donpedro1968 10.05.10, 13:49 Ja bym chciał, by dyrektorem programowym został MALESZKA!Jest obecnie bezrobotny.Kto jest ZA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredny1 TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 14:01 I ktos mnie bedzie jeszcze przekonywal,ze TVP to nie partyjna tv. Smiech na sali. A ty durniu zastanow sie co piszesz i po co ? Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 14:28 Krew was zalewa co?.A ty burasie bużka w glebe.Zapomniałem jeszcze o KUCZYŃSKIM!!! On by się nadawał.24 na dobę,BLUZGAŁ na PIS.pozdrawiam ciebie WYJCU Odpowiedz Link Zgłoś
m.godwin Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 15:24 > I ktos mnie bedzie jeszcze przekonywal,ze TVP to nie partyjna tv. To teraz do kompletu SLD na dyrektora TVP 2 powinno dać Piotra Gadzinowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
benny_nihill Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 14:11 Wraz z ewentualnym objęciem urzędu przez Pana Jarosława Kaczyńskiego rysuje się realna szansa - po raz kolejny- unaocznienia światu,że Polska jest krajem wybranym ponieważ Bóg ją kocha i dlatego zesłał na nią w swej łaskawości hat-tric trzech dziewic: 1.Cudowna Panienkę Jasnogórską -Zawsze Dziewicę. 2.Męską dziewicę w Osobie Papieża Polaka- JPII 3.Prawego Polaka - J. Kaczyńskigo - dziewicę. Nikczemne zaś pogłoski o masturbacji ostatniego inspirowane są przez spin-doktorów Z PO powiązanych , jak powszechnie wiadomo, z WSI, oraz- osobiście z Putinem. P.S.Nadzieje na czwarta męską dziewicę w osobie Pani Jakubiak okazały się, niestety, z uwagi na posiadanie potomstwa - nieuzasadnione. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 14:32 wspaniały pedalski tekst!!! tak trzymaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 14:36 donpedro, tobie chyba nerwy puszczają. Take it easy, 20 czerwca pójdziesz na wybory, zaglosujesz n kogo chcesz i będzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 14:50 Ja jestem spokojny!! To te pomioty alaMICHNIK TRACĄ NERWY.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 15:43 Słuchaj, czy to, że będę głosował na komorowskiego oznacza według Ciebie, że jestem: komunistą (pomiotem Michnika), stałem tam gdzie ZOMO itd? Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 16:05 konunistą?-nie: pomiotem MICHIKA-nie: stałeś tam gdzie stało ZOMO?- NIE: DURNIEM TAAAK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aramba Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 21:58 Uprzejmie dziękuję za odpowiedź. Przynajmniej wiem z kim mam do czynienia. To jeszcze jeden dobry powód, aby zrobić wszystko, by tacy jak Ty już nigdy nie doszli w Polsce do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
benny_nihill Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 15:39 onpedro1968 napisał: > wspaniały pedalski tekst!!! tak trzymaj!!! _____________________________________________ dzięki ! :-] pocałuj mnie w usta Jarka i już rozchylaj czule dla niego pośladki. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 17:02 donpedro1968 napisał: > wspaniały pedalski tekst!!! tak trzymaj!!! TWÓJ KANDYDAT TO PEDAŁ I PRZYJMIJ TO WRESZCIE DO WIADOMOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
khaczynski Re: Wielka szansa dla Polski ! 10.05.10, 17:03 donpedro1968 napisał: > wspaniały pedalski tekst!!! tak trzymaj!!! "Historie przychodziły, a nasze głowy puchły." to tak z gatunku Odpowiedz Link Zgłoś
sym-pa-tyk.pl Alez te pisuary bezwstydne 10.05.10, 14:29 Toz to kartoflany czekista pierwszej wody! Odpowiedz Link Zgłoś
mocarabia hahaha 10.05.10, 15:07 Brawo, Witek! Gratulacje serdeczne. Trzymam kciuki, życzę Ci spokoju w sercu ;-) p.s. Dużo radości sprawiło mi to, że strasznie kapie jadem ta informacja jakiegoś "w" (czyżby autorem był wiadomy napuszony pozer, ten sam, co sześć lat temu "kupił" wiadomą fałszywkę i bez jakiejkolwiek weryfikacji informacji, napisał i puścił to na trzeciej stronie, a jego tekst był utrzymany w tonie najpoważniejszej grozy i najwyższej powagi? hahahahaha :-D do dziś strasznie mnie bawi ta piękna historia, z której mieliśmy ubaw wszyscy, co wiedzieliśmy o wkręcie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kraand Re: Teraz TVP1 bedzie najprawdziwsza gadzinowka! 10.05.10, 20:18 Skur wiale pisuary jak zmije kasaja wszystko co tylko moga dosiegnac! Yaro i tak trafi na smietnik historii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asasello_krakow Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 15:49 przepraszam, czy to jest materiał dziennikarski, czy polityczno-propagandowy? język i styl wskazywałyby na to drugie. to tak niezależnie od tego, czy cenie Gadowskiego, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
pajak6011 TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 15:52 Klęczeć, palić świeczki i wspominać - tak zbudujemy dobrobyt - propozycja na baner PIS.... Czy PIS opłacił abonament TVP od obywateli ??? Mam nadzieje , że tak bo ja czuje sie już zwolniony od tej daniny . Odpowiedz Link Zgłoś
pajak6011 PIS opłaci nam abonament za TVP ! 10.05.10, 16:02 Przejmujac na własność TVP - PIS zwalnia nas z przykrego obowiazku płacenia abonamentu za publiczna TV . TVP przestała być publiczną telewizja. Zaspakaja finansowe i polityczne aspiracje wąskiego grona . Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 16:04 www.youtube.com/watch?v=ZO8iMwXGI9U&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 16:06 "Od wielu lat ścigamy wielkie afery. nakręciliśmy filmy o mafii paliwowej, o aferze prywatyzacji PZU, aferze gazowej, o największym szlaku narkotykowym z Kolumbii do Europy i Polski, o wiedeńskim kręgu interesów ludzi z SB i wywiadu już niepodległej Polski. Spotkaliśmy wielu przestępców, oszustów i oficerów rozmaitych wywiadów. Byliśmy jak sekretne szuflady, w których zamykano rozmaite historie. Historie przychodziły do nas same, w trakcie pogoni za jedną odkrywaliśmy kilka innych. Historie przychodziły, a nasze głowy puchły." - i bardzo dobrze ! Tylko GW nigdy nie widziało w Polsce żadnej patologii - mało tego cyngle z GW kryły postUbecką mafię. Odpowiedz Link Zgłoś
pajak6011 Ukryta Mafia 10.05.10, 16:21 Piszesz: "Tylko GW nigdy nie widziało w Polsce żadnej patologii - mało tego cyngle z GW kryły postUbecką mafię" Piszesz, że to GW kryła coś .. a Ty ty teraz o tym piszesz na portalu Gazety Wyborczej... Prosze Cie o rade ... Jak cokolwiek można skomentowac na forum w Naszym Dzienniku lub choćby w Rzeczpospolitej ... Co oni kryja ??? Czego sie boją ? Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Re: Ukryta Mafia 10.05.10, 18:51 Do znudzenia : "Jeśli ludzie z nomenklatury wejdą do spółek akcyjnych, jeśli staną się jednymi z właścicieli, wówczas będą zainteresowani by tych akcyjnych stowarzyszeń bronić, a system akcyjny niszczy porządek stalinowski." (Adam Michnik w czerwcu 1989, w wywiadzie dla belgradzkiego tygodnika „NIN”) "Chcąc uczynić reformy gospodarcze głębokimi i nieodwracalnymi warto uwikłać ludzi nomenklatury w działalność gospodarczą tak, by osobiście byli zainteresowani w powodzeniu i trwałości reform. W dodatku, gdyby udało się energię i niewątpliwe zdolności tkwiące w nomenklaturze zaprząc do uruchomienia martwych lub półżywych składników majątku narodowego, mogłoby się to opłacić także materialnie. Nie rozpaczam z powodu zaniżonych wycen majątku przechodzącego w ręce spółek nomenklaturowych. Zawsze można przecież oszacować. Że będzie to forma kredytowania? Będzie. Potraktujmy to jako odprawę nomenklatury, która społeczeństwu służyła, nie zasłużyła się, ale tracąc przywileje zaszczyty czuje się wywłaszczona z dorobku dwóch pokoleń. Opowiadam się za odczepnym." (Jerzy Szperkowicz, "Uwłaszczać i nie żałować", Gazeta Wyborcza z dnia 25 września 1989 roku; załącznik c) "To musi być oferta dla całego aparatu… trzeba tym ludziom otworzyć możliwość ubiegania się o przejmowanie na własność części majątku, którym zarządzają jeśli dają nie gorsze od innych gwarancje jego wykorzystania. Na pewno zaś należy im obiecać co najmniej roczne wypowiedzenie z zachowaniem realnej wartości zarobków, zachowanie przywilejów niechby drażniących, wszechstronną pomoc przy podejmowaniu nowego zajęcia czy samodzielnej działalności gospodarczej. Ewentualne wcześniejsze odpowiednio korzystne emerytury. Oraz - co ważne – żadnych osobistych rozliczeń z tytułu ich wcześniejszej działalności." (Ernest Skalski, Wielki kompromis, Gazeta Wyborcza nr 60, wydanie z dnia 31 lipca 1989, str. 3-4; załącznik d) A jeśli chodzi o lustrację to opiniotwórczy był Maleszka albo Ketman jak wolisz. Dobrze się spisał także Żakowski : Jacek Żakowski: Według mnie polskie państwo staje się złe, choć w dalszym ciągu jest legalne. (...) Widzę, że III RP, która ostatnio miała się stać IV RP, cofa się coraz bardziej w kierunku PRL. W standardach właśnie. (...) Tu chodzi o to, żeby powiedzieć publicznie, że to państwo się stacza (...) Ważne jest to, że jako obywatel czuję się zaniepokojony agresją ze strony aństwa, która niszczy tkankę społecznego zaufania. A to zaufanie jest przecież podstawą funkcjonowania społeczeństwa. I nasze państwo to niszczy. (...) To, co dziś dzieje się w Polsce, to jest próba złamania demokracji na rzecz systemu elektoralnego, na rzecz elektoralnej dyktatury.(...) Michał Karnowski: Pan mówi de facto rzeczy szokujące: że państwo Kaczyńskich to prawie PRL. Nie pana państwo. Obce państwo! Jacek Żakowski: Tak, może jeszcze nie w pełni, ale zmierzamy w tym kierunku. Nawet Urban tego nie ukrywał : Jerzy Urban: "Jednakże teraz o wiele bardziej niepokojące się wydawało to, że być może jakieś układy interesów, być może pomiędzy władzą a... mające związek z władzą, nabierają objawów gangsterskich. No, ja rozumiałem to w ten sposób, że jeśli przemoc fizyczna już funkcjonuje jako metoda towarzysząca śledztwu, to jest to bardzo groźne dla stanu stosunków w Polsce, to znaczy, że interesy typu korupcyjnego mogą nabierać form gangsterskich - tak jak to w Rosji bywa, gdzie trup się ściele gęsto - a też że istnieje to kolosalne niebezpieczeństwo, iż wymiar sprawiedliwości zaczyna być oparty czy może być oparty o wymuszanie siłą jakiejś zawartości śledczej." (fragment przesłuchania przed komisją śledczą, Urban mówi tu o sprawie "spadnięcia" Wieczerzaka ze schodów w więzieniu) Spasiba i dobranoc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 17:03 barakkobamaa napisała: "Od wielu lat ścigamy wielkie afery. nakręciliśmy filmy o mafii paliwowej, o aferze prywatyzacji PZU, aferze gazowej, o największym szlaku narkotykowym z Kolumbii do Europy i Polski, o wiedeńskim kręgu interesów ludzi z SB i wywiadu już niepodległej Polski. Spotkaliśmy wielu przestępców, oszustów i oficerów rozmaitych wywiadów. Byliśmy jak sekretne szuflady, w których zamykano rozmaite historie. Historie przychodziły do nas same, w trakcie pogoni za jedną odkrywaliśmy kilka innych. Historie przychodziły, a nasze głowy puchły." www.wgadowski.salon24.pl/162613,watergate-czyli-lanie-wody Dziennikarzami skutecznie manipulował, po pewnym czasie za ich wiedzą i zgodą, wiceszef FBI Mark Felt. To on był słynnym „głębokim gardłem”. Obaj dziennikarze z własnej inwencji nie ustalili nic, dosłownie, literalnie nic! co nie pochodziłoby z gardła lub archiwum Felta. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 18:35 Może byś tak zmienił nic bo swoim bredzeniem obrażasz porządnego człowieka jakim jest prezydent USA! Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorak10 Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 16:48 masz racje ja jestem też za Maleszką!!!!! co wybiórczą obchodzi kto jest dyrektorem w tvp??? teraz cały czas atakują tvp!!Przedtem było CBA zmieniły się władze GW milczy ,tak samo jest z IPN i Prezydentem ta gazeta jest tak nie obiektywna i fałszywa że szok!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khaczynski Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 17:16 jeziorak10 napisał: > masz racje ja jestem też za Maleszką!!!!! co wybiórczą obchodzi kto jest > dyrektorem w tvp??? teraz cały czas atakują tvp!!Przedtem było CBA zmieniły się > władze GW milczy ,tak samo jest z IPN i Prezydentem ta gazeta jest tak nie > obiektywna i fałszywa że szok!!!!!!! widzisz mysiu pysiu, tvp to telewizja publiczna tak? o misji nie wspomnę, płacę abonament i niekoniecznie chcę oglądać propagandę ala PrawdziwiKatolicyP tudzież PiS Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorak10 Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 17:32 khaczynski napisał: > jeziorak10 napisał: > > > masz racje ja jestem też za Maleszką!!!!! co wybiórczą obchodzi kto jest > > dyrektorem w tvp??? teraz cały czas atakują tvp!!Przedtem było CBA zmieni > ły się > > władze GW milczy ,tak samo jest z IPN i Prezydentem ta gazeta jest tak ni > e > > obiektywna i fałszywa że szok!!!!!!! > > widzisz mysiu pysiu, tvp to telewizja publiczna tak? o misji nie wspomnę, płacę > abonament i niekoniecznie chcę oglądać propagandę ala PrawdziwiKatolicyP tudzie > ż PiS Ale jak komar wygra wybory i zmieni ludzi w TVP na swoich TO BĘDZIE OK?? TAK!!! Bo Wybiórcza na pewno wtedy będzie milczeć!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:00 Złodziejski PiS chce zagwałcić telewizję na śmierć. Skandal i łamanie prawa europejskiego. Gorzej, niż na Białorusi. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:10 Uważaj na swoje ciśnienie, bo ci łeb rozerwie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:47 donpedro1968 napisał: > Uważaj na swoje ciśnienie, bo ci łeb rozerwie!!!! Tobie już rozerwało, bo łba nie masz i ani jednej szarej komórki w całości. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:14 mela_1 napisała: > Złodziejski PiS chce zagwałcić telewizję na śmierć. Skandal i > łamanie prawa europejskiego. Gorzej, niż na Białorusi. Jaro wygra i wyśle was na Białoruś! Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:44 donpedro1968 napisał: > Jaro wygra i wyśle was na Białoruś! To pobożne życzenie, czy masz jakieś przecieki? I następne pytanie: wyśle wszystkich głosujących na Komorowskiego? Kilka milionów Polaków? Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 17:45 donpedro1968 napisał: > mela_1 napisała: > > > Złodziejski PiS chce zagwałcić telewizję na śmierć. Skandal i > > łamanie prawa europejskiego. Gorzej, niż na Białorusi. > Jaro wygra i wyśle was na Białoruś! Macie za krótkie nóżki i łapki, PiSowskie ubeki!!! I kto będzie tyrał na wasze zasiłki??? Emeryturki, odprawki, synekurki,pierdułki. Nauczcie się pracować, lumpenpisuariaty, a nie gardłować i zadymiać! Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 18:15 tobie dymi w tym łbie, że już straż jedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mela_1 Re: Jaką odprawę dostanie Hoflik? 10.05.10, 19:22 donpedro1968 napisał: > tobie dymi w tym łbie, że już straż jedzie. Do łopaty, lumpenpisuariacie. Przynajmniej jakiś pożytek z ciebie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mocarabia Hahahaha, mela.... 10.05.10, 19:39 ...mela, chyba cię podwyższone ciśnienie poniosło na bezdroża frazeologicznej bezmyślności hahahahha, dobre: "pisowskie ubeki..." :-) wybacz, dziewczynko, ale, albo "... ubeki", albo "pisowskie..." razem to połączenie nie występuje pisowskie mogą być na przykład katole ;-) ubeki, a po '75 esbeki (że zachowam twoją odmianę przez rodzaje) to spotkasz raczej w innej formacji politycznej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeziorak10 obiektywna gazeta ha ha ha 10.05.10, 17:04 Co wybiórczą obchodzi kto rządzi w TVP???? Teraz cały czas czepiają się TVP!!! Tak samo było z CBA,IPN,Prezydentem,Premierem jak zmieniła się tam władza to gazeta <obiektywna czyli GW> już milczy.Tak zakłamanej i fałszywej gazety jeszcze nie widziałem przecież to widać gołym okiem kogo Michnik popiera!!!!!!!!!!Założę się że jak Komar wygra wybory i zmieni władze w TVP to już gazecie wybiórczej nic nie będzie przeszkadzało!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: obiektywna gazeta ha ha ha 10.05.10, 17:17 MICHNIK na prezytenta!!!!będzie su su su super!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 18:32 No to sobie Pośpieszalski, Wildstein, Ziemkiewicz i reszta PiSowskiej ekipy zarobi taką kasę, że klękajcie narody! Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 18:34 Tego nie da się zrobić bo TVP1 to TVPis1. Odpowiedz Link Zgłoś
donpedro1968 Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 18:52 a co ma być T"GW"1? Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Teraz będzie rok 1944,5,6..Krew SB,UB i Rydzyka 10.05.10, 21:02 Nowość !..Promocja po 99gr. Odpowiedz Link Zgłoś
h-mol Re: TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 22:49 Ma być medium pluralistycznym, czego jak widzę nie rozumiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
kris1.a TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 21:10 Ale szopka!!!!!!!!!!! telewizja bardziej pisowska niż sam PiS Odpowiedz Link Zgłoś
ollo2005 TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 21:47 ales się Cuchnowski zmartwił... WG idzie do przodu a ty zdechniesz w tej gazetce. Pozdrów Ketmana, ooop! Leszka Maleszka, twego krajana z Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
spluwa-orginal TVP 1 z nowym dyrektorem na wybory 10.05.10, 21:54 A to ci chwalipieta.Jakby o tym wszystkim pisal ,czym sie chwali, to bylby TRUPEM. Patrz:Olewnik,Papala,Blinda itd. Odpowiedz Link Zgłoś
miazmaty Autor! Autor! 10.05.10, 22:39 Tekst zdecydowanie personalny, tymczasem pod tekstem podpisał sie "w". Byłoby równie odważnie, gdyby autor, który pozwolił sobie na liczne i śmiałe oceny, podpisał sie z imienia i nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś