osh_kosh 10.06.10, 22:22 Kiedy debata z P. Kaczyńskim, dla równowagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniuch102 Zna języki. Zwłaszcza rosyjski. 10.06.10, 22:33 Nie ma to jak polowanko w Rosji. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin9 Re: Zna języki. Zwłaszcza rosyjski. 10.06.10, 22:43 PRZECIEŻ ONI SOBIE KPIĄ Z LUDZI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Skromność i kultura! 10.06.10, 22:35 Ze mną i z Januszem Palikotem to jest tak jak z Kościołem i państwem. - no, pieknie powiedziane... niedawno w GW odsłoniła się PRAWDA o panstwie i kościele: złodziejstwo, korupcja, układy (że nie wspomnę o pedofili itp) - jajak Bartoszewski - plotę metafory... Odpowiedz Link Zgłoś
telefon70 Re: Skromność i kultura! 11.06.10, 15:49 Trajkotek, czytaj uwazniej, to moze zrozumiesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Skromność i kultura! 11.06.10, 17:59 trajkotek napisał: > Ze mną i z Januszem Palikotem to jest tak jak z Kościołem i państwem. > - no, pieknie powiedziane... niedawno w GW odsłoniła się PRAWDA o panstwie i ko > ściele: złodziejstwo, korupcja, układy (że nie wspomnę o pedofili itp) > > - j > ajak Bartoszewski - plotę metafory... Trajkotek jestes naprawde dobry - szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 22:46 Zadam Wam proste pytanie: -po czym poznasz tzw. PRAWDZIWEGO pisowca?. odp.; - stek wyzwisk,obelg i insynuacji w polemice, - same pomówienia j.w., - brak elementarnej kultury j.w., - Życiorys ala PZPR, - zero działalności opozycyjnej, - dogmat J.R.Nowaka z Polityki/ dzisiaj Radio Maryja/ Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek Re: Komorowski o Palikocie 10.06.10, 23:08 czyli, że Palikot to pisowiec? - bzdura jakaś. Palikot i Komorowski - to PO Odpowiedz Link Zgłoś
dassein Bronislaw "Wpadka" presents: 11.06.10, 02:53 www.youtube.com/watch?v=fTbVj9B6O1w Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 22:53 Każdy może nauczyć się kłamać, sztuka to znać się choćby trochę i na aktorstwie. W polityce to podstawa - blef i poważne miny. Brawa dla Komornika! Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszelwood Palikot: To wymarły gatunek - tere fere itp 10.06.10, 22:56 Jako polityk pan Palikot działa iracjonalnie. I za to go lubię. Jest niezależny finansowo i może mieć wszystkich w ..... Troszkę mnie zaskoczyło ,że przyjażni się z B.Komorowskim. / obaj są bardzo rózni / . Albo to PR , albo rzeczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
nocozabrednie Re: Palikot: To wymarły gatunek - tere fere 10.06.10, 23:10 > Troszkę mnie zaskoczyło ,że przyjażni się z B.Komorowskim. > / obaj są bardzo rózni / . > Albo to PR , albo rzeczywiście. --------------------------------------------------------------------- A co w tym dziwnego? Swój swojego wyczuje a wiadomo co się liczy dla tych ludzi: władza i pieniądze, no i poparcie motłochu. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Palikot: To wymarły gatunek - tere fere 11.06.10, 18:32 cham=PO=Palikot=Tusk=cham=Komorowski=cham Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 23:04 U mnie na osiedlu jest do obsadzenia stanowisko ciecia i parkingowego /Pmarszałku niech się pan śpieszy bo zostalo tylko 10 dni .A JAK TAM MŁODY OD BŁĘDÓW I ASYSTENTKA U KASZALOTA? Odpowiedz Link Zgłoś
kitra1 Run, Bronek, run 10.06.10, 23:25 www.se.pl/media/pics/2008/06/05/wreszcie_460x370.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ak102 Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 23:33 To mnie rozwalilo: Nie ufam zmianie Jarosława Kaczyńskiego, bo dziwnie przypadła na okres kampanii... Tak jakby nie wiedział z jakiego powodu mamy akurat teraz okres kampani wyborczej. Ten facet nie powinien zostać prezydentem, bo nie potrafi dwóch rzeczy robić jednocześnie. Myśleć i mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
cichysadam Re: Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 11.06.10, 07:55 ak102 napisał: >Ten facet nie powinien zostać prezydentem, bo nie potrafi dwóch > rzeczy robić jednocześnie. Myśleć i mówić. J.K. Nie potrafi tego robić nawet oddzielnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 11.06.10, 18:28 Pomyliles sie bracie zapomniales Wstawis Bronislaw Komorowski zamiast Kaczynski coz nerwy zawodza. Polityczne i nie tylko chamstwo Palikota i calej PO sie nie sprawdza Pi Ar zawalil -wyrazy wspolczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
barakkobamaa Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 23:42 Debata hahahahaha Długie cmoknięcie w pryszczate dupsko PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Re: Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 11.06.10, 11:42 No, prawie to samo co debata Kaczyński "kontra" Staniszkis, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
jedrus.4 Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 10.06.10, 23:50 "Wymarly gatunek"? Wkrotce, jezeli Polska i Polacy maja jeszcze troche szczescia, ktore spadlo na nich pod koniec lat 80-tych, to samo bedzie mozna powiedziec rowniez o Komorowskim, Niesiolowskim, Polikocie, Nowaku, Nitrasie, Tusku, redakcji Gazety Wyborczej i salonie II RP. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Wiz nie zniosą. To dobrze. 11.06.10, 00:21 Cieszy mnie to, że w końcu ktoś podniósł problem wiz. Nikomu innemu niż "turystom w drodze do Greenpointu" te wizy aż tak bardzo nie przeszkadzają. Reszta dostaje "multiple entry for 10 years". Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek wykluczeni 11.06.10, 02:44 a ten "wymarły gatunek" zabrał głos w dyskusji o tym, KTO JEST PRAWDZIWYM POLAKIEM Czyż nie jest głupszy od Rydzyka?/metafora/ Odpowiedz Link Zgłoś
0slawek Ferdynand von Kiepski 11.06.10, 08:23 A ja nie zagłosuję na Bronisława hrabiego Komorowskiego. Bo jak by to brzmiało pan prezydent Bronisław hrabia Komorowski! Przecież to brzmi dziwnie. Ostatnio w 2005 i 2007 roku głosowałem na PO , ale teraz po wygłupach Palikota i tych starych dziadów z komitetu honorowego kandydata PO postanowiłem nie iść na wybory i pokazać im środkowego palca. Zwisa mi i powiewa kogo wybiorą. To jest wybór miedzy dżumą a cholerą! Odpowiedz Link Zgłoś
chwila.moment Przecież to jest ruski zdrajca. 11.06.10, 15:58 Nie będzie prowadził polityki z USA na kolanach. A jaką politykę prowadzi z Rosją. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Przecież to jest ruski zdrajca. 11.06.10, 18:02 chwila.moment napisał: > Nie będzie prowadził polityki z USA na kolanach. A jaką politykę prowadzi z Ros > ją. Prawdziwy diamencik Tuska tylko bez glowy - ale za to co za ogon - caly Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
tore.andre.flo Re: Przecież to jest ruski zdrajca. 12.06.10, 01:34 PO ssie pałkę ruskim, howgh Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 11.06.10, 17:54 Komorowski znowu lze -podstawa funkcjonowania PO -Palikot jest oficjalnym przedstawicielem woli PO -parti chamow i prostakow ,degeneracja kultury tej partii dowodzi korzeni UB, klamstwo ,oszustwo to system UB bardzo z PO zaprzyjaznionej formacji -metody te same. GW zaprzyjazniona z Palikotem twor przemienil sie w gadzinowke PO. A moze Palikota na naczelnego - bo Michnika napewno trzeba przebadac u psychiatry razem ze sloneczkiem Peru i napewno opoznionym umyswlowo Komorowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
kurelski Re: Komorowski o Palikocie: To wymarły gatunek 11.06.10, 17:56 osh_kosh napisała: > Kiedy debata z P. Kaczyńskim, dla równowagi? Teraz zajmujemy sie debilami: Komorowski Palikot Tusk no i reszta chamstwa PO. Odpowiedz Link Zgłoś