Dodaj do ulubionych

Putin zły na Michnika

09.09.10, 08:18
Szacun panie Michnik

ale uprzedając kondonianów zadam panu pytanie, jak to się stało, że nie spytał się pan o tragedię Smoleńską ??? :) Przecież to kwestia dużo bardziej istotna dla Polaków :) Skoro potrafi pan wytrącić Putina z równowagi, może by się przyznał do rozpylenia tej mgły :)
Obserwuj wątek
    • sven.hannawald Putin zły na Michnika 09.09.10, 08:32
      Z tego wynika, że dla Michnika ważniejsze są sprawy rosyjskie niż polskie. Pyta o Chodorkowskiego i o las w Chimkach, ale już nie zadał pytania o katastrofę w Smoleńsku.
      • szopad Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 10:01
        zalosc... czy wasze mozdzki nie potrafia przez chwile pomyslec o czyms innym? musicie ciagle gledzic o tym smolensku? pomyslcie troche, sa na swiecie waniejsze sprawy niz pisiarskie kondominia
      • ubiquitousghost88 sven, toż Michnik taki Polak jak Chodorkowski Rus! 09.09.10, 10:12
        ...Weszli im z autostradą na "ich" teren!

sven.hannawald napisał:

> Z tego wynika, że dla Michnika ważniejsze są sprawy rosyjskie niż polskie. Pyta
        > o Chodorkowskiego i o las w Chimkach...
        • pijpijrusku Paaaanie Adamie... W saunie sie nie sra. 09.09.10, 13:05
          To chyba jasne.
      • drupal Re: Putin zły na Michnika 10.09.10, 15:06
        Chodorkowski to sprawy żydowski więc Michnik jak najbardziej zajmuje się tematami dla niego najważniejszymi.
    • lubat Putin zły na Michnika 09.09.10, 08:41
      Jakimi to krętymi drogami człowiek dowiaduje się o ważnych wydarzeniach w Rosji.
      Rok, czy dwa lata temu nikt z polskich czytelników/oglądaczy tiwi nie miał szansy dowiedzieć się, że w Moskwie odbywa się jedna z największych na świecie wystaw lotniczych i pewnie by się nie dowiedział, gdyby nie wypadek rosyjskiego samolotu.

Klub Wałdajski skupiający ważne persony świata (przy których Michnik to raczej ubogi krewny) jeździ po Rosji już chyba ponad tydzień i też pewnie by była w polskich przekaziorach zupełna cisza, gdyby nie "wyczyn" pana Michnika. Przy czym Wacek tradycyjnie wykazuje komsomolską czujność i podaje tylko fakty wygodne dla swojej tezy.

Otóż pytania dotyczące Chodorkowskiego dostaje tak Putin, jak i Miedwiediew regularnie, w każdym razie we wszystkich konferencjach prasowych z udziałem zagranicznych korespondentów - sam kilka razy oglądałem to w TV. Odpowiadają na nie rzeczowo, czasami pastwią się nad zadającymi pytania, wykazując ich stronniczość. I cóż się stało, że to samo pytanie zadane przez Michnika miało tak rozeźlić Putina?

Nieprawdą jest też, że Michnik mówił tylko o Chodorkowskim i Chimkach. Mówił też o Katyniu, co u Rosjan umocniło obraz zbzikowania Polaków, że o czymkolwiek zacznie się z nimi rozmowę, to i tak dojdzie do Katynia.
      • eva15 Lubacie, z innej beczki 09.09.10, 14:34
        Poczytaj sobie jak de Winter nabrał Sarrazina na stary kawał żydowski. jeśli to prawda, to można się popłakać ze śmiechu:

www.sueddeutsche.de/kultur/sarrazin-und-die-gene-das-geheimnis-der-juedischen-intelligenz-1.997567
        • lubat Re: Lubacie, z innej beczki 09.09.10, 19:28
          Mam wrażenie (po pobieżnej lekturze), że to tekst höhnisch-erdichten:)
          • eva15 Re: Lubacie, z innej beczki 09.09.10, 21:57
            Też tak uważam, to ze śledziami jest stare jak świat.
            • canisparvus Re: Lubacie, z innej beczki 10.09.10, 10:28
              Zawsze mnie rozczula, jak rosyjscy agenci dyskutują ze sobą po polsku.
              • lubat Re: Lubacie, z innej beczki 10.09.10, 16:54
                canisparvus napisał:

> Zawsze mnie rozczula, jak rosyjscy agenci dyskutują ze sobą po polsku.

A mnie nic a nic tak nie rozczula, jak to, że poświęca mi czas "nędzny pies" (canisparvus):)
                • canisparvus Re: Disce puer Latine 14.09.10, 14:05
                  Parvus znaczy mały. Nędzny to miser, aczkolwiek ma też inne znaczenia, przede wszystkim nieszczęśliwy., biedny.
    • ketiw1 Brawo Panie Michnik 09.09.10, 08:45
      Nie raz Pan pokazał, że ma Pan jaja. Jest Pan odważnym, inteligentnym i uczciwym człowiekiem, o czym świadczą Pana działania w przeszłości i teraz oraz grono zajadłych wrogów pokroju Ziemkiewicza czy Kaczyńskiego. Bardzo wiele osiągnął Pan w życiu. Bardzo wiele. Gratuluję i zazdroszczę!

Wszystkiego najlepszego!!!
      • koloratura1 Ja - w kwestii formalnej: 09.09.10, 09:01
        ketiw1 napisał:

> Brawo Panie Michnik
        > Nie raz Pan pokazał, że ma Pan jaja. (...)
        > Bardzo wiele osiągnął
        > Pan w życiu. Bardzo wiele. Gratuluję i zazdroszczę!

Tych jaj czy osiągnięć życiowych?
        • ketiw1 Re: Ja - w kwestii formalnej: 09.09.10, 09:07
          Na jedno wychodzi w tym wypadku
          • koloratura1 Re: Ja - w kwestii formalnej: 09.09.10, 09:26
            ketiw1 napisał:

> Na jedno wychodzi w tym wypadku

Gdy idzie o Michnika - zgadzam się.
            Ogólnie - nie koniecznie...
            • ubiquitousghost88 On twierdzi, że ketiw1 z jajami i bez to to samo. 09.09.10, 10:31
              koloratura1 napisała:

> ketiw1 napisał:
              >
              > > Na jedno wychodzi w tym wypadku
              >
              > Gdy idzie o Michnika - zgadzam się.
              > Ogólnie - nie koniecznie...
              • koloratura1 On twierdzi, że ketiw1 z jajami i bez to to samo 09.09.10, 10:49
                ubiquitousghost88 napisał:

> koloratura1 napisała:
                >
                > > ketiw1 napisał:
                > >
                > > > Na jedno wychodzi w tym wypadku
                > >
                > > Gdy idzie o Michnika - zgadzam się.
                > > Ogólnie - nie koniecznie...

Niby że ja tak twierdzę?!
                Boże uchowaj!
                • ubiquitousghost88 No nie, on to sam o sobie, zna siebie dobrze... 09.09.10, 11:31
                  koloratura1 napisała:

> ubiquitousghost88 napisał:
                  >
                  > > koloratura1 napisała:
                  > >
                  > > > ketiw1 napisał:
                  > > >
                  > > > > Na jedno wychodzi w tym wypadku
                  > > >
                  > > > Gdy idzie o Michnika - zgadzam się.
                  > > > Ogólnie - nie koniecznie...
                  >
                  > Niby że ja tak twierdzę?!
                  > Boże uchowaj!
                  • koloratura1 Re: No nie, on to sam o sobie, zna siebie dobrze. 09.09.10, 15:37
                    Aha, rozumiem...

Coś, ostatnio, jestem bystra inaczej...
                    • ubiquitousghost88 Bystra inaczej = kobieca... 09.09.10, 15:57
                      koloratura1 napisała:

> Aha, rozumiem...
                      >
                      > Coś, ostatnio, jestem bystra inaczej...
                      • snellville Re: Bystra inaczej = kobieca... 09.09.10, 16:31
                        ubiquitousghost88 napisał:

> koloratura1 napisała:
                        >
                        > > Aha, rozumiem...
                        > >
                        > > Coś, ostatnio, jestem bystra inaczej...

Bystra niech lepiej lapie w garsc jakas torbe i zapie..a na miasto,podobno kasze rzucili.
                        • koloratura1 Re: Bystra inaczej = kobieca... 10.09.10, 07:29
                          snellville napisał:

> Bystra niech lepiej lapie w garsc jakas torbe i zapie..a na miasto,podobno kasz
                          > e rzuci

Wybacz, ale nie skorzystam z rady: jestem niepełnosprawna, samodzielnie się nie poruszam po mieście...
                          A tak - w ogóle - nikt w rodzinie kaszy nie lubi...
    • dawaj_czasy Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 08:46
      Brawo Panie Michnik ,niech Puke_tin nie mysli ze ma tylko czapkujacych dziennikarzy ssowieckich przed soba
    • ketiw1 Brawo Panie Adamie!!! 09.09.10, 08:49
      Nie raz Pan pokazał, że ma Pan jaja. Jest Pan odważnym, inteligentnym i uczciwym człowiekiem, o czym świadczą Pana działania w przeszłości i teraz oraz grono zajadłych wrogów pokroju Ziemkiewicza, Nowaka czy Kaczyńskiego. Bardzo wiele osiągnął Pan w życiu. Bardzo wiele. Gratuluję i zazdroszczę!

Wszystkiego najlepszego!!!
      • antekguma1 Re: Brawo Panie Adamie!!! 09.09.10, 10:03
        ketiw1 napisał:

> Nie raz Pan pokazał, że ma Pan jaja. Jest Pan odważnym, inteligentnym i uczciwy
        > m człowiekiem, o czym świadczą Pana działania w przeszłości i teraz oraz grono
        > zajadłych wrogów pokroju Ziemkiewicza, Nowaka czy Kaczyńskiego. Bardzo wiele os
        > iągnął Pan w życiu. Bardzo wiele. Gratuluję i zazdroszczę!
        >
        > Wszystkiego najlepszego!!!

Michnik to ty sam, czy ktoś wynajęty ?
    • oldnick5 Putin zły na Michnika 09.09.10, 08:50
      Według mojej wiedzy, Michaił Chodorkowski w ciągu kilku lat dorobił się OD ZERA majątku wycenianego na DZIESIĘĆ MILIARDÓW DOLARÓW. W postsowieckiej Rosji...
      Przypuszczam, że źródła tego majątku są tak samo uczciwe, jak źródła majątku koncernu "Agora".
      Ludzi rozumnych i dobrych pozdrawiam serdecznie i z respektem :-)
      Stanisław Remuszko
      www.remuszko.pl
      • lmblmb Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 09:04
        oldnick5 napisał:

> Według mojej wiedzy, Michaił Chodorkowski w ciągu kilku lat dorobił się OD ZERA
        > majątku wycenianego na DZIESIĘĆ MILIARDÓW DOLARÓW. W postsowieckiej Rosji...
        > Przypuszczam, że źródła tego majątku są tak samo uczciwe, jak źródła majątku ko
        > ncernu "Agora".

A ja przypuszczam, że dużo mniej uczciwe. Tylko dlaczego inni Rosjanie nie siedzą?
        • anna-pendel Podejrzewam, że ... 09.09.10, 17:31
          Podejrzewam nieśmiało, że inni postsowieccy mafiosi zadowolili się swoimi miliardami a Chodorowskiemu - jak mówią - zachciało się jeszcze władzy politycznej.
      • makar4 Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 14:36
        Putin w odpowiedzi Michnikowi powiedział, że dziwi go bardzo jednostronne podejście do Chodorkowskiego. Przypomniał, że w więzieniu siedzi szef służby bezpieczeństwa Chodorkowskiego, odpowiedzialny za zamordowanie bodaj pięciu osób. Podał co konkretnie dzięki tym zabójstwom wygrał Chodorkowski (akcje, pomieszczenia....) i zapytał, czy ktoś jest w stanie uwierzyć, że to była osobista inicjatywa "ochroniarza", czy wykonanie poleceń szefa?
        Był zirytowany pytaniem, bo dziwi go robienie biednej owieczki z niebezpiecznego bandyty, który nie przebierał w środkach idąc do zamierzonych celów.

Szerzej ujmując, jest to szeroko rozpowszechniony schemat.
        Jak babcia ukradnie bułkę to jest złodziejką.
        Jak tylko dobierają się do dupy komuś eksponowanemu, to najlepiej to ogłosic sprawą polityczną. Wielu pospolitych przestępców z tego korzysta. Po zrobieniu przestępczej kasy przyklejają sobie jakieś etykietki polityczne, żeby sie ochronić.
        Tak jest w Rosji, tak jest w Polsce, tak jest wszędzie.
        A tłum się podnieca.
    • koloratura1 Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 08:54
      boykotka napisała:

> jak to się stało, że nie spytał
      > się pan o tragedię Smoleńską ??? :) Przecież to kwestia dużo bardziej istotna
      > dla Polaków :) Skoro potrafi pan wytrącić Putina z równowagi, może by się przyz
      > nał do rozpylenia tej mgły :)

Nie tylko!
      Również do dobijania ocalałych - z kałacha: osobiście; naturalnie, przy wydatnym współdziałaniu Tuska.
      • olewus.1 koloratura1,zbliżasz się poziomem do tow.Jarosława 09.09.10, 09:19
        i Rydzyka....Gratuluję.
        • koloratura1 Re: koloratura1,zbliżasz się poziomem do tow.Jaro 09.09.10, 09:31
          olewus.1 napisał:

> i Rydzyka....Gratuluję.

Za gratulacje bym podziękowała, gdyby mi je złożył ktoś, kto umiałby czytać ze zrozumieniem i wyczuciem ironii, zawartej w czytanym tekście.
    • lmblmb Smoleńsk jest istotny dla Prawdziwych Polaków 09.09.10, 09:03
      boykotka napisała:

> Szacun panie Michnik
      >
      > ale uprzedając kondonianów zadam panu pytanie, jak to się stało, że nie spytał
      > dla Polaków :)

Błąd. Polacy cieszą się, że Kaczkę zestrzelono i nie wnikają kto i jak. Ważne, że polskie NSDAP zniknęło. Żal tylko generałów i Skrzypka.
      • westbrompton Re: Smoleńsk jest istotny dla Prawdziwych Polaków 09.09.10, 15:03
        > Polacy cieszą się, że Kaczkę zestrzelono i nie wnikają kto i jak. Ważne,
        > że polskie NSDAP zniknęło. To napisał potomek motłochu ze sztetla, liżący obecnie d@pe, potomkom autentycznych nsdapowców w Niemczech.
    • zaifi3 od "pożytecznego idioty".:) 09.09.10, 09:27

Mnie interesuje treść pytania zadanego przez P.A.Michnika.
      Skoro Putin mienił się na twarzy,musiało w swej istocie być tak celne,
      że wywołało irytację opanowanego polityka,jakim jest Putin.
      Żadne gremium"pożytecznych idiotów"nie osiągnęło tego prócz jednej Osoby,
      "Ubogiego Krewnego"-ADAŚKA.
    • prawdziwy_dobrze_poinformowany No to będziemy mieli teraz Zimnego Michnika !!!!!! 09.09.10, 09:34
      b/k
    • aekielski Putin zły na Michnika 09.09.10, 09:40
      Ja natomiast jestem zły tu w Polsce na Michnika i wszystkich innych dziennikarzy,na Tuska i wszystkich innych polityków. Jestem zły na to,że mam do nich setki irytujących mnie pytań i jeszcze na żadne z nich nie uzyskałem odpowiedzi. Jednym z takich pytań to "czy odpowiedzialność zbiorowa jest zgodna z Konstytucją RP". Bardziej ogólnie to "w jakich punktach Konstytucja RP jest łamana czyli nie przestrzegana".
    • przedwieczorny No to z Michnika taki gieroj! 09.09.10, 09:52
      Ale przyłożył Putinowi. Pewnie Putin nie pozbiera się już po takim ciosie.
      Teraz Michnik powinien pojechać do Korei Północnej i znokautować tamtejszych komunistów.
    • berlinczyk6 Boze co za sukces! - Putin zły na Michnika!!! 09.09.10, 09:55
      polski rab odwazyl sie zdenerwowac rosyjskiego cara!!!

i tamten go nie wyslal kibitka na Sybir?

No to widac dobry car i postepowy!!"

przyklad modernizowania Rosji!!
    • 1-krzak100 dlaczego r. Michnik nie spytal o tzw. "wypadek" 09.09.10, 10:13
      naszych pod Smolenskiem, a pyta o najwiekszego zydowskiego zlodzieja i gangstera Rosji? Caly cywilizowany swiat cieszy sie, ze przebywa on na urlopie tworczym na Syberii.
    • ubiquitousghost88 Z Adasiem jest zawsze wesoło... 09.09.10, 10:28
      Nasz drogi Adaś, kakom on był, takom i astałsia...
      Dał się naciągnąć w Pekinie na dyskusję z cwańszymi od niego Chińczykami,
      dyplomatycznie "zrezygnował" z kariery dziennikarskiej w przyjacielskim... Tbilisi,
      podskoczył w Soczi do silniejszego od niego judoka, który jakoś nie rzucił nim o ziemię, tylko palcem pogroził...
      W czasach, kiedy kino na psy zeszło, chociaż ta jego namiastka zadawala wyśrubowane co nieco (na Wajdzie, Dodzie, Kutzu itp., itd.) gusty Polaków...
    • veneda1 Putin zły na Michnika i ma racje 09.09.10, 11:03
      To jest zastanawiajace dlaczego Adam Michnik wystepuje w obronie Michaiła Chodorkowskiego, ktory byl spekulantem bez skrupulow. Ten czlowiek ukradl olbrzymie pieniadze i dzialal na szkode narodu rosyjskiego. Nie ma co sie dziwic, ze zostal uwieziony i sadzony. Zreszta, nie tylko Michnik go broni, ale cale Zydowskie lobby, szczegolnie ze Stanow Zjednoczonych, ale tez innych miejsc. Ci tak zwani eksperci, co insynuluja, ze Chodorkowki zostal tylko uwieziony, bo rywalizowal z Kremlem, jest tylko propaganda. Nie wierzcie w to panstwo. Chodzi tutaj o wielkie interesy. W tym wypadku, Putin mial racje, ze nie dopuscil Zachodnich spekulantow to zagarniecia Rosyjskiego gazu i ropy i przez to wyzysku narodu Rosyjskiego. Nie pisze tego jako zwolennik ani Putina, ani Rosji, a tylko objektywny obserwator afery korupcujnej Chodorkowskiego i trudno mi nie zauwazyc, ze ten Chodorkowski to wyrachowany oszust, ktory dzialal bezkarnie przez czas jakis i dorobil sie olbrzymiej fortuny. Sprawiedliwe jest ze jest postawiony przez sad i rozliczany.

A Michnik niech nie bedzie taki cwany. Bo kto wie ile za to dostal aby sie wstawiac za Chodorkowskim.

• ubiquitousghost88 Założę się, że więcej niż za Polańskiego... 09.09.10, 11:34
        veneda1 napisał:

> A Michnik niech nie bedzie taki cwany. Bo kto wie ile za to dostal aby sie wsta
        > wiac za Chodorkowskim.
        >
        >
      • druh.jarka co ktorzy za kase brnia gangstera Chodorskowskiego 09.09.10, 18:05
        wszyscy marnie skopnczyli...
    • drabinahaha1 Putin zły na Michnika 09.09.10, 11:39
      uuuuu ciekawe kto wygra
      lobby żydowskie czy Putin?
    • gen_sek Panie Adasiu.. 09.09.10, 12:06
      Panie Adasiu.. mamy ważniejsze problemy niż jakiś tam Chodorkowski, który w końcu został skazany przez sąd demokratycznego kraju jakim jest Rosja i jest to kraj bardziej demokratyczny niż aktualnie Polska. Więc jak to jest ? widzi Pan słomkę w oku Putina a nie widzi Pan jak gnębi się w Polsce miliony ludzi głupimi ustawami, bydlęcą zawiścią urzędników którzy dla zasady (jestem może biedniejszy ale mam władzę) szkodzą obywatelom ale także a nawet w głównej mierze szkodzą państwu przez swój oportunizm lub kunktatorstwo albo włoski strajk. Ta urzędnicza banda rozrasta się do monstrualnych granic i obsługuje już chyba tylko samych siebie wg prawa Parkinsona. Czas z tym skończyć.
    • serwolatka5 Putin zły na Michnika 09.09.10, 12:54
      żyd zawsze będzie bronił żyda (jest mu obojętne winny ,czy też nie)-spytajcie Michnika w jaki sposób największe fortuny (po przewrotach w demoludach ) zrobili ludzie o żydowskich korzeniach
      • pijpijrusku Paaaanie Adamie... W saunie sie nie sra. 09.09.10, 13:04
        Rozumiemy sie,prawda?
        • minstrel515 Re: Paaaanie Adamie... W saunie sie nie sra. 09.09.10, 14:48
          To się właśnie odnosi do ciebie, dobry człowieku, idź sobie robić swoje kupy na dywanie w salonie, 24 zresztą.
    • eva15 Czxy Michnik pozwał Szewcową? 09.09.10, 13:08
      "Przed udziałem w spotkaniach z przywódcami rosyjskimi, takich jak posiedzenia Klubu Wałdajskiego, przestrzegała w sobotę na łamach "Gazety" Lilia Szewcowa, znany politolog i polityk liberalny. Według niej zachodni goście (nazwała ich szyderczo za Leninem "pożytecznymi idiotami")

Ha, ha, ha. Czy Michnik pozwał już Szewcową za takie szarganie jego wizerunku? Wszak lubi pozywać. No chyba, że skromnie uznał, że nie jest zachodnim gościem i to go nie dotyczy. Jednakże - przynajmniej geograficznie Polska leży na zachód od Rosji, więc jednak powinien pozwać.
    • mlodaemerytka Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 13:44
      boykotka napisała:

> Szacun panie Michnik
      >
      > ale uprzedając kondonianów zadam panu pytanie, jak to się stało, że nie spytał
      > dla Polaków :) Skoro potrafi pan wytrącić Putina z równowagi, może by się przyz
      > nał do rozpylenia tej mgły :)
      ===================================================== widocznie takie pytanie zostawil dla boykotka !
      Poza tym sledztwo sie nie skonczylo. Zapytac nalezy po zakonczeniu sledztwa tak robis sie w demokratycznych panstwach !
      • przedwieczorny Zacytuję klasyka: 09.09.10, 17:08
        Co Ty wiesz o demokracji?
    • trupyirobaki Michnik to jest neptek dla Putina 09.09.10, 14:07
      Czy megalomania Michnika kazała pisać jego pieskom na GW o wielkich emocjach które w rzeczywistości były popiskiwaniem jakiegoś żydowskiego dziennikarzyny z Czerskiej ?

A wy już uwierzyliście że wasz rabin to mitoman co ma wpływ na cały świat?
      Na meneli co zaczepiają ludzi pod krzyżem to może i ma. Parę złotych wystarczy.
      Był chłop na wieczorku dyskusyjnym i się wyrwał bo chciał poruszyć jakąś ich koszerną sprawę.
      • snellville Re: Michnik to jest neptek dla Putina 09.09.10, 14:45
        trupyirobaki napisał:

> Czy megalomania Michnika kazała pisać jego pieskom na GW o wielkich emocjach kt
        > óre w rzeczywistości były popiskiwaniem jakiegoś żydowskiego dziennikarzyny z C
        > zerskiej ?
        >
        > A wy już uwierzyliście że wasz rabin to mitoman co ma wpływ na cały świat?
        > Na meneli co zaczepiają ludzi pod krzyżem to może i ma. Parę złotych wystarczy.
        > Był chłop na wieczorku dyskusyjnym i się wyrwał bo chciał poruszyć jakąś ich k
        > oszerną sprawę.

`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Dobre....
        Widzisz bambarylo,Michnik jest znany w calej Europie ,mniej ale znaja go rowniez na swiecie.
        Pochodzenie nie ma nic do rzeczy,tak samo jak nie ma nic do rzeczy kagiebowskie pochodzenie fiutyna.
        PALATA JAK TY UKRYWAJACEGO SIE ZA NIKEM NIE ZNA NIKT.......wiec nie naprezaj sie internetowy gangsterku.
    • snellville Putin zły na Michnika 09.09.10, 14:32
      Mozecie sobie pier....c co chcecie ruska choloto,nie zmienia to faktu ze Michnik zadal pytania na ktore fiutyn wolalby nie odpowiadac.
      Skoro nie lubi tzn,ze cos ma na sumieniu.
      Ruska choloto internetowa mozecie sobie klikac ile chcecie i lepiej zebyscie klikali dobrze i za fiutynem bo innaczej wiecie co was czeka.
      Jesli chodzi o Smolensk to naprawde nie wiem o co mial sie jego pytac,zapytajcie sie macierewicza on juz wszysko wie.
      • drabinahaha1 Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 14:42
        Drogi żydku, nas nie interesuje twój i Michnika krajan Chodorkowski, a was nie interesują sprawy polskie, wiemy, wiemy
        I nie wyzywaj nas żydku od chołoty ruskiej, bo my do ciebie kulturalnie a wy jak zwykle
        aputin nas tak samo grzeje jak wy i wasze sprawy
        • snellville Re: Putin zły na Michnika 09.09.10, 14:55
          drabinahaha1 napisał:

> Drogi żydku, nas nie interesuje twój i Michnika krajan Chodorkowski, a was nie
          > interesują sprawy polskie, wiemy, wiemy
          > I nie wyzywaj nas żydku od chołoty ruskiej, bo my do ciebie kulturalnie a wy ja
          > k zwykle
          > aputin nas tak samo grzeje jak wy i wasze sprawy

Kuturalnie?...do was?,przeciez sie nie da.
          Kulture zgubiliscie w 1917 i jeszcze jej znalesc nie mozecie i dlatego jestescie cholota....ponjal?

Zydem akurat nie jestem(szkoda) ale dla ciebie moge nim byc.
    • inetwarrior Putin zły na Michnika 09.09.10, 14:41
      Kto to Michnik?

Putin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka