l.o.r.t.e.a 03.06.10, 08:50 [b]Pozdrowienia dla Pani Jasiewicz, która uratowała polski honor w uczestnicząc w akcji pomocy dla zamknietych w obozie koncentracyjnym Gaza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m357 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:01 jaki honor? Odpowiedz Link Zgłoś
clr Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:52 W chrzescijanskiej ( katolickiej) Biblii Tysiaclecia Wyd III 1990 poprawione tak jest napisane o narodzie Izraela: Ksiega Rodzaju “ 12:3 Bede blogoslawil tym, ktorzy ciebie blogoslawic beda, a tym ktorzy tobie beda zlorzeczyli, i ja bede zlorzeczyl. Przez ciebie beda otrzymywaly blogoslawienstwo ludy calej ziemii”… 12 : 7 “ Twojemu (Abrahama) potomstwu oddaje wlasnie te ziemie”… Tak Pan Bog kaze, wiec wy Polacy chrzescijanie ( katolicy) tak robcie, Nasz kochany Jezus Chrystus byl Zydem zrodzony z Marii - tez Zydowki …a - apostolowie, prorocy, sporo swietych etc. .. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud --> pytanie do pożytecznych idiotów <-- 03.06.10, 10:10 "Kilka dni przed tym incydentem na morzu, spłonęło kilka namiotów wybudowanych przez jakąś ONZetowską agendę dla dzieci w Gazie. Namioty podpalili tolerancyjni jak sk.....n chłopcy hamasowcy. Dlaczego? Bo tam kilkuletnie dzieci miały się bawić razem, bez względu na płeć... " czteryswiatastrony.blog.onet.pl/Antyzydowska-histeria-lewakow,2,ID407410383,n wtedy jakoś nie protestowaliście? *** religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
tarura Spróbujcie do Iranu lub Korei Płn, bez blokady, 03.06.10, 12:03 to wam dopiero dadzą popalić ! Banda prowokatorów. Odpowiedz Link Zgłoś
swistak336 Gaza 03.06.10, 14:12 Nie zgadzam się z nazwaniem Gazy "obozem koncentracyjnym". Gaza została przez Żydów otoczona murem, odcięto w niej od świata półtora miliona ludzi - ze względu na ich pochodzenie etniczne. Gaza spełnia więc kryteria, by nazywać ją GETTEM, a nie obozem koncentracyjnym. Swoją drogą czyż to nie rechot historii? Naród żydowski, który przez stulecia odgradzany był murami gett, teraz sam buduje wokół innych zasieki i mury. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Nieco waznych faktow 03.06.10, 19:05 Kilka faktow: (Jak ktos bedzie chcial przypisywac mi klamstwa, to bardzo prosze o konkretne wskazania co konkretnie w tym co napisalem ponizej nie jest prawda.) 1) W latach 1949-1967 rejon Gazy byl okupowany przez Egipt, ktory calkowicie odizolowal ten rejon od reszty Egiptu. To Egipt, juz wtedy, stworzyl to co nazywasz "gettem". 2) Do 1967 r. obecna granica Gazy z Izraelem byla granica Izraela z wrogim wtedy Egiptem, ktory byl w stanie stalej wojny z Izraelem. Stad juz wtedy silne instalacje graniczne. 3) Po wojnie szesciodniowej w 1967 Izrael otworzyl granice Gazy z Izraelem. Mieszkancy Gazy mogli wtedy po raz pierwszy opuszczac stworzone uprzednio przez Egipt "getto". Granica miedzy Gaza i Egiptem byla nadal szczelnie zamknieta. 4) Przez pierwsze wiele lat po wojnie szesciodniowej w 1967 r. granica miedzy Gaza i Izraelem byla calkowicie otwarta na ruch w obie strony, bez zadnych kontroli granicznych. Wielu mieszkancow Gazy znalazlo wtedy prace w Izraelu i tym samym mozliwosci utrzymania. Podczas moich bardzo wielu wizyt w Izraelu widzialem przez wszystkie te lata samochody z rejestracja z Gazy (i z zachodniego Brzegu) w Tel-Awiwie, Jerozolimie, Hajfie i w calym pozostalym Izraelu. 5) Dopiero jak zaczely miec miejsce wychodzace z Gazy akty terroru skierowanego przeciwko izraelskim cywilom w samym Izraelu, Izrael zaczal stopniowo ograniczac ruch graniczny, na poczatku n.p. poprzez ograniczenia jak dlugo mozna przebywac w Izraelu, potem poprzez wprowadzanie pozwolen (przedtem granica byla otwarta dla wszystkich), etc. Ten stopniowy proces ograniczania dostepu trwal wiele lat. Jak byl spokoj bylo mniej ograniczen, a jak bylo wiecej wychodzacego z Gazy terroru na terenie Izraela, ograniczenia rosly. 6) Podczas rokowan pokojowych z Egiptem Izrael wielokrotnie proponowal aby Egipt przejal Gaze. Egipt zawsze kategorycznie odmawial. 7) Po zawarciu umow w Oslo, granica miedzy Autonomia Palestynska w Gazie i Izraelem byla w zasadzie otwarta, ale kontrolowana przez obie strony, i obie strony okresowo nakladaly rozne ograniczenia w ruchu granicznym. Ograniczenia ze strony izraelskeij rosly i malaly w tym samym takcie jak roslo i malalo natezenie wychodzacego z Gazy terroru skierowanego przeciwko cywilom w samym Izraelu. Dokladny charakter ograniczen nalozonych przez Autonomie Palestynska nie jest mi znany w szczegolach, ale wiem ze byly okresowo jakies ograniczenia w stosunku do Izraelczykow. 8) Wszystko zmienilo sie po tym jak Hamas wygral wybory parlamentarne w 2006 r., a szczegolnie po tym jak Hamas w kilka miesiecy po wygranych wyborach zorganizowal krwawy zamach stanu w 2007 r. przeciwko strukturom prezydenckim w Autonomii Palestynskiej w Gazie i konkurencyjnej partii Fatah, i rozpoczal nowa serie atakow na izraelskich cywilow w Izraelu. Wtedy Izrael zamknal granice i rozpoczal blokade. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud # obrzydliwy sojusz lewaków z Hamasem # 03.06.10, 09:04 kiedyś lewacy bronili Stalina, teraz bronią islamskich terrorystów religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy no i co z tego? 03.06.10, 09:27 przecież prawacy kiedyś popierali Hitlera Odpowiedz Link Zgłoś
zlomas1 Re: no i co z tego? 03.06.10, 09:36 > przecież prawacy kiedyś popierali Hitlera Kiedyś? To już nie popierają tego wielkiego bojownika antykomunistycznego? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: no i co z tego? 03.06.10, 09:46 Ruch Hitlera był ruchem socjalistycznym. A że po pewnym okresie sojuszu doszło do starcia Hitlera ze Stalinem? Socjaliści najchętniej żrą się między sobą. Patrz konflikty CCCP-Chiny z lat siedemdziesiątych, konflikty komunistycznego Wietnamu z Kambodżą i Chinami itd. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Bez przekretow... 03.06.10, 09:55 historyku od siodmej bolesci!Narodowy socjalizm to NAZIZM!ODBILO TOBIE JUZ DO KONCA,a kiedys wygladales na normalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
boewulf do-edukuj się ! 03.06.10, 10:50 Skrót "NAZIZM" wziął się od "narodowy SOCJALIZM" ! Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Pijany jestes... 03.06.10, 11:17 edek47 napisał: > TO NIE MARUDZ PAJACU! cos oprocz bluzgow potrafisz? pewnie nie dla twojej wiadomości kmoitku choc twoj maly mozdzek i tak tego nie pojmie nazizm to skrót od Nationalsozialismus pewnie zamsit doskzoly to chodzilo sie zbierac butelki co? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Bez przekretow... 03.06.10, 20:56 Hileryzm to nazizm i aby zakończyć dyskusję, oddajmy głos samemu Adolfowi Alojzowiczowi: Wiec wyborczy Hohefriedberg, 1 lipca 1932: "Dokąd socjaliści i narodowcy szli osobno, zawsze przegrywali. Ale gdy połączyli swoje siły, są nie do pokonania! Z garstki 7 bojowników powstał ruch o 13 milionach zwolenników!" (koniec cytatu) Odpowiedz Link Zgłoś
hellbilly Re: no i co z tego? 03.06.10, 12:43 Bo pęknę ze śmiechu zaraz. Od kiedy to wyłącznie prawica popierała Adolfa? Przecież od zawsze był idolem lewicy. Sam Goebbels porównywał Hitlera do Lenina. Polecam obejrzeć film Soviet Story. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Bin Laden jest dumny z "aktywistów" 03.06.10, 09:56 synegigwy napisał: Prezydent Iranu Mahmud Ahmadineżad tez im gratulował > przecież prawacy kiedyś popierali Hitlera Ignorancja bezobjawowa - choć do czasu? :) NSDAP, czyli Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei (Narodowosocjalistyczna Niemiecka Partia Robotników) to oczywiście konserwatyści. :) "Prawacy" (np. chadecy) jak piszesz byli trzymani przez Hitlera pod kluczem, przykładem Konrad Adenaurer. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu @ synegigwy 03.06.10, 13:05 synegigwy napisał: "przecież prawacy kiedyś popierali Hitlera" Prawicowcy Hitlera??? A mnie się zawsze wydawało ,że NARODOWI LEWICOWCY... Czy mnie oczy mylą czy NSDAP to National SOZIALISTISCHE Deutsche Arbeiterpartei czyli po polsku Narodowo SOCJALISTYCZNA Niemiecka Partia Robotników. Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy ta dyskusja tylko dowodzi... 04.06.10, 08:46 ...jakiego zamieszania w umysłach młodych ludzi dokonała IPN-nowska polityka historyczna. Czekam aż ktoś dopisze, że nie tylko Hitler, ale również Franko i Mussolini to byli komuniści :) Wiele krzywd ten nasz naród doświadczył, ale największym szaleństwem było oddanie historii IPN-nowi. Odpowiedz Link Zgłoś
popisuar Re: # obrzydliwy sojusz lewaków z Hamasem #? 03.06.10, 09:35 Terrorystami to sa dzis Zydzi z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
annaste1 Re: # obrzydliwy sojusz lewaków z Hamasem # 03.06.10, 16:24 alkud napisał: > kiedyś lewacy bronili Stalina, > teraz bronią islamskich terrorystów > zauwaz rowniez ze kiedys lewacy bronili Zydow a teraz bronia Palestynczykow- Odpowiedz Link Zgłoś
olewus.1 Turcy,zapomnili o milionach zamordowanych Kurdach? 03.06.10, 09:07 Turcy, wymordowali Kurdów i do dziś ich mordują !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Turcje trzeba zlikwidowac,,,, 03.06.10, 09:17 Zrobic z Turcji lotniskowiec, a z TURKOW RYBY. Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy to zlikwiduj... 03.06.10, 09:30 tylko że, drogi przyjacielu, Turcja jest w NATO a uzbrojenie ma takie, że nasza śmieszna armijka posikałaby się z zazdrości na sam widok ich armijki. Turcja, jako jedyny kraj NATO, graniczyła kiedyś z Rosją, a to mówi samo za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Turcja mi wisi i powiewa... 03.06.10, 09:43 NIECH NIE PODSKAKUJE,bo dostanie w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
w.s3 Re: to zlikwiduj... 03.06.10, 09:43 Kiedyś Turcja graniczyła też z Królestwem Polskim.Brali baty i islam nie zalał Europy.Jeszcze trochę i BBC nada wiadomość w "kalifacie berlińskim" ostatni kościół zamieniono na meczet. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Co ma do Turcji Norwegia?... 03.06.10, 10:42 Po pijaku piszesz, czy masz zaburzenia psychiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski To drugi "jedyny" kraj NATO graniczący z ZSRR 03.06.10, 11:05 Twojemu przedmówcy teza jego przedmówcy wydała się nieprawdziwa. Więc go poprawił. Zresztą słusznie (Norwegia nie graniczyła z ZSRR przed IIWŚ, ale wtedy nie było też NATO. Po '45 Norwegowie stali się bezpośrednim sąsiadem Rosji i są nim do dziś - zresztą, w przeciwieństwie do Turcji). Nie wiem, co przedmówca rozumiał pod pojeciem "bezpośredniego graniczenia", ale można dodać, że granicę morską z ZSRR miały też USA. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie poprawiaj kogos... 03.06.10, 12:14 I NIE SZUKAJ DZIUR!ZSSR graniczylo z Turcja i Norwegia. Dzisiejsza Rosja NIE GRANICZY z Turcja. Odpowiedz Link Zgłoś
elucidator Re: Turcy,zapomnili o milionach zamordowanych Kur 03.06.10, 19:07 To nie ma nic do rzeczy. olewus.1 napisał: > Turcy, wymordowali Kurdów i do dziś ich mordują !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko [...] 03.06.10, 09:09 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:13 cezaratko napisał: > Brawo dla tej dziewczyny .Bedzie napewno ja ciezko zapomniec ten > faszystowski napad. > Ta zgraje hitlerowcow powinni odizolowac od swiata bo wszedzie > morduja. > Glosujcie na PO ktora tak scisle popiera tych bandziorow a zaczna > mordowac tez u nas. co ty pierd* czlowieku? jak na razie to w Europie mordowac chca muslimy - nie widzisz tego matole??? Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:24 www.youtube.com/watch?v=xd2pqVBZEVc&feature=related Wassza propaganda juz jest niemodna. Odpowiedz Link Zgłoś
10robo10 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:17 Hitlerowcami jednak palestyńczyków bym nie nazwał Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:22 cezaratko napisał: > Brawo dla tej dziewczyny .Bedzie napewno ja ciezko zapomniec ten > faszystowski napad. > Ta zgraje hitlerowcow powinni odizolowac od swiata bo wszedzie > morduja. > Glosujcie na PO ktora tak scisle popiera tych bandziorow a zaczna > mordowac tez u nas. Powinna siedzieć na doopie a nie szlajać sie po arabowie. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:43 Jak widzisz Arabowie ja nie napadli. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 11:24 cezaratko napisał: > Jak widzisz Arabowie ja nie napadli. Bo sama dała? Odpowiedz Link Zgłoś
occam Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 13:10 Dała to Twoja stara jakiemuś przybłędzie i teraz musimy czytać Twoje chamskie wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:04 A idiota wszedl na forum i glupoty napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 11:28 Wole być w twoim mniemaniu idiotą, niż muslimskim pachołkiem. Brawo Izrael! Zatrzymując lewacką bandę zapewniliście więcej spokoju w regionie, bo muslimskie plugastwo nie otrzymało broni. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:36 PIS to zgraja jarmulkowo-czosnkowa: uwazajcie! Pomyslcie dobrze 20 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:38 Pisiaki dobily swojego slabego kandydata zeby wzbudzic wspolczucie w narodzie i umocnic swoje panowanie nad naiwna gawiedzia. Takie jest prawdziwe tlo zamachu - dali kapitana na prochach zeby rozwalil oszoloma. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:44 Po dokladnym przyjrzeniu sie biegowi wypadkow coraz wyrazniej widac,ze to byla ich wlasna robota dlatego tak glosno zwalaja wine na legendarnego "Ruska",bo wiedza ,ze ciemna gawiedz to kupi. Nie na darmo KK tresowal narod przez tysiac lat na swoj uzytek! Przejrzyjcie na oczy,baranki. Lechu w zadnym wypadku by nie wygral ,a elita niechetnie rozstaje sie z wladza wiec poswecili koziolka zeby wieloryb przetrwal,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:00 Jezeli Twoja wyobraznia tego co napisales nie jest ciemna masa to jak ta blazenade mozna nazwac. Zmusiles mnie do glosowania na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:15 a ja zawsze myślałem że głosuje się ze względu na poglądy polityczne a nie dlatego że ktoś jest głupi. ale jak widać elektorat PISu robi inaczej, a to chyba nie świadczy o nim dobrze... takie bezrozumne podejście jak owieczka z pola. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:22 cezaratko napisał: > Jezeli Twoja wyobraznia tego co napisales nie jest ciemna masa to > jak ta blazenade mozna nazwac. Zmusiles mnie do glosowania na PiS To nie wyobraznia: przygladam sie dokladnie rozwojowi wypadkow,szczegolom tragedii i zachowaniu poszczegolnych graczy na scenie. Prawda nieodwolalnie zaczyna wychodzic na swiatlo dzienne. Tylko kapitan ze sparalizowanym mozgiem mogl tyle bledow popelnic. A zaufani z otoczenia sa zawsze najgrozniejsi,bo sa poza kregiem podejrzanych! Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:34 blue911 napisał: > cezaratko napisał: > > > Jezeli Twoja wyobraznia tego co napisales nie jest ciemna masa to > > jak ta blazenade mozna nazwac. Zmusiles mnie do glosowania na PiS > > To nie wyobraznia: przygladam sie dokladnie rozwojowi > wypadkow,szczegolom tragedii i zachowaniu poszczegolnych graczy na > scenie. Teraz rozumiem decyzje o Wawelu. Maja wyrzuty sumienia i chca oslepic publike zeby wierzyla,ze kochali swojego Wodza. A to byla ofiara zlozona na oltarzu Wiecznej Wladzy,hehe. Zboja poznaje sie po modus operandi - jakze typowe dla pewnej grupy osob! Puzzle zaczyna sie powoli ukladac... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:43 cezaratko napisał: > Jezeli Twoja wyobraznia tego co napisales nie jest ciemna masa to > jak ta blazenade mozna nazwac. Zmusiles mnie do glosowania na PiS Ktorys z lokajow spowodowal zeby sie prezydencik z zona spoznili na lot,plus pilot na prochach i nawet bez mgly tragedia gotowa. Kazdy w pospiechu mysli nielogicznie i obcina "katy" ,lamie procedury zeby zdazyc. Sam jestem czlowiekiem i wiem jak postepuje ,jak szaleniec jak mam gdzies zdazyc "10 minut temu". A do tego natura dala "zbawienna" mgle - perfekcyjny scenariusz. (zaraz lece do wydawcy!)LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:48 Swoim postem juz mnie przekonales .nie bede sie ponizal glosuje na PiS Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:00 cezaratko napisał: > Swoim postem juz mnie przekonales .nie bede sie ponizal glosuje > na PiS Jeden glos nie zmieni biegu swiata,hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
dobredowcipy Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 09:11 Należy utworzyć międzynarodowa komisję która wyjaśni dokładnie i uczciwie co się wtedy stało. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud -- NOWA definicja Pokojowego Aktywisty -- 03.06.10, 09:18 pokojowy aktywista: agresywny islamski radykał, uzbrojony w noże i pałki. W mediach: przedstawiany jako gołąbek pokoju i wieczna ofiara. Cecha szczególna: w grupie próbuje zabić/zlinczować swoich przeciwników. religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Biedne, niedolinczowane do końca żołnierzyki... 03.06.10, 09:37 alkud napisał: > pokojowy aktywista: agresywny islamski radykał, uzbrojony w noże i pałki. W me > diach: przedstawiany jako gołąbek pokoju i wieczna ofiara. Cecha szczególna: w > grupie próbuje zabić/zlinczować swoich przeciwników. > > religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html > religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
ubiquitousghost88 Taki easy triger to i ze strachu strzela pif-paf! 03.06.10, 09:39 ubiquitousghost88 napisał: > alkud napisał: > > > pokojowy aktywista: agresywny islamski radykał, uzbrojony w noże i pałki > . W me > > diach: przedstawiany jako gołąbek pokoju i wieczna ofiara. Cecha szczegól > na: w > > grupie próbuje zabić/zlinczować swoich przeciwników. > > > > religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html > > religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: -- NOWA definicja Pokojowego Aktywisty -- 03.06.10, 13:31 alkud - daliście dupy; nie potrafiliście podrzucić na ten turecki statek ani jednej sztuki broni palnej. Były za to kołki, proce i noże - akurat tyle żeby piratom trzepnąć po uszach bo izraelskiej flotylli to by nie zagroziło. I co teraz - narobiliście sobie takiego smrodu że nie tylko w Izraelu ale i na całym świecie was nienawidzą. Faktem jest że komandosi zebrali słusznie po uszach. Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: -- NOWA definicja Pokojowego Aktywisty -- 04.06.10, 05:59 www.presstv.ir/detail.aspx?id=128860§ionid=351020202 Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 10:58 dobredowcipy napisał: > Należy utworzyć międzynarodowa komisję która wyjaśni dokładnie i uczciwie co > się wtedy stało. Zglosil sie juz Tunezyjczyk i wodz plemienia Masajow! Oczekuje na wazny glos z Polinezji i Kiribatu. Niedlugo mamy komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjan_pazdzioch Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:12 l.o.r.t.e.a napisał: > [b]Pozdrowienia dla Pani Jasiewicz, która uratowała polski honor w > uczestnicząc w akcji pomocy dla zamknietych w obozie koncentracyjnym > Gaza. to nawiedzona baba, ktora z nudow postanowila zostac bojowniczka www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,53662,7299141,Tania_w_utrzymaniu.html matoly juz nie pamietacie, ze ci sami ludzie wylazili na ulice i swietowali gdy bomby wybuchaly w Madrycie czy Londynie albo gdy zawalilo sie WTC? normalnie euro-kolchozniane cioty maja syndrom Sztokholmski na punkcie muslimow - jak baba alkoholika, ktora dostaje wpierd* i sie jeszcze z tego cieszy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 09:17 ..brawo, swiat popiera Hamas,prowokacja palestynska udala sie,teraz maja pozwolenie na zabijanie ludzi w Izraelu.Blokada Gazy to ochrona przed dostarczaniem broni przez,, konwoje przyjazni,,.Bohaterowie sa oszukani terorysci Hamas ciesza sie ,teraz zrobcie konwoj dla Biladena on tez potrzebuje pomocy.Islamisci morduja chrzescijan a my dostarczmy im pomoc,brawo glupoto. Odpowiedz Link Zgłoś
cep_0 Czegóż chcieć od .......................... 03.06.10, 11:59 Żydów. Na ziemiach Palestyńskich zachowują się jak HITLEROWCY w Polsce w czasie II wojny światowej. Są zwykłymi OKUPANTAMI. Ale przecież to najlepsi uczniowie HITLERA. Izrael aby istnieć musi wrócić do granic z 1948 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.oliwa Oto najlepsi uczniowie Hitlera 03.06.10, 13:15 historia jak wiadomo lubi się powtarzać: www.normanfinkelstein.com/deutschland-uber-alles/ Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Serdeczne Pozdrowienia Dla Pani Jasiewicz! 03.06.10, 09:25 Pożyteczni idioci – pejoratywne określenie przypisywane Leninowi, który miałby tak określać zachodnich dziennikarzy piszących entuzjastycznie o rewolucji bolszewickiej i ukrywających jej niepowodzenia. ... W 1933 roku, podczas nasilenia wielkiego głodu na Ukrainie, sympatyzujący z komunistami korespondent "New York Timesa", Walter Duranty, pisał, że "wszelkie opowieści o wielkim głodzie są przesadą lub złośliwą propagandą" (za te reportaże Duranty dostał później Nagrodę Pulitzera) ... Sartre krytykował m.in. Referat Chruszczowa, argumentując, że każdy, kto informuje o terrorze i istnieniu obozów pracy przymusowej (GUŁag) w ZSRR, "odbiera nadzieję robotnikom z Rambouillet". ... W latach późniejszych infiltrowane przez KGB organizacje takie jak Kampania na rzecz Rozbrojenia Nuklearnego organizowały w Europie Zachodniej marsze protestacyjne przeciwko amerykańskiej "ofensywnej" i "imperialistycznej" broni jądrowej w sytuacji, kiedy ZSRR powiększał swój ofensywny arsenał jądrowy a rosyjskie zbrojenia określano jednak mianem "pokojowych" pl.wikipedia.org/wiki/Po%C5%BCyteczni_idioci GRATIS: religiapokoju.blox.pl/2010/06/Izrael-Hamas-pokojowi-aktywisci.html religiapokoju.blox.pl/2010/05/Jestem-oburzony-na-Izrael.html Odpowiedz Link Zgłoś
m357 Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 09:28 nie tak dawno sad Izraelski zabronil zbudowania meczetu na przeciwko Katolckich Kosciolow w Nacarecie.Poco mial byc zbudowany meczet akurat w tym miescu? jakosc lewaki milczaly Odpowiedz Link Zgłoś
synegigwy Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 09:33 www.youtube.com/watch?v=xd2pqVBZEVc Odpowiedz Link Zgłoś
popisuar Powracających z Izraela aktywistów powitano w... 03.06.10, 09:34 ... Turcji jako bohaterow. I SLUSZNIE! Wstyd, ze Polska wciaz utrzymuje stosunki dyplomatyczne, handlowe i gospodarcze oraz wojskowo-policyjne z bandyckim panstwem Izrael, z jego rasistowska polityka apartheidu, nielegalna okupacja Palestyny i nielegalna bronia jadrowa... :( Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 11:41 [b]Wstyd, ze Polska wciaz utrzymuje stosunki dyplomatyczne, turcja tez utryzmuje gwoli scislosi a nieejst ci wstyd ze poplska utrzymuje stosunki dyplomatycnze z korea polnocna ktora morduje wlasnych obywateli? albo z arabia saudysjka ktora mordujue za wyznanie? nie z ato ci nie wstyd tam zydow nie ma to czego ma byc wstyd? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdaczasu przepraszam,że marudzę :) 03.06.10, 13:29 Jestem urzeczony Twoją merytorycznością dyskusji w tym wątku. Pisz dalej w swoim wspaniałym stylu, dobrze by było aby ludzie poznali się na tak niebywałym zjawisku. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Nie mrudz!... 03.06.10, 14:41 Przepraszaj!Dlaczego pozwalasz sobie na takie bazgrane idiotyzmy?... Odpowiedz Link Zgłoś
wronskipacewicz lewactwo & taliban 03.06.10, 09:39 smolensk-2010.pl/2010-05-14-54-pytania-nadal-aktualne-aktualizacja-13-05-2010.html Odpowiedz Link Zgłoś
old.european Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 09:40 l.o.r.t.e.a napisał: "Jarosław Kaczyński prezydentem Rzeczpospolitej Polskiej." Wolskiej. Rzeczypospolitej Wolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaratko Co o tych zbrodniach sami Zydzi 03.06.10, 09:40 www.youtube.com/watch?v=4sXwmREXkFY&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
age.kruger ewidentna prowokacja 03.06.10, 09:48 to byla prowokacja zorganizowana przez Hamas. Odpowiedz Link Zgłoś
sharn.1 Turcy,łobuzy..A co z pomordowanymi Kurdami ? 03.06.10, 09:52 Turcy urządzili Holokaust Kurdom...O tym jakoś nie pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Turcy zawsze byli palantami... 03.06.10, 10:49 i takimi zostana do konca swoich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
skobog Re: Turcy zawsze byli palantami... 03.06.10, 12:02 większego palanta od gudłaja edeka47 nie czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Re: Turcy zawsze byli palantami... 03.06.10, 12:40 ZJEZDZAJ, PSIARKU!Wstyd przynosisz, Polakom, zasiusiany polaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
okulele99 Zalosne, gdzie tu bohaterstwo ? 03.06.10, 10:00 jasne, kiedyś była moda na to zebu nienawidzić ameryki, dziś jest moda na nienawiść do Izraela. najżałośniejsze są fotki "wielkich bohaterów", popłynęli, wrócili, i pokazują znak Victorii, tylko że nic nie zwyciężyli i nikomu nie pomogli więc... gdzie tu bohaterstwo po co te pełne patosu gesty ? pretensjonalność i ego aktywistów przerasta wszystko. -- i wszystko jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
huston_mamy_problem widzielismy na filmie aktywisci rzucali granatami 03.06.10, 10:09 po co takie artykuly - przeciez caly cywilizowany swiat popiera Izrael, kazdy kto widzial film widzi jak pokojowy konwuj skladajacy sie z 3 statkow a przewozacy 10 ton ladunku ( sic!!) jest uzbrojony i aktywisci atakuja nozami zolnierzy a potem rzucaja w nich granatami, nie robcie z siebie kretynow popierajac palestynczykow - muzulmanow. Odpowiedz Link Zgłoś
chichrajacy1 Islamisci,mordercy wzorem dla dzieci..!! 03.06.10, 10:18 W dzikich krajach terrorystow,mordercow i zboczencow zawsze sie stawia za przyklad do nasladowania. Kto popiera terror sam staje sie terrorysta.. Islam to mordercza organizacja nienawisci i zla..!! Odpowiedz Link Zgłoś
seznam Naiwniak i przy okazji oszołom 03.06.10, 10:24 Po pierwsze naiwniak, bo wierzy islamistom jakby mało było dowodów na to jak szanują innych ludzi, a nawet własnych wyznawców, ale nie chcących przemocy. Mało ci jeszcze zamachów samobójczych na całym świecie? Po drugie jesteś oszołom nazywając obozy w Gazie koncentracyjnymi. Jeśli nie rozumiesz dlaczego to wybierz się na wycieczkę do Oświęcimia, a potem wyjedź na wycieczkę do Strefy Gazy. Dobrze żebyś też poczytał trochę o historii powstania obozów. Odpowiedz Link Zgłoś
palikotek Tam plyneli terrirysci z 40 krajow + EU 03.06.10, 10:25 Biedne Zydkii musza walczyc juz z calym swiatem nawet z ortodoksami z USA Odpowiedz Link Zgłoś
feszter jaki dureń chce jeszcze Turcji w Unii Europejskie? 03.06.10, 10:39 to koń trojański ismlamu, który pomaga opanować im Europę Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: jaki dureń chce jeszcze Turcji w Unii Europej 03.06.10, 11:35 Mam nadzieję, że kebaby do UE jednak nie wejdą. Już większość Niemców i Austriaków jest przeciwna. Jeśliby jednak tak się zdarzyło, że Kebaby do UE wejdą wówczas wspólnota traci jakikolwiek sens. Oni maja z nami tyle wspólnego co kondor z pingwinem, niby oba to ptaki, ale... Odpowiedz Link Zgłoś
szelbisz Re: jaki dureń chce jeszcze Turcji w Unii Europej 03.06.10, 11:36 Konia trojańskiego islamu już mamy w Europie. Nazywa się Francja a w jej ślady idą Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiesj23 Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 10:49 wcześniej byli w łapach sowieckiej propagandy, teraz są w islamskiej tzw.postępowi intelektualiści nigdy nie zmądrzeją Odpowiedz Link Zgłoś
2-pswiecki Ha, ha:), masz rację z tymi intelektualistami. 03.06.10, 11:54 Jeden Szwed się produkuje na ten temat w Rzeczypospolitej,dawny członek ruchów maoistycznych w Europie - zaczynają mi się powoli takie wypowiedzi układać w trend: od beztresowego wychowywania dzieci, aż do wbiegania do cudzego mieszkania na prochach, gdy już głód narkotyczny doskwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kaliforniczyk Powracających z Izraela aktywistów powitano w T... 03.06.10, 10:55 Izrael jest w stanie wojny z Hamasem, ktory nie tylko nie uznal panstwa Izrael ale pozwala na odpalanie rakiet ze swego terytorium, ktore maja zabijac, ranic albo przynajmniej terroryzowac ludnosc w Izraelu. Izrael nie ma innego wyboru jak bronic sie i te formy obrony przybieraja rozne formy - od atakow na terytorium Gazy kiedy jest to konieczne,bombardowanie obiektow z ktorych odpala sie rakiety, lub, jak w tym wypadku, zatrzymuje sie konwoj statkow ktore mialy przerwac blokade brzegow Gazy. Na pokladzie tych 5 statkow mogl byc rozny towar - od mleka dla dzieci do rakiet, broni i amunicji. Obowiazkiem Izraela, w obronie swojej ludnosci, konieczne bylo zatrzymanie tej armady i kontrole ladunku. Robia to wszystkie kraje w podobnej sytuacji i nie jest to naruszeniem prawa morza . Nalezy zrozumiec, ze po doswiadczeniach II Wojny Swiatowej Izrael nigdy wiecej nie zawierzy bezpieczenstwa swego spoleczenstwa ani zadnej organizacji miedzynarodowej ( wszystkie milczaly w czasie II W.S.) ani tez innemu panstwu, nawet USA ( USA tez nie pomoglo kiedy mozna bylo zbombardowac koleje niemieckie prowadzace do obozow koncentracyjnych). Dzisiaj bezpieczenstwo Zydow na calym swiecie oraz Izraelczykow opiera sie na sile, technologii i zdecydowanym akcjom zolnierzy IDF . Wlodzimierz Rawa Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski W zasadzie masz słuszność, ale... 03.06.10, 11:17 ale lepiej byłoby, gdybyś nie popisywał się ignorancją i nie pisał o bombardowaniu linii kolejowych prowadzących do obozów koncentracyjnych. Wiosną 1945 lotnictwo amerykańskie i brytyjskie praktycznie zniszczyło cały niemiecki transport, łącznie z liniami kolejowymi prowadzącymi do tych obozów. W obozach miało to taki skutek, że ci, którzy nie trafili do komór gazowych masowo umierali z głodu - przeczytaj sobie, co Holocaust Survivors piszą w swych wspomnieniach o okresie luty - kwiecień 1945 roku, a dopiero potem konstruuj swoje tezy dotyczące możliwości wyzwalania obozów zagłady za pomocą lotnictwa strategicznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zz26 Re: W zasadzie masz słuszność, ale... 03.06.10, 11:31 W obozach miało to taki > skutek, że ci, którzy nie trafili do komór gazowych masowo umierali > z głodu - przeczytaj sobie, co Holocaust Survivors piszą w swych > wspomnieniach o okresie luty - kwiecień 1945 roku, a dopiero potem > konstruuj swoje tezy dotyczące możliwości wyzwalania obozów zagłady > za pomocą lotnictwa strategicznego. i tu masz trudny wybor czy lepiej zeby 1000 umarlo z glodu w meczarniach czy 5000 dowiezc i wpakowac do komor Odpowiedz Link Zgłoś
marek.56b Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 12:00 kaliforniczyk napisał: > Izrael jest w stanie wojny z Hamasem, ktory nie tylko nie uznal panstwa Izrael > ale pozwala na odpalanie rakiet ze swego terytorium, ktore maja zabijac, ranic > albo przynajmniej terroryzowac ludnosc w Izraelu. Izrael nie ma innego wyboru > jak bronic sie i te formy obrony przybieraja rozne formy - od atakow na > terytorium Gazy kiedy jest to konieczne,bombardowanie obiektow z ktorych > odpala sie rakiety, lub, jak w tym wypadku, zatrzymuje sie konwoj statkow > ktore mialy przerwac blokade brzegow Gazy. Na pokladzie tych 5 statkow mogl > byc rozny towar - od mleka dla dzieci do rakiet, broni i amunicji. Obowiazkiem > Izraela, w obronie swojej ludnosci, konieczne bylo zatrzymanie tej armady i > kontrole ladunku. Robia to wszystkie kraje w podobnej sytuacji i nie jest to > naruszeniem prawa morza . Nalezy zrozumiec, ze po doswiadczeniach II Wojny > Swiatowej Izrael nigdy wiecej nie zawierzy bezpieczenstwa swego spoleczenstwa > ani zadnej organizacji miedzynarodowej ( wszystkie milczaly w czasie II W.S.) > ani tez innemu panstwu, nawet USA ( USA tez nie pomoglo kiedy mozna bylo > zbombardowac koleje niemieckie prowadzace do obozow koncentracyjnych). Dzisiaj > bezpieczenstwo Zydow na calym swiecie oraz Izraelczykow opiera sie na sile, > technologii i zdecydowanym akcjom zolnierzy IDF . > > > > Wlodzimierz Rawa Turcja to przyczółek islamu skąd idzie atak na UE i całe chrześcijaństwo.Europejscy aktywiści(komunistyczni?) propalestyńscy to marinetki w rękach propagandy islamskiej. Bez własnej woli oraz własnego rozumienia świata. Pani Jaśkiewicz? z mężem to była tam za swoją kasę czy był to islamski sponsoring. Jeżeli to drugie a mam pewność że tak, to ta pani jest już potencjalnie niebespieczna. Dała się uwieść ideologi islamskiej i to co mówią islamiści jest dla niej jedyną prawdą. Nie honory a areszt wydobywczy bo lepsza jedna ofiara niż 10. BACH! BACH! Odpowiedz Link Zgłoś
chimera03 Re: Powracających z Izraela aktywistów powitano w 03.06.10, 12:22 Zacznijmy od tego że izrael nie ma żadnego prawa do obrony ani żadnego prawa by istnieć bo nie ma państwa izrael Odpowiedz Link Zgłoś