funkenschlag Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 13.05.10, 23:17 Proszę autora artykułu o przeczytanie swojemu tekstu: "...dostaje autor krytycznego wobec Radia Maryja i jej dyrektora blogu Głos Rydzyka". Odpowiedz Link Zgłoś
gregman77 Re: Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka z 14.05.10, 08:30 przyganiał kocioł garnkowi: komu ma przeczytać? Swojemu tekstu? funkenschlag napisał: > Proszę autora artykułu o przeczytanie swojemu tekstu: "...dostaje autor krytycz > nego wobec Radia Maryja i jej dyrektora blogu Głos Rydzyka". Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram 28% wyborców PiS ma wykształcenie podstawowe 14.05.10, 08:10 czego od nich wymagać ? Odpowiedz Link Zgłoś
korcia2000 Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 14.05.10, 08:28 Jeszcze więcej takich wypowiedzi! Niech ludzie zobaczą prawdziwe oblicze PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 14.05.10, 08:56 BRAWO BIS,Tak dziala kosciol katolicki,zamiast nauczac slowo boze, pokazywac wiernym jak Jezus nauczal o milosci,wybaczeniu,jak stac sie czlowiekiem bez grzechu...to pan Rydzyk z wielielka determinacja glosi to czego Biblia zabrania ,bo to sa zakusy szatana tak wlasnie dziala Diabel...ten pan w chabicie to szatan wcielony.... wybacz Panie ale to trzeba glosno mowic Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda jak myslicie - czy sromotnik nalezy do tych 30%? 14.05.10, 09:05 Na oko wyglada, ze tak! Kiedys w Poznaniu byl niejaki petz (tez klecha), ktory przekradal sie tajnym przejsciem do klerykow w seminarium. Grzyb poszedl na calosc - zalozyl szkolke i ma teraz setki mlodziankow. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 14.05.10, 10:32 czyli podsumowujac: następny ryzy czy wybiórczy oszust podszywa się pod Rydzyka. A wybiórcza z oszustwa robi aferę.. W sumie można. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
maaac Podszywa się? 14.05.10, 11:53 losiu4 napisał: > czyli podsumowujac: następny ryzy czy wybiórczy oszust podszywa > się pod Rydzyka. A wybiórcza z oszustwa robi aferę.. W sumie można. > > Pozdrawiam > > Losiu No tak. Nie ma 10 czerwonych (czerwony przypomni odbiorcom młodość) błyskających napisów ostrzegawczych to znaczy, że "podszywa się". Norma. Jaki łoś taka i opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta I tak słowo stało się ciałem -:))) 14.05.10, 11:48 Zło dobrem zwyciężane! Odpowiedz Link Zgłoś
jagrudz Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 14.05.10, 14:20 No tak to wielki grzech nie słuchać ojca princypała,trzeba ponieść pokutę,a stanie siś to ,gdy szpec Ziobro na nowo podejmie fynkcję. Odpowiedz Link Zgłoś
renard_astucieux Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 14.05.10, 14:51 A mnie mocy wystarczy, by każdym sposobem PiS - legionom w...ć*) przez okrągłą dobę. Dosyć już bzdur zrobili i głupot napletli, A ich pomysły - dobre jedynie na śmietnik. Na katafalk ciemnotę oraz zakłamanie. Nie stanie się to prędko - lecz w końcu się stanie. *miałem na myśli - "wykładać", o zacni pisowcy Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 15.05.10, 09:03 Czas najwyższy żeby ten mnich krętacz i oszust pisał blogi w kiciu. Ale mięczaki boją się czarnych, bo ci sterują ciemnogrodem i straszą piekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.osini Zwolennicy PiS biorą krytyczny Głos Rydzyka za ... 15.05.10, 19:51 Ja też, ja też wziąłem androny z ambony... za HADRONY! Odpowiedz Link Zgłoś