Dodaj do ulubionych

Anna Jarucka kłamała

01.06.10, 08:23
Ale jak to było z oświadczeniem Cimoszewicza? Złożył prawdziwe czy
fałszywe ? W każdy normalnym kraju media, po krętactwach
Cimoszewicza, rozniosłyby go na strzępy, ale on jest ze stajni
Kwaśniewskiego. Może się przydać, jeszcze nie wiadomodo do czego,
ale może się przydać.
Obserwuj wątek
    • adambielski Re: Anna Jarucka kłamała 01.06.10, 08:38
      Znasz się na stajniach. To zajmij się tym, co umiesz.
      • brumowski Jarucką sterował Miodowicz, prawa ręka Tuska 01.06.10, 10:10
        Jarucką sterowali Miodowicz i Brochwicz, spece Tuska i PO od służb specjalnych.
        Miało to Tuskowi zapewnić prezydenturę. Akcja była skuteczna o tyle, że "zabili"
        Cimoszewicza. Mimo to Donek wybory przegrał. Teraz już boi się wystartować,
        dlatego wystawia "gajowego" Komorowskiego.
        Cytat z artykułu:
        "Miodowicz [poseł PO, przedstawiciel PO w komisji śledczej, syn słynnego Alfreda
        Miodowicza] „z triumfującą miną pokazywał mediom treść oświadczenia, którym się
        posługiwała Jarucka: »Proszę, panie Cimoszewicz, to jest pana śmierć polityczna «".

Więcej... wyborcza.pl/1,75248,7959056,Anna_Jarucka_klamala.html#ixzz0paR3v89M
    • makoshika Solidarnościowy kmiocie, a o co był ten proces?! 01.06.10, 09:10
      Cimoszewicz niczego nie fałszował, tępy przykościelny bałwanie!
    • markerek222 Anna Jarucka kłamała 01.06.10, 10:59
      Niebywała hipokryzja GW.
      Już kilka dni po wypowiedzi Jaruckiej i Miodowicza przeciętnie
      intyligentny człowiek mógł się zorientować że Jarucka kłamie w żywe
      oczy. Niestety cwierćintyligenci zatrudnieni w GW nadal prowadzili
      akcję opluwania Cimoszewicza bo przecież wygrać miał Tusk.
      Dzisiaj bezczelnie ubolewają że skazana została Jarucka a nie
      Miodowicz, Brochwicz czy Giertych . A co z Tuskiem, który
      najbardziej skorzystał na aferze????
      Uwaga : Cimoszewicz i jego romansik z PO to też niezłe q-stwo
    • napohybelpo Sledztwo w sprawie sterowania ta pania 01.06.10, 13:04
      zostalo umorzone. No a czegoz sie mozna bylo spodziewac. Przeciez w
      sprawe byli zamieszani politycy PO.
      Gdyby w sprawe zamieszany byl ktos z PiSu to co innego. Wtedy by
      szybko znaleziono winnych. W przypadku PO zawsze dziala kolesiostwo
      i tzw. domniemanie niewinnosci, ktore szybko bez prob wyjasnienia,
      przeradza sie w pewnosc.
    • mirekpolak1 Anna Jarucka kłamała 05.01.11, 20:53
      Moja była żona chciała być anbitną, ale dużo, ale to tak powiem, że tak zwany Jarucki w pakował się do mojego życia, żeby był męszczyzną?!. A to był prostak, który nie mógł nawet zrobić samochodu marki fiat 125p a jeździł bez hamulców, ktróre musiałóem sam naprawiać, bo oni mieli sprawny. To jest chore, jeżeli KSAP takich ludzi dobiera, sam byłem i widziałem. "Pieniądze to nie wszystko"................Niech odda mi siedem lat życia, a ten cymbał, który mi groził to niech spada nie d/ Ministerstwa ale d/kopalni............i tak kreują naszą POLSKĘ tacy ludzie i co? będzie dobrze. Pozdrawiam
    • mirekpolak1 Anna Jarucka kłamała 05.01.11, 21:01
      Nie chcę się mścić, ale nie oboje powiedzą prawdę. Jak to było Panie Jarucki, nie Michale Włodyjoski.................jesteś kawał.................................nie cytuje.............po tylu latach pamiętam szczegółowo........................cdn...
    • mirekpolak1 Anna Jarucka kłamała 05.01.11, 21:07
      Powiedz szczrze, jak to było jeżeli wysyłałaś mnie na Mazury? Z kim byłaś? Ja wiem. Z Jaruckim, i tak to jest z kłamstwem.........................nie byłaś u koleżanki jak twierdziłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zrobiliście ze mnien durnia a potem chcieliście z Cimoszewiczem, dzięki................
    • mirekpolak1 Anna Jarucka kłamała 05.01.11, 21:15
      A jak było z Ministrestwem jak miałaś dostać mieszkanie?
      Żeby dostać mieszkanie to trzeba było rozwód wziąć, tak było nawet pani adwokad wie................Aniu,szkoda mi ciebie a twój mąż zachował się jak bydle, nie jak męszczyzna. Pamiętam podyszki z IKE'I, które kupowaliśmy razem i spaliśmy na nich a on je zabrał.Takich ludzi nie potrzebujemy..........................!!!!!!!!!
    • mirekpolak1 Anna Jarucka kłamała 05.01.11, 21:18
      Mam dla niego nową placówkę..............? d/roboty, d/roboty....fizy......bo mózg nie taki.....
      • piotr7777 akurat GW broniła Cimoszewicza 06.01.11, 13:19
        ...ale to był chlubny wyjątek.
        Inne media, zwłaszcza TVN24, bardzo chętnie włączyły się do nagonki. Cimoszewicz zamiast normalnie prowadzić kampanię musiał odpierać zarzuty. Fakt, że udało mu się utrzymać względnie wysokie (około 20 procent) poparcie był i tak sporym osiągnięciem. Dopiero gdy się wycofał i jedyną alternatywą dla kaczyzmu pozostał Tusk, GW włączyła się do jego obozu. Mimo, że wcześniej pisała o Tusku raczej krytycznie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka