Dodaj do ulubionych

Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz...

• xanaxy Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 20:44
      ....wreszcie ....ile lat ta menda klamie? Sluzby specjalne na 100% - bo jakim cudem istnieje przez TYLE LAT? A gledzila w komunie. nadal ...pieprzy. Kawal WIELKIEJ K....Y!
    • izaakjk Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 20:45
      Czy oceną dziennikarskiej pracy Pani red. Jaworowicz nie powinien się zająć polski urząd prokuratorski, a nawet niektórzy historycy i oczywiście rzetelni dziennikarze - zajmujący się losami rodzin, którym polskie służby specjalne w okresie PRL zamordowały bliskich?
      Z osobistego doświadczenia wiem, iż Pani red. Jaworowicz - być może nieświadomie, ale w to bardzo trudno uwierzyć - kilka lat temu wsparła w swoim programie nagonkę, jaką w Polsce robiła na mnie grupa osób związana luźno lub ściśle z ludźmi z SB odpowiedzialnymi za napad i śmierć mojego syna (ubecki napad miał miejsce w 1988 roku w Hotelu Asystenta UMCS w Lublinie). Pani red. Jaworowicz nie cofnęła się w swoim programie przed oczernieniem mnie i mojej żony, choć byliśmy i nadal jesteśmy ofiarami SBków, przeżyliśmy w Polsce piekło. Nasza rodzina po tamtym morderstwie nigdy nie otrzymała od jakichkolwiek władz Polski, aż do dnia dzisiejszego pomocy, ani prawnej (IPN umorzył śledztwo w skandalicznych prawnie okolicznościach), ani życiowej (jeszcze po 89 roku wiele lat żona była na tzw. czarnej liście, co oznaczało, że nie mogła otrzymać pracy; mnie bezprawnie usunięto z uczelni, uniemożliwiając obronę napisanej i pozytywnie zrecenzowanej rozprawy doktorskiej; nasze dzieci były atakowane w tzw. operacyjny sposób przez nieznanych ludzi, o których sądzimy, że są związani z mordercami naszego syna, czyli ze służbami specjalnymi z okresu PRL).
      W swoim programie Pani red. Jaworowicz przedstawiła na nasz temat informacje nieprawdziwe, insynuacje, bezprawne opinie - wspierając w ten sposób politycznie osoby z Lublina, które od lat zaangażowane były w działalność - prawną i pozaprawną - przeciwko mnie i mojej rodzinie. Wielką społeczną niesprawiedliwością jest fakt, że taka osoba, jaką jest Pani red. Jaworowicz, prezentująca niesłychanie niski poziom moralny i merytoryczny w zakresie przygotowania i emisji popularnego programu telewizyjnego - od tak wielu już lat nie podlega głębokiej ocenie środowiska dziennikarskiego, nie mówiąc już o urzędzie prokuratora.
      Muszę Państwu przyznać, że przed emisją programu zmanipulowanego przez Panią red. Jaworowicz przeciwko mnie i mojej żonie - z zainteresowaniem śledziłem Jej publicystyczny program, rozumiejąc, że jest on rzetelnie przygotowywany. Jak bardzo się myliłem! Dopiero po „zajęciu się moją skromną osobą” w tym programie zacząłem przyglądać się dyskusjom dostępnym na portalu TVP, a także śledziłem dyskusję na temat programu o mnie. Jak się okazało jeden z dyskutantów internetowych był blokowany przez administratora strony internetowej "Sprawy dla reportera", ponieważ zaczął dociekać publicznie prawdy...
      Czy w programie Pani red. Jaworowicz nie ma prawdy? Czy widzowie mogą usłyszeć wypowiedzi obu stron? Wydawałoby się, że tak. Tymczasem nic bardziej mylnego, bo Pani red. Jaworowicz dobiera "odpowiednich" dyskutantów, nie dopuszczając do udziału w programie niewygodnych osób (taka sytuacja miała miejsce w moim przypadku) ani ich reprezentantów, a już po nagraniu programu odpowiedni montaż materiału zdjęciowego pozwala Jej na zręczne manipulowanie opinią widzów.
      Bardzo możliwe, że Pani red. Jaworowicz część ze swoich programów (chociażby oczerniający mnie i moją żonę) przygotowała z łamaniem obowiązującego w Polsce prawa. Dlaczego? Ponieważ Pani red. Jaworowicz swoim kłamliwym programem wsparła czynnie ludzi, którzy od okresu PRL działali przeciwko mojej rodzinie, a dzisiaj powinni stanąć przez prokuratorem za zaplanowanie i wykonanie morderstwa politycznego (na moim synu) i za wiele innych brutalnych działań wymierzonych przeciwko mojej rodzinie. Oczywiście domniemanie, iż Pani red. Jaworowicz popełniła przestępstwo pomocnictwa zbrodniarzom komunistycznym nie jest prawnie pewne.
      Przepraszam za tak długi wywód we własnej poniekąd sprawie – tak przy okazji powołania tytułowego Stowarzyszenia. Wszystkim osobom poszkodowanym w związku z działalnością dziennikarską Pani red. Jaworowicz poddaję pod rozważenie wystąpienie na drogę sądową w postępowaniu odszkodowawczym bezpośrednio przeciwko TVP, która zatrudnia Panią red. Jaworowicz, opłaca przygotowanie Jej programu, a nawet emituje ten program, powodując rozliczne szkody: moralne, zdrowotne, ekonomiczne, prawne po stronie osób poszkodowanych przez Jej nierzetelną pracę dziennikarską. Taki sposób dochodzenia swoich racji ma co najmniej dwie zalety: menedżerowie TVP zaczną bacznie przyglądać się tej nierzetelnej dziennikarce, a osoby poszkodowane będą mogły liczyć na wymierne odszkodowania, oczywiście w przypadku wygrania sporu sądowego.
      Może nadszedł już czas na nowy odcinek programu "Sprawa dla reportera"? Z Panią Jaworowicz - nierzetelną, niemoralną, byłą dziennikarką TVP?
      Izaak Janas Kaszczyk
    • na-pohybel "Fakty i mity" pisały o tym prawie 2 tygodnie temu 06.09.10, 20:51
      więc dlaczego GW nie napisała o tym, w sobotę - zaraz po ukazaniu się w/w nr "FiM"?
    • henry.rollins To niemożliwe ! 06.09.10, 20:54
      Przecież ona tak ładnie siedzi na krześle !
    • wejsunek11 albowiem trzeba być idiotą 06.09.10, 20:56
      żeby swoje prywatne sprawy wywlekać w takich programach...żenada i styl dla praczek i kucharek takie programy...
      • lukabravo hehe "nie udzieliła komentarza Newsweekowi" 06.09.10, 21:02
        Historia to cyniczna suka:) jakże często pani redaktor kończyła podsumowanie jakiejś sprawy wygłaszanym z odpowiednim przekąsem komentarzem "pan X nie znalazł dla nas czasu, aby wypowiedzieć się przed kamerą". A teraz proszę...:)
    • nor70 Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 20:58
      Program nie pomysli wladzy ,czas na likwidacje ? Buzek ,czlonek PO czepia sie Białorusi i jej demokracji. A co powie na demokracje reprezentowana przez PO ? Program "antysalon " juz nie wrócił na antene.
      • cleryka Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 07.09.10, 01:30
        ten program jest dla przygłupów.On ani nikomu nie pomagał,ani nie przeszkadzał żadnej władzy.,ponieważ właziła każdej władzy ta p.Jaworowicz,dosłownie w tyłek.(przepraszam za słowo).
    • redix68 Irena Dziedzic IV RP, ciekawe jakie jest oblicze 06.09.10, 21:00
      tej pani. Prawdziwe bez tapety
    • komercyjny02 Tych programów nie oglądam już od pierwszej połowy 06.09.10, 21:02
      lat 90!
      Już wtedy zraziły mnie serwowane tam kłamstwa i półprawdy.

1 Gdy PLL "Lot" pozbywały się ostatnich Ił-ów 62M, część lotowskich pilotów oprotestowała tę decyzję zarządu przewoźnika. Jaworowicz stanęła bezapelacyjnie & jednostronnie po owych pilotów. Z ekranu rozległy się pamiętne słowa: "Oto odlatuje najbezpieczniejszy samolot świata". Choć większość widzów miała jeszcze w pamięci katastrofę w Lesie Kabackim.
      2 Gdy rozstrzygała się sprawa prywatyzacji Cementowni "Górażdże" w Choruli, Jaworowicz absolutnie stronniczo forowała wyłącznie poglądy tamtejszych związkowców, którzy mieli jakiś tam pomysł na, krótko mówiąc, przejęcie zakładu przez siebie samych. Ministerstwo Przekształceń Własnościowych pod wodzą Lewandowskiego zaś opracowało, moim zdaniem sensowniejszy, pomysł, polegający na sprzedaży wiązanej względnie nowoczesnych Górażdży oraz niedalekiej ale przestarzałej Cementrowni w Strzelcach Opolskich. Inaczej chętni na nabycie a potem na modernizację samych Strzelec raczej by się nie znaleźli. No ale poglądów ludzi ze Strzelec, choć to też byli związkowcy, Jaworowicz słuchać nie chciała.
      3 No i to niemal etatowe bywanie pana magistra prawa Janusza Stajszczaka (uparcie zwanego w programach "doktorem" i "ekonomistą"; będącego ekspertem kolejno wszystkich przewijających się przez polską scenę polityczną dziwacznych bądź ekstremistycznych partii i partyjek), który przy końcu, tuż przed zabraniem głosu przez samą pania redaktor, wygłaszał jakieś tam opinie i osądy tonem nie znoszącym sprzeciwu.
      4 I jeszcze to bezustanne wrażenie chaosu płynącego z ust ludzi wrzeszczących albo łzawo łkających, którym akurat Jaworowicz była łaskawa podsunąć "sitko".
      5 I te nieuprawnione podsumowania oraz uogólnienia na siłę. Te bolesne frazy w stylu: "A to Polska właśnie!"...
      • henry.rollins Ten Stajszczak ? 06.09.10, 21:14
        wyborcza.pl/1,75478,7080833,Upasc__by_dobrze_zyc.html
        • komercyjny02 Re: Ten Stajszczak ? 07.09.10, 10:45
          Nie, nie ten. Imię się nie zgadza, miasto się nie zgadza.
          Stajszczaków było wielu.
      • czerwony.poll74 Prywatyzacja to złodziejstwo 07.09.10, 04:59
        W tych poglądach to nie pani Jaworowicz jest odosobniona, tylko złodzieje którzy na prywatyzacji się obłowili, lub zamierzają obłowić i zdecydowana większość społeczeństwa, które kiedyś autorów prywatyzacji powywiesza jednego przy drugim.
        • maaac Re: Prywatyzacja to złodziejstwo 07.09.10, 06:14
          Potem wzniesiecie czerwony sztandar i odśpiewacie międzynarodówkę?
        • komercyjny02 Większość społeczeństwa zadzwoniła do ciebie by 08.09.10, 11:35
          ci to osobiście zakomunikować? A czy większość społeczeństwa wymieniła choć jeden-jedyny kraj z gospodarczej czołówki świata:
          - z gospodarką konkurencyjną międzynarodowo,
          - kraj zapewniający większości swoich obywateli jaki-taki poziom dobrobytu a jednocześnie
          - bez własności prywatnej w gospodarce albo z minimalnym tylko jej udziałem?
    • bty_tychy Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 21:12
      Z rzadka to oglądam, ale przyłączam się do głosów, że to jest strasznie zmanipulowane. To nawet widać jak to jest pocięte, przycięte i zmontowane. To oczywiście tylko moje wrażenia, ale raz miałem okazję otrzeć się o ten program zawodowo. Pracowałem dla tego ,,złego''. Rzeczywiście firma miała trochę grzechów na sumieniu i można było zrobić rzetelny program i ją wypunktować punkt po punkcie, ale Jaworowicz było mało. Wypowiedzi przedstawicieli firmy zostały zmanipulowane, poprzycinane itd. Skończyło się pozwem ze strony firmy przeciwko TVP i Jaworowicz i musieli podkulić trochę ogon i doszło do zawarcia ugody.
    • jotemm Trzymam kciuki za stowarzyszenie 06.09.10, 21:14
      Ten babsztyl to przykład tego, czym dziennikarstwo nie powinno być. Jedostronność, tendencyjność, manipulacja i do tego zwykłe chamstwo w wykonaniu tej ... nie powiem co o niej sądzę.
      Do sądu z babą, wykończyć ją i tych szefów tv którzy to puszczali, zdając sobie zznakomicie sprawę z tego, że ta "pani" kłamała i oszukiwała żeby zyskać na popularności.
    • dybko2 Wielokrotnie 06.09.10, 21:15

odnosiłem wrażenie że trzyma stronę cwaniaczków ,takich co albo chcą podoić rodzinę albo budżet.
    • zibi.11 ludzie dopiero teraz poznaliście się na tej babie? 06.09.10, 21:16
      JA nie mogłem patrzeć na ten program, gdzie ta baba na siłę robiła się na obrończynie skrzywdzonych. Ile w tym obłudy!
    • wapienko Pieski Michnika zaczynają szczekać - jak zwykle 06.09.10, 21:20
      Jak zwykle ujadanie słychać, gdy trzeba kogoś wykończyć. Niech żyje demokracja w wydaniu POpapranych !!!
      • jogibaboo Re: Pieski Michnika zaczynają szczekać - jak zwyk 06.09.10, 22:54
        wapienko napisała:

> Jak zwykle ujadanie słychać, gdy trzeba kogoś wykończyć. Niech żyje demokracja w wydaniu POpapranych !!!

Za to za rządów PiS dzienniki zaczynały się od informacji, kogo dzisiaj zatrzymano w świetle kamer. Co z tego, że gościa zaraz wypuszczano z uwagi na brak dowodów winy. Już Ziobro nawet prezentował w TV niszczarkę dokumentów z twierdzeniem, że skoro brak dowodów, to nie znaczy, że nie istniały. I teraz udowodnij człowieku, że nie jesteś wielbłądem.
        • przedwieczorny Jak ktoś czyta Racjonalistę ... 08.09.10, 17:11
          ... to trudno się spodziewać racjonalnego komentarza.
    • polakgrzy Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 21:20
      Widziałem jej program kilka razy i delikatnie mówiąc z dziennikarstwem to on nie miał wiele wspólnego. Jaworowicz zachowuje się jak przekupka na targu, która powtarza sensację zasłyszaną u sprzątaczki. Generalnie cały program był robiony na poziomie "jedna baba mówiła , że". Zresztą pytania jakie zadaje Jaworowicz nie najlepiej świadczą o jej inteligencji.
    • palikotek Na Bialorusi sa same GW i TVNy i wszacy sa happy 06.09.10, 21:23
      w Polsce wielu tez by tego chcialo
      • cillian1 Re: Na Bialorusi sa same GW i TVNy i wszacy sa ha 06.09.10, 21:46
        palikotek, pisz o TVP, czy jesteś ekspertem, którego się nie rusza? :D
        Jeśli to prawda p. Elżbieto (miałem panią za fajną i prawą), to cienko to widzę!
    • agus-ka Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 06.09.10, 21:47
      Nie oglądam tej pani odkąd zobaczyłam jej program o pokrzywdzonym tatusiu, który miał dlug alimentacyjny ponad 30 tys i wylądował za to w więzieniu. Tatuś strasznie się użalał nad sobą, ze on przeciez ma na utrzymaniu nową rodzinę (żonę, jej dziecko i ich wspólne dziecko) i nie ma z czego płacić. Tyle, ze to jego młodze dziecko miało na oko ok 2 lata. Dlug ponad 30 tys przez te dwa lata nie powstal. Na mój rozum facet nigdy nie płacił, ale pani Jaworowicz oczywiście o tym nie wspomniała tylko użalala się nad biednym chlopiną ktory nie respektuje wyroku oraz nie wykouje swoich obowiązków rodzicielskich.
      Dobrze, ze wreszcie ludzie odważyli się wystapić w obronie swoich praw.
    • cleryka Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 21:48
      Trzeba zbadać,czy p.red.Jaworowicz przez te 24 lata,załatwiła jakąś sprawę pozytywnie?Czy tylko nadmuchała balonik i puściła w Polskę?Ten program jest adresowany do naiwniaków,prostych ludzi,którzy Jej zaufali,ba! nawet słali listy w obronie tego programu,kiedy miał być nareszcie zdjęty z anteny.
    • marekszenborn Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 21:51
      Powiedzcie mi proszę, naprawdę bardzo proszę, do jakiego piętra, jakiego stopnia może posunąć się nierzetelność dziennikarska? Jeśli ktoś w tej redakcji w ogóle czyta te e-maile to niech mi odpowie, czy to ostateczne już dno? Może stać Was na coś jeszcze? Wiele lat pracowałem w Waszej (mojej) "Gazecie" jako dziennikarz, ale podobnych praktyk nie widziałem nigdy. Doskonale wiecie (a wiem od Waszych dziennikarzy, że wiecie), iż sprawę "Sprawy dla reportera" opisaliśmy pierwsi kilka tygodi temu. Skopiował ją (a w zasadzie ukradł) "Newsweek". A Wy za nim.
      Pamiętam czasy, gdy słowo dziennikarz, coś z sobą niosło, jakąś wartość. Dziś to jest jedno wielkie gó.... Pustosłowie.
      Młody dziennikarzu, który czytasz te słowa, zanim wciśniesz klawisz "delate" zadtanów się nad nimi. Może warto.
      Marek Szenborn
      z-ca redaktora naczelnego "Faktów i Mitów" (kiedyś uznany przez Adama Michnika za "wybitnego dziennikarza Gazety".

• cillian1 Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 06.09.10, 22:02
        możesz napisać wprost, czy będziesz od dooopy strony - jeśli to prawda, to słabo to widzę :(
      • maaac Zanim zaczniesz pouczać. 06.09.10, 22:11
        Może warto przeczytać notatkę? Jaka kradzież przez GW tematu? Tak drobna różnica jak pisanie na jakiś temat poruszany przez kogoś innego, a streszczanie artykułu z innej gazety/tygodnika jest nierozróżnialna? Jak chcesz mieć pretensję to nie o "kradzież" tą można mieć ewentualnie do Newsweeka, ale co najwyżej o brak wspominia, że temat ten był wspominany nie tylko w Newsweeku ale i w waszej gazecie.
      • black_ops Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 06.09.10, 22:37
        Trzeba było opatentować. Albo może zadbać, żeby Fakty i Mity miały nieco większe poważanie. No i siłę przebicia Newsweeka...

...a o ewentualne złamanie praw autorskich to się procesować, a nie na forum płakać.
      • papa_s Nie trzeba było przenosić się do "Nie z Tej Ziemi" 06.09.10, 23:42
        czy innego "szacownego" periodyku;)
      • cleryka Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 07.09.10, 01:37
        Noo,fajny Twój komentarz,ale jakby nie miał nic wspólnego ze sprawa.Przedruki są normą,zwłaszcza,że sie na ten tygodnik powołuje.Jestes chyba nie b.dziennikarzem,ale upierdliwym niedoukiem.
        • maaac Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 07.09.10, 09:19
          To nie dokładnie tak.
          Jego pretensje są częściowo słuszne. Temat był jego gazety, podchwycił go Newsweek "zapominając", że kto inny o tym już pisał. "Zapomniał" albo nawet nie sprawdził. Jedno i drugie, źle o nich świadczy. Chociaż nie FiM są pierwsze ofiarą tego typu "ślepoty". Tematy z "NIE" często się pojawiały w innych mediach i nikt się nawet nie zająknął skąd zrzynał. Tyle, że Urban nigdy z tego powodu szat nie darł. Wybrał taki los outsidera i był z niego zadowolony.
          Inna sprawa to dlaczego czepia sie GW. Ich rola to tylko raportowanie tego co Newsweek napisał. Sami tematu nie zgłębiali. Mogli by napisać, że i FiM o tym pisał ale juz nie musi, tak jak recenzując książkę nie musisz pisac gdzie zawarte w niej watki już występowały.
    • adammichnikoff Układ chce odbić media 06.09.10, 22:35
      Macie już komercyjnych sługusów w TVN, Polsacie, Pulsie i Superstacji ("Super" w przypadku tego taniego gniota brzmi jak kpina), macie lizidupów w gazetach i radiach. Do pełni władzy nad przekazem "informacji", do nadawania jedynie słusznego "spinu" musicie jeszcze przejąć jedyne jak dotąd niepodporządkowane wam media - telewizję publiczną. Pozamiatac w KRRiTV, zmienić Radę Nadzorczą i wyrzucić Zarząd można w jeden dzień i już to zrobiliście. Ale do usunięcia niezależnej i zasłużonej dziennikarki - jednej z ostatnich z tego gatunku w Polsce - nie wystarczy decyzja partyjnego nadzorcy mediów. Potrzebne są ciężkie i poważne zarzuty nierzetelności dziennikarskiej, manipulacji, braku obiektywizmu itp. Robicie więc nagonkę medialną, zwołujecie "pokrzywdzonych", jak kiedyś PiS uderzacie w tony "moralnościowe" i podważacie "etykę dziennikarską" - to tylko ładnie brzmiące i puste hasło nadające się do wykończenia przeciwnika bez używania opartych na faktach i sprawdzalnych argumentów. Etyka to wasza solidarnościowa specialność - etyka obłudników i faryzeuszy, moralność pani Dulskiej. Tacy jak Jaworowicz a nawet Pospieszalski teraz - kiedy macie w swoich rękach pełnię władzy - są na wagę złota. Choć nigdy za Pospieszalskim nie przepadałem a w czasach rządów PiS nie mogłem go słuchać to dziś jego obecność w mediach będzie probierzem ich niezależności - od was, bo to wy macie władzę. Klakierów i lizidupców nie brakuje. Wołków, Paradowskich, Kuczyńskich jest pełno we wszystkich gazetach, radiach i telewizjach. Ale Jaworowicz jest tylko jedna i tylko ona pokazuje do jakiego zbydlęcenia dochodzi w tym kraju i jak nieludzkie przepisy i biurokracja decydują o zyciu zwykłych ludzi i jak haniebnie traktuje się tych, którzy są bezbronni.
      • cleryka Re: Układ chce odbić media 07.09.10, 01:41
        aleś się facet napisał,a wniosek ..nie trzyma sie kupy i logiki.
    • chelseaa Jaworowicz 06.09.10, 22:35
      To jest prawdziwa dziennikarka z krwi i kości i wasze wypociny tego nie zmienią. To jest jedna z tych osób, których naprawdę chce się słuchać. Jeśli takiego reportera chcą udupić, to doprawdy źle się dzieje w naszym kraju.
    • cezar85 Czyżby telewizja kłamała? 06.09.10, 22:40
      Czy to znaczy,że Jaworowicz została wypudrowana przed zdjęciem?
    • szybkijasio Re: Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowi 06.09.10, 23:19
      co za ku...szcze.
    • dziwny22 Stop Nierzetelni. Poszkodowani przez Jaworowicz... 06.09.10, 23:21
      Mocno musiała się pani Jaworowicz narazić komuś wpływowemu. W pełni "demokratycznej" Polsce, z jedynie słuszna opcją polityczną, zaczynaja znikać wszelkie programy telewizyjne i radiowe /o prasie nie wspominając/, które nie podobają się aktualnym dysponentom kraju. Przetrwała pani Jaworowicz 24 lata, ale zginie pod kołami platformy.
    • czerwony.poll74 No tak lepsze "rzetelne" reklamy 07.09.10, 04:57
      Widać, że napsuła trochę krwi złodziejom i innym gnidom w bankach, urzędach, sądach i innych sku...onych instytucjach sku...onego państwa. A najgorsze, że pokazuje w swoim programie zwykłych ludzi poszkodowanych w starciu z faszystowskim państwem i jego przestępczymi elitami czy to krajowymi, czy lokalnymi sitwami. Ta kobieta powinna być szefem CBA, a po każdym programie ktoś powinien lądować w mamrze.
    • prawieemeryt No i proszę. Dziennikarstwo! Mogła baba 07.09.10, 11:09
      przez 24 lata robić ludzi w balona bezkarnie. Złożę sobie, swojej intuicji gratulacje - nigdy tej baby nie lubiłem i nigdy mnie przekonywała. Kilka razy próbowałem ją oglądać - ale nie byłem w stanie się do tego zmusić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka