one_sanders 24.05.10, 18:13 Oto cały Kurski - wypisz, wymaluj fałszywy kłamca, tak jak Poncyliusz i reszta PiSiorów. Wstyd !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puuchatek Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:14 Słowo kłamczuszki vs. słowo kłamczuszka. Kto jest większym kłamczuszkiem? Pan Jacek Kurski? Czy pani Cugier-Kotka? Komu wierzyć, jeśli ich wersje wzajemnie się wykluczają? Nie ma to jak ciekawa zagadka, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Chyba jednak to Kurski klamie 24.05.10, 18:29 Mozna przyznac, ze obydwa indywidua sa malo wiarygodne. Tyle ze Cugier-Kotka w wywiadzie obciaza sama siebie, tym samym czyniac sie bardziej wiarygodna od fachowca od prowokacji Kurskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq trzeba się było wychylić na wybory parlamentarne 24.05.10, 18:42 a nie teraz. kaczynski i tak nie wygra a w parlamentarnych liczy się każdy procent mniej dla oszołomstwa z pisuaru. każdy wie, że to liche przedstawienie z cukier idiotką było słabym graniem pod publiczkę i trzeba było być idiotą albo wyborcą pisuaru (najczęściej pojęcia tożsame), żeby uwierzyć w kretyńskie bajeczki tej pani. a jak chce się mścić na kurskim, to trzeba było jeszcze trochę poczekać... Odpowiedz Link Zgłoś
mecenas_misiura Re: trzeba się było wychylić na wybory parlamenta 24.05.10, 19:01 Mnie ubawił fragment wypowiedzi Jacusia Nie_kradłem_leśniczówki Kurskiego "zburzyć nastrój po tragedii smoleńskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Pytanie do kretynów - administratorów 24.05.10, 19:49 Czemu mój wpis na ten temat na forum z godziny 11.00 trafił do śmietnika ? forum.gazeta.pl/forum/w,396,111912305,111912305,Pobicie_Cugier_Kotki.html Jak rozumiem kretyn administrator nie umie czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
lex_novum Jeśli Kotka twierdzi że jest sprzedajną suką 24.05.10, 20:21 to można jej wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_mrowek W końcu to bullterier a nie jamnik 24.05.10, 21:12 Magacyniczny wyrachowany człowiek. Sprzedałby swoją matke a co dopiero Polskę. Więc co w tym dziwnego i gdzie tu sensacja? Odpowiedz Link Zgłoś
nielenin Ani PO ani PIS a cichy trzeci korzysta. Sprytne 24.05.10, 20:01 Ale widze że nauczeni medialnego zycia ludzie stracili dystans i czujnośc i wchodzą w to jak w masło. Ocknijcie się. Babka robi sobie reklamę i ... ... ale główny cel jest inny ... kto na tym skorzysta jeśli nie PO i PIS ? Tymochowicz się kłania. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 20:29 puuchatek napisał: > Słowo kłamczuszki vs. słowo kłamczuszka. Kto jest większym kłamczuszkiem? Pan J > acek Kurski? Czy pani Cugier-Kotka? Komu wierzyć, jeśli ich wersje wzajemnie si > ę wykluczają? Pani Cugier-Kotka w tym wywiadzie dołożyła również Platformie, która nie zapłaciła jej za wcześniejszą kampanię. Jest więc bardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
premieryfilmowe Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 21:53 A co jeśli ona teraz te gra? Może podpisała umowę z PO i dostała scenariusz do odegrania. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek230 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:15 A moze tragedie smolenska tez wyrerzyserowal Jacek Kur(e)ski? Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 18:24 jacek230 napisał: > A moze tragedie smolenska tez wyrerzyserowal Jacek Kur(e)ski? Zastanawiające że tłumacząc się z tego(ma prawo do obrony)od razu wspomniał tragedię smoleńską. Co ma piernik do wiatraka? "Po trupach do celu?" Odpowiedz Link Zgłoś
bak_on Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 18:36 Mozna bylo zdyskredytowac w 2005 dziadkiem z wehrmachtu, to moze sie uda obecnie "zburzejem nastroju po tragedii smolenskiej". Moze "ciemny lud" to kupi? Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 19:58 Wiesz gdzie naród ma tragedię smoleńska kiedy pół kraju pod wodą? Coś się Kurskiemu pozajączkowało. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 19:14 Teraz nie wierzysz temu babsztylowi? A założę się, ze darłeś mordę razem z kanalią Kaczyńskim, jak to pobiły ją bojówki PO. Wtedy była pisdzielcu wiarygodna, a teraz już nie? jacek230 napisał: > A moze tragedie smolenska tez wyrerzyserowal Jacek Kur(e)ski? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 19:39 jacek230 napisał: > A moze tragedie smolenska tez wyrerzyserowal Jacek Kur(e)ski? No co Ty, przecież to Tusk z Putinem wszystko zorganizowali. Odpowiedz Link Zgłoś
kato28 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 20:00 Do kupy z Rydzykiem. Użebrał katastrofę bo mu się tematy do mącenia ludziom we łbach kończyły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
demetria11 Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 20:24 Niewykluczone! Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Ale mi nowina 24.05.10, 18:17 Przecież już wtedy było wiadomo, że tak spartolić potrafi tylko Jacek Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
drojb Re: JKurski=Gey Bomber 24.05.10, 20:51 Schemat fingowanego zamachu "tajnej organizacji" Pedał-Power jest na tyle podobny do prowokacji z Cugier-Kotką, że pewnie i za tym stał J. Kurski. Jeżeli tak - to powinien siedzieć za terroryzm, a nie siedzieć w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
keram.keram Ale pobicie było dziełem PO ! 24.05.10, 18:21 Przecież tak twierdził patriota z wyższej półki - Jarosław Kaczyński. A prawdziwy patriota nie przecież nie kłamie. Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Ale pobicie było dziełem PO ! 24.05.10, 18:44 może już nie twierdzi. przecież się nawrócił i teraz już w ogóle niewiadomo o co mu chodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
ggrdl Kurski - jeszcze o matce powiedz! 24.05.10, 18:21 Co tam tragedia smoleńska - przecież tam leży Matka! A ta wstrętna Kotka na pewno nastaje na Matkę. Matka jest tylko jedna! Przy całej niechęci i ogromnym obrzydzeniu do osoby Jacka Kurskiego nie można mu odmówić skuteczności. Całkowicie wyssane z palca historie o Wehrmachcie i plakatach z PZU zrobiły swoje, ciemny lud to kupił. Odpowiedz Link Zgłoś
boykotka Re: Kurski - jeszcze o matce powiedz! 24.05.10, 18:28 ggrdl napisał: > Całkowicie wyssane z palca historie o Wehrmachcie i plakatach z > PZU zrobiły swoje, ciemny lud to kupił. Ale Jacek Kurski, przepraszam obecny Jacek Kurski ( czytaj po przemianie ala Jarosław Kaczyński ) twierdzi, że sprawę dziadka mu przypisano. A tak w ogóle to powinniśmy chyba to wszystko grubą kreską oddzielić ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: Kurski - jeszcze o matce powiedz! 24.05.10, 18:52 Cóż.. zdolny jak Goebbles Odpowiedz Link Zgłoś
mroowa49 Kurski jest niechluj 25.05.10, 14:44 ggrdl napisał: > Co tam tragedia smoleńska - przecież tam leży Matka! A ta wstrętna Kotka na > pewno nastaje na Matkę. Matka jest tylko jedna! > > Przy całej niechęci i ogromnym obrzydzeniu do osoby Jacka Kurskiego nie można m > u > odmówić skuteczności. > Całkowicie wyssane z palca historie o Wehrmachcie i plakatach z PZU zrobiły > swoje, ciemny lud to kupił. E tam, teraz sztab wyborczy Kaczyńskiego karze mu trzymać "twarz w pojemnik na śmieci" (czyli morda w kubeł). On lekceważy ten "ciemny lud" i jest leniwy dlatego stwarza takie gnioty, że wszystkim to śmierdzi. A beton pisowski to za mało, zresztą zagospodarował go Ojciec Dyrektor po co mu niechluj Kurski, żeby nawet to spaprał? Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Gejobomber, Cugier-Kotka, co nas czeka tym razem? 24.05.10, 18:25 najlepiej na dzień, dwa przed ciszą wyborczą. Spindoktorzy PiS-u na pewno coś znów wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Re: Gejobomber, Cugier-Kotka, co nas czeka tym ra 24.05.10, 18:29 czaromir napisał: > najlepiej na dzień, dwa przed ciszą wyborczą. Spindoktorzy PiS-u na > pewno coś znów wymyślą. Obawiam się, że już wymyślili. Zejście Pierwszej Matki. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir Re: Gejobomber, Cugier-Kotka, co nas czeka tym ra 24.05.10, 18:41 Nie chcę nawet o tym myśleć, bo przekracza to moje pojęcie o człowieku. Sama myśl już dawno się pojawiła, ale cieżko wyobrazić sobie takie działanie jako rzeczywiste (wszak to afiszujący się swoim oddaniem dla chrześcijańskich wartości katolicy). Na razie zaczęli grać już tą kartą (Poncyliusz). Mam nadzieję, że ludzie kiedyś w końcu nie wytrzymają i PiS, z Jarosławem oczywiście, słono za to zapłaci. Opozycja jest w Polsce bardzo potrzebna, jak w każdej demokracji, ale to, czym jest Populizm i Socjalizm, to wysypka właśnie po socjaliźmie. Na przemówieniach prezesa można uczyć dzieci historii, jak kiedyś przemawiał Gomułka. W tym miejscu nic się w panu prezesu nie zmieniło, pomimo zewnętrznie potulnej buzi. Odpowiedz Link Zgłoś
turbo-liberal Re: Gejobomber, Cugier-Kotka, co nas czeka tym ra 24.05.10, 20:51 > Obawiam się, że już wymyślili. Zejście Pierwszej Matki. To jest niemalże pewne. Ta pani dowie się o wszystkim tak na tydzień przed wyborami, tak by móc zejść w odpowiednim momencie. A poparcie Jarkowi wystrzeli jak rakieta. Odpowiedz Link Zgłoś
arahat1 kurski to prowokacja wobec polakow...damy sie 24.05.10, 18:26 nabrac jak na 3 mln mieszkan? Odpowiedz Link Zgłoś
konigin Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:28 Pani Cukier-Kokotka pokazała brak morale godząc się na prowokację pisuarską, bo że była to pokazówka Kurskiego okazało się kilka dni po tym rzekomym jej pobiciu przez po-wskie bojówki. Jak wiadomo Konwojent Kurski jest dobrze wyszkolony w relatywie moralnej i zdolny do każdej podłości. Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:30 I po co wogóle ten Kurski zabiera głos - temu facetowi już nigdy nikt nie uwierzy - no chyba że propagandziści z PiS-u. Lepiej by siedział cicho jak to robi jego aktualny szef J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
hurraa Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 18:49 > I po co wogóle ten Kurski zabiera głos - temu facetowi już nigdy > nikt nie uwierzy - no chyba że propagandziści z PiS-u. Obawiam się, że wśród wiernych znajdzie się bardzo wielu, którzy są zdolni uwierzyć w największe bzdury, byle wypowiedziane przez przybocznych Jarka Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 19:21 Tutaj pan Kurski nie za bardzo może siedzieć cicho bo za ew. nakłanianie tej pani do składania fałszywych zeznań grozi mu wiezienie. Co prawda szanse na skazanie są niewielkie bo mamy sprzeczne zeznania dwóch osób i obie do wiarygodnych nie należą :) więc pewnie umorzenie będzie ale widmo procesu nad Kurskim wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:31 Zastanawiające że tłumacząc się z tego(ma prawo do obrony)od razu wspomniał tragedię smoleńską. Co ma piernik do wiatraka? "Po trupach do celu?" Odpowiedz Link Zgłoś
esteczka Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 18:47 Teraz to wszytsko musi współodczuwać tragedię. Kto tego nie robi - stoi gdzie ZOMO Odpowiedz Link Zgłoś
boy54 Cierp ciało jak ci się chciało! 24.05.10, 18:35 Wart Pac pałaca a pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit A co polecił jarkacz jackurskiemu w sprawie pobici 24.05.10, 18:39 A co polecił jarkacz jackurskiemu w sprawie pobicia kotki ? Odpowiedz Link Zgłoś
bleblecz Zamknijcie ten cukierwkostkach w domu wariatów 24.05.10, 18:40 z kurwskim razem byłoby nawet lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:43 To i tak złożenie fałszywego zawiadomienia, wprowadzenie w błąd policji. Kotka godna kurskiego, Kurski godny Kotki. Oczywiście wszystko w cieniu Smoleńska. Odpowiedz Link Zgłoś
jatokomtur Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:43 curwa curwie łba nie urwie jak jak mówią starzy piss-meni Odpowiedz Link Zgłoś
okoni Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:45 gównem się bawisz, gównem ubrudzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Ciemny lud w moherach wszystko kupi!! 24.05.10, 18:46 Wystarczy podeprzeć tezę niewiarygodną sensacją i mieć wsparcie pewnego radyja!! Odpowiedz Link Zgłoś
halflitra Ten d...k nawet nie zauważył, że propagandową 24.05.10, 18:53 żałobę PIS dawno zmyła powódź. Odpowiedz Link Zgłoś
ada3333 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:54 mam nadzieję że to co mówi ta kobieta to prawda mówisz prawdę ? kobieto Odpowiedz Link Zgłoś
jamnnik Re: Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Ja 24.05.10, 19:50 ada3333 napisał: > mam nadzieję że to co mówi ta kobieta to prawda > mówisz prawdę ? kobieto a co? wierzysz w uczciwość Kurskiego??? hahahahaahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Biedna kobieta... 24.05.10, 18:56 Kontakt z polityką mocno jej zaszkodził.. a zaczęło się od PO... Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Biedna kobieta... 24.05.10, 19:29 Jesteś wyjątkowo bezczelnym gnojem. Nie chcę mi się szukać, bo szkoda na ciebie czasu, ale jestem pewien, jak darłeś japę, ze pobiły ja bojówki PO, prawda? Wtedy jej wierzyłeś? adam_l27 napisał: > Kontakt z polityką mocno jej zaszkodził.. a zaczęło się od PO... Odpowiedz Link Zgłoś
honorny Re: Biedna kobieta... 24.05.10, 22:45 akkj napisał: > Jesteś wyjątkowo bezczelnym gnojem. Nie chcę mi się szukać, bo > szkoda na ciebie czasu, ale jestem pewien, jak darłeś japę, ze > pobiły ja bojówki PO, prawda? > Wtedy jej wierzyłeś? Owszem akkj, masz rację. Tak dokładnie było. Znalezienie stosownego linku trwało jakieś 30 sekund. Oto on: forum.gazeta.pl/forum/w,902,103864136,103868780,Czy_to_juz_jest_dyktatura_.html Szambo jest szambem i perfumerią nigdy nie będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
renard_astucieux Re: Biedna kobieta... 25.05.10, 18:06 Pewnie, że zaszkodził. Kurski obiecał i nie dotrzymał. Jak na pisowca przystało. Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Cugier - Kotka: Moje pobicie wyreżyserował Jace... 24.05.10, 18:57 Polityczna k...a, całkiem dosłownie. Odpowiedz Link Zgłoś
zadyma66 Jasne było od początku! 24.05.10, 19:00 Poczytajcie i to: wprost.pl/blogi/andrzej_paulukiewicz/ Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Pobicie??? 24.05.10, 19:01 PT: Aniu, … rzeczywiście byłaś przez kogoś pobita ? Potwierdzisz to teraz z całą stanowczością ? Jesteś gotowa podać szczegóły tego pobicia ? AK: [...]Nagle dowiedziałam się z mediów, że zostałam pobita, mimo, że powtarzam, w ogóle nie chciałam tego upubliczniać. Proste (wydawałoby się) pytanie. Było pobicie czy nie było? Czy okoliczności owego pobicia były określone w oddzielnym kontrakcie podpisanym PRZED zajściem??? Nigdy nie udało się Pani odpowiedzieć na to WPROST. A to chyba najciekawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
juliu Tymochowicz i wszystko jasne ... 24.05.10, 19:05 jak w tytule. Takiego blagiera jak Tymochowicz to trudno znaleźć. Kiedyś stworzył Leppera, teraz próbuje comebacku na Cugier-Kotce. Odpowiedz Link Zgłoś
don_eugenio Re: Tymochowicz i wszystko jasne ... 24.05.10, 19:11 juliu napisał: > jak w tytule. Takiego blagiera jak Tymochowicz to trudno znaleźć. Kiedyś > stworzył Leppera, teraz próbuje comebacku na Cugier-Kotce. Tymochowicz jak Tymochowicz,Kotka jak kotka (to ich zawód) ale Kurski po raz kolejny potwierdził że jest zwykłą szumowiną a niektórzy uważają go za wielkiego polityka Odpowiedz Link Zgłoś