jogar 22.08.10, 08:58 Jak zwykle super tekst z trafną oceną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pani_bozia Mów mi "wuju" 22.08.10, 09:09 Tekst PRAWIE idealny (wkradła się literówka...) Odpowiedz Link Zgłoś
chlapcok Mów mi "wuju"! 22.08.10, 09:11 Antoś? Ani POwinowaty, ani sPOwinacony... to sPiSkowiec: alter ego Dzi erżyńskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
miro-24 rodzina,ojciec Rydzyk i wuj Macierewicz 22.08.10, 10:42 Rodzina Radia Maryja ojca Rydzyka i wuj Macierewicz. Przewodniczący zespołu ds.katastrofy smoleńskiej tzn. zespołu PiS ds."duchów smoleńskich" Antoni Macierewicz w Sejmie RP 18 stycznia 2001 r. otworzył swoje przemówienie: "Panie Marszałku,Wysoka Izbo,Ojcze Dyrektorze!" itd. W taki czuły sposób wujek Macierewicz przywitał w Sejmie Ojca Dyrektora Tadeusza Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
robokopo Racja 22.08.10, 11:15 Dobrze Pan pisze, wiecej slow, by podsumowac belkot Macierewicza (patrz np. jego wywiad dzisiaj) zupelnie nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
antropoid Mów mi "wuju" 22.08.10, 12:31 "Nie wiadomo, z kim konkretnie Macierewicz jest spokrewniony i w jakim stopniu..." Jest spokrewniony z Kaczyńskim - bezwzględnie. A w stopniu takim, że są równie kłamliwi, podli i wykazują niemal identyczne objawy choroby psychicznej. Dwie łachudry, które dobrały się w korcu maku. Odpowiedz Link Zgłoś
samiczka54 Re: Mów mi "wuju" 22.08.10, 20:26 Nic dodać - nic ująć, może tylko tyle że Maciarewicz ma swoje pięć minut, i nie cofnie się przed niczym żeby każdego dnia na wizji mieć show. Parcie na szkło godne lepszej sprawy. To typowe w fazie maniakalnej..... tej choroby. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.18 Mów mi "wuju" 22.08.10, 13:23 Najgorzej, że pismo święte mówi: wuja słuchać będziesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
organmaster mizeria 22.08.10, 15:01 ogórek - na plasterki cebula - byle drobno pieprzyć - niekoniecznie, zważywszy, że mizeria - pod felietonik; jakby tak się zastanowić, to i wyż wzmiankowane składniki... zbędne Odpowiedz Link Zgłoś
henryk-sikora Najstarszy krewny Macierewicza to Che Guevara... 22.08.10, 18:09 Najstarszy krewny Macierewicza to Ernesto Rafael Guevara de la Serna, znany powszechnie jako Che Guevara. Macierewicz w latach 70- tych był gorącym wyznawcą tego lewackiego zbrodniarza. Czy może ktoś temu zaprzeczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Mów mi "wuju" 22.08.10, 19:24 Czy wy ogórasy,kutzyki wajdziaki i inne bydłoszewiaki aby nie za wcześnie się POujawnialiście?Ja na waszym miejscu POczekałabym do przyszłorocznych wyborów bo różnie może być a niektórych rzeczy nie da się odkręcić Odpowiedz Link Zgłoś
balajanek Re: Mów mi "wuju" 22.08.10, 20:27 Teraz czekam na równie dobry tekst Jacka Fedorowicza. Grunt to dystans do ponurej polskiej rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
hammurabina Re: Mów mi "wuju" 22.08.10, 22:03 a kim jest ten Maciarewicz w sprawie? i czym jest? przykleiło się g...no do okrętu i woła - płyniemy?! Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 Panie redaktorze 22.08.10, 22:13 Ja takze krótko. Cyt. " - cały czas oburzając się, że jeszcze nic nie wiadomo - uważa rządzących za powinowatych ofiar katastrofy, tzn. że PO jest winowata. no to akurat nie jest takie trudne do odgadniecia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
modraczek.2 to pryszcz, tutaj to się dzieje!!! 22.08.10, 22:20 krzyz maciarewicz a dzieje się dzieje proszę Państwa, a o tym się nie pisze? www.rp.pl/artykul/2,525806_Kryzys_w_szkoleniu_zolnierzy___.html Odpowiedz Link Zgłoś
marek.56b Mów mi "wuju" 22.08.10, 22:37 Ogłaszać że rządy Polski i Rosji zawiązały spisek w celu popełnienia zbrodni to trzeba mieć jaja albo całkowity zanik mózgu. Te wypowiedzi to zbrodnia przeciw racji stanu Polski i smutni panowie przyjdą nocą, kolbami w drzwi załomocą i z telewizora zniknie jego fizjonomia. Oby się spełniło. Odpowiedz Link Zgłoś
timoszyk Re: Mów mi "wuju" 23.08.10, 19:09 Z frywolnoscia na ten temat zbytnio bym nie przesadzal, chociaz kazdy ma do niej prawo. Kwestia gustu. Kazdy ma tez prawo do zadawania pytan. Bowiem nie ma glupich pytan, jesli sa sformulowane poprawnie pod wzgledem logicznym. Sa jedynie glupie odpowiedzi. Ma wiec prawo do swoich pytan i Maciarewicz i Palikot. Skupmy sie raczej na szukaniu odpowiedzi, bo wysilek w tym kierunku nie wydaje sie byc za wielki. Waclaw Timoszyk Odpowiedz Link Zgłoś