janossik Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 10:39 a ja wczoraj widzialem w rosyjskiej telewizji film z czasow wojny, tez był oficer SS, to na pewno spisek PIS, ktory podlozyl to ujecie telewizji rosyjskiej buhahahahaaa ale gnioty, ja tez mam kilka pocztowek z wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
janus-z333 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 10:40 To się nazywa czysta i prawdziwa kampania.PiS i jego poplecznicy wytaczają działa z zkleszczonymi lufami,niemogącymi wystrzelić.Tak było z Kurskim i Tuskowym dziadkiem w Wehrmahcie,sytuacja lubi się powtarzać,to takie PiSowskiedeja vu.To partia bez jaj,potrafiąca walczyć za pomocą insynuacji pomówień i opluwania przeciwników politycznych.Mam 67 lat,widziałem świństwa PZPR,Kaczyńskich po 1989r,gdy wyrzuceni z kancelarii prezydenckiej palili kukłę Wałęsy, SLd gdy weszła w nieformalną koalicję z PiS,sam PiS wchodzący w koalicję z LPR iSamogwałtem Leppera,chamstwo Kurskiego,samowolę i chamstwo Rydzyka i części hierarchów kościelnych.Tak więc ulotki wrocławskie mnie nie dziwią.Intrygant J.Kaczyński,gorące kartofle z ogniska,ponownie wyciąga rękami ubezwłasnowolnionych i zaślepionych szansą rządzenia swych przybocznych,szczekających lecz bezzębnych psów.Dlatego cała moja rodzina,a przyznam że liczna,nie poprzemy kandydata PiS na prezydenta,mająprzechlapane do końca mojego istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Przecież to zwykły,chamsk,i fotomontaż !!!!! 15.05.10, 10:49 jaka to trudność,wstawić inną twarz na wybranej fotce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: co ma piernik do wiatraka? 15.05.10, 13:23 tusk jest powiązany z SS, kaczki z samobójcami. To chyba logiczne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
godeliva Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 10:45 Z znow "punkt widzenia zalezy od...". Nie ma dowodow na to , kto rozprowadza rzekome ulotki, ale sa winni: nazywa sie ich po imieniu!. To jest prowokacja rodem z komunizmu. Plugawa, jak jezyk niektorych, zacietrzewionych, przekonanych o swoich racjach ( ciekawe skad ich pewnosc?) na tym forum. Mozna sie domyslic komu bardziej pomaga , a komu bardziej szkodzi robienie takiej zadymy. Inteligentny nic nie powie, a glupi i tak nie zrozumie.. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:00 godeliva napisała: > Z znow "punkt widzenia zalezy od...". Nie ma dowodow na to , kto > rozprowadza rzekome ulotki, ale sa winni: nazywa sie ich po imieniu!. > To jest prowokacja rodem z komunizmu. > Plugawa, jak jezyk niektorych, zacietrzewionych, przekonanych o > swoich racjach ( ciekawe skad ich pewnosc?) na tym forum. > Mozna sie domyslic komu bardziej pomaga , a komu bardziej szkodzi > robienie takiej zadymy. Inteligentny nic nie powie, a glupi i tak > nie zrozumie.. **************** Inteligentny nic nie powie i przyzwala na wszystko by forma opluwania jak i krzewienie faszyzmu w Polsce robiło szkole w państwie. Odpowiedz Link Zgłoś
godeliva Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 12:05 nie-tak napisała: > godeliva napisała: > > > Z znow "punkt widzenia zalezy od...". Nie ma dowodow na to , kto > > rozprowadza rzekome ulotki, ale sa winni: nazywa sie ich po imieniu!. > > To jest prowokacja rodem z komunizmu. > > Plugawa, jak jezyk niektorych, zacietrzewionych, przekonanych o > > swoich racjach ( ciekawe skad ich pewnosc?) na tym forum. > > Mozna sie domyslic komu bardziej pomaga , a komu bardziej szkodzi > > robienie takiej zadymy. Inteligentny nic nie powie, a glupi i tak > > nie zrozumie.. > **************** > Inteligentny nic nie powie i przyzwala na wszystko by forma opluwania jak i > krzewienie faszyzmu w Polsce robiło szkole w państwie. Zle mnie zrozumialas "nie-tak". Inteligentny wie na kogo bedzie glosowal i nie da sie zmylic przez prymitywna prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 12:43 Nie zrozumiałaś sensu mojej wypowiedzi. Polska inteligencja jak i prokuratura zabawiła się w strusia i nie reaguje, a faszyzm krzewi się w Polsce za przyzwoleniem polskiej inteligencji jak i prokuratury. To chciałam powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Katonacjonalistyczne bydlaki 15.05.10, 10:48 Donald Tusk senior urodził się w roku 1930. W chwili rozpoczęcia wojny miał lat 9 zakończenia 15. Tylko katonacjonalistyczne świnie mogą rozpowszechniać zdjęcia z takimi sugestiami. Odpowiedz Link Zgłoś
pastuszek Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 10:48 Fajnie jest nawoływać PO do spokojnej, merytorycznej, wyważonej kampanii wyborczej jeśli się ma na podorędziu ekstremalne bojówki kurskopodobne, które kiedy potrzeba wykombinują takie chamskie :argumenty". Oczywiście PiS się odetnie od tego, mrużąc w kierunku autorów oko i ukradkiem pokazując uniesiony kciuk... Chyba jednak czas na Palikota!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 10:49 Donals Tusk senior urodził się w roku 1930. allspice napisała: > Kolejny super fakt,który 'ciemny lud'kupi... Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 10:56 A w życiu nie zagłosuję na potomka hitlerowca. Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Re: To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 11:05 a czy ktos będzie głosował na Tuska, buraczku? czy ci sie wybory nie pomyliły? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Re: To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 11:27 Pierniczony burak uwierzył, że na tym zdjęciu jest dziewięcioletnie dziecko. Zboczenie katonacjonalistyczne jest niestety dość rozpowszechnioną chorobą. Widocznie głupota jest jedna z miar przynależności do narodu polskiego i kościoła katolickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 12:44 mieszaniec-zopola napisał: > Pierniczony burak uwierzył, że na tym zdjęciu jest dziewięcioletnie dziecko. > Zboczenie katonacjonalistyczne jest niestety dość rozpowszechnioną chorobą. > Widocznie głupota jest jedna z miar przynależności do narodu polskiego i > kościoła katolickiego. zydowski idioto to dziadek Tuska, w koncu rowniez Zyd, co dokladnie widac Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola polskokatonaziolski idioto 15.05.10, 15:12 Wedle autorów to ma być Donald Tusk senior - w 1939 roku 9-letni. Trzeba umieć czytać buraku. Niestety nie jestem z pochodzenia Żydem, ale Polakiem chwała Bogu jestem tylko w połowie. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: To nie jest fakt, to kolejne kłamstwo 15.05.10, 10:58 pozwól im wierzyć w to i jezusa, chodzącego po wodzie i robiącego wino z wody :) Im z tym lepiej na świecie ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola A niech sobie, blin wierzą w co chcą 15.05.10, 15:14 tylko niech nam dadzą żyć. I niech zaczną płacić podatki i abonament radiowo-telewizyjny. Nie wiem z jakiej racji ja mam tą radiowo-telewizyjną bandę utrzymywać. Odpowiedz Link Zgłoś
danko2002 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 10:53 Jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera. Tak oto w realu możemy przekonać się o prawdziwości tego powiedzenia. Autorom tych głupawych ulotek życzę dużo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
user_delete A, autorowi tego wywiadu, czego życzysz?? 15.05.10, 11:05 danko2002 napisała: > Jak Bóg chce kogoś ukarać to mu rozum odbiera. Tak oto w realu możemy > przekonać się o prawdziwości tego powiedzenia. Autorom tych głupawych ulotek > życzę dużo zdrowia. A, autorowi tego wywiadu, czego życzysz?? Około 1 min. 40 sek. nagrania Komorowski mówi: "Przyjdą wybory prezydenckie albo prezydent będzie gdzieś leciał, i to się wszystko zmieni". www.youtube.com/watch?v=86GcCrR4R_s&feature=player_embedded Odpowiedz Link Zgłoś
martymcfy przeciez to dziadek byl z wermachtu.... 15.05.10, 10:58 oj, autorzy artykulu....przeciez to dziadek Tuska byl w Wermachcie, i tym artykulem tylko potwierdziliscie autentycznosc tego zdjecia...jesli z waszego wyliczenia ojciec mial 9 lat wtedy to...dziadek tuska mogl miec kolo 30ki...a to by sie zgadzalo ze zdjeciem... Odpowiedz Link Zgłoś
imw Wehrmacht to nie SS ... 15.05.10, 11:14 a co do Wehrmachtu to służyło w nim prawie 400 tys. Polaków Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Wehrmacht to nie SS ... 15.05.10, 12:47 imw napisał: > a co do Wehrmachtu to służyło w nim prawie 400 tys. Polaków klamiesz Zydzie, to byli polscy Niemcy i Slazacy,oraz Kaszubi, oraz z twojej rodziny.Bylo tez okolo 150 tysiecy Zydow Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Wehrmacht to nie SS ... 15.05.10, 13:32 > klamiesz Zydzie, to byli polscy Niemcy i Slazacy, kretynie, jeśli urodzili się na polskiej ziemi, to Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
jeruzalem51 Re: Wehrmacht to nie SS ... 17.05.10, 01:04 polglowku, nie odrozniasz polskiego obywatelstwa od narodowosci Odpowiedz Link Zgłoś
imw jesteś nieukiem :( 15.05.10, 14:05 W znienawidzonym mundurze dowiedz się nieuku, że kryterium poboru do wojska jest obywatelstwo a nie narodowość, PS. nie jestem Żydem ale to nie ma żadnego znaczenia w tej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: jesteś nieukiem :( 15.05.10, 18:06 obywatelstwo można wybrać, miejsca urodzenia niekoniecznie :) bez obrażania, tym razem..... Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Następny debil 15.05.10, 15:20 Poperfumował gówno i mówi, że fiołki. Autorzy ulotki wyraźnie piszą, że chodzi o ojca Tuska. Rzecz w tym, że poza podobieństwem tego gościa ze zdjęcią do premiera nie ma żadnych przesłanek, żeby twierdzić, że to jakiś krewny Tuska. To jest taki sam wymysł chorego mózgu jak to zdjęcie Stalina i Berii sadzącego drzewo. Rzecz się działa na Krymie, napisali że w Smoleńsku. Aha, rozumiem, że w Smoleńsku 70 lat temu Stalin zakładał pułapkę na polski samolot. Wasza katonazioli głupota zdaje się nie mieć żadnych granic. W każdym razie przyzwoitość tą granicą nie jest. A potem krzyżem w kościele... Święte ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gene_raptor Dopóki nie da się udowodnić, że to SAM Tusk, 15.05.10, 10:58 to rozpowszechnianie tego zdjęcia jest obrzydliwoscią, niezaleznie od tego, że PO tez walczy bez cienia klasy i niezaleznie od tego, że Komorowski z Jackiem Kurskim z jednej dwururki do bezbronnych zwierząt zwykli strzelać... Odpowiedz Link Zgłoś
krasowy28 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:00 Poważnie pan Donald senior wygląda jak na 9-latka :D Ktoś dał dupy tymi ulotkami robiąc sztabowi PiS-u krecią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszkabis Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:02 A z tyłu Andriu Lepper LOL :D Odpowiedz Link Zgłoś
3-kuleczka Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:03 im więcej takich "sensacji" tym wiekszy wstręt do pisuarowskich metod i kaczego lidera. Chamski fotomontaż. Najlepszy dowód jaki poziom reprezentuje pis i co nas czeka. Załosne i obrzydliwe Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:25 tak szczerze, to nie wygląda mi to na fotomontaż, ale mało na świecie sobowtórów? Odpowiedz Link Zgłoś
mprfish Poczta Polska a nie Gdańska 15.05.10, 11:05 autor pisze o szturmowaniu Poczty Gdańskiej. To była Poczta Polska w Gdańsku - inaczej by jej Niemcy nie szturmowali. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Prowokacja w stylu SB 15.05.10, 11:05 Pisiorki tak się naczytały sbeckich teczek, że im się metody sb spodobały. Prowokacje, używanie policji politycznej, pomówienia, propaganda w stylu stanu wojennego w TVPiS. Wszystko podlane quasi-patriotycznym sosem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Ten facet w furażerce ma 9 lat 15.05.10, 11:06 Jak to ci Kaszubi rośli jak na drożdżach. Dzięwięc lat, a na oko tak z 25...30. No, no, no ... Odpowiedz Link Zgłoś
rosolina Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:06 Jakieś ścierwa wysilają swoje szczątkowe mózgi i wychodzi im z tego taki cuchnący bigos. Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 Ale fajny fotomontaż 15.05.10, 11:07 dzisiejsza technika i photoshop duzo potrafi, ktos widze ma niezłą zabawe, czyzby pan Jacek K.? Odpowiedz Link Zgłoś
imw Re: Ale fajny fotomontaż 15.05.10, 11:15 forum.gazeta.pl/forum/w,904,111486559,111491807,to_nie_jest_fotomontaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
sydio Zasadnicze pytanie 15.05.10, 11:08 Co na to prokuratura? Nie sądzę, by wyczerpała swe moce ścigając skandalistkę Dodę. A wrocławskie ulotki to coś wyjątkowo obrzydliwego - również jako nawiązanie do hitu Kurskiego sprzed paru lat Odpowiedz Link Zgłoś
nie-tak Re: Zasadnicze pytanie 15.05.10, 11:15 sydio napisał: > Co na to prokuratura? Nie sądzę, by wyczerpała swe moce ścigając skandalistkę > Dodę. A wrocławskie ulotki to coś wyjątkowo obrzydliwego - również jako > nawiązanie do hitu Kurskiego sprzed paru lat ***************** Polska prokuratura wsadziła głowę w piasek, nie ma oskarżenia na program Solidarni2010 i nie będzie oskarżenia w sprawie tych ulotek. Prokuratura nabrała wody w usta i odwraca wzrok od rzeczywistości jak i przestępstw. Odpowiedz Link Zgłoś
lismann Re: Zasadnicze pytanie 15.05.10, 11:18 Dziwi mnie jedna rzecz. Dlaczego tak drobiazgowo jest przedstawiona okoliczność kiedy robiono to zdjęcie. Myślę,że to nieprawda, ale dlaczego od razu całe wywody,kiedy zdjęcie powstało. Poza tym Kurski w 2005 r.mówił o dziadku Tuska, a nie ojcu. A ten przecież był w Wermachcie. I to jest fakt. Nic poza tym. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid PiSS i spisek smoleński 15.05.10, 11:15 I tak właśnie wygląda kampania "miłości" według PiSS. Szydło zawsze wylezie z worka, podobnie jak chamstwu słoma z butów. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea04 Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:16 Tak, a ten na tylnym siedzeniu (z bronią) wygląda jak młody Lepper :D Odpowiedz Link Zgłoś
wietke [...] 15.05.10, 11:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jimir Donald Tusk z SS i spisek smoleński 15.05.10, 11:20 I w tym Kraju ma być normalnie? chyba tylko wtedy jak umrze Jarosław Kaczyński i wszyscy posłowie PiS (oby jak najszybciej) Odpowiedz Link Zgłoś
czubekdudek Obrzydliwość 15.05.10, 11:20 to za mało powiedziane. I walka polityczna nie ma tu nic do rzeczy. Takie chwyty stosują wyłącznie ludzie niegodziwi. Niegodni miana człowieka i przeciwnika. Zastanawia natomiast dlaczego GW przytacza takie wymiociny? Nawet jeżeli komentarz jest ironiczny. Nie każde g...nadaje się do sprzątnięcia. Wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Przepraszam bardzo 15.05.10, 15:26 skoro tak uważasz, to prokuratura z urzędu powinna zająć się ściganiem autorów ulotek z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś