majster_g Kaczyński traci 8 proc. 21.05.10, 23:28 Dzieki swoim przyjaciolom, awanturnikom takim jak Rydzyk, Nowak, dzisiejsza Solidarnosc... wykoncza go na amen! I dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
betabeta-only Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 21.05.10, 23:38 Za te haniebne słowa, że ludzie"są swojeni z żywiołem" ludzie popierają Komorowskiego? Chyba ie ci, którzy zalani wodą nie odbierają telewizji czy internetu, ale to wkrótce zobaczą !!!!WYGRA JAROSŁAW KACZYŃSKI! tYLKO ON NIE OBRAŻA LUDZI W TAKIEJ TRAGEDII!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. 22.05.10, 00:02 betabeta-only napisała: > WYGRA JAROSŁAW KACZYŃSKI! tYLKO ON NIE OBRAŻA LUDZI W TAKIEJ TRAGEDII!!!! Nie bredź, droga Only. Nie tylko on. Na przykład Ty też ich nie obrażasz (mam nadzieję). Wynika z tego logicznie, że i Ty możesz zostać Prezydentem. Cieszysz się? Odpowiedz Link Zgłoś
mwilq Re: Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. 22.05.10, 00:03 "JAROSŁAW KACZYŃSKI! tYLKO ON NIE OBRAŻA LUDZI W TAKIEJ TRAGEDII!!!!" BO SIĘ NIE ODZYWA!Ale poczekajmy,niech tylko spin-doktorzy spuszcza go na chwilę z oka,to znowu usłyszymy o ZOMO,Szatanach czy co mu się tam jeszcze w głowie kotłuje. Odpowiedz Link Zgłoś
leser.1 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 21.05.10, 23:50 Na kogo może liczyć nasze "nieszczęście"? Na Tatę z Torunia i jego Rodzinę; na Śniadka i funkcyjnych w szczątkowej organizacji "S", no i tradycyjnie na "krakowiaków i górali", oraz mieszkańców domostw do których nie doprowadzono jeszcze energii elektrycznej (uwierzcie mi, że są jeszcze takie). Dla Polski i Polaków będzie lepiej, jeśli zamilczy na zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
trudnyrynek Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 21.05.10, 23:51 wg naszych badan zrobionych na zamowienie panow Bartoszewskiego i Wajdy w pierwszej turze na slusznego kandydata Komorowskiego Bronislawa zaglosuje 104.7 % uprawnionych do glosowania a w dniu wyborow osoby dazacej do wojny domowej wyprze sie 4.7 % uprawnionych- notowan pozostalego planktonu nie przeprowadzono poniewaz Starsi Panowie oprocz zadatku nie wniesli reszty kasy.. Odpowiedz Link Zgłoś
debilofil Wygra Kaczyńśki, tak to już będzie 21.05.10, 23:52 wygra Kaczyński nie dlatego że jestem za nim czy tego chcę, ale tak po prostu się stanie. Nadchodzą bardzo trudne czasy dla Europy, Świata a tym bardziej Polski. Wali się dotychczasowy układ. Kaczyński odegra w tym ważną rolę, ma ją odegrać. Zna też doskonale przepowiednie Klimuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 A to ciekawe! 22.05.10, 11:02 debilofil napisał: > Kaczyński odegra w tym ważną rolę, ma ją odegrać. > Zna też doskonale przepowiednie Klimuszki. Pal sześć Kaczyńskiego, ale co z tym Klimuszką? Znasz jego przepowiednie? - Podziel się! Odpowiedz Link Zgłoś
giles Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 21.05.10, 23:52 to swietna wiadomosc!!! jk otrzymal juz czerwona kartke od narodu w ostatnich wyborach. teraz kolej na nastepna. dla takich jak on nie powinno byc wogole miejsca w polskiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr110660 mam nadzieję, że ta pracownia socjologiczna 21.05.10, 23:55 nie jest utrzymywana z pieniędzy podatników. Odpowiedz Link Zgłoś
fajnybanqier Komorowski wygrywa na harmoszce... 21.05.10, 23:57 rosyjskiej. GW ciągle usiłuje zaklinać rzeczywistość;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna5 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam! 21.05.10, 23:57 wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
byly.wyborca.po e-smolensk.pl - poleca Super prawda bez goebbelsów 22.05.10, 00:38 wierna5 napisała: > wszystko o Smolensku - e-smolensk.pl - > polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jankomuzykant.dwa Wybory 2010. Sondaż: rzygać mi się chce..... 22.05.10, 00:07 jak czytam te opinie ośrodków badań, poprostu wymiotuje, każdy portal ma swojego lidera w sondażach, co dzień to ktoś inny prowadzi w sondażach, ludzie qwa dajcie sobie na wstrzymanie, bo nie dość że się zeżygam, to jeszcze klocka strzele Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wybory 2010. Sondaż: rzygać mi się chce..... 22.05.10, 11:38 jankomuzykant.dwa napisał: > jak czytam te opinie ośrodków badań, poprostu wymiotuje, każdy > portal ma swojego lidera w sondażach, co dzień to ktoś inny prowadzi > w sondażach, Pewien jesteś? Bo ja widzę, że od dawien dawna we wszelakich sondażach prowadzą Komorowski i PO. Zmienia się tylko wysokość poparcia i przewaga nad konkurentami. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka_net Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 00:15 zróbcie sondaż po powodzi i zobaczmy jak ludzie są zadowoleni z rządu, bo jednych bez ostrzeżenia zalewało, a Warszawa była przygotowana na to już 24 godziny przed. Niech pan Komorowski powie temu co stracił cały swój dobytek, że jest "oswojony i obyty z żywiołem". Odpowiedz Link Zgłoś
semeon Re: Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. 22.05.10, 01:29 W sondażach najważniejsze jest to, kto za nie płaci. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. 22.05.10, 11:40 semeon napisał: > W sondażach najważniejsze jest to, kto za nie płaci. Za ten, aktualnie omawiany, zapłaciła TVPiS . Odpowiedz Link Zgłoś
marian8-1960 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 02:10 Takie ciągłe manipulowanie nastrojami przedwyborczymi, powinno być zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
mapi7 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 02:17 Mam nadzieję, że ten sondaż przełoży się na praktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
1wolnapolska Cala Polska glosuje na Jaroslawa kaczynskiego 22.05.10, 05:26 Jest nas wielu... Tak jak wtedy pod palacem.. Nie osmieszajcie sie tymi sondazami Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Re: Cala Polska glosuje na Jaroslawa kaczynskiego 22.05.10, 06:29 Ile to jest "cała polska" ?Wielu?Pal diabli sondaże,jedni i drudzy manipulują,ale pomyśl trochę zanim zaczniesz wypisywać głupstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
jab-77 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 05:45 Oj sondaże sondaże, wszystko i tak zweryfikują wybory, kiedy ludzie jak zwykle zagłosują nogami. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek4dwa Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 06:15 ten obop to się najpierw napirdzieli a potem coś tam napisze na kacu Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna ..Wall Street Journal znow szkaluje Polske.... 22.05.10, 06:58 www.dziennik.com/news/metropolia/10905 Odpowiedz Link Zgłoś
amfaber99 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 07:07 MÓJ APEL DO POLAKÓW I POLEK ! Proszę abyście kierowali się swoim rozsądkiem a nie sondażami ,które negatywnie wpływają na umysł człowieka - macąc go . Sondaż do tylko [lub aż sondaz]. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Wybory 2010. Sondaż: Kaczyński traci 8 proc. Ko... 22.05.10, 07:10 "Wyborcy domagaja sie aby Kaczynski cos powiedzial"....Ja nie,bo wcale mnie to nie interesuje. Z powodu naglej przemiany Kaczynskiego nabieram pewnosci,ze to wylacznie chwyt marketingowy PiS-u. Po wygranej Kaczynskiego IV RP ruszylaby z kopyta a ja takiego panstwa policyjnego nie chce.... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekll Dziwne. 22.05.10, 07:36 Skoro jednego dnia PO spada o 12% a PiS rośnie 0 15%, a drugie dnia Hrabiemu Komorowskiemu przybywa 2% a Kaczorowi leci w dół o 8% no to do jasnej ciasnej chyba jest coś nie halo z sondażami. Ten sam kraj ten sam czas a dwa odmienne trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
jursze Re: Dziwne. 22.05.10, 08:58 Każdy normalny Polak wie ,że sondaże to manipulacja, a sondażownie , być może są pralniami... Odpowiedz Link Zgłoś
jursze Weksel in blanco 22.05.10, 08:18 powinien być dołączony do karty wyborczej wrzucanej do urny.Niech każdy płaci za zobowiązania swego wybrańca: "Marszałek Sejmu Bronisław Komorowski i prezydent Izraela Szimon Peres spotkali się w Jerozolimie przy okazji zakończenia trzydniowej wizyty marszałka w Izraelu. Bronisław Komorowski, bacząc na bogactwo Polski, wyraził nadzieję, że polski rząd ostatecznie przygotuje ustawę rekompensacyjną. Stanowiłaby ona podstawę do wypłaty "odszkodowania" za pozostawione w Polsce w okresie II wojny światowej mienie żydowskie. Komorowski nadmienił, że rozmowa z prezydentem Izraela częściowo miała charakter prywatny. W trakcie rozmowy z prezydentem Izraela Szimonem Peresem marszałek Komorowski zaznaczył, że faktyczny zwrot mienia pozostawionego w wyniku wojny byłby raczej trudny, wskazał jednak na możliwość wypłaty rekompensat w wysokości aż około 25 proc. wartości mienia. Jak podkreślił, miałyby być one wypłacane w częściach. W przeciwnym wypadku wiązałoby się to z kompletnym zrujnowaniem budżetu Państwa Polskiego. Po tym spotkaniu prasa żydowska pisze, że Polska zapłaci odszkodowania "po zmianie reżimu w Polsce"! Stwierdzenie to padło ze strony prof. Gregory Glazova w wydaniu pisma żydowskiego Front Page Magazine z 27 lipca 2007 roku. Prof. Glazov krytykując znane stanowisko żydowskiego prof. Normana Finkelsteina, który wskazuje na nadużycia grup syjonistycznych przechwytujących pieniądze płynące za odszkodowania dla ofiar wojny, mówi iż: The scandal is two-fold: attaching to the excessive demands placed upon Swiss banks and the lack of due demands placed upon Austria and Turkey (the case of Poland will be resolved by its regime change). "Siłą argumentów Finkelsteina, wspieranego przez Hilberga [...] jest skandal dotyczący pieniędzy za odszkodowania dla ofiar Holokaustu. Skandal jest podwójny: dotyczy nadmiernych żądań wobec banków szwajcarskich oraz brak takich żądań wobec Austrii i Turcji (przypadek Polski będzie rozwiązany przez zmianę reżimu) [...]." Chodzi tutaj o planowane odsunięcie od władzy wszystkich osób, które nie dopuściłyby do zmiany przepisów w Polsce umożliwiających "wydojenie" Polski na obiecane przed Komorowskiego 64 miliardy dolarów. Jak podały węgierskie media 10 października 2007 roku na forum ekonomicznym w Tel Awiwie prezydent Izraela Szymon Peres stwierdził, że m.in. (...) wykupujemy Manhattan, wykupujemy Węgry, wykupujemy Rumunię, wykupujemy Polskę. I jak ja to widzę, nie mamy żadnych problemów." teczki.obserwowani.pl/8561.html#top Odpowiedz Link Zgłoś
majajekukubzdziongvamajaje Mam inny pomysł: wybory dwustronne. Każdy miałby 22.05.10, 09:06 jeden głos za i jeden przeciw. Liczyłoby się saldo. jursze napisał: > powinien być dołączony do karty wyborczej wrzucanej do urny. Odpowiedz Link Zgłoś