brodeek Wszystkie ręce na pokład! 31.05.10, 10:09 Drodzy Młodzi Demokraci, Sekretarz generalny PO Grzegorz Schetyna zwrócił się do nas z prośbą o utworzenie grupy ds. monitoringu sieci. Nie muszę chyba tłumaczyć jak wiele dla Stowarzyszenia znaczy prośba z tej strony. To również kolejny gest zestrony Platformy Obywatelskiej, który ma na zadaniu sprawdzić naszą lojalność i faktyczną siłę organizacyjną. Wszystkie ręce na pokład! ;-) Praca grupy ds. monitoringu sieci miałaby polegać na dodawaniu na kilkunastu największych polskich portalach (WP, Onet, Gazeta, Dziennik, Interia) komentarzy życzliwych Platformie Obywatelskiej. (...) Cała praca polega na tym, żeby kilka razy dziennie odwiedzić portal i dodać do kilku topowych artykułów swój komentarz (...) 20, 30 minut nawet co drugi dzień przy pracy dużej grupy osób sprawia, że efekt będzie naprawdę zauważalny! Odpowiedz Link Zgłoś
abba2009 "Niesiołowski jesteś draniem 31.05.10, 10:19 takim samym jak palikoty i wielu,wielu obecnie rzadzacych.Pierwsze decyzje po. prezydenta likwidujące defakto IPN,powołanie Belki,byłego agenta SB,zamach na media, indolencja w sprawie katastrofy to wszystko jest wymierzone w polską racje stanu. Jestem pewny że śmierć bedziesz miał bardzo ciężką,tyle klamstw,obelg,zaniechań to bardzo obciąża sumienie a jesteś już starszym czlowiekiem,czas więc pomyślec o naprawianiu szkód. Zamilcz więc! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 10:21 Dosyć mam plucia jadem tego faceta, dlatego potrudziłam się trochę i pokaże Wam jego prawdziwe oblicze: Co mówił o Michniku i UW (obecnie PO) kiedy był posłem AWS: www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20071229&id=my19.txt A tu próbka jego "polityki miłości"" wiadomosci.onet.pl/1975708,11,niesiolowski_to_pisowski_belkot,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Gdyby ciotka miała wąsy to byłby wujo.Kaczor 31.05.10, 10:23 deklarując zmianę całkowicie ogłupił swój elektorat.Bo niby teraz ten klecha z Torunia i mohery mają się natychmiast zmienić i popierać rząd?Ma nie wierzyć,że nie było układów,łże-elit i innych potworów jakie wymyślała koalicja "Wielkiej Trójki" ZMONTOWANA PRZEZ ABPA gŁÓDZIA?Kaczczyński zapomina o swoim betonie/Macierewicz,Kurski,Ziobro/.Oni też mają się zmienić?A ten klecha i jego media też mają się zmienić?Powinny.Ale wcale tego nie robią.Kaczyński bez Rydzyka jest zerem.A jak z nim,co to to za zmiana. Zamienił stryjek siekierkę na kijek.Tylko durnie tego nie widzą.Jeśli ktoś mi zarzuci,że nie chcę pojednania.To odpowiadam:nie chcę!Nie dam z siebie zrobić durnia.Pojednanie głoszone przez Kaczyńskiego jest enigmatyczne i pisane patykiem na wodzie.Kaczą zarazę nie da się wyplenić jednym hipokrytycznym oświadczeniem tego,co wojnę wywołał.Nie ma głupich!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna.pati Re: Gdyby ciotka miała wąsy to byłby wujo.Kaczor 31.05.10, 10:26 POlityczne POmioty POtrafią tylko ujadać jak kundle według wskazówek swoich Zbychów Zdzichów, Mirów i Grzechów: Należysz do jednego z nich? www.pardon.pl/artykul/5678/schetyna_do_mlodziezowki_po_macie_kadzic_nam_w_sieci/wszystkie Odpowiedz Link Zgłoś
kenzoo3 Niesiołowski do psychiatryka! 31.05.10, 10:29 Niesiołowski kipi aż z nienawiści. Ten facet powinien się leczyć u psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
kravcov Re: Niesiołowski to infantylny debil 31.05.10, 10:45 Ten ex-zchenowiec ma 2 faldy na mozgu, wiec o czym mowa. Jak ktos ma dziedzicznie syf zamiast mozgu to takie glupoty musi gadac... Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 ładna para: kenzoo3 i kravcov 31.05.10, 11:06 I Wy swoje opinie wygłosiliście na podstawie artykułu. A gdzie w tym artykule jest nienawiść? Jest tylko rzeczowe stwierdzenie faktów i tyle. Obawiam się, że nawet nie przeczytaliście wypowiedzi, a Wasze chrześcijańskie (wpojone przez RM) zaślepienie nienawiścią skłoniło Was od razu do napisania postów kompletnie nie związanych z tematem. Kravcov - o ilości fałd w Twoim mózgu możemy pogadać jak zostaniesz profesorem. Odpowiedz Link Zgłoś
12.12a1 Co ten tepy leb bredzi? 31.05.10, 10:35 Jesli chodzi o media Rydzyka i TVP to jest prawda,ze tam doszukuja sie spisków i innych glupot,ale J.Kaczynski nie firmuje tego swoja osoba.Ale ta ciemnota nie jest w stanie tego zauwazac,niech sobie przypomni jak Komorowski reklamowal swoje haslo wyborcze "zgoda buduje",jak w jego obecnosci saczono antypisowski jad nienawisci,klamstw i bezczelnych pomówien.Jaka malowala sie radosc na twarzy Bronka po tych wystepach róznych przyglupów,ten "altorytet" powinien stulic swój plugawy pysk,bo co nie wypowie to jest stek obelg,klamstw i zwyklej bezczelnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 10:43 Wystarczy,niesioł,sPOjrzeć na twoją fotkę żeby się pozbyć wszelkich wątpliwości.I nawet nie czytać twoich bluzgów Odpowiedz Link Zgłoś
krwawymundek "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 10:45 Kolejny "autorytet" odezwał się dzisiejszego dnia. W dobrą wolę Niesiołowskiego oczywiście nie wątpię. Sprzedałby wszystkich wokół ale skoro wypowiada się na łamach tej zacnej Gadzinówki-to zapewne ma rację. Pokój i miłość do bliźniego w rozumieniu PO oznacza że wszystkie chwyty są u nich dozwolone-nawet te które krytykują u przeciwników. Widać że linia PO jest prosta. Jedna prawda-Nasza prawda-choćby gówno prawda. Byle wiele razy powtarzana ustami cillianów i innych cilitorisów. Odpowiedz Link Zgłoś
jaromir_live "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 10:46 nie oglądam trwam nie słucham radia maryia,ale są fanatycy tych mediów, którzy wszędzie informują co słyszeli w tym radiu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
manicstreetpreachers Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzwoni.. 31.05.10, 10:48 Każdy sądzi według swojej miary. Od zawsze PO tylko się broniła przed moherowym chamstwem PIS. Kaczyńscy wygrywając wybory wzgardzili koalicją z platformą. Od samego poczatku jątrząc, dzieląc Polaków, na my i zomo. W swoim zacietrzewieniu tylko szkodzili POlsce. Pytam się PO co komu cała ta deubekizacja, lustracja, YPN?. Czy komuś się podoba czy nie, naród raz wreszcie musi zaakceptowac prawdę o transformacji. Udała się w 100%, kraj się rozwija, a wszystkim POlakom żyje się cudownie. No i chwała "bohaterom". Oczywiście my POwiemy Ci jakim i z czyjego otoczenia. A te całe CBA, we wszystkich POstepowych mediach pisali, że to nic innego jak POlicja POlityczna PIS. A teraz prosze, cisza, spokój, nic się nie dzieje. Afer nie ma. Widocznie i nie było całej tej korupcji. Jarosław Kaczyński to chory z nienawiści frustrat, człowiek przegrany. Uosobienie ciemnogrodu, który tylko czycha aby zniszczyc cały nasz ogólnonarodowy dorobek. Czyż nie taki obraz rzeczywistości kreśli Pan Niesiołowski niemal we wszystkich swoich wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Diabeł ubrał się w ornat i ogonem na mszę dzw 31.05.10, 11:17 > Jarosław Kaczyński to chory z nienawiści frustrat, człowiek > przegrany. Uosobienie ciemnogrodu, który tylko czycha aby zniszczyc > cały nasz ogólnonarodowy dorobek. > Czyż nie taki obraz rzeczywistości kreśli Pan Niesiołowski niemal we > wszystkich swoich wypowiedziach. Oj Tak mi mów...ja, ja fantastich wunderbar... zaraz będę szczytował Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaniemcy "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 10:52 No i dobrze mówi bo ja też nie wierze w zmiane J.Kaczyńskiego.To jest tylko na czas wyborów a jakby nie daj Bóg wygrał to będzie jak dawniej. Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 11:21 czyli jak? Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkaniemcy Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 11:30 Czyli wszyscy źli tylko on ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
timiy2 Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 10:52 to że tacy ludzie jak Niesiołowski są to mnie nie dziwi, ale dziwi mnie to że ktoś mu dał profesurę.... Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 11:35 timiy2 napisał: > to że tacy ludzie jak Niesiołowski są to mnie nie dziwi, ale dziwi mnie to że > ktoś mu dał profesurę.... To profesor od robactwa, tak się z tym światem gnid, glizd, pędraków, gzów i karaluchów identyfikuje, że i zachowania ma podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
maxviola Sąd krs (25405) legalizuje dane fałszywego preze 31.05.10, 10:57 SĄD KRS (25405) LEGALIZUJE DANE FAŁSZYWEGO PREZESA. W Sp. z o.o. "Centrum Mody-Warszawa" od 9 lat władzę sprawuje fałszywy Prezes Zarządu i dokonuje przejęć udziałów o wartości 20 000 000 000 Euro polskiego wspólnika. Bez zezwolenia MSWiA CUDZOZIEMCY PRZEJĘLI POLSKĄ SPÓŁKĘ (posiadającą grunty). W Sądzie Rejestrowym KRS 25405 nie ma dokumentów świadczących o dokonaniu nominacji Adolfa Quaglii na Prezesa Zarządu. LEWY WPIS dokonany na zlecenie FAŁSZYWEGO PREZESA chroniony jest przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów, Ministerstwo Sprawiedliwości, Prezesa Sądu Okręgowego Beatę Waś, która stwierdza, że nie potrzeba w Sądzie przedstawiać oryginału, wystarczy tłumaczenie, bo ... tłumacz „poświadczył tłumaczoną treść”, Wiceprezes Sądu Rejonowego Kaja Angerman stwierdza, ze tłumaczenie ma "WALOR" dokumentu oryginalnego (a mój kot ma 4 nogi i krzesło ma 4 nogi to ma walor krzesła, co znaczy że kot jest krzesłem!) Wiceprezes Sądu Okręgowego Dorota Kozarzewska twierdzi, że tłumaczenie ma "CHARAKTER" dokumentu oryginalnego. Takie BREDNIE wciska się ciemnemu ludowi pisemnie z pieczęcią godła państwowego. A ja twierdzę, że za 50 złotych od strony tłumacz przetłumaczy treść: Prezesem PO została MYSZKA MIKI. podpis własnoręczny: PIES PLUTO... Czy to znaczy, że mogę zarejestrować te brednie ? ?.. W maju 2010 roku tłumacz Małgorzata Andrzejewska zeznała, że : „to nie jest tłumaczenie”„… (już na pierwszy rzut oka widać kanał a nie tłumaczenie ale Minister Sprawiedliwości i pozostali tego nie widzą). W 30 sprawach sądowych sędziowie odmawiają weryfikacji dokumentów rzekomego "prezesa" do udziału w procesie. Jest to czynność proceduralna, która obowiązuje Sąd. Nie ma tu miejsca na mataczenie niezawisłością.... Kontrolę nieprawidłowości w KRS osobiście zlecił Minister Czuma panom Jackowi Czaji i Edwardowi Zalewskiemu. Po wykryciu, iż w spółce o wielomilionowej wartości Włoch zagrabia mienie wspólniczki o wielomilionowej wartości "wcisnęli sprawę pod dywan". Zastępca Dyrektora Departamentu Sądów Powszechnych Grzegorz Wołejko, Prezes Sądu Apelacyjnego Krzysztof Karpiński, Prezesi Krajowej Rady Sądownictwa Stanisław Dąbrowski i jego dwaj zastępcy oraz Tomasz Frey, Stanisław Trociuk z Biura Rzecznika Praw Obywatelskich, Kancelaria Prezesa Rady Ministrów, Kancelaria Prezydenta, Minister Julia Pitera d/s korupcji wiedzą o wpisie w KRS 25405 dokonanym przez „LEWEGO PREZESA”. Z całą powagą wypisują na dokumentach z godłem państwowym niedorzeczne treści dotyczące uzasadnienia funkcjonowania WPISU W KRS 25405 legalizującego fałszywego prezesa. SPRAWA DOTYCZY ZAGRABIENIA 20 000 000 EURO (dwadzieścia milionów Euro) udziałów przez fałszywego prezesa. Pan Paweł Szrot osobiście odebrał pismo i dokumenty kierowane do Przyszłego Prezydenta Jarosława Kaczyńskiego. Pismo zawiera prośbę o obywatelską interwencję poinformowania Sądu Rejestrowego o podejrzeniu braku wymaganego obowiązującym w RP prawem dowodu w zasobach KRS 25405 świadczącego, że wybór Adolfa Quaglii został dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Wara w dobrą wole Komukurewskiego 31.05.10, 11:06 To zjawisko porównywalne z wiarą wyznawców Davida Koresha w swojego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir brzydze sie 31.05.10, 11:03 Zazwyczaj ludzie ulomni budza moje wspolczucie. Jednak tym facetem naprawde sie sie brzydze i to juz od baaaardzo dawna. Jest w sam raz dla tego radia. Odpowiedz Link Zgłoś
stare_zydzisko Re: brzydze sie 31.05.10, 11:24 pan Rydzyk w niczym mu nie ustepuje Odpowiedz Link Zgłoś
maxviola Sąd KRS 25405 legalizuje fałszywego prezesa 31.05.10, 11:05 SĄD KRS (25405) LEGALIZUJE DANE FAŁSZYWEGO PREZESA. W Sp. z o.o. "Centrum Mody-Warszawa" od 9 lat władzę sprawuje fałszywy Prezes Zarządu i dokonuje przejęć udziałów o wartości 20 000 000 000 Euro polskiego wspólnika. Bez zezwolenia MSWiA CUDZOZIEMCY PRZEJĘLI POLSKĄ SPÓŁKĘ (posiadającą grunty). W Sądzie Rejestrowym KRS 25405 nie ma dokumentów świadczących o dokonaniu nominacji Adolfa Quaglii na Prezesa Zarządu. LEWY WPIS dokonany na zlecenie FAŁSZYWEGO PREZESA chroniony jest przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów, Ministerstwo Sprawiedliwości, Prezesa Sądu Okręgowego Beatę Waś, która stwierdza, że nie potrzeba w Sądzie przedstawiać oryginału, wystarczy tłumaczenie, bo ... tłumacz „poświadczył tłumaczoną treść”, Wiceprezes Sądu Rejonowego Kaja Angerman stwierdza, ze tłumaczenie ma "WALOR" dokumentu oryginalnego (a mój kot ma 4 nogi i krzesło ma 4 nogi to ma walor krzesła, co znaczy że kot jest krzesłem!) Wiceprezes Sądu Okręgowego Dorota Kozarzewska twierdzi, że tłumaczenie ma "CHARAKTER" dokumentu oryginalnego. Takie BREDNIE wciska się ciemnemu ludowi pisemnie z pieczęcią godła państwowego. A ja twierdzę, że za 50 złotych od strony tłumacz przetłumaczy treść: Prezesem PO została MYSZKA MIKI. podpis własnoręczny: PIES PLUTO... Czy to znaczy, że mogę zarejestrować te brednie ? ?.. W maju 2010 roku tłumacz Małgorzata Andrzejewska zeznała, że : „to nie jest tłumaczenie”„… (już na pierwszy rzut oka widać kanał a nie tłumaczenie ale Minister Sprawiedliwości i pozostali tego nie widzą). W 30 sprawach sądowych sędziowie odmawiają weryfikacji dokumentów rzekomego "prezesa" do udziału w procesie. Jest to czynność proceduralna, która obowiązuje Sąd. Nie ma tu miejsca na mataczenie niezawisłością.... Kontrolę nieprawidłowości w KRS osobiście zlecił Minister Czuma panom Jackowi Czaji i Edwardowi Zalewskiemu. Po wykryciu, iż w spółce o wielomilionowej wartości Włoch zagrabia mienie wspólniczki o wielomilionowej wartości "wcisnęli sprawę pod dywan". Zastępca Dyrektora Departamentu Sądów Powszechnych Grzegorz Wołejko, Prezes Sądu Apelacyjnego Krzysztof Karpiński, Prezesi Krajowej Rady Sądownictwa Stanisław Dąbrowski i jego dwaj zastępcy oraz Tomasz Frey, Stanisław Trociuk z Biura Rzecznika Praw Obywatelskich, Kancelaria Prezesa Rady Ministrów, Kancelaria Prezydenta, Minister Julia Pitera d/s korupcji wiedzą o wpisie w KRS 25405 dokonanym przez „LEWEGO PREZESA”. Z całą powagą wypisują na dokumentach z godłem państwowym niedorzeczne treści dotyczące uzasadnienia funkcjonowania WPISU W KRS 25405 legalizującego fałszywego prezesa. SPRAWA DOTYCZY ZAGRABIENIA 20 000 000 EURO (dwadzieścia milionów Euro) udziałów przez fałszywego prezesa. Pan Paweł Szrot osobiście odebrał pismo i dokumenty kierowane do Przyszłego Prezydenta Jarosława Kaczyńskiego. Pismo zawiera prośbę o obywatelską interwencję poinformowania Sądu Rejestrowego o podejrzeniu braku wymaganego obowiązującym w RP prawem dowodu w zasobach KRS 25405 świadczącego, że wybór Adolfa Quaglii został dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" -... 31.05.10, 11:06 Diagnoza słuszna. Te fakty dokonane, bo tak można traktować haniebne wyczyny ludzi PiS'u, są charakterystyczne dla struktur niedemokratycznych - zagarnąć dla siebie jak najwięcej dusz nim się świat zorientuje. Odpowiedz Link Zgłoś
boryska1 Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 11:21 może bym i uwierzyła p Kaczyńskiemu...bardzo "poprawnie" wyłuszczył o co mu chodzi prawdopodobnie,bo przeczą temu pisowscy internauci,dziennikarze a często i jego sztab wyborczy ..więc ......komu wierzyć guru czy też członkom pisowskim Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir Re: "Wiara w dobrą wolę Kaczyńskiego to naiwność" 31.05.10, 11:22 moze naiwnie wierze w Kaczynskiego. uwierzyc tobie to bylaby juz zwykla glupota Odpowiedz Link Zgłoś
brodeek Niesiołowski o PO: 31.05.10, 11:10 Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu, nie wyrażają w żadnej trudnej sprawie zdania. Jakże celnie potrafi ocenić ten polityk. Odpowiedz Link Zgłoś
maxviola Sąd KRS 25405 legalizuje fałszywego prezesa. 31.05.10, 11:10 SĄD KRS (25405) LEGALIZUJE DANE FAŁSZYWEGO PREZESA. W Sp. z o.o. "Centrum Mody-Warszawa" od 9 lat władzę sprawuje fałszywy Prezes Zarządu i dokonuje przejęć udziałów o wartości 20 000 000 000 Euro polskiego wspólnika. Bez zezwolenia MSWiA CUDZOZIEMCY PRZEJĘLI POLSKĄ SPÓŁKĘ (posiadającą grunty). W Sądzie Rejestrowym KRS 25405 nie ma dokumentów świadczących o dokonaniu nominacji Adolfa Quaglii na Prezesa Zarządu. LEWY WPIS dokonany na zlecenie FAŁSZYWEGO PREZESA chroniony jest przez Kancelarię Prezesa Rady Ministrów, Ministerstwo Sprawiedliwości, Prezesa Sądu Okręgowego Beatę Waś, która stwierdza, że nie potrzeba w Sądzie przedstawiać oryginału, wystarczy tłumaczenie, bo ... tłumacz „poświadczył tłumaczoną treść”, Wiceprezes Sądu Rejonowego Kaja Angerman stwierdza, ze tłumaczenie ma "WALOR" dokumentu oryginalnego (a mój kot ma 4 nogi i krzesło ma 4 nogi to ma walor krzesła, co znaczy że kot jest krzesłem!) Wiceprezes Sądu Okręgowego Dorota Kozarzewska twierdzi, że tłumaczenie ma "CHARAKTER" dokumentu oryginalnego. Takie BREDNIE wciska się ciemnemu ludowi pisemnie z pieczęcią godła państwowego. A ja twierdzę, że za 50 złotych od strony tłumacz przetłumaczy treść: Prezesem PO została MYSZKA MIKI. podpis własnoręczny: PIES PLUTO... Czy to znaczy, że mogę zarejestrować te brednie ? ?.. W maju 2010 roku tłumacz Małgorzata Andrzejewska zeznała, że : „to nie jest tłumaczenie”„… (już na pierwszy rzut oka widać kanał a nie tłumaczenie ale Minister Sprawiedliwości i pozostali tego nie widzą). W 30 sprawach sądowych sędziowie odmawiają weryfikacji dokumentów rzekomego "prezesa" do udziału w procesie. Jest to czynność proceduralna, która obowiązuje Sąd. Nie ma tu miejsca na mataczenie niezawisłością.... Kontrolę nieprawidłowości w KRS osobiście zlecił Minister Czuma panom Jackowi Czaji i Edwardowi Zalewskiemu. Po wykryciu, iż w spółce o wielomilionowej wartości Włoch zagrabia mienie wspólniczki o wielomilionowej wartości "wcisnęli sprawę pod dywan". Zastępca Dyrektora Departamentu Sądów Powszechnych Grzegorz Wołejko, Prezes Sądu Apelacyjnego Krzysztof Karpiński, Prezesi Krajowej Rady Sądownictwa Stanisław Dąbrowski i jego dwaj zastępcy oraz Tomasz Frey, Stanisław Trociuk z Biura Rzecznika Praw Obywatelskich, Kancelaria Prezesa Rady Ministrów, Kancelaria Prezydenta, Minister Julia Pitera d/s korupcji wiedzą o wpisie w KRS 25405 dokonanym przez „LEWEGO PREZESA”. Z całą powagą wypisują na dokumentach z godłem państwowym niedorzeczne treści dotyczące uzasadnienia funkcjonowania WPISU W KRS 25405 legalizującego fałszywego prezesa. SPRAWA DOTYCZY ZAGRABIENIA 20 000 000 EURO (dwadzieścia milionów Euro) udziałów przez fałszywego prezesa. Pan Paweł Szrot osobiście odebrał pismo i dokumenty kierowane do Przyszłego Prezydenta Jarosława Kaczyńskiego. Pismo zawiera prośbę o obywatelską interwencję poinformowania Sądu Rejestrowego o podejrzeniu braku wymaganego obowiązującym w RP prawem dowodu w zasobach KRS 25405 świadczącego, że wybór Adolfa Quaglii został dokonany. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-xa To już cenzura prewencyjna nie wystarcza? 31.05.10, 11:21 Jak się nie da przekupić, zakazać, zakneblować to jeszcze można zamknąć w więzieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
baster22 Niesiołowski psujesz wizerunek Jehowych 31.05.10, 11:21 Zmiana wiary zdestabilizowała psychikę Niesiołowskiego. Z człowieka kulturalnego zrobił się zwykłym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
knightnoir Re: Niesiołowski psujesz wizerunek Jehowych 31.05.10, 11:24 Uwierz mi baster22, Niesiolowski NIGDY nie byl czlowiekiem kulturalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Niesiołowski psujesz wizerunek Jehowych 31.05.10, 11:30 knightnoir napisał: > Uwierz mi baster22, Niesiolowski NIGDY nie byl czlowiekiem > kulturalnym. Wedle standardów obowiązujących w społecznosciach insektów o pancerzykach chitynowych zachowuje się całkiem zwyczajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Kto to powiedział? 31.05.10, 11:24 Ciągle trudno określić, komu poza Unią Wolności odbiera głosy Platforma Obywatelska. Ugrupowanie nowe, programowo nieokreślone, udające, że nie jest partią polityczną i celowo unikające zabierania głosu we wszystkich ważnych kwestiach społecznych, ekonomicznych i politycznych ? lecz za to dające popisy hipokryzji i cynizmu, dość skutecznie żerujące na znanych fobiach, ignorancji i naiwnej wierze ludzi zniechęconych do polityki. Liderzy PO już zaczynają napotykać trudności z przekonaniem wyborców do szczerości intencji swych polityków ? dobrze przecież znanych, i to nie zawsze z najlepszej strony. Teraz owi politycy nagle zapewniają, że stali się inni, uczciwsi, bardziej autentyczni i bardziej prawdomówni niż wszyscy pozostali. Przy okazji nasuwa się pytanie, jak to możliwe, by ktoś z takim życiorysem jak Andrzej Olechowski ? płytki intelektualnie i pod wieloma względami po prostu niewiarygodny ? mógł zdobyć kilka milionów głosów w wyborach prezydenckich. PO najprawdopodobniej skończy tak jak wszystkie ruchy, które spaja jedynie cynizm, hipokryzja i konformizm. Liberałowie udowodnili, że nie mają żadnych, najmniejszych kwalifikacji ekonomicznych, i nigdy w żadnej koalicji; gdyby do takiej kiedykolwiek doszło ; nie mogą obejmować resortów ekonomicznych, bo zrujnują kraj. Platforma jest przede wszystkim wielką mistyfikacją. Mamy do czynienia z elegancko opakowaną recydywą tymińszczyzny lub nowym wydaniem Polskiej Partii Przyjaciół Piwa, której kilku liderów znakomicie się odnalazło w PO. Uważam, że PO to twór sztuczny i pełen hipokryzji. Oni nie mają właściwie żadnego programu. Udają, że wprowadzają nową jakość, że są tam nowi ludzie." * Źródło: Rozbijacze na prawicy, "Gazeta Wyborcza" nr 168,20 lipca 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
bart.kawinski lewarku drogi 31.05.10, 11:22 Ja przez to nie jątrzenie i zgodę, i budowanie, i w ogóle musiałem się zarejestrować w okręgu wyborczym, będę musiał się kopnąć 150km w jedną stronę do mojego Lokalu Wyborczego, który jest tam gdzie Ambasada Repy... Wolałbym sobie posiedzieć przed kompem i łoić piwko i sobie panienki pooglądać, ale niestety... od kilku lat NIEDASIE wprowadzić głosowania przez net... A pojadę na wybory, przy okazji sobie zarezerwowaliśmy fajny weekend w Wengen, w naszym ulubionym miejscu w tym dziwnym kraju... no i na Jungfrau sobie się kopniemy... a zagłosuję na... pozdr. Bart Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyklewicy Re: lewarku drogi 31.05.10, 12:23 bart.kawinski napisał: > Ja przez to nie jątrzenie i zgodę, i budowanie, i w ogóle musiałem > się zarejestrować w okręgu wyborczym, będę musiał się kopnąć 150km > w jedną stronę do mojego Lokalu Wyborczego, który jest tam gdzie > Ambasada Repy... Wolałbym sobie posiedzieć przed kompem i łoić > piwko i sobie panienki pooglądać, ale niestety... od kilku lat > NIEDASIE wprowadzić głosowania przez net... ************************** Daj spokój, łój piwko i sobie panienki pooglądaj, bez jednego czy dwóch głosów i tak go wybiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
urs.zula Panie Niesiołowski jestem z PO i Panem 31.05.10, 11:27 PIS to zaciekli pieniacze,obrzydliwie wstrętni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Panie Niesiołowski jestem z PO i Panem 31.05.10, 11:37 urs.zula napisała: > PIS to zaciekli pieniacze,obrzydliwie wstrętni ludzie Oj Tak mi mów...ja, ja fantastich wunderbar... zaraz będę szczytował Odpowiedz Link Zgłoś
artur74 A prawdziwy Niesiołowski to ten z ZCHN-u... 31.05.10, 11:52 Słusznie mówi Niesiołowski, ludzie się nie zmieniają! A sam wicemarszałek Sejmu jest tego najlepszym przykładem. Jak za najlepszych lat, gdy zakładał ZCHN, jest przepełniony agresją i fobią do swoich byłych kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Pomyje niesioł lał jak był w ZChN i wtedy było ok, 31.05.10, 11:35 a teraz niesioł jest wielki postępowiec i europejczyk i już pomyj raczy nie lać. Wiaterek historii zawiał w drugą stronę i niesioł dla koryta jest teraz nawet wstąpić do KPZR. Tak pierdolniętego i zakłamanego osobnika nie było nawet w Samoobronie. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Pomyje niesioł lał jak był w ZChN i wtedy był 31.05.10, 11:55 Dlaczego tak bardzo denerwuje Was ktoś, kto nie owija w bawełnę i prosto z mostu mówi całą prawdę? Czy na świecie powinni być tylko tacy ludzie, którzy udają, że nie widzą co się wokół nich dzieje i cały czas tylko chwalą wszystko i wszystkich wokoło? Dlaczego nie pozwalacie na krytykę? A jeżeli się nie zgadzacie z czyjąś opinią, to trzeba podać inne argumenty, a nie tylko wyzywać i obrażać. Jeżeli uważacie, że ktoś kłamie, to należy podać prawdę, a nie sączyć jad. Ja chciałbym wiedzieć gdzie Niesiołowski skłamał, ale nie śledzę polityki cały czas i dobrze byłoby, abym mógł w Internecie znaleźć informacje obiektywne i abym mógł na tej podstawie sam dokonać oceny. A tu tylko jad i jad. Odpowiedz Link Zgłoś
kuranieptak Tak to jest jak sie zdradziło własną narzeczoną 31.05.10, 11:43 i przyjaciół. Potem nie chcieli go w Pisie... Ilość kompleksów i fobii u tego osobnika powinna być przyczynkiem do rozpoczęcia intensywnej i długotrwałej opieki medycznej. Na początek coś przeciw opluwaniu się. T Odpowiedz Link Zgłoś