rs_gazeta_forum 05.08.10, 18:21 Oczywiście jestem za swobodnym strojem, ale aby robić takie demonstracje w kraju na Półwyspie Arabskim, to trzeba mieć niezły odlot. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dodo20 Re: Do aresztu za bikini 06.08.10, 07:19 No ale przecież pierwsi ludzie na Ziemi byli nadzy, prawda ? Więc czego się wstydzić i karać ? Przecież nadzy nie byli. Odpowiedz Link Zgłoś
august.k Bikini lepsze od Skype`a 06.08.10, 07:42 Zgoda, że właśnie motywy tej "Angolki" są b. tajemnicze. Bo przecie bikini odsłania to, czego one z reguły nie mają, mają zaś blade i piegowate ciało typu: "It Makes Me Sick" Pamiętam dowcip rysunkowy z lat 60., na którym dwie, jak się wtedy mawiało, "cizie" w kostiumach bikini dyskutuja o ich zaletach: - Są małe, jak znaczki pocztowe... - A to ułatwia komunikację A propos miłości na plaży w Dubaju. Sam to ćwiczyłem w PRL z moją dziewczyną na zatłoczonym wówczas niemożebnie basenie Legii. Leżeliśmy jedno za drugim owinięci od kolan po brzuch ręcznikiem kąpielowym i ja (z tyłu) czytałem jej (przy tym) wiersze z tomu KIG trzymanego w ręku. Odbywało się to na oczach wszystkich, ale nikt na nas nie zwracał uwagi, bo w PRL czytanie książek było powszechnym obyczajem (a nie oglądanie osłów i klemp z Sejmu w TV). Nawet Brezę (patrz: Google!) PKF sfilmowało, bo zawsze chodził Krakowskim czytając. Dlatego, że nikogo wówczas od czytania nie bolała głowa, co dziś jest powszechną dolegliwością inteligentów, których rodzice "studiowali na Sorbonie" Politechniki Warszawskiej lub tp (dla beneficjentów np. reformy rolnej, co do żadnej szkoły nie chodzili, jak i dla aktywu partyjnego było USP = Uniwersyteckie Studium Przygotowacze dla ludzi bez żadnych szkół. Nie to co dziś - płatne studia) To ironia losu, bo Wolna Polska przyniosła nam prawdziwą, jak uważam, WOLNOŚĆ (excluding IV RP) i wspaniale zaopatrzone biblioteki publiczne (przynajmniej na Pradze Płd.). A resztę dymam - za przeproszeniem - excluding: klempy i resztę politycznego bydła. Ale inaczej niż na plaży... Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytorstarszy Do aresztu za bikini 07.08.10, 02:34 No wielkie mi halo! Widocznie dziewczyna nie mogła się zdecydować w co się ubrać i poszła coś kupić ! Ech te zazdrosne baby ... Odpowiedz Link Zgłoś