ptaszek49 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:34 Ja też żartowalem /bo myslałem że to kawał/ale teraz żałuje że cały PIS nie leciał-byłby spokój-a tak szkoda innych pasażerów i załogi Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Rozgrywka mamą w kampanii. 24.05.10, 23:58 No i tak jak niektórzy już wcześniej sugerowali stało się. Zaczęła się w kampanii pisuarów rozgrywka mamą. Niech naród zobaczy i współczuje jaki to Jaruś jest przybity. I dlatego zrekompensujmy mu to i wybierzmy na prezydenta. Nie chcę być złym prorokiem i życzę mamie jak najdłuższego życia ale może się okazać, że następnym krokiem w tej kampanii będzie śmierć i pogrzeb mamy. Może to brutalne ale już niczemu się nie zdziwię gdy mamy do czynienia z pisuarami. Po trupach do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
trofas Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:34 Świat według PISu ,smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
q3000 Nikt oprócz mamy Jarusia nie choruje.... 24.05.10, 14:34 Dlatego powinna być w centrum kampanii wyborczej.... Odpowiedz Link Zgłoś
x_y Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:36 panie poncyliusz klamiesz pan! nie wierze zeby byli tacy ktorzy skakali do gory po tej katastrofie.. tam zgineli ludzie z roznych partii i roznych przekonan. po co takie gadanie? znasz pan takich ludzi ktorzy skakali? trzeba bylo im dac w morde, a nie bedziesz tu teraz szczul jednych na drugich. tfuu... Odpowiedz Link Zgłoś
canisparvus Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 15:46 Nie widziałem nikogo, kto by skakał z radości. Ale na niniejszym forum widziałem co nieco wpisów, które były wyrazem niekłamanej radości. Może jeszcze ślady się zachowały. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:37 Nie robcie z matki kaczynskich "Matki Polki" zwykla,schorowana kobieta,ale co nam do tego,to jest matka jarka jego OSOBISTY problem,kazdy ma swoja mame,po co wspominaja jak sie czuje,polska ma problem powodzi,gdzie juz zginelo 14 osob,a pisciule dalej prywatne choroby wylewaja.OBrzydlistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 17:10 slask383 napisała: > Nie robcie z matki kaczynskich "Matki Polki" zwykla,schorowana > kobieta,ale co nam do tego,to jest matka jarka jego OSOBISTY > problem,kazdy ma swoja mame,po co wspominaja jak sie czuje,polska ma > problem powodzi,gdzie juz zginelo 14 osob,a pisciule dalej prywatne > choroby > wylewaja.OBrzydlistwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cóż dla mnie p. Kaczyńska to typowa Matka-Polka.Nie jedyna.Było i jest ich tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster P O mór 24.05.10, 14:38 "zgoda buduje" - rzecze kandydat; "utopić ta kurwe za to że urodziła tych parchów" - twórczo, na gazettforum rozwija myśl kszibi; zgoda, tego rodzaju enuncjacja buduje, a jakże... m u r niezgody Odpowiedz Link Zgłoś
wyksztalciunio Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:39 Okazuje się,że Poncyliusz jest głupszyod Kurskiego."Ludzie podska- kiwali z radości po 10 kwietnia" - jacy ludzie? Ja słyszałem,że z radości by podskakiwał pewien biskup.Gdyby takie coś wydarzyło się 7 kwietnia. Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 17:08 Poncyliusz chyba nie chciał tego powiedzieć, jakaś niezgrabność.Nikt nie skakał z radość.To niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dychtrojber Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 14:40 To co? a pare dni,w kolorowych pisemkach serie "przypadkowych" zdjęć pod tytułem - Kaczyński u drzwi szpitala po rozmowie z matką? __________________________________________________ TOUJOURS EN VEDETTE Friedrich Zw. Gr. / 1740 / Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Poncyljusz - to trzecie stadium kaczyzmu 24.05.10, 14:40 Poncyljusz - to trzecie stadium kaczyzmu. Jak nie faktu, to go trzeba wymyślić. Po prostu kacza menda. Odpowiedz Link Zgłoś
demosa Re: Prawdziwy_Sondaż__Jarek_52_%__Ruski_24_%__ !! 24.05.10, 14:41 Zamknij parszywego ryja, psychopato!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lis-vitalis Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 14:44 Panie Poncyljusz, niech pan nie obraza ludzi w tym kraju. Oprocz kurdupla kaczynskiego zginelo tam 90 osob. Odpowiedz Link Zgłoś
slask383 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:44 To sie nawet dobrze sklada idioto Poncyliuszu,bo nie pora na kampanie tylko na skupieniu sie na pomocy dla powodzian,dzisiaj ludzie potrzebuje pomocy a nie pierdolenia o osobistych problemach kaczynskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
earlyyears Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:44 wielki do nieba i glupi jak trzeba. zastanow sie bolszewiku nad swoim posciunem. Odpowiedz Link Zgłoś
nalpal Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:45 Porypany, tak jak reszta ortokatolików ! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Poncyljusz zaczyna skakać do góry... 24.05.10, 14:46 Tak jest! Masz rację! Skakaliśmy z radości do nieba po usłyszeniu tej wiadomości! Zaczynasz pieprz..ć jak potłuczony!. "Prowincja umysłowa - usiłowanie myslenia z dala od mózgu" St.J.Lec Odpowiedz Link Zgłoś
celast Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:46 Czy ten Poncyliusz uważa ludzi za ciemnotę, czy on uważa, że zdroworozsądkowo myślący człowiek uwierzy w te absurdy? Jakimże cynikiem trzeba być aby opowiadać takie brednie, co za łżeelity zasiadają w lawach poselskich? A w kwestii przeszkody w kampanii PiSu jaką jest choroba pani Kaczyńskiej - życzę jej zdrowia, jest osobą starszą więc choroba to nie coś wyjątkowego a raczej norma, dlatego też J.Kaczyński niech się wycofa z polityki, przejdzie na emeryturę i zajmie się mamą, bo jeśli ta jest przeszkodą w kampanii to co będzie jeśli wygra wybory?, też będzie usprawiedliwiał swoje nieobecności tu i tam chorobą mamy? To jest nienormalne, to jest idiotyczne tłumaczenie małej aktywności, wręcz absencji politycznej Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz17 MON się bawi i cieszy 24.05.10, 14:48 MON się bawi Pod pretekstem uczczenia pamięci gen. B. Kwiatkowskiego i Wł. Potasińskiego MON Bogdana Klicha organizuje wyjazd propagandowy dla dziennikarzy do luksusowego hotelu w Krakowie. Wyjazd pod patronatem pozostającego ministrem obrony narodowej Bogdana Klicha odbywa się pod hasłem Spotkania z Armią. Zaplanowano go na 20-21 maja. Zaproszeni dziennikarze mają przebywać w luksusowym hotelu Royal w pobliżu Wawelu. To jedno z wielu działań propagandowych MON realizowanych za pieniądze, których brakuje na inne, ważne cele. Wyjazd formalnie organizuje Klub Dziennikarzy Europejskich i Redakcja Wojskowa MON. Jego sponsorami są dwie instytucje MON - Agencja Mienia Wojskowego i Grupa Hoteli WAM (Wojskowej Agencji Mieszkaniowej), oraz spółka Airbus Military (związana z producentem samolotu CASA C-295M, którym ma odbywać się lot z Warszawy do Krakowa i z powrotem). Agencja Mienia Wojskowego powstała, by zbywać zbędny majątek należący do MON, a uzyskane środki przeznaczać na modernizację armii. A tych, jak wiadomo brakuje nawet na najbardziej podstawowe zakupy. Z kolei WAM ma zapewniać zakwaterowanie polskim żołnierzom. Program wyjazdu dostosowano do prywatnych potrzeb B. Klicha. Ma go bowiem zakończyć popołudniowy, piątkowy lunch, by minister mógł pozostać w Krakowie, w którym mieszka, na weekend. Hotel Royal mieści się w 4 monumentalnych budynkach, z których najstarszy wybudowany został w 1898, w stylu art nouveau. Cieszy się doskonałą lokalizacją w parku na Plantach. 120 komfortowych pokojów w hotelu Royal urządzonych zostało w stylu z przełomu wieków. Nocleg w hotelu Royal kosztuje od 150 do 500 zł. Już dziś nie ma w nim wolnych miejsc w dniu imprezy MON. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: MON się bawi i cieszy 24.05.10, 15:02 Puki co na wawelu nie mogą się bawić. Zawłaszczony przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
oservattoreromano Kaczyński gra barzo prymitywnie 24.05.10, 14:48 Ja nie skakałem po katastrofie, bo wolałbym aby LK opuścił urząd w inny nagły sposób ale z zachowaniem życia. Jako człowiek mi nie wadził, ale już jak prezydent-bardzo. Jarosław nie lepsze budzi we mnie uczucia, a jeszcze bardziej negatywnie nastraja mnie do siebie, wysyłając Poncyljusza , aby skamlał, że Jarosław jest biedny: bo matka nic nie wie, bo matka jest chora, bo brat nie żyje ale Jarosław tego nie wykorzystuje w kampanii. Nic bardziej prymitywnego, nic bardziej obłudnego, nic bardziej wyrachowanego wymyślić nie można było. Najgorsze jest jednak to, że gawiedź da się na to nabrać...! Odpowiedz Link Zgłoś
nirelle Re: Kaczyński gra barzo prymitywnie 24.05.10, 17:21 oservattoreromano napisał: > Ja nie skakałem po katastrofie, bo wolałbym aby LK opuścił urząd w inny nagły s > posób ale z zachowaniem życia. Jako człowiek mi nie wadził, ale już jak prezyde > nt-bardzo. > Jarosław nie lepsze budzi we mnie uczucia, a jeszcze bardziej negatywnie nastra > ja mnie do siebie, wysyłając Poncyljusza , aby skamlał, że Jarosław jest biedny Szanuj ludzi, ty nie należysz do tej gawiedzi wyborców? Kim ty jesteś? Nikt rozsądny nie wybiera prezydenta z powodu żałoby w jego rodzinie.Ponieważ były informacje o chorobie, to niektórzy chcieliby wiedzieć jaki jest stan zdrowia matki J. Kaczyńskiego. Tak samo jak oglądają zdjęcia młodego Komorowskiego z żoną na wczasach, czy dowiadują się ile ma dzieci.Jedno i drugie jest dla mnie normalne i nie widzęw tym nic niewłaściwego. > : bo matka nic nie wie, bo matka jest chora, bo brat nie żyje ale Jarosław tego > nie wykorzystuje w kampanii. > Nic bardziej prymitywnego, nic bardziej obłudnego, nic bardziej wyrachowanego w > ymyślić nie można było. > Najgorsze jest jednak to, że gawiedź da się na to nabrać...! Odpowiedz Link Zgłoś
zap1957 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:50 Nie lubiłem Prezydenta Kaczyńskiego. Podobnie duża część moich znajomych, ale nie widzialem nikogo w moim otoczeniu, ani nie słyszałem o nikim kto skakałby z radości po śmierci Prezydenta RP. W dziwnym towarzystwie się Pan, panie Poncyljusz, obraca. Doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskie 24.05.10, 15:17 Powiedział wyraźnie: W takim które skakało z radości na wieść o śmierci Kaczyńskiego. Widać że Kaczyńscy w PiS są wyraźnie nie lubiani. Odpowiedz Link Zgłoś
harriet12 Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:50 Jak Kwaśniewski startował tez mial matkę umierajacą; jak zaprzysięgali Go n na Prezydenta juz nie żyła; i nie robił z tego przedstawienia; A jego przeciwnicy mimo ze miał taka sytuacje wcale go nie oszczedzali ( patrz Bracia K.) ; [sonda=] [/sonda] Odpowiedz Link Zgłoś
nalpal Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 14:51 Sorry nie dokończyłem, to jest jakaś zakaźna choroba psychiczna, jeśli się nie mylę, chyba" rydzykówka" Odpowiedz Link Zgłoś
klarneta8 Poncyliusz, wygaduje glupstwa,boi sie sadu wybor 24.05.10, 14:53 czego,a poza tym, bede niegrzeczna- p. premierowi nikt nie wspolczul, kiedy mial chora mame ,a wcale gdy zmarla. Pracowal rowno,a wyscie mu dokladali jak tylko sie dalo. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Dlaczego admini nie banuja ewidentnych trolli? 24.05.10, 14:54 np. "zabili_prezydenta_zdrajcy" Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Dlaczego admini nie banuja ewidentnych trolli 24.05.10, 15:00 Bo to fakt, PiS zabił Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Dlaczego admini nie banuja ewidentnych trolli 24.05.10, 15:03 amerka napisała: > np. "zabili_prezydenta_zdrajcy" A mnie się to nawet podoba. Im więcej ewidentnych idiotów popiera Jarosława Kameleona Kaczyńskiego, tym większe są szanse, że zdrowi psychicznie na niego nie zagłosują. Odpowiedz Link Zgłoś
lamerka Kolejne wcielenie trolla: aplus 24.05.10, 15:58 posty ponizej dna, dlaczego sa tolerowane? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Coś mi się zdaje że PiS przelał czarę. 24.05.10, 14:59 W ludziach coś pękło i teraz PiS usłyszy prawdziwą opinię o Prezydenturze Kaczyńskich i byłej i niedoszłej. Poncyliusz przeciął narastający wrzód, otworzył puszkę pandory. Koniec z nekrologową poprawnością. PiS liczył że utrzyma to do wyborów, chyba przeszarżowali. Jeśli chcesz by inni szanowali twój ból szanuj ból innych. Dość wmawiania ludziom że czarne było białe. Ciemny lud już tego nie kupuje. Świętych tworzy się na faktach a nie mitach. Z kłótliwego, zarozumiałego pyszałka, w nekrologu można zrobić nobliwego męża stanu. Nekrologi mają jednak krótki żywot, wraca prawdziwy obraz. To nie kino gdzie można wznawiać remarki: Nektolog 2, Nekrolog 3, itd aż do skutku. KACZYŃSKI MUSI ODEJŚĆ. Polski nie stać na drugiego Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Re: Coś mi się zdaje że PiS przelał czarę. 24.05.10, 16:04 swieta racja, byl to wyjatkowo nieudany prezydent i marionetka brata "panie prezesie melduje wykonanie zadania". Odpowiedz Link Zgłoś
vigilansx Poncyljusz: Choroba mamy Jarosława Kaczyńskiego... 24.05.10, 15:03 pani Jadwiga nie jest nieprzytomna ani niekumata i doskonale wie, że jeden z jej synów nie żyje, ale Jarek który nie uznaje żadnych świętości w walce o władzę, usiłuje wyrwać jeszcze kilka punktów żerując na uczuciu litości Polaków Odpowiedz Link Zgłoś