splkm 07.05.10, 23:34 Dezinformacja w czystym wydaniu. To że mają przekazać słychać już od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnybanqier Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 07.05.10, 23:35 Niech lepiej zastopuje kampanię dezinformacyjną Moskwy w sprawie coraz bardziej podejrzanych okoliczności katastrofy pod Smoleńskiem i odda czarne skrzynki wraz z całym śledztwem! Odpowiedz Link Zgłoś
azx Miedwiediew i Putin widzą że z ciemnym rosyjskim 08.05.10, 00:14 społeczeństwem nie pójdą do przodu i zmieniaja podejście do spraw podstawowych a Katyń jest sposobnościa. Dla nas to lepiej i dla Rosji lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab My ciągle zapominamy że Stalin i Beria to Gruzini 08.05.10, 05:39 którzy mordowali Rosjan tak samo jak Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
abhaod Re: My ciągle zapominamy że Stalin i Beria to Gru 08.05.10, 10:55 zapomniałeś o dzierżyńskim....jeden huj-komuniści Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: My ciągle zapominamy że Stalin i Beria to Gru 08.05.10, 12:45 abhaod napisał: > zapomniałeś o dzierżyńskim....jeden huj-komuniści to byl Zyd o polskim nazwisku,tak jak dzisiaj Walesa, Kaczynski,Kwasniewski, Komorowski, Michnik,Borusiewicz, Nowowiejska,Olejnik itd. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: My ciągle zapominamy że Stalin i Beria to Gru 08.05.10, 11:17 krzych.korab napisał: > którzy mordowali Rosjan tak samo jak Polaków. Sprawy pochodzenia są tu trzeciorządynm argumentem, jeżeli w ogóle jakimś są. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: My ciągle zapominamy że Stalin i Beria to Gru 08.05.10, 12:42 dezinformacja, to urodzeni w Gruzji Zydzi Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A co nas k**wa obchodza te dokumenty ? 08.05.10, 01:12 Zycie biegnie naprzod, jak dlugo chcecie grzebac sie w tej historii ? Dla Polakow zycie chyba skonczylo sie w roku 1945. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: A co nas k**wa obchodza te dokumenty ? 08.05.10, 05:12 arius5 napisał: > Zycie biegnie naprzod, jak dlugo chcecie grzebac sie w tej historii ? > Dla Polakow zycie chyba skonczylo sie w roku 1945. hej Izaak, dla was rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re:arius5 napisał: > Zycie biegnie naprzod, jak d 08.05.10, 05:27 arius5 napisał: > Zycie biegnie naprzod, jak dlugo chcecie grzebac sie w tej historii ? > Dla Polakow zycie chyba skonczylo sie w roku 1945.<Talmudycznego od razu POznać Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Tylko nie mow tego mi... 08.05.10, 06:06 ze nienawidzisz!Wyjasnimy wszystko i wtedy zaczniemy wyjasniac to, co zostalo nie wyjasnione przy wyjasnianiu. Najpierw zalatwimy sprawy z Rosjanami, a pozniej zabierzemy sie do tylkow Ukraincow zachodnich i wyprostujemy im kregoslupy,BO NA TO TE LEBIEGI ZASLUGUJA BARDZIEJ NIZ Rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Tylko nie mow tego mi... 08.05.10, 11:19 edek47 napisał: > ze nienawidzisz!Wyjasnimy wszystko i wtedy zaczniemy wyjasniac to, > co zostalo nie wyjasnione przy wyjasnianiu. Najpierw zalatwimy > sprawy z Rosjanami, a pozniej zabierzemy sie do tylkow Ukraincow > zachodnich i wyprostujemy im kregoslupy,BO NA TO TE LEBIEGI > ZASLUGUJA BARDZIEJ NIZ Rosjanie. potem się zabirzemy za Niemców, Czechów, a na końcu za Szwedów. Tylko kiedy zabierzemy się wreszcie za SIEBIE? :) Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Po co mamy sie zabierac za siebie?... 08.05.10, 12:21 PRZECIEZ MAMY WYSTARCZAJACA ILOSC WROGOW. Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Tylko nie mow tego mi... 08.05.10, 13:11 feurig59 napisał: > edek47 napisał: > > > ze nienawidzisz!Wyjasnimy wszystko i wtedy zaczniemy wyjasniac to, > > co zostalo nie wyjasnione przy wyjasnianiu. Najpierw zalatwimy > > sprawy z Rosjanami, a pozniej zabierzemy sie do tylkow Ukraincow > > zachodnich i wyprostujemy im kregoslupy,BO NA TO TE LEBIEGI > > ZASLUGUJA BARDZIEJ NIZ Rosjanie. > > potem się zabirzemy za Niemców, Czechów, a na końcu za Szwedów. > Tylko kiedy zabierzemy się wreszcie za SIEBIE? :) 'SIEBIE", TZN ZYDOW? Odpowiedz Link Zgłoś
feurig59 Re: Tylko nie mow tego mi... 08.05.10, 13:51 eee, za żydów, to już się "braliśmy" w IIRP, w czasie wojny i po, do 56 roku i w 1968. Zydów w Polsce już nie ma, są Polacy o żydwskich korzeniach. Nie, mnie chodziło o to, kiedy weźmiemy się za swoje niedociągnięcia, grzeszki, smród, niezałatwione sprawy, paranoje i demony narodowe, zamiast wytykać w koło innym, a siebie stawiać na piedestale... takie wyparcie i wybiórcza pamięć powoduje zwykle głęboką chorobę duchową i widać to w tym kraju na każdym kroku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Kiedy Polska dostanie dokumenty z mordu Smoleńsk? 07.05.10, 23:35 Kiedy Polska dostanie dokumenty z mordu Smoleńsk? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy Polska dostanie dokumenty z mordu Smole 07.05.10, 23:51 business3 napisał: > Kiedy Polska dostanie dokumenty z mordu Smoleńsk? A co, zamordowales tam kogos...? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Kiedy Polska dostanie dokumenty z mordu Smole 08.05.10, 00:28 karlik agencie SB idź spać, już swoją dniówkę na forum zarobiłeś ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: A kto kogo zamordowal w Smolensku ? 08.05.10, 01:14 dobre pytanie mam nadzieje ze znajdziesz na nią odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Spytaj o to Tuska, Komorowskiego, Klicha... 08.05.10, 07:27 Spytaj o to Tuska, Komorowskiego, Klicha... Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 07.05.10, 23:41 Niech lepiej zastopuje świadomą dezinformację Moskwy w sprawie coraz bardziej podejrzanych okoliczności katastrofy pod Smoleńskiem i odda czarne skrzynki wraz z całym śledztwem! Odpowiedz Link Zgłoś
felicjan15 A co mają Rosjanie do nieodpowiedzialnych Polaków? 08.05.10, 00:15 Przy takiej widoczności to lądować mógłby kukuryżnik albo jakaś awionetka a nie duży pasażerski samolot. Nie dość, że załoga TU 154 nie słuchała ostrzeżeń obsługi lotniska to zignorowała też swoich kolegów z Jaka 40. Widoczność mieli na kilkadzsiesiąt metrów w pionie i kilkaset w poziomie. Taką odległość przy prędkości 250 km/godz. pokonuje się w kilka sekund. Jechałeś kiedyś samochodem w takiej mgle, że samochody zapalały światła przeciwmiegle a prędkość ze względów bezpieczeństwa wynosiła 20 km/godz.? Dlaczego nieustannie rozbijają się piloci wojskowi a nie cywilni? Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: A co mają Rosjanie do nieodpowiedzialnych Pol 08.05.10, 00:31 Nie mogę z tobą dyskutować, bo musiałbym złamać regulamin forum. Ale obejrzyj sobie to www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik/wideo/05052010/1713195 zanim znowu zaczniesz pluć na pilotów. I to: www.tvn24.pl/10273,1,kropka_nad_i.html Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: A co mają Rosjanie do nieodpowiedzialnych Pol 08.05.10, 12:40 rozpredatorez napisał: > Nie mogę z tobą dyskutować, bo musiałbym złamać regulamin forum. A nawet jak nie złamiesz, to niepoprawne politycznie wypowiedzi i tak zostaną ocenzurowane. Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: No wlasnie!I jeszcze musieli dobijac ocalalyc 08.05.10, 01:02 to mnie wkurwia możemy sobie tylko powrzeszczeć a te skurwysyny dalej będą robiły swoje Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie wrzeszczycie a piszecie, głupoty i insynuacje 08.05.10, 05:30 obrażając Polską Prokuraturę. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Miedwiediew-powiedz w TV, że Katyń to ludobójstwo! 07.05.10, 23:52 Miedwiediew-powiedz w TV, że Katyń to ludobójstwo! splkm napisał: > Dezinformacja w czystym wydaniu. > To że mają przekazać słychać już od kilkunastu lat. > Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czepiliście się jak pijany płotu jednego słowa.Nie 08.05.10, 05:35 wystarczy wam żaden gest i słowo jeżeli nie jest takie jak wy chcecie. Będąc Rosjaninem też bym się zaparł bo wiadomo że następnie zażądacie odszkodowań. Tylko nasi rządzący są tak głupi że każą narodowi płacić za wojnę i nie swoje winy. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Czepcie się Gruzji i żądajcie tego samego od Gruzi 08.05.10, 05:37 -nów skoro Stalin i Beria byli Gruzinami. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Stalin i Beria byli internacjonalami... 08.05.10, 06:36 mordowali wszystkich jak leci, po gruzinsku! Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: Stalin i Beria byli internacjonalami... 08.05.10, 12:47 ej po zydowskuedek47 napisał: raczej po zydowsku Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To nie bylo ludobojstwo! 08.05.10, 06:29 Oficerowie do ludu sie nie kwalifikuja.Rosjanie zabijali tylko wrogow ludu pracujacego.NATOMIAST ukraincy ZABIJALI WSZYSKICH JAK LECI,dzieci nie wylaczajac. Odpowiedz Link Zgłoś
jay.x Jakoś nie ufam temu rosyjskiemu podlizywaniu się 07.05.10, 23:52 Przyjmować pozytywnie rosyjskie ukłony, ale zachować czujność. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy teraz tylko odpowiednik Janukowycza im potrzebny.. 08.05.10, 00:10 . Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Licze na to, ze Janukowycz pogoni banderowcow... 08.05.10, 06:42 zbojow ostatnich! Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 08.05.10, 00:00 Niech działa i chwała mu za to. My wiemy swoje, nie potrzebujemy rosyjskich słów że białe jest białe, wiemy kto zamordował. Te wypowiedzi prezydenta są dla Rosjan. życzę mu powodzenia na drodze przemian Rosji w normalny kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
podkanclerzy Niedźwiedziew wybiera nam Komorowa , cieszyta się? 08.05.10, 00:00 pazdrawlaju was z prazdnikom wielikoj otieciestwiennoj wajny ... uuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa,ura. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Niedźwiedziew wybiera nam Komorowa , cieszyta 08.05.10, 02:19 jak na pis-dzielca to nawet nieźle towarishch pis-dzielec. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-ru Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 08.05.10, 00:17 Pamiętaj Polaku że Polska jest pępkiem świata ,narodem wybranym i nie możemy się poniżać ,nie wierzymy nikomu bo tylko czekają na nasze potknięcie.My wzór patriotyzmu do naśladowania przez wszystkie narody świata mamy komuś uwierzyć w jego dobrą wole ,to byłaby hańba .My kochamy wszystkich,nie kradniemy,nie oszukujemy,nie kłamiemy,przestrzegamy każdego punktu konstytucji ,normalnie cudowny naród,tylko coś............ . Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie biore odpowiedzialnosci za wszystkich Polakow 08.05.10, 06:50 ale ja jestem cudowny. Odpowiedz Link Zgłoś
wietke Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 08.05.10, 00:21 fajnie z ich strony że się otwierają ja jestem bardziej za ruskami chyba niż za amerykanami i to raczej nie chyba chociaż znając politykę rosjan można liczyć pewnie na to samo mam nadzieję że bieda ich jednoczy i zmienią też trochę politykę na proeuropejską bo to w końcu kraj który jeśli zacznie się w tym kierunku rozwijać ma pretendencje do bycia wiodącym mocarstwem- pozdrawiam ruskich ziomali -elo Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Re: Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty 08.05.10, 00:35 Tylko pamiętaj zapal znicz 9-tego i zadzwoń do Jaruzela, umów się na konwersacje, znajdziecie wiele wspólnych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty 08.05.10, 05:37 wietke napisał: > fajnie z ich strony że się otwierają ja jestem bardziej za ruskami chyba niż > za amerykanami i to raczej nie chyba chociaż znając politykę rosjan można ...<Sama nie wiem,z przedszkola czy z ambasady nadajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Ja Rosjan bardzo lubie... 08.05.10, 06:59 TO BARDZO FAJNI LUDZIE,ktorzy ciagle mieli klopoty ze swoimi 'kierownikami'.Mam NADZIEJE TYM RAZEM,ze to juz sie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa niedźwiedzia przysługa, krokodyle łzy... 08.05.10, 00:35 a swoją drogą to wygląda jak cyborg Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Trzeba było w 1939 z Niemcami lepiej się gadać niż 08.05.10, 00:40 wierzyć w papierowe sojusze. Teraz razem z Niemcami byśmy reszcie świata gaz i ropę sprzedawali. Odpowiedz Link Zgłoś
rozpredatorez Trzeba było w 1939 z Niemcami lepiej się dogadać 08.05.10, 00:42 niż wierzyć w papierowe sojusze. Teraz razem z Niemcami byśmy reszcie świata gaz i ropę sprzedawali. Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Trzeba było w 1939 z Niemcami lepiej się gada 08.05.10, 00:53 i pa ruski gawarili Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Uwaga ! gierapa to faszystowski prowokator 08.05.10, 02:09 o kurde poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Uwaga ! gierapa to faszystowski prowokator 08.05.10, 02:15 gierapa napisał: > o kurde poważnie A mowilem.Ma objawy POurazowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Uwaga ! gierapa to faszystowski prowokator 08.05.10, 02:24 no dziwisz się to PO smoleńsku Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Uwaga ! gierapa to faszystowski prowokator 08.05.10, 02:29 raczej to BIELANskie nasienie, niż ruskie Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Racja, pod Smolenskiem... 08.05.10, 08:01 Niemcom juz sie Arsch palil solidnie,a jak smierdzialo, to slowami nie da sie opowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Niemiec to nie jest faszysta... 08.05.10, 07:53 to nazista.TO DUZO GORZEJ.Daj sobie spokoj,chlopku, z takimi pomyslami. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Z Niemcami trudno sie dogadac... 08.05.10, 07:36 NIEMIEC W KAZDYCH OKOLICZNOSCIACH bedzie chcial z ciebie zrobic sluzacego.Niemiec by rope sprzedawal , a ty bys ja wydobywal,jako volksdeutsch.Dobrze jest jak jest,z Niemcami trzeba byc zawsze BARDZO ostroznym. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 00:54 po takiej wpadce jak Smolensk strzelil bym sobie w leb a ten dumny oficerek z Donkiem "kreci lody". Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 00:58 jakiej wpadce eta awaria była chociaż z tymi lodami to możliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 00:59 robiłeś im loda? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:06 POjebany jestes ale mimo wszystko podam ci adres: youtube.com i filmik Strzaly w Smolensku. Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:08 zaszybko wyciągasz wnioski i niepotrafisz czytać aluzji i mnie obrażasz tym PO Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:15 Umiem.To nie bylo dla ciebie. To do tego troche wyzej "rtoip1" Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:22 dla umysłowo sprawnych inaczej startujcie w swojej konkurencji i nie zapomnijcie o podlaniu się zimnym piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
gierapa Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:30 a ty w jakiej konkurencji startujesz? i czym się podlewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Gdybym byl majorem KGB jak Walodia to 08.05.10, 01:55 gierapa napisał: > a ty w jakiej konkurencji startujesz? i czym się podlewasz? Zostaw go.Nieuleczalny. Szkoda bo niezle pisze w Naszym jezyku. Odpowiedz Link Zgłoś
genetyczny.patriota Tylko Katyń!!!!!!!! 08.05.10, 02:00 W Polsce nic się nie liczy! Katyń jako nasza największa narodowa tragedia jest jedynym ważnym tematem i powinie zdominować kampanię prezydencką! Tylko Patrioci zagłosują na człowieka który Katyń uczyni naszym najważniejszym narodowym i miedzynarodowym problemem i tematem polityki wewnętrznej i zagranicznej! 10.04.1940 - najważniejsza data w dziejach świata! Odpowiedz Link Zgłoś
simonh A może liste bialoruska ma Łukaszenka ? 08.05.10, 02:20 Jakos cicho siedzą, a przeciez ten mord byl kolo Minska. Odpowiedz Link Zgłoś
z_b2 alejaja... 08.05.10, 03:56 Jakoś nie wierzę niedżwiedziowi. Ufam raczej Golicynowi Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 przez najblizsze sto lat 08.05.10, 05:09 Rosjanie beda przekazywac Polsce "nowe dokumenty" na temat Katynia.Ja chcialbym sie dowiedziec; dlaczego zsylano Polakow na Syberie i do Kazachstanu i dlaczego mordowano ludzi, choc system mial byc najlepszy na swiecie? Mam jeszcze wiele pytan.Dlaczego tez ukrywa sie,ze komunizm byl wylacznie zydowska ideologia i za aparatem terroru stali Zydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
rtoip1 Re: przez najblizsze sto lat 08.05.10, 06:47 mówiąc prosto, Polacy podlegali tym samym prawom co rdzenni ruscy/sovietccy. I co z tego wynika ? ta sama ofiara to wróg? czy polacy zmarli to jakiś wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: przez najblizsze sto lat 08.05.10, 13:05 rtoip1 napisał: > mówiąc prosto, Polacy podlegali tym samym prawom co rdzenni ruscy/sovietccy. > I co z tego wynika ? ta sama ofiara to wróg? czy polacy zmarli to jakiś wyjątek > ? Niemieckich oficerow nie mordowano strzalem w tyl glowy itd. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 No, wiesz... 08.05.10, 08:22 na front nie za bardzo sie nie nadawali,a ze pisac umieli, to przeznaczono ich do pracy 'biurowej' w UB.Z tego, co wiem,byli godni zaufania w swej pracy 'biurowej'. Odpowiedz Link Zgłoś
tekameka Miedwiediew ma przekazać jadłospis enkawudzistów 08.05.10, 06:54 lub wyniki konkursu strzeleckiego - także enkawudzistów smoleńskich Odpowiedz Link Zgłoś
free3gawr-on Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty o ... 08.05.10, 07:28 To jest zasłona dymna do tego co się stało 10 kwietnia.Nie wolno nigdy wierzyć ruskim(zarzekam się że nie jestem rusofobem). Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Wierze tobie... 08.05.10, 08:35 ZE RUSOFOBEM NIE JESTES,ale i do ss bym ciebie nie przyjal.Dlaczego?...Podejrzliwych nie przyjmujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry polaki czym wy zyjecie? 08.05.10, 09:35 oblepieni przeszloscia komunistycznej melasy krecicie sie w miejscu jak nawalone menele Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie wiadomo czym zyja polaki... 08.05.10, 12:03 Pewnie odzywiaja sie wysoko wartosciowym powietrzem, A TY NIE MUSISZ IM ZAZDROSCIC! Odpowiedz Link Zgłoś
koszerny51 Re: polaki czym wy zyjecie? 08.05.10, 13:08 wybitniemadry napisała: > oblepieni przeszloscia komunistycznej melasy krecicie sie w miejscu jak nawalon > e menele wybitnie glupi ,prawidlowo pisze sie 'Polacy", czym zdradzasz swoje prawdziwe pochodzenie, a teraz von!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier KREML popiera Komorowskiego 08.05.10, 10:23 Widać wyraźnie, że Kreml zaangażował się w wybór Prezydenta Polski i wspiera Komorowskiego. Te wszystkie gesty Putina i Miedwiediewa (np. ujawnianie dokumentów dawno ujawnionych przez Jelcyna!) oraz towarzyszące im "spontaniczne" wsparcie ze strony niektórych mediów w Polsce z uwagi na "historyczne zbliżenie" Polski i Rosji, to nic innego, tylko jasne symptomy bezprecedensowego poparcia Rosji dla PO i Komorowskiego. Nagła miłość Rosji do Polski może mieć także jeszcze inny, startegiczny podtekst: gaz łupkowy...M.in. dlatego wybór Komorowskiego, który ostentacyjnie wręcz afiszuje się z wasalnym stosunkiem do Rosji byłby szkodliwy dla realnych interesów Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Majaczysz... 08.05.10, 12:08 Zostal tobie jeszcze jeden zywy kaczor jako maskotka. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski2 Lepiej niech Rosja zmieni postawe w Starsburgu 08.05.10, 10:29 i uzna w koncu te zbrodnie za ludobojstwo, zas dzieciom i krewnym ofiar wyplaci stosowne odszkodowanie; nowymi dokumentami mozna sobie tylek POdetrzec; sprawdzianem prawdziwych intencji Rosji bedzie to, jak sie zachoa w Strasburgu Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 To cala Rosja ma wlezc do Strasburga? 08.05.10, 12:13 Prosze nie przesadzac! Odpowiedz Link Zgłoś
nata777 Re: Lepiej niech Rosja zmieni postawe w Starsburg 08.05.10, 14:25 silesius.monachijski2 napisał: > i uzna w koncu te zbrodnie za ludobojstwo, zas dzieciom i krewnym ofiar > wyplaci stosowne odszkodowanie; nowymi dokumentami mozna sobie tylek > POdetrzec; sprawdzianem prawdziwych intencji Rosji bedzie to, jak sie zachoa w > Strasburgu Wiele zależy od chęci wyjaśnień strony polskiej rządowej. Najpierw należałoby wstać z klęczek przed Miedwiediewem Je teczusia Odpowiedz Link Zgłoś
nata777 Re: Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty 08.05.10, 12:31 splkm napisał: > Dezinformacja w czystym wydaniu. > To że mają przekazać słychać już od kilkunastu lat. To przekażą oficjalne stanowisko o wynikach oglądalności filmu p.Wajdy w najlepszej oglądalności. teczusia Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Interfax: Miedwiediew ma przekazać dokumenty 08.05.10, 12:31 splkm napisał: > Dezinformacja w czystym wydaniu. > To że mają przekazać słychać już od kilkunastu lat. Tu działa zasada: jak partia, mówi że da, to mówi... Odpowiedz Link Zgłoś