q-ku 07.05.10, 16:11 "morze"???? Ja rozumiem że internauci to nieucy, ale dziennikarz? --- co do PISU już się flaki wywracają od tego tematu ale rozumiem - kampania - niech już się skończy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gonet12 PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 16:24 Z ust mi Pani te słowa wyjęła. Dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta1 Machina Radyjo kościelna pracowała od dawna, 08.05.10, 23:20 Mnie nie dziwi dobre przygotowanie PiSuitów do wyborów. Machina Radyjo kościelna pracowała od dawna, trzeba było tylko zmienić Lecha na Jarosława. Dziwi mnie, że kler tak bardzo faworyzuje Kaczyńskiego, mimo że większość kandydatów to również katolicy. Dla kleru liczy się tylko jeden katolik, Kaczyński. Do jego dyspozycji są oddane wszelkie środki medialne, którymi dysponuje KRK. Kler jasno komunikuje, kto jest ich faworytem. Trzeba tylko jeszcze, aby ogłosili, że jeśli katolik nie zagłosuje na Kaczyńskiego, popełni grzech śmiertelny. Czy głosowanie inaczej niż polecają księża będzie grzechem? Odpowiedz Link Zgłoś
aariciaa PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 16:33 Ile mozna ? Gdyby sytuacja byla odwrotna, tzn. PO zdobylo 2 razy wiecej podpisow niz PiS, to piala by Pani tu ze szczescia. Prosze przynajmniej udawac, ze jest sie obiektywnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:22 Alez nie rozumiesz - oczywiscie, ze to wygrana propagandowa PiS. Lepiej to rozegrali, to ze druga strona nie wiedziala, ze juz walka sie zaczela to inna sprawa, w polityce nie ma miejsca na naiwnosc i niewinnosc. Jesliby obie strony graly w te same klocki to nie jestem pewien czy PiS by wygral. Moi znajomi dosc duzo szukali miejsca, zeby sie podpisac na PO, PiS byl pod wieloma kosciolami. PO zachecala zeby podpisywac kazdemu (zeby zrownowazyc krotkosc czasu), PiS ze tylko oni, itd. Zreszta zobaczymy 20-go czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 16:35 Niby "nikt sie nie odwazy krytykowac", ale Autorka nalezy do tych odwaznych. Gratulacje! Waclaw Timoszyk Odpowiedz Link Zgłoś
sharn1 O czym kobieto bredzisz? 07.05.10, 16:55 "Wycofana", szanująca ból Jarosława Kaczyńskiego Platforma zbierała podpisy pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego po rodzinach, znajomych i w biurach poselskich... [..]" Róg Marszałkowskiej i Świętokszyskiej to co to niby? Biuro poselskie? Odpowiedz Link Zgłoś
prus_709 Re: O czym kobieto bredzisz? 07.05.10, 22:42 @ sharn1 z 16:55 Każde dziecko w Kraju Priwislanskim przecież wie, że róg Marszałkowskiej i Świętokrzyskiej to dom marszałka-kandydata-prawie- że-prezydenta (prawie robi różnicę?) i dobrej jego znajomej, niejakiej pani Świętokrzyskiej. Wstyd, sharnie1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Re: O czym kobieto bredzisz? 08.05.10, 10:04 sharn1 napisał: "Wycofana", szanująca ból Jarosława Kaczyńskiego Platforma zbierała podpisy pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego po rodzinach, znajomych i w biurach poselskich... [..]" > Róg Marszałkowskiej i Świętokszyskiej to co to niby? Biuro poselskie? *** ...ja tam ze wsi jestem, to może mi opowiedz, gdzie jest ulica Świętokszyska... Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:11 "To, jak szybko PiS zorganizował się do walki wyborczej, budzi respekt." To PIS juz nie jest partia nieudacznikow ? ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:28 Na PiS glosuja nieudacznicy, to nie znaczy ze wszyscy glosujacy na PiS to nieudacznicy (implikacja w druga strone, przyjacielu) a tym bardziej to nieoznacza ze dzialacze to nieudacznicy. Wprost przeciwnie, moim zdaniem to grupa wyjatkowo cynicznych i wyrachowanych ludzi, ktorzy robia w ten sposob kariere i pieniadze. Sa oczywiscie wyjatki, ludzie ktorzy na serio wierza w to co PiS glosi (tak jak byli w PZPR ideowcy, ludzie wierzacy w socjalizm, tak jak w transportach do lagrow byli ludzie ktorzy nadal wierzyli w komunizm, itd), ale ludzie tacy jak Jacek Kusrki, ktory z bolem w glosie wyglasza cos tam do kamery, a jak nagranie sie konczy, to ze smiechem pyta czy dobrze wyszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
liczenaobiektywnosc PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:20 Oj oj... Dorabianie gęby idzie pełną parą. Już wyobrażam sobie to zniesmaczenie kiedy Jarosław odwoła się do prezydentury swojego brata lub też ...wspomni o jego śmierci! Kontakty z rodziną też powinien ograniczyć, no i żeby mu ktoś zdjęcia nie zrobił... A na serio to miał sobie zrobić zdjęcie z chorą matką??? Ahh ten ohydny PR, ciekawe tylko kto w nim przoduje i to przez dłuższy czas... www.fakt.pl/Premier-na-grobie-matki,artykuly,56154,1.html ""Wycofana", szanująca ból Jarosława Kaczyńskiego Platforma zbierała podpisy pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego po rodzinach, znajomych i w biurach poselskich." Tu się najbardziej uśmiałem - "Po rodzinach, znajomych" - to brzmi tak naiwnie że aż brzuch mnie boli ze śmiechu, może ludzie jeszcze krew przy tym oddawali??? frizona.pl/threads/4489-MarcPol-zbiera-podpisy-dla-Komorowskiego Podsumowując, komentarz Pani Agaty Nowakowskiej jest jak czołg, który jedzie tylko w jedną stronę taranując sobie drogę przez zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:34 Wiesz to jest wyjatkowo cyniczne, co zrobiles. Jakos sobie nie przypominam, zeby po smierci matki p. Tuska, PiS wycofal sie z atakow na kilka miesiecy, czy tez apelowal o inne traktowanie p. premiera. Jakos nie pamietam, zeby po smierci mamy panow Chlebowskiego czy Drzewieckiego poslowie PiS-u apelowali o tygodnie spokoju. A teraz? Ja bardzo wspolczuje p. Kaczynskiemu smierci brata, to musi byc straszne, ale wybacz ja nie chce prezydenta pograzonego w zalobie, ja chce prezydenta ktory bedzie sensowny. Ja z powodu straty brata moge p. Kaczynskiemu zlozyc kondolencje, nawet, jesli by chcial, pomoc jakos prywatnie, ale co to ma do polityki? Czy jak rodzina szefa jakiejs wielkiej firmy zginie, to firma przestaje dzialac, czy jej akcje sa zawieszane na gieldzie? A co dopiero w sytuacji prezydenta? A gdyby byla wojna i zginelaby rodzina jednego z dowodcow, to co front by sie zatrzymal? Nastapilo by zawieszenie broni? Odpowiedz Link Zgłoś
liczenaobiektywnosc Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:45 Nie wiem czy to cynizm. Taka jest rzeczywistość: Tusk pojawia się nad grobem matki, Kaczyński z najbliższą rodziną, którą dotknęła tragedia. Cynizmem jest już raczej doszukiwanie się w tym PR, co Pani Nowakowska zrobiła. "Ja bardzo wspolczuje p. Kaczynskiemu smierci brata, to musi byc straszne, ale wybacz ja nie chce prezydenta pograzonego w zalobie, ja chce prezydenta ktory bedzie sensowny." Zakładasz że po wyborach Jarosław będzie żyć wyłącznie żałobą? Jeśli chcesz sensownego prezydenta to komentarze Pani Nowakowskiej Ci raczej nie pomogą. Tu nie dyskutuje się o argumentach danych osób ale o nich samych... Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Gratulacje! 07.05.10, 17:21 Chciałem w tym miejscu pogratulować wszystkim, którzy - tyleż wspaniałomyślnie co bez sensu - apelowali o podpisywanie wielu list. Oto w nagrodę - propagandowy sukces PiS. Z drugiej strony może podziała to jak lampka ostrzegawcza. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychuk Re: Gratulacje! 07.05.10, 17:39 Pamietajcie - 20 czerwca - wybory! Nie len sie (to nie konkretnie do zzzzzzzzzzzzz!) i zaglosuj. Nie pisze na kogo, ale wierze ze jesli duzo ludzi pojdzie to p. Komorowski wygra, ale pogodze sie z decyzja demokratyczna, jesli ilosc glosujacych bedzie duza. Szlag mnie natomiast trafi jesli PiS zmobilizuje swoj elektorat i p. Kaczynski wygra wybory, bo jego przeciwnicy beda sie lenili pojsc na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
szopad Re: Gratulacje! 07.05.10, 18:04 Tak, najgorszy z mozliwych wynikow to przegrana niewielka roznicą glosow przez niska frekwencje. Jednak nie sądze zeby do tego doszło. Jedyna szansa Jarka na prezydenture to wygrana w 1 turze. W 2 turze wyborcy SLD, PSL, Olechowskiego beda glosowac na Komorowskiego. Ale byloby zabawnie gdyby Jarek nie wszedl do 2 tury, albo zamiast z Komorowskim przegral w 2 turze z Olechowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnik84 Re: Gratulacje! 07.05.10, 23:40 Ależ wcale nie piszesz na kogo:D Jeno delikatnie sugerujesz, zresztą w stylu Gaduły Wyrodnej. "Wcale a wcale nie atakujemy i nie prowokujemy Jarosława Kaczynskiego, przypominamy tylko że jest nekrofilem niecnie wykorzystującym śmierć brata" :) To jest własnie ten cudnowny sposób uprawiania polityki miłosci wobec przeciwników politycznych w GW. Równie dobrze mógłbyś napisac: "Wcale nie mówie na kogo macie głosować, ale wygrac ma Komorowski bo jak wygra Kaczyński to szlag mnie trafi, a tak w ogole to idzcie wszyscy na wybory ale zabierzcie babci dowód". Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 A myslałem, że bardziej już nie można sie zbłaźnić 07.05.10, 17:33 Nowakowska jedzie czystym kabaretem. Zbieranie podpisów pod kandydaturą Jarkacza to wredne granie trumnami. I ta perełka: "Wycofana", szanująca ból Jarosława Kaczyńskiego Platforma zbierała podpisy pod kandydaturą Bronisława Komorowskiego po rodzinach, znajomych i w biurach poselskich". HAHAhahaha... Tiaaaa.... A rząd podobno wyemigrował chwilowo na Białoruś, żeby nie zakłócać żałoby tym wstrętnym Pisowcom Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: A myslałem, że bardziej już nie można sie zbł 07.05.10, 21:09 Prawdziwa sztuka polega na rządzeniu a nie wrzasku - ja tu rządzę! Ani przez chwile nie było kryzysu państwa, choć PiSlamiści (pomimo żałoby) mordy darli o kryzysie państwa!!! Uczcie się od Platformy, jak się rządzi i to bez wysyłania CBA za własnymi koalicjantami. I nie namaszcza się gwałcicieli na wicepremierów Rzeczpospolitej. Takiej hańby nie zmyje z siebie ród Kaczyńskich do końca życia. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiekd47 PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 17:54 A kto do cholery zabrania krytykowania ja p. KACZYNISKIEGO nie znalem prywatnie a jako Prezydent był do DUPY awanturnik zaklamany maly czlowieczek a corka moze to nie piekne ale na bilbordach rodzinnych wystepowala z innym mezem i jakos to katolikow nie rosza moja cora jak wziela rozwod i przy spowiedzi powiedziale to ksiedzu to spytal czy to akceptuje po potwierdzeni nie dal mi rozgrzeszenia to co KACZYNISCY SA PONAD TO BRAWO BISKUPI ROWNOSC JEST TYLKO W SMIRCI SPOTKAMY SIE NA TAMTYM SWIECIE TAM ZA BILCHTR I MANIPULACJE NIKT NIE DAJE NAGRODY Odpowiedz Link Zgłoś
w1958 Haubica w ataku na czołg. 07.05.10, 18:04 Reaktorkom "GWna" odebrało resztki rozumu jeśli płodzą takie teksty Haubica Agata oddała kolejny strzał w PiS , ale nie wie bidula , że strzela ślepakami. Panika wśród oświeconych przybiera na sile. Coś mi mówi ,że Jarosław Kaczyński wygra w I turze prezydenturę. Jeszcze kilka "obiektywnych" komentarzy Lisa ,Olejnik,Kutza,Michnika i Jarosław Kaczyński będzie Prezydentem RP. Odpowiedz Link Zgłoś
jacmenos trzeba się bać ! 07.05.10, 18:26 Trzeba się bać ! Premier IV RP Jarosław spośród 40 mln rodaków wybrał sobie na zastępców pana Lepera i pana Giertycha ! Kogo wybierze jako Prezydent na Szefa Sztabu WP , generałów ? komu da nominacje profesorskie ? zaczynam się bać na serio !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babariba-babariba Re: Haubica w ataku na czołg. 08.05.10, 10:20 w1958 napisał: > Reaktorkom "GWna" odebrało resztki rozumu jeśli płodzą takie teksty > Haubica Agata oddała kolejny strzał w PiS , ale nie wie bidula , że > strzela ślepakami. > Panika wśród oświeconych przybiera na sile. Coś mi mówi ,że Jarosław > Kaczyński wygra w I turze prezydenturę. > Jeszcze kilka "obiektywnych" komentarzy Lisa ,Olejnik,Kutza,Michnika > i Jarosław Kaczyński będzie Prezydentem RP. *** ...jak ci coś mówi, to ostatnia pora na podjęcie terapii. Jak do mnie zaczęło coś mówić, na dziesięć dni znalazłem się na oddziale odwykowym. Teraz, na razie nic mi nic nie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
w1958 Re: Haubica w ataku na czołg. 09.05.10, 14:42 Jak widzę mam doczynienia z byłym pensjonariuszem zakładu psychiatycznego. Cóż Ci mogę poradzić? Może przestań czytać co piszą redaktorzy "GWna"? Po dwóch trzech miesiącach powinna nastąpić poprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
0721x PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 18:16 wiem że polska stoi nad przepaścią ale na bogów nie do tego stopnie żeby w menu była ciągle kartoflanka! Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci eSBecka hołota panikuje lecz na Polskę wciąż pluje 07.05.10, 18:18 www.rp.pl/artykul/465048_Ziemkiewicz__Kampania__w_cieniu_pogardy.html Odpowiedz Link Zgłoś
helguera chora redaktorka,chora gazeta 07.05.10, 18:49 najlepiej by im pasowalo gdyby PiS na znak żałoby wycofał sie z wyborów.W innym przypadku co partia zrobi to gazeta skrytykuje.To co p.pisze jest tak glupie jak to co plecie Środa ktora chcialaby żeby p.Kluzik -Rostowska kandydowala.Zarzut że podpisy zbierane sa pod kosciolem jest tak glupi jak stwierdzenie że teraz IPn-bedezie apolityczny,choc prezesa wybierze sejmowa wiekszosc.A niby czemu to pod kosciołem nie powinny byc zbierane?Napieralski moze zbierac na paradzie zbokow i innym nic do tego, Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: chora redaktorka,chora gazeta 07.05.10, 21:11 No to spadaj na Tuskwatcha, bo się tutaj zarazisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rychoku Wszystkie zbrodnie PiSu 07.05.10, 18:51 1. Nosi żałobę po ofiarach katastrofy 2. Robi nieprzyzwoite zdjęcia 3. Podpisy zbiera wśród Polaków (pod kościołami, a nie w lożach) 4. Zabiega o poparcie tych, którzy go jeszcze nie popierali Wyrok "GW": kara śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Wszystkie zbrodnie PiSu 07.05.10, 19:08 ale masz nasrane w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 19:01 a jak by tobie pseldo redaktorko zgineła cala rodzina, albo wam ,jej zwolennicy, to co by bylo? CIULE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 21:21 Jeżeli komuś ginie bardzo bliski człowiek, to ma żałobę. Na ogół przez dłuższy lub krótszy czas, nie w pełni uczestniczy w życiu. Nie zabrania jednak żyć innym. Jeżeli posłowie PiS nadal pogrążeni są w żałobie, to powinni się wycofać do momentu jej zakończenia. Nie powinni oczekiwać, że kampania prezydencka będzie nie wiadomo czym, bo żałoba. Widziałam dziś panią Jakubiak bardzo obrażoną na pana Kutza, bo mówił co myśli. Oczywiście mówiła o żałobie o tym po kim ją ma, i o tym , że w żałobie nie ma on prawa do ostrych tekstów. Ma prawo, to pani Jakubiak powinna się usunąć i przeżywać żałobę poza TV. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Re: PiS jak czołg z kirem 08.05.10, 00:17 A co to ma wspólnego z wyborami durny pis-matole ? Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 19:11 jak geremek wyprostowal giry to co było? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn donpedro1968 , co było ? Radość SB-PIS !!! 07.05.10, 19:12 to było,kurwo... Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: donpedro1968 , co było ? Radość SB-PIS !!! 07.05.10, 19:20 kochasz michnika??? cepie Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn donpedro1968, mendo z gaci rydzola.. 07.05.10, 19:34 Kocham Michnika, bo to odważny patriota, którego katowali SB-cy, twojego pokroju, kurwo... Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: donpedro1968, mendo z gaci rydzola.. 07.05.10, 20:22 a znasz jego brata? kutasie! kata i zbrodniarza?kutasie Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn donpedro1968 kutasie... 07.05.10, 20:41 nie brata, tylko brata przyrodniego.. Przyjaciół dobieram sobie sam, brat jaki się urodzi, to nie mój wybór.. Kutasie nad kutasami! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza.pomponik PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 19:28 Powiem tylko, że Wyborczej właściwie nie da się już czytać bez poczucia niesmaku... Nie wiem czy jest obecnie w Polsce jakieś drugie medium, które by w tak prymitywny sposób dyskredytowało swojego przeciwnika politycznego. Zastanawiające, jak nisko można zejść. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn 20 VI data śmierci politycznej Kaczynskiego i PIS. 07.05.10, 19:36 Zostanie tylko usunięcie szamba po PIS... Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 19:37 chętnie wylizaŁ bym tobie cip..........e:) Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn donpedro1968 , przypominasz psie gó,no na chodniku 07.05.10, 19:51 żeby w ciebie nie wdepnąć, trzeba nadrobić drogi, ale sie opłaca, buty czyste! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: donpedro1968 , przypominasz psie gó,no na cho 07.05.10, 21:15 awatar_sn napisał: > żeby w ciebie nie wdepnąć, trzeba nadrobić drogi, ale sie opłaca, buty czyste! Nie "psie", ale "PiSie" Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 21:17 donpedro1968 napisał: > chętnie wylizaŁ bym tobie cip..........e:) To całe twoje "umiejętności", PiSlamisto? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 21:14 zuza.pomponik napisała: > Powiem tylko, że Wyborczej właściwie nie da się już czytać bez poczucia > niesmaku... > Nie wiem czy jest obecnie w Polsce jakieś drugie medium, które by w tak > prymitywny sposób dyskredytowało swojego przeciwnika politycznego. > Zastanawiające, jak nisko można zejść. To pańcia nie ogląda TVPiS??? GW to PRYWATNA gazeta, pańcia nie musi jej czytać, a mnie każą płacić za pospieszalskie rzygowiny pisowskie. Odpowiedz Link Zgłoś
3henryk Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 22:44 zuza.pomponik napisała: > Powiem tylko, że Wyborczej właściwie nie da się już czytać bez poczucia > niesmaku... > Nie wiem czy jest obecnie w Polsce jakieś drugie medium, które by w tak > prymitywny sposób dyskredytowało swojego przeciwnika politycznego. > Zastanawiające, jak nisko można zejść. To czytaj rzepę, gazetę polską ...., ogladaj telewizję trwam. A stąd spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
makowiec9 a jak wdowa po Szmajdzińskim poparła Szmajdzińskie 07.05.10, 19:33 komentarz IDIOTYCZNY ! Zdjecia zrobione zostaly z ukrycia, Marta Kaczynska bedzie wspierala JK prywatnie, a zdjecia zostaly rozdane osobom, ktore i tak na JK najprawdopodobniej zaglosuja. Wobec tego mam pytanie: czy dziennikarze GWna sa tak glupi czy czytelnikami wyborczej mozna w tak zalosny sposob manipulowac !?!? Odpowiedz Link Zgłoś
makowiec9 a jak wdowa po Szmajdzińskim poparłaNapieralskiego 07.05.10, 19:34 korekta tytulu Odpowiedz Link Zgłoś
ewilia PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 19:57 szkoda mego czasu na komentowanie takich głupot. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 20:04 ..to wszystko jest wielkie oszustwo wyborcze..J.Kaczynski na czas wyborow zalozyl maske smutku po tragedi,zrobiono makijaz i z czlowieka agresywnego,wataszki politycznego zrobil sie dobry ,mily wielce uwielbiany zbawca narodu....smieszne i sztuczne,ale 1,5 mil wyborcow dalo sie oszukac..J.Kaczynski to nie jest Lech jego brat to tylko maska posmiertna,szanowny wyborco nie daj sie nabrac. Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn J.Kaczynski to spryciula, tak załatwił braciszka.. 07.05.10, 20:15 i zwalić to na innych, to sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
analemma PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 20:21 Zal mi Cię, kobieto; jątrzysz, zapewne na niewiele więcej Cię stać... My, wyborcy, mamy wybierać; rób coś, by nasze wybory były racjonalne i nie trać czasu na takie bzdety... Za to Ci płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
awatar_sn analemma , kołtunie.. 07.05.10, 20:39 > Zal mi cię,prostacki chamusiu; jątrzysz, zapewne na niewiele więcej cię stać, Za to Ci płacą? > Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf70 Nowakowska tak głupia jak brzydka 07.05.10, 21:14 Bóg to jednak okrutny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aekielski PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 21:42 Cały czas PiS przypomina mi to co już sprowadziło świat w odchłań wojny. Dlaczego sąd rejastrujący tą partię zgodził się, że sprawiedliwość jest w partii a nie w sądzie. Dlaczego parlament nie protestował,że prawo jest w sejmie i senacie a nie w partii. W moim rozumieniu PiS połączył w sobie ciągotki faszystowsko-komunistyczne. W propagandzie przedwyborczej obiecają wszystko aby tylko zwyciężyć i się odkuć na wrogach. Przestrzegam, nie głosujcie na NSPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: PiS jak czołg z kirem 07.05.10, 23:16 aekielski napisał: > Przestrzegam, nie > głosujcie na NSPiS. głosujcie, głosujcie ... na kogo chcecie; to dopiero jest hiper faszystowskie podejście - wykluczać i udawać wykluczanego... nieźle ten pan kręci!!! Odpowiedz Link Zgłoś