Dodaj do ulubionych

PiS oblężoną twierdzą

11.09.10, 08:14
no i pisuary zaczynają zjadać własny ogon... już nie mogę się doczekać końca tej partii popaprańców typu macierewicz, ziobro czy kurski... oby jak najszybciej...
Obserwuj wątek
    • zew_atlantyku Och teraz to nawet we dwie 11.09.10, 09:21
      a czy po pracy moze cos nie cos tez? Tak liberalny to przeciez kraj ta Polska jest, oczywiscie wg na pewno tych pisarek.

Weekend, proponuje jakis wypad za miasto moze. Moze jakies polowanie z pierwszym mysliwym Lechistanu. Moze odstrzeli wam wreszcie te pisowska narosl na czaszce, ktora maci i skrzywia myslenie wielce wam
      ---
      inspiracjademokracja.com/2010/09/10/ostateczne-rozwiazanie/
    • mzastaw PiS oblężoną twierdzą 11.09.10, 09:46
      Wydaje mi się że poniektórym ludziom z PiS należałoby ubrać kaftany bezpieczeństwa, pon ieważ grożą wszystkim ludziom cokolwiek myślącym.
      • tersup Re: PiS oblężoną twierdzą 12.09.10, 18:49
        ale wymysliles..chacha ui to niby ty jestes myslacy,chyba inaczej od tylu czytajac ..zostaw co POLSKIE POLAKOM
        Jaroslaw trzymaj sie
        Polacy licza na CIEBIE !!!!
        • piotr228 Przebrała się miarka, trzeba zamknąć Jarka:-)) 19.09.10, 20:50
          Jarosław Hitler-Kaczyński nie powinien pełnić w Polsce żadnej funkcji publicznej, bo może się to źle skończyć. Faszystowska rewolucja jaką nam szykował pod hasełkami IVRP nie udała się dzięki modlitwom Papieża i zdecydowanej reakcji części społeczeństwa przeciwko dyktatowi Rydzyka. Gdyby propaganda Rydzyka była silniejsza, nie wiadomo jak by się to skończyło.
    • japolak prorok 11.09.10, 17:36
      Lech K. jest jedynym Bogiem a Jarosław jego prorokiem...
      Też nie wolno rysować karykatur, też reszta świata nie rozumie...
    • and-j1 Rodzi się twierdza destrukcji państwa polskiego 11.09.10, 18:13
      Imperator wszechPiSu będzie pokutował za swoje winy.
    • pucha-tek PiS oblężoną twierdzą 12.09.10, 08:41
      Smutne, wypełza Średniowiecze lub są to wyrzuty sumienia za śmierć brata kierowanego i popychanego przez Jarosława. Mnie, dziadkowi niewiele już zostało, ale pocieszam się, że moi synowie doczekają normalności. Gdzie polemika będzie się obywała bez inwektyw, gdzie w moim mieście pan Śniadek nie będzie palił opon a biedni chorzy ludzie z Krakowskiego Przedmieścia znajdą darmową fachową opiekę medyczną
    • tersup PiS oblężoną twierdzą 12.09.10, 18:46
      GW chyba blizej do komentowania spraw zydowskich,ktorymi zyja na codzien jej pracownicy ..a sprawy Polskie Polakom zostawcie,tak bedzie sprawiedliwie i prawdziwie
    • wlekawa PiS oblężoną twierdzą 12.09.10, 21:55
      Skąd my to znamy. Prezes za późno się urodził. Gdyby się urodził 60 lat wcześniej, trafiłby na swój czas historyczny. Nie po to studiował zawzięcie historię PPR, marksizmu-leninizmu, WKPB, aby nie czerpać z nich garściami natchnienia do rozwiązań w praktyce. W miarę postępów budowy ustroju IV RP następuje zaostrzenie walki politycznej. Wtedy pojawiają się spiski, odchylenia, należy zachować wewnętrzną spójność i czujność.
    • klara551 Re: PiS oblężoną twierdzą 12.09.10, 23:47
      A kto ich oblega? Tatarzy,Kozacy, Marsjanie ,czy inne stwory z kosmosu? Niech może wykupią twierdzę Modlin,zamkną się w niej,a zwolennicy będą przerzucać im wikt. Sami ze strachu przed normalnością tworzą nową świecką tradycję modłów pod miejscem pracy,zamiast w miejscu pochówku,latają po nocy z pochodniami,dziobią wokół wszystkich, kłamią,judzą i jeszcze udają,że ktoś ich napadł? Udają,że wygrali,choć przegrali wybory,zalegli na krakowskim jak Cyganie pod Paryżem i chcą,żeby interes prezesa był ważniejszy niż Polska? To już zbiorowe szaleństwo, bo można zrozumieć dewiację jednej osoby,ale sfiksowanie całej partii,to już problem dla naukowców,a szczególnie dla badaczy nazizmu,socjalizmu w wydaniu ZSRR czy kubańskim,a na pewno w koreańskim,tym koreańskim,gdzie jedyny wódz jest już prawie Bogiem,a syn jego ziemskim następcą.
    • 33-daniel Re: PiS oblężoną twierdzą 14.09.10, 11:21
      Niektórym pisuarom wyrosły ostre szpony! A pazury u drapieżników dużo mogą!!!!!!
    • pablobodek PiS oblężoną twierdzą 14.09.10, 22:35

"Partia twierdza ma jedno zadanie: stać na straży pamięci i czci Lecha Kaczyńskiego i pomścić "winnych" katastrofy "

Pomścić ??? Winnych ????

Fragment wywiadu :
      Newsweek: Słynie pan z powieści sensacyjnych, które zachowują maksimum realizmu. Taki był „Dzień Szakala” czy choćby „Psy wojny”. Muszę więc o to zapytać – czy zgodzi się pan ze mną, że katastrofa polskiego samolotu rządowego w Smoleńsku 10 kwietnia to rzecz, o jakiej nie śniło się chyba nigdy żadnemu autorowi thrillerów?
      Frederick Forsyth: Absolutnie się z panem zgadzam. Ten, kto planował ten wyjazd, musiał być kompletnym idiotą. Nigdy, ale to nigdy nie wsadza się na pokład jednego samolotu prezydenta i wszystkich generałów. Przed 10 kwietnia nikt by nie dał wiary, że coś takiego może się naprawdę wydarzyć. Tak skrajny brak odpowiedzialności jest niewyobrażalny. W Wielkiej Brytanii osoba, która wsadziłaby do jednego samolotu królową i księcia Karola, następnego dnia wyleciałaby z pracy.
    • sybirak2 PiS oblężoną twierdzą 19.09.10, 12:52
      "Partia twierdza ma jedno zadanie: stać na straży pamięci i czci Lecha Kaczyńskiego i pomścić winnych katastrofy".
      Prezcież to już wiadomo, kto jest winny katastrofy: prezydencik z braciszkiem. Jeden się już ukarał, a na drugiego przyjdzie wkrótce czas.
    • abcd.51 PiS oblężoną twierdzą 19.09.10, 14:52
      Kiedy wreszcie POLSKA będzie normalnym krajem? Kiedy przestępcy,oszołomy spod różnych flag nie będą grozić i ubliżać,w oczach całego świata,reszcie(czytaj normalnym) obywateli tego kraju?! Kiedy do roboty wezmą się ci,którzy mają płacone za utrzymanie porządku?! PYTAM,PO CO WRACAŁEM DO TEGO SKANSENU? Najpierw władza PRL-u dała mi bilet w jedną stronę,a kiedy wróciłem do "wolnego" kraju,ci którzy "walczyli"(?????)grożą mi wojną domową. Mam w dupie ten skansen pod nazwą polska i jadę do normalności,życzę moim (już byłym) rodakom utopienia się we własnym gnoju.
    • prawieemeryt PiS oblężoną twierdzą 21.09.10, 08:58
      Może wiec wreszcie nadszedł własciwy czas by w koncu DORŻNĄĆ TĘ WATAHĘ ?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka