05.10, 22:52 I to cały mój komentarz zachowania p. Bartoszewskiego. W szerszym kontekście, warto zauważyć dryf kulturowy kasty wykształciuchów w stronę magla. Smutne to, bo PiS to nie orły intelektualne, salonowi nienawiść rozum odebrała, PSL jest tylko związkiem zawodowym wiejskiej nomenklatury, więc KTO ma w tym kraju, do cholery, rządzić? Odpowiedz Link Zgłoś
austin00 Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:53 Pytanie pierwsze - kiedy mgr Bartoszewskiemu i kto nadał tytuł profesora i na jakiej uczelni jest albo był zatrudniony jako profesor. Pytanie drugie - kto na swiecie o to pyta - prosze o konkrety kto kiedy i gdzie za granicą pytał o to sznaownego i czy szanowny w ogóle ostatnio był za granicą. Pytanie trzecie: dokąd doleci LOT dzięki szanownemu. Odpowiedz Link Zgłoś
greenpiss Słuchaj no, Moderator: 06.05.10, 23:13 Są sytuacje, kiedy pewne zachowania trzeba jakoś nazwać. Odpowiednie rzeczowniki nie zawsze brzmią przyjemnie, ale żeby wyrazić treść, TRZEBA ich użyć. Otóż w dyskutowanym przypadku "profesor" Bartoszewski zachował się jak CHAM i BYDLĘ, i zamiecenie tego cenzurą pod dywan nie zmieni rzeczywistości. Najwyżej będzie kolejnym powodem do tego, żeby Waszą gazetę traktować tak, jak się traktowało media w stanie wojennym. Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Słuchaj no, Moderator: 06.05.10, 23:32 greenpiss - zgadzam sie z Toba w 100%. BARTOSZEWSKI jest wyjatkowo obrzydliwym czlowiekiem. Rodzina jesli ja ma powinna sie wstydzic za tego klauna. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ontos2 Re: Słuchaj no, Moderator: 07.05.10, 05:18 Przytoczę wypowiedz pewnego quasi męczennika: ja panią wykonczę. To juz jest groźba karalna. To juz nie wstyd, to hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
niewolnica.z.pisu Re: Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafo 06.05.10, 23:16 On nawet magistra nie ma, niestety. pl.wikipedia.org/wiki/W%C5%82adys%C5%82aw_Bartoszewski Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_robur Re: Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafo 06.05.10, 23:58 Wg tejże wikipedii w dwa lata skończył Liceum Humanistyczne i w wieku 17 lat zdał maturę... Czyżby? Odpowiedz Link Zgłoś
feliks_a Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:53 jaką "moralność" trzeba mieć, żeby kogoś, kto właśnie stracił brata nazywać nekrofilem? Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafory... 06.05.10, 22:54 Brawo! Zgadzam się z każdym słowem tej wypowiedzi!!! Profesor Bartoszewski jak zawsze wspaniały!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sks-uj Re: Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafo 06.05.10, 23:18 mapi7 napisała: > Brawo! > Zgadzam się z każdym słowem tej wypowiedzi!!! > Profesor Bartoszewski jak zawsze wspaniały!!!!! On nie ma nawet magistra. Obrazasz innych prawdziwych profesorow. Zostal profesorem w dziedzinie: "PLUCIE NA ODLEGLOSC I ILOSC" Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: Bartoszewski: Użyłem "nekrofilii" jako metafo 07.05.10, 00:36 to twój problem, nic mi do twoich abberacji. Odpowiedz Link Zgłoś
milyalbonie do pani hohohoho 06.05.10, 22:57 taka ty poetka jestes, skoro to tak nazwalas, wtorna, ale poetka no no no, wystawiaja swoje szpetne glowki kolejni kkandydaci na platformerskich politrukow Odpowiedz Link Zgłoś
olias Re: do pani hohohoho 07.05.10, 00:37 tłok tam straszny, bo miejsc mało, a chętnych do zakarbienia wdzięczności Tuska jak stonki. Pozabijaja się zanim dojdzie do 1 tury. Odpowiedz Link Zgłoś
79er ideal siegnal bruku 06.05.10, 22:58 ideal siegnal bruku, ustawienie sie w jednym rzedzie z kabotynem W. i pomieszanym M. nie zdobi, jak rozumiem pluc nalezy jak najdalej i jak najglosniej Odpowiedz Link Zgłoś