konsta-nty12 10.05.10, 13:31 I taka nauka się przyda studentom na przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zacofany-1 Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 13:40 To win PiSu, że w Krakowie pseudostudenci okradają żaków -tak powie bardzo wielu z Niesiołowskim na czele. Bo przecież nie platformersów. Ci nie robią nic, zatem , jako bezwolni, są bez winy takze w tej sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 14:02 Ależ oczywiście. I to że Cię ząb boli albo że masz sraczkę także na pewno ma przełożenie na świat polskiej polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
pola_negri Re: Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 14:06 Tak sobie myślę, że Sylwester mógł równocześnie "wynajmować" pokój nawet w kilku miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
ondskan Re: Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 17:54 Heh, człowiek uczy się na błędach - więcej takiego błędu już chyba nie popełnią. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 14:52 zacofany-1 napisał: > To win PiSu, Masz bardzo adekwatny nick. Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle Świetny nick 10.05.10, 17:14 Świetnie wybrałeś swój nick - jednym słowem określa całą Twoją osobowość. Świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
pssz Re: Kraków: To też wina PISu 10.05.10, 17:36 zacofany-1 napisał: > To win PiSu, Ja tych win PISu szukałem i nie mogłem znaleźć. To są chyba tanie wina? Takie do bezpośredniego spożycia w bramie, czy na ławce? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Kraków: Okradają studentów "na lokatora" 10.05.10, 14:30 "w takiej sytuacji policja jest bezsilna. Ciężko znaleźć kogoś, o kim nic nie wiemy, nie znamy jego" - jak zwykle policja nic nie wie i nic nie umie przeciez sytuacja w ktorej policja nie zna nazwiska przestepcy to podstawowa sytuacja z jaka policja ma do czynienia w kazym przestepstwie; no chyba ze polska policja dziala tylko wtedy kiedy wszystko wie o przestepcy zanim zacznie w ogole dzialac? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 W wieku studenckim 10.05.10, 16:16 pora mieć więcej rozumu i zdrowego rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
wybitniemadry "bezsilna" policje zlikwidowac 10.05.10, 18:49 skoro byly wpolne imprezy, pewnie sa i wpolne zdjecia, i dlaczego student nie milaby byc zlodziejejm? Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Kraków: Okradają studentów "na lokatora" 10.05.10, 18:59 a może Sylwestrowi stała się krzywda? może nie ukradł - a stał się ofiarą napadu? Skoro nic nie wiemy - to bądźmy konsekwentni - nie wiemy też, czy Sylwester dokonał jakiegokolwiek przestępstwa Odpowiedz Link Zgłoś
jamnik_i_pys Kraków: Okradają studentów "na lokatora" 10.05.10, 19:09 NAGRODA DARWINA DLA ŁUKASZA !!!!!!!!!! I on się dostał na studia..... Odpowiedz Link Zgłoś
wilhelm4 Kraków: Okradają studentów "na lokatora" 10.05.10, 20:17 > policja jest bezsilna Odciski palców itp. zbierac ! Odpowiedz Link Zgłoś