jorgus737 Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:11 bardzo proste pytanie,co jest prawdziwego w PO? odpowiedź równie prosta,nic Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:16 Politolog Jabłoński:-„ Partia Donalda Tuska powinna jak najszybciej tak ustawić tematy kampanii, aby były one kłopotliwe dla przeciwnika. Na przykład jak najwięcej mówić o rodzinie i życiu prywatnym swojego kandydata – te tematy dla Jarosława Kaczyńskiego są niewygodne. Już teraz powinniśmy widzieć Bronisława Komorowskiego demonstracyjnie pojawiającego się z rodziną. W telewizyjnych klipach powinni się pojawiać jego córki i synowie opowiadający, jak wspaniałym ojcem jest marszałek Sejmu, ile od niego się nauczyli itd.”> www.rp.pl/artykul/9157,473798_Jablonski__Blogoslawieni_cisi__z_Platformy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pbwem A co prawdziwego jest w Bronisławie Żyrandol-Komo 11.05.10, 16:11 A co prawdziwego jest w Bronisławie Żyrandol-Komorowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: A co prawdziwego jest w Bronisławie Żyrandol 11.05.10, 16:18 Migalski: Zagłosuję na Komorowskiego!!!Europoseł Prawa i Sprawiedliwości boi się agresji... PiS. Dlatego Marek Migalski deklaruje, że zagłosuje na Bronisława Komorowskiego. "Bardzo obawiam się tej agresji. Ten Kaczyński nic nie mówi - to jest najgorsze, w tym jest taka agresja" Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Co to za dzielenie Polakow? 11.05.10, 16:14 "elektorat skrajnie prawicowy, uwiedziony, niesiony emocjami, wspiera te partie, które są za Polską ksenofobiczną, nienowoczesną i ten elektorat może pójść na te wybory i to w dużej ilości - podkreślił." A pozniej szmaciarze beda wyć o dzieleniu Polakow. Co za obluda. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Co to za dzielenie Polakow? 11.05.10, 16:19 Kluzik –Rostowska za in vitro!!!„Nawet w PiS - najbardziej doświadczonym tragedią ugrupowaniu - jeszcze tego dostatecznie nie widać, skoro nie tylko wielu posłów nie wzięło udziału w tak ważnym głosowaniu, ale także aż trzech przyłączyło się do odrzucenia prawnego zakazu zapłodnienia in vitro. Na czele tej grupy znalazła się posłanka Joanna Kluzik-Rostkowska, której Jarosław Kaczyński powierzył odpowiedzialność za prowadzenie swojej kampanii prezydenckiej. Czyżbyśmy nie zamierzali w tych wyborach walczyć o szacunek dla ludzkiego życia? www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20100511&id=main Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-obserwator Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:14 idzmy na wybory!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pbwem Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:15 Co prawdziwe jest w Bronisławie Żyrandol-Komorowskim? To ciekawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
an1005 Chce glosowac 11.05.10, 16:16 Chce zaglosowac przeciw PiSowi ale moze zamiast pokazywac co jest zlego w PiSie pokazcie co jest dobrego w Was, co chcecie zaoferowac poprzez waszego kandydata. Mam juz dosc tej dziecinnej zabawy z stron kazdej opcji: zygu zygu to ty, to ty Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk331 Re: Chce glosowac 11.05.10, 16:20 Słuszny apel! Tylko czy poseł Schetyna wspólnie z Nowakiem potrafi go zrealizować! Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online PO nie jest przygotowane na kampanię pozytywną? 11.05.10, 18:48 Nie są w stanie wymienić ani osiągnięć rządu PO-PSL, ani pozytywnych cech pana Bronisława Komorowskiego. Więc albo ww pozytywów nie da się wymienić, bo nie istnieją, albo p. Nowak z p. Schetyną nie powinni zajmować się kampanią PO. Odpowiedz Link Zgłoś
lusiadusia A ja proponuje... 11.05.10, 16:17 by PO prostu na czas wyborow wstrzymac wszystkie urlopy,wyjazdy sluzbowe,wycieczki itp no i wprowadzic obowiazek glosowania. Odpowiedz Link Zgłoś
kibic_rudego Grzechu będzie pokazywał,powiększył sobie i chce 11.05.10, 16:19 się pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
jorgus737 Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:19 dziesięć razy na dzień słychać od"polytyków"PO nie grajcie trumnami,nie grajcie żałobą,to kto w końcu gra?p.Szpetyna? Odpowiedz Link Zgłoś
janek344 Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:23 Dlaczego WY ? Czy nie powinniśmy mówić o sobie MY. Skąd ta wrogość? Zapoczątkowali ją bracia Kaczyńscy a teraz wlecze się za całym społeczeństwem. Nigdy więcej rządów czy prezydentury kaczorów. Nigdy jeżeli chcemy mieć wolną i rozwijającą się ojczyznę. Jarosław K.tego nie rozumie. Powinien wycofać swoją kandydaturę jako dowód, żę czuje się Polakiem. Ale on jest tylko od podziałów: my tutaj a tam Zomo i wymysły o bolku itd.My jesteśmy przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:24 Taaaak, bo Mariusz, Kamiński, Bielan czy Kurski to pisowskie "gołąbki pokoju". PO domaga się MERYTORYCZNEJ DEBATY a nie wojny, natomiast PiS najchętniej zamknąłby kampanie we łzawym, żałobnym wodolejstwie, nic nie mówiących stwierdzeniach o jakimś 'testamencie, jedności itp, tak jakby te laurki rozwiązały sprawę sanacji finansów i sprawnego funkcjonowania państwa. To nie PO wymyśla skrajnie tendencyjne filmiki typu "solidarni" i to nie PO wykorzystuje propagandowo dla swoich celów telewizję publiczną opłacaną z abonamentu i środków wszystkich podatników. W tych wyborach wybiera się głowę państwa a nie milczącą ikonę, która po wyborach do niczego nie będzie zobowiązana bo w trakcie kampanii raczyła milczeć, a "ciemny lud i tak wszystko kupi" tylko potem będzie narzekał,że ktoś go znów "oszukał". Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:31 ojoj jakie pelo swiete rozplakalem sie ze wzruszenia... Odpowiedz Link Zgłoś
tuitam_online Ktoś zabrania PO chwalić się swoimi osiągnięciami? 11.05.10, 18:51 Jest ktoś taki czy tych osiągnięć brak. PS Oczywiście istnieje możliwość, że pan Nowak z pan Schetyną nie nadają się do prowadzenia tej kampanii PO. Odpowiedz Link Zgłoś
nanabun Co jest nieprawdziwego w Jarku? 11.05.10, 16:26 Wszystko co pokazuje jako "nowe oblicze". A prawdziwe pozostało: żądza władzy, nienawiść, pragnienie odwetu, tchórzostwo, kiepski życiorys, zakłamanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Re: Co jest nieprawdziwego w Jarku? 11.05.10, 16:30 masz chyba na mysli stefana ze swojej partyjki... Odpowiedz Link Zgłoś
robertus64 Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:29 platfusy trzesa portkami chcieli miec tysiacletnia partyjke ,nic z tego!!!! czym wiecej beda wyzywac tym gorzej dla nich POLSKA TO DZIKI KRAJ.... Odpowiedz Link Zgłoś
jg-b Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:31 ja wczoraj zobaczyłem prawdziwe oblicze Komorowskiego u Lisa i przestraszyłem się.ON nie ma żadnego szacunku dla demokracji i drugiego człowieka.To bufon ,zarozumialec , który wszystkie rozumy zjadł.Czy to ma być prezydent wszystkich Polaków.Panie Szetyna pokażcie prawdziwego Komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:38 jeśli zjadł wszystkie rozumy to według mnie ok.jeśli chcesz mieć cymbała za prezydenta to wybierz duplikat Odpowiedz Link Zgłoś
shirdlu Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:44 > ja wczoraj zobaczyłem prawdziwe oblicze Komorowskiego u Lisa i > przestraszyłem się.ON nie ma żadnego szacunku dla demokracji i > drugiego człowieka. A może by tak konkretniej? Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:38 Gdzie ten prawdziwy Niesiolowski: “Ciągle trudno określić, komu poza Unią Wolności odbiera głosy Platforma Obywatelska. Ugrupowanie nowe, programowo nieokreślone, udające, że nie jest partią polityczną i celowo unikające zabierania głosu we wszystkich ważnych kwestiach społecznych, ekonomicznych i politycznych – lecz za to dające popisy hipokryzji i cynizmu, dość skutecznie żerujące na znanych fobiach, ignorancji i naiwnej wierze ludzi zniechęconych do polityki. Liderzy PO już zaczynają napotykać trudności z przekonaniem wyborców do szczerości intencji swych polityków – dobrze przecież znanych, i to nie zawsze z najlepszej strony. Teraz owi politycy nagle zapewniają, że stali się inni, uczciwsi, bardziej autentyczni i bardziej prawdomówni niż wszyscy pozostali. Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski – płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny – mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Ciekawe tylko, czy nastąpi to jeszcze przed wyborami, czy zaraz po.” * Źródło: Rozbijacze na prawicy, „Gazeta Wyborcza” nr 168,20 lipca 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:46 jesteś jedyny masz rację i daj przykład ,że skończą jak PC Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 16:51 no ale widzisz pisuarku, że piszący się bardzo mylił proponuję zeby to kaczyński pokazał swoje oblicze bo przybrał owczą skórę i uprawia "taniec po trumnach". Niektórzy okreslają że "ma charyzmę" - uchowaj nas Boże od tych co maja charyzmę - stalin, hitler itd tez mieli charyzmę. My wolimy na prezydenta kogoś kto ma rozum a nie skacze na mównicy wyzywając ludzi od zomo Odpowiedz Link Zgłoś
pocoto.1 Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 17:22 3-kuleczka napisała: > no ale widzisz pisuarku, że piszący się bardzo mylił > proponuję zeby to kaczyński pokazał swoje oblicze bo przybrał owczą > skórę i uprawia "taniec po trumnach". Niektórzy okreslają że "ma > charyzmę" - uchowaj nas Boże od tych co maja charyzmę - stalin, > hitler itd tez mieli charyzmę. My wolimy na prezydenta kogoś kto ma > rozum a nie skacze na mównicy wyzywając ludzi od zomo --------------------------------------------------------------------- ------masz jeszcze to "rozumny czlowieku" Niesiolowski o liberalach: “Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji – gdyby do takiej kiedykolwiek doszło – nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj. ” Źródło: Gazeta Wyborcza Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:43 wszystko. nie ma żadnych pozytywnych cech. to bolszewik. Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:44 Na razie trumny to ja głównie w kampanii PO i w GW widzę. (widać ,że próbują z tego wątku wycisnąć jak najwięcej negatywnyhc emocji związanych z Kaczyńskim i widać ,że im to nie wychodzi) Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:45 to żałosne jak pis potrafił wam wyprać mózgi, za czasów nibykomuny [nigdy u nas nie było prawdziwej komuny, chyba że w Chinach], więc za tamtych czasów prasa i inne media wciskały nam ciemnotę, wszechobecna była cenzura, zalewały nas steki kłamstw o jedynie słusznej PZPR - ale NIGDY, powtrazam, nigdy nikt nie dał sie tak otumanic jak teraz wielbiciele pisuarów. W ogóle nie słuchacie, nie czytacie, nie wiecie jak mądrzy wykształceni ludzie ostrzegają przed kaczyńskim i jego konfliktowym charakterem. Jak tylko usłyszycie PO zaraz dostajecie gorączki i głupawki, wszystko co ma związek z PO jest głupie i wywołuje waszą krytykę. Przykro czytać komentarze pod różnymi nickami, byle opluć "po chrześcijańsku" , zupełnie jakby ta partia a szczególnie kaczyński płacili wam za to. Żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
viptocat Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 17:01 > zupełnie jakby ta > partia a szczególnie kaczyński płacili wam za to. Nie wykluczam ,że do lewackiej hołoty na tym forum dołączyła również hołota z PiS'u. Jeżeli cię powinno cokolwiek zdziwić to to stało się to dopiero teraz (a nie np. rok temu). >nie wiecie jak "mądrzy" "wykształceni" ludzie ostrzegają przed > kaczyńskim i jego konfliktowym charakterem. Oj wiemy wiemy. Lepiej by ci "mądrzy" zrobili gdyby swoje szanowne buzie zamknęli i czymś zalepili. I żeby nie było nieporozumień. Lepiej dla PO bo dla PiSu jest dobrze tak jak jest LOL. >Jak tylko usłyszycie PO > zaraz dostajecie gorączki i głupawki, Trudno ,żeby nie wywoływało :). Bardzo źle prowadzona kampania i do tego (albo zamiast LOL) stek obelg obrzydliwych wielce. Gdyby nie to ,że sondarze PO spadają zwolennicy PiS'u dostawaliby białej goraczki. A tak dostają głupawki. I świętują. I gdybym był z pisu to też bym dostawał głupawki i świętował :). Pozdrawiam V Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszt14 Re: Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w 11.05.10, 17:06 Droga 3-kuleczko. W obecnej sytuacji nie chodzi o to, by głosować na ,,niepokalanie poczętego", bez żadnych wad, chodzącego ideała, bo takiego nie ma wśród kandydatów na prezydenta RP.Przykro czytać twój komentarz który również opluwa inne komentarze ( a sama za to krytykujesz innych) Jestem zwolennikiem PiS ale jakoś nie dostaję głupawki jak słyszę choćby posła Gowina, którego jako jednego z nielicznych polityków cenię na równi z ( niektórymi) posłami PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
iq-ok Ten jazgot PiSfanów tutaj najlepiej "uwiarygadnia" 11.05.10, 16:46 nowe "konsyliacyjne" oblicze Jarka. Odpowiedz Link Zgłoś
telewizja Schetyna: pokażemy, co jest nieprawdziwego w Ja... 11.05.10, 16:56 Ciekawe,jak ty byś się czuł cwaniaczku,gdybyś w jednej chwili stracił najbliższych-mówię o Sławomirze Nowaku. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster P O każemy 11.05.10, 16:59 schetyna et consortes - jak się zagalopują, to dojdą, do wniosku jak z mrożka: jarosław kaczyński jest z... plasteliny Odpowiedz Link Zgłoś
cyrix22 Czyli znowu ataki PO na PiS? PO bez nienawiści 11.05.10, 17:04 do PiSu nie ma nic do zaproponowania swoim oszołomskim wyborcom. Odpowiedz Link Zgłoś
grabarz_pis Uwolnić więźnia politycznego kaczyńskiego 11.05.10, 17:07 KACZYŃSKIEGO ! Odpowiedz Link Zgłoś