a_weasley Obraził mnie jako ojca i jako obywatela 19.05.10, 17:05 Nie uważam, żebym HODOWAŁ dziecko. I nie czuję się HODOWANY przez prezydenta czy inną władzę. Kończ Waść, wstydu sobie oszczędź. Odpowiedz Link Zgłoś
one2be Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:06 Codziennie Wiadomości pokazują nam jak mogłaby wyglądać Polska pod rządami PiS; zawłaszczenie dobra publicznego dla politycznych korzyści, manipulacja i propaganda jak za głębokiej komuny. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdawyzwala Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:09 Bartoszewski pewnie ma na myśliKomorowskiegoktóry Polskę Rosji sprzeda, gaz odłączą i tak dziadek Bartoszewski zupki nie ugotuję sobie może wtedy zmądrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
lightcik Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:10 Platforma = Zlodzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fan-po Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:16 lightcik napisał: > Platforma = Zlodzieje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 18:09 fan-po PiS to nowy zespol-kabaret,co w swoich przedstawieniach uzywa trupy i trumny,jednoczesnie przebiera prezesa ,jak na Halloween Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Zostawcie w spokoju Kaczynskiego.Koncentracyjne 19.05.10, 17:11 obozy dla Pana Kaczynskiego i Pana Bartoszewskiego w Europie nie istnieja. Ci Panowie pochodzenia zydowskiego jak Martha na zdjeciu, nie zdaja sobie sprawy co sie dzieje w Europie i w Berlinie. Nawet politycy z CDU/CSU ktorych popieram jak niektorzy politycy ze starej kadry SPD nie zdaja sobie sprawy ze nadchodzi koniec demokracji jesli ex-DDR kadra ma plany przejecia wladzy w Niemczech. Nowoczesne obozy koncentracyjne juz istnieja w Berlinie. Dzieci probuja uciekac.Jesli sie buntuja sa kierowane do szpitali psychiatrycznych.Lub sa traktowane.......jak na zdjeciu. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2200716,2,2,Folter-in-Berlin-oder-Verletzung-der-AufsichtspflichtTortury-czy.html Odpowiedz Link Zgłoś
vaitomanocu hodowca 19.05.10, 17:15 nie jestem fanem Jarka ale meine damen und heren, profesor używający określeń "hodowla ludzi" może być ein niebezpieczny,ja ja... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.lipski Bartoszewski pomaga Kaczynskiemu.To moze pomoze 19.05.10, 17:17 ratowac zydowskie czy polskie dzieci z nowoczesnych obozow koncentracyjnych w ...Berlinie.Czy ktorys z Panow,gdyz oboje maja pochodzenie hebrejskie tak jak ja czy Martha zdaja sobie sprawy co sie dzieje w Europie czy tez w kochanym Berlinie?Nie.Sa zaslepieni soba. Nawet swietnie demokraci z CDU/CSU czy tez SPD nie zdaja sobie sprawy. fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2200716,2,2,Folter-in-Berlin-oder-Verletzung-der-AufsichtspflichtTortury-czy.html Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Żenada ... 19.05.10, 17:26 cyt. "Profesor dodaje, że każda z osób tragicznie zmarłych w katastrofie pod Smoleńskiem zasługuje na równy kult i nie powinno wykorzystywać się tej tragedii w kampanii wyborczej. - Ja zbyt cenię majestat śmierci. Granie nieboszczykami, granie trupami jest haniebne, obrzydliwe. Wara tym, którzy grają śmiercią. To jest zboczenie równe nekrofilii - dodał zdenerwowany". Żenada i raz jeszcze żenada. Pytaj do jasnej cholery KTO i Z JAKIEGO Elektoratu ciągle nawiązuje do tragedii smoleńskiej. Panie Bartoszewski: jeśli Pan uważa za takt i delikatność ciągłe odwoływanie się do tragedii w Waszych scenariuszach to niestety nie ma pan za grosz szacunku dla śmierci ani dla osób w żałobie , to jest właśnie czysty przykład nekrofilii i patologii myślenia. Swoją postawą i zachowaniem obraża Pan i nawet tego nie zauważa, a jeśli tak jest w istocie? To czy można nazwać pana człowiekiem ? Czy jedynie potokiem szaleńczej nienawiści. Jak mi Bóg świadkiem jest pan w zachowaniu gorszy od Rydzyka, którego zawsze krytykowałam, toż On przy panu jest niczym anioł! Odpowiedz Link Zgłoś
s.im.123 Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:31 Może i dziadek,ale dynamiczny i logiczny.Kaj mu tam do demencji starczej. Odpowiedz Link Zgłoś
januszrb Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:35 Uderz w stół.............. . Ale pisowcom nerwy puściły. Panie profesorze Bartoszewski tak trzymać. Nie dopuśćmy do wyboru "kartofla" i kota Alika bo znowu cały świat będzie miał z Nas ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:42 januszrb napisał: > Uderz w stół.............. . Ale pisowcom nerwy puściły. Panie profesorze > Bartoszewski tak trzymać. Nie dopuśćmy do wyboru "kartofla" i kota Alika bo > znowu cały świat będzie miał z Nas ubaw po pachy. wyobraź sobie,że jego wypowiedzi nie tylko pisowców denerwują, ale nawet tych bardziej krytycznych powców :) Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy_agent Ci Niemcy głupawi są? 19.05.10, 20:07 Merkel wybrali co dzieci nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
gaga.b Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:38 ten stary grzyb niech już Polsce nie przynosi wstydu,jego historia jest zbyt mocno ciemna Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec nie płacz Pis też ktoś tam popiera 19.05.10, 18:04 ale na 100% nie wiadomo kto, bo Pisdzielce tworząc komitety poparcia dla jarka spisują ludzi z książek telefonicznych lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,7906190,Rektor_Filmowki____Nieprawda__ze_popieram_Kaczynskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
gaga.b Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:42 bartoszewski nadawałby sie na prezydenta israela,bo ma zakłamany życiorys Odpowiedz Link Zgłoś
nowy-janusz Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:55 jeśli wesołemu staruszkowi nie nalało się jeszcze do d... skutkiem tegorocznej powodzi to wcześniej czy później namoczy ją razem z tym omc prezydentem Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec ma lepszy życiorys 19.05.10, 18:01 niż całe stado Pisdzielców i ich przodków, Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: ma lepszy życiorys bo... koszerny? 19.05.10, 18:17 pakulec napisał: > niż całe stado Pisdzielców i ich przodków, Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec co tam jest koszernego???? 19.05.10, 18:36 cudaku - tematem naszej rozmowy nie jest Kaczyński tylko Bartoszewski Odpowiedz Link Zgłoś
ble-dur Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 17:44 To jest jakiś totalny nalot PiS'u na GW. Wylewają tu swoje lęki, a głównie boją się żydów jeżeli wierzyć temu co piszą. Myślicie, że coś wam to pomoże, że kogoś przekonacie swoim jadem i nienawiścią? Wkrótce będziecie na marginesie, media będą niezależne i będziecie mogli sobie palić opony z Samoobroną do której jest wam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:49 masz rację media będą jak za czasów komunistycznych, albo mówisz to co my, albo nie żyjesz...skąd ja to znam...w życiu nie chcę doczekać takich czasów Odpowiedz Link Zgłoś
ble-dur Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:58 A ty pamiętasz komunizm? Odpowiedz Link Zgłoś
annie_laurie_starr Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 17:59 Tak mi szkoda tego dziadziusia - tylko nekroflia mu w glowie. Odpowiedz Link Zgłoś
71c Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 18:43 ble-dur napisał: > To jest jakiś totalny nalot PiS'u na GW. Wylewają tu swoje lęki, a głównie > boją się żydów jeżeli wierzyć temu co piszą. > Myślicie, że coś wam to pomoże, że kogoś przekonacie swoim jadem i > nienawiścią? Wkrótce będziecie na marginesie, media będą niezależne i > będziecie mogli sobie palić opony z Samoobroną do której jest wam blisko. Zgadzam się. Ja w ogóle nie rozumiem co ci PiSuarowcy robią na tym forum, niech spieprzają dziady na forum "nazistowskiej gadzinówki" <Rzeczpospolitej>. PiSożyty boją się obcych, Żydów, gejów, lesbijek a przede wszystkim ludzi innej religii, ateistów, ludzi o innym światopoglądzie. Oni chcieliby, żeby wszyscy byli wyznawcami ich niskorosłego posiadacza kota, Klona II, któremu nikt nie wmówi, że białe jest białe a czarne jest czarne I który marzy o tym, żeby wszystko i wszystkich podsłuchiwać, kontrolować i inwigilować. Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Prof. Bartoszewski ma racje 19.05.10, 17:57 Jarek ma doświadczenie w hodowli i mógłby hodować nutrie Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Wiem który. Wasz POwy polski Janukowicz 19.05.10, 17:57 Ale ten B.jest wizjonerski. Jak w filmie jakimś sie zachowują Ci z PO Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec Re: Wiem który. Wasz POwy polski Janukowicz 19.05.10, 17:59 za co z z Pisu zachowują się jak w cyrku - normalnie zgraja pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Re: Wiem który. Wasz POwy polski Janukowicz 19.05.10, 18:18 A tyn Bartoszewski i tyn ryżyser to największe osiągnięcia mieli w IV RP? pakulec napisał: > za co z z Pisu zachowują się jak w cyrku - normalnie zgraja pajaców Odpowiedz Link Zgłoś
pakulec postepująca wolszczyzna 19.05.10, 18:35 cudaku tu się pisze po polsku forma 'tyn" jest może poprawna na twoim zadupiu ale tutaj mogła bys się postarać bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Wiem który. Wasz POwy polski Janukowicz 19.05.10, 19:42 Cóż, uznany reżyser w składzie jest... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2asy Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 18:03 Brawo PROFESORZE,cenie Pana odwagę i madrość. Odpowiedz Link Zgłoś
godeliva Re: Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów 19.05.10, 21:09 2asy napisał: > Brawo PROFESORZE,cenie Pana odwagę i madrość. o wysokiej kulturze zapomniales? Odpowiedz Link Zgłoś
wioocha Kiedy ten błazen zamknie swe plugawe usta? 19.05.10, 18:04 To jedyne pytanie, które sobie zadaję nie będąc w żadnym przypadku stronnikiem PiS czy innego dziadostwa (PO, SLD, czy którykolwiek inny gang) Odpowiedz Link Zgłoś
lieft nie jestem za nikim ani za pisem ani za po itd 19.05.10, 18:05 ale mam dosyć tego starego dziada bartoszewskiego, jest obleśny Odpowiedz Link Zgłoś
krychu-2 Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 18:05 Ja Głosuję na J. Kaczyńskiego i wypowiedzi pana Bartoszewskiego mnie w tym umacniają zrobię to mimo że nie byłem 21 lat na wyborach mam dosyć opluwania porządnych uczciwych ludzi.Po za tym jestem Poznaniakiem i nie Lubie jak oszczędność jest wyśmiewana od sknerów Odpowiedz Link Zgłoś
cudaktusk Jeden z kandydatów na prezydenta jest niebezpieczn 19.05.10, 18:15 niebezpieczny dla Polski. Zapewne miał na myśli Komorowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka23 Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 18:16 Pan Bartoszewski cały czas pluje jadem .To jest po prostu żenujące.Człowiek który chciałby byc profesorem zachowuje się jak pospolity cham bez żadnych zasad moralnych.Zachowania tego zaplutego staruszka który nie ma profesury jest typowe dla środowisk patologicznych ,kryminogennych.Dotyczy to rowniesz pana niesiołowskiego jak również całej tej grupy wsparcia dla P.O.Wlatach 80 taka grupa wsparcia nazywała się W.R.O.N. Odpowiedz Link Zgłoś
chmiel.p Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 18:18 stary satyr Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Nic się nie stało - Bartoszewski 19.05.10, 18:22 "Właściwie nic się nie stało" - powiedział min. Wł. Bartoszewski na wieść o katastrofie samolotu prezydenckiego pod Smoleńskiem. Za Radio TOK FM Odpowiedz Link Zgłoś
mieux Re: Nic się nie stało - Bartoszewski 19.05.10, 19:39 Może jest w to umaczany? To tłumaczyłoby jego zawiść i jad. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Wybory 2010. Bartoszewski: Jeden z kandydatów n... 19.05.10, 18:22 Profesor ma nie tylko rację ale doskonale wie o czym mówi. On przeżył znacznie więcej niż większość z nas i wie co jest ważne dla Polski dla Świata by koszmar bycia ponad ludźmi nie powrócił. Najbardziej niejasną przeszłość z wszystkich kandydatów ma Kaczyński - bo czyż byłych AK'owców po wojnie nagradzano mieszkaniem w powstającej z gruzów Warszawie, telefonem i katedrą na Uniwerku tak jak jego ojca ? Może za to zdanie prof. Bartoszewski by mnie skarcił ale Kaczyński ma jakieś kompleksy które w momencie sięgnięcia po władzę mogą być bardzo niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
oelefante Profesorem był L. Kaczyński. Bartoszewski nim nie 19.05.10, 18:23 jest. Czy zawłaszczanie tytułów naukowych nie jest przypadkiem przestępstwem? Odpowiedz Link Zgłoś