boshary Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 25.05.10, 22:07 Ja się też boję o losy kościoła i wiernych jak , można tak nie nawidzieć ludzi ten pan powinien być głęboko schowany przez Hierarchów Kościoła ziej od niego jadem, nienawiścią strach myśleć jak , można pozwolić tak manipulować wiernymi. To taka alkaida polskiego kościoła tak jak również Biskup mówiący o tym, iż wypadek powinien się zdarzyć trzy dni wcześniej.Najwyższy odebrał tym ludziom rozum i umieścił w to miejsce nienawiść. Odpowiedz Link Zgłoś
tojamyszka Niech sie Ojciec nie martwi ... 25.05.10, 22:15 Panie Rydzyk Tadeuszu , prosze sie nie martwic . Są wieksze na dzis zmartwienia w Polsce . Biedne Radio Maryja i TV TRWAM , przez powodz od swoich wiernych emerytow nie dostanie pieniedzy na dalsze funkcjonowanie . O tym ze i ksiadz moglby skubnac ze swej kiesy juz nie wspomne . Zreszto z czego skubac jak on biedniutki . A i kasa panstwowa nie bedzie chojna , bo potrzebuy teraz sa przede wszystkim na zwalczenie skutkow kataklizmu . Kiedy ja uslysze od ksieda Rydzyka jakies ludzkie slowo do powodzian , do ludzi ktorzy pochowali najblizszych w tragicznym wypadku ... Kiedy ja wogole uslysze ludzkie slowo od ksiedza Rydzyka . Chyba sie nie doczekam . A szkoda , bo skoro ksiadz powoluje sie na Jana Pawła II to przypominam przykazanie milości , przypominam skruchę i wybaczanie . Ja wybaczam , ale prosze juz nie piszcie co ksiadz Rydzyk napisal , bo kto zaplaci za moje leczenie jak mi sie żoładek rozstroi . Odpowiedz Link Zgłoś
liberau No i ma pan O. Rydzyk rację! 25.05.10, 22:16 PiS rzeczywiście nie jest prawicą, tylko nacjonalistycznym lewactwem, zaś łajdacząc się z takimi personami jak pan O. Rydzyk odrzuca dziedzictwo chrześcijańskie, bo sekta pana O. Rydzyka z chrześcijaństwem nic wspólnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
zeixer Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 25.05.10, 23:24 Czemu on nie siedzi za przewały tyle przekrętów wyłudzeń i każdy boi się go ruszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz1naj Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 25.05.10, 23:37 Podobno ten Rydzyk ma przekazać cały swój majątek na powodzian. Prawda czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Wygląda na to że Rydzyk żyje głównie dzięki 25.05.10, 23:44 nienawiści do wszystkiego co normalne, ale i jego żywot dobiegnie końca i radiomaryjna sekta pójdzie w rozsypkę z pożytkiem dla rozwoju Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 26.05.10, 00:01 Panie bosze...zabierz plagę POPiSowską z Polski plix ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
alex25bs Kiedy zaleje 26.05.10, 00:14 Torun a szczegulnie chodzi mi o rydzykowe plemie,bo mdli mnie jak slysze nazwisko tego SZATANA. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kiedy zaleje 26.05.10, 07:36 alex25bs napisał: > Torun a szczegulnie chodzi mi o rydzykowe plemie, Nigdy. Maryja Zawsze Dziewica osłoni ich Swoim Płaszczem. Odpowiedz Link Zgłoś
jantos51 Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 26.05.10, 00:36 Nie wiem dlaczego ten narodowy darmozjad w sukience wp.....la się w sprawy Polski. Jest przecież przedstawicielem obcego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
simonh Dla tej kanalii PIS stał się za mało radykalnym ! 26.05.10, 00:57 Ten hochsztapler biznesman udajacy jakiegos ojca w sukience to jest uosobienie nienawisci, to wlasnie on ma najwieksze zasługi w wykreowaniu patologicznej nienawiści wśrod wyznawcow pislamizmu i podzieleniu ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
enedue3 Wy mozecie o. Tadeuszowi tylko poszczekać 26.05.10, 02:08 jak mówi przysłowie semickie; psy szczekają karawana dalej idzie :) O. dr Tadeusz Rydzyk dla Kościoła (czytaj dla wiernych) jest człowiekiem diamentem, świetnym organizaorem a nade wszystko nieprzeciętnym kapłanem. W tak zmnopolizowanym świecie medialnym przez jedną geszefciarsko - lewacką opcję zrobić wyłom i "wybudować" niezalezną prasę, radio, telewizję, powołać do życia wyższą szkołe medialną do tego, jak piszecie ze starymi, niedołężnymi ludźmi,to jest WYNIK!!! Chyle czoła. Tylko głupcy mogą tego nie docenic. Wyrazem tej głupoty jest to "ujadanie" na tym forum, z przykrością piszę, tłuszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Wy mozecie o. Tadeuszowi tylko poszczekać 26.05.10, 05:01 enedue3 moge tego belzebuba najwyzej ,,,olac Odpowiedz Link Zgłoś
emar22 Szefie jak pan sobie radzi z napięciem seksualnym? 26.05.10, 04:13 na to i inne pytania chciałbym poznać dpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
ryszardj2 Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 26.05.10, 04:42 o. Rydzyk mówił - Ja się bardzo boję, czy ta prawa strona, oby PiS był prawą stroną, oby PiS, życzę wam, bo tak też obserwuję - przepraszam panie ministrze, ale przy tej okazji też powiem - obserwuję i to co słyszę od ludzi, też myślących, zatroskanych, mówią: "oby PiS nie stało się Platformą bis" niech ktos mi wytlumaczy w jaki sposob to jest po polsku ??!!! to jest belgot !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 26.05.10, 04:51 Jeszcze jedno przykazanie, – „Nie zabijaj”. Morderstwo – piąte przykazanie. Ale, jeśli o tym pomyśleć... religia w zasadzie nie miała nigdy wielkiego problemu z mordowaniem. Więcej ludzi zostało zabitych w imię boga niż z jakiegokolwiek innego powodu . Autor: George Carlin Odpowiedz Link Zgłoś
wuem43 Szef Radia Maryja: Oby PiS nie był Platformą bis 26.05.10, 07:25 Czy ten ojdyr, pierwszy krętacz i oszust Rzeczypospolitej nadaje już z więzienia, czy nadal jest bezkarny? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Niestety... 26.05.10, 07:44 wuem43 napisał: > Czy ten ojdyr, pierwszy krętacz i oszust Rzeczypospolitej nadaje już z > więzienia, czy nadal jest bezkarny? A z jakiego paragrafu chciałbyś go karać? (Może - jak w przypadku Ala Capone - znalazłoby się coś w podatkach; ale - już próbowano...) Odpowiedz Link Zgłoś