Dodaj do ulubionych

Merkel nie chce dobić Steinbach

15.09.10, 07:04
Jo moga jom dobić !
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis To koniec Merkel.... 15.09.10, 07:16
      baba nie ma szans w nastepnych wyborach.
      • w.german Re: To koniec Merkel.... 15.09.10, 15:44
        Racja,mojego głosu już więcej nie dostanie,pomimo,że jako polityk lubiłem ją i na nią w ostatnich wyborach głosowałem (obniżka podatków itd. dziękujmy Bogu,że nie ma podwyżek:) )
        Jednak wyszło szydło z worka,liczy się tylko statystyka i poparcie,moje p.Merkel straciła,prędzej zagłosuję na SPD niż na nią!
    • gajane4 Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 08:29
      Otóż to właśnie! To, że Niemcy zrezygnują z pisania historii na nowo, to czysta mżonka. Oni zawsze byli kulturalni, spokojni, nikomu niewadzacy musi zrozumieć cały świat. A Ausryjacy, Czesi, Fracuzi a zwłaszcza Polacy to głupki, którzy nie wiedzą czego chcą.
      • gostom1 Fałszowanie historii 15.09.10, 08:48
        Polska od lat fałszuje historię. Nawet Rosja zarzuciła Polsce fałszowanie historii. W ostatnim czasie można to obserwować na polskiej wikipedii.
    • wasylzly Powszechny strach przed Steinbach 15.09.10, 09:38
      to bylo do przewidzenia, mimo nacisku na S. -Merkel prosi aby zostala w CDU. Powolywanie sie gazety na jakis wysokich ANONIMOWYCH politykow, do ktorych dotarla gazeta -jest smieszne.

Dlaczego ci niemieccy politycy nie wypowiadaja sie jawnie ? Czego sie boja ? W anonimowej kupie razniej ? Czy raczej nikt sie nie wypowiedzial przeciwko S.?
      Chca ja dobic, ale ona zostaje, czyli nic sie nie zmienilo. Pelen sukces S.
    • barbaan Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 14:30
      Halo!

I tu p. S ma pania Kanclerz w reku!

Pani S moze teraz dzialac jak chce i kiedy chce i mowic, co chce i to bez konsekwencji, a moze inaczej - z nastepstwami dla „dobra“ myslowopodobnymi ziomkami - jak widac wysoko stojacy i znaczacy niemieccy politycy boja sie p. S.
      Nie liczy sie prawda historyczna, tylko inne aspekty np. wybory a reszta jest nie wazna!

Jak dlugo?
    • art.usa Merkel boi sie. dobić Steinbach. 15.09.10, 16:29
      Bo o martwych mówi sie dlugo.
      A o tych zmartwy wstalych jeszcze dluzej.

Dzis czarni (CDU) maja tylko 30%, a z nimi rządzący zolci (FDP) cienkie 5%.
    • przyjacielameryki Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 17:00
      Czego to się nie robi dla pozyskania elektoratu.
      • chn506 Negacjonizm 15.09.10, 22:03

Co na te slowa znany Profesor,ktory po PiSie mial ustabilizowac stosunki z Niemcami,co minister Sikorski? jakos ich teraz nie slyszalam!
    • kociewiak2 Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 22:25
      ..czyli zgadza sie z tym co mowi Steinbach,tylko oficjalie tego nie moze przyznac,a juz myslalem ze Niemcy to juz inny karaj ale tu nadal hileryzm jest zywy ,,to ich historia,,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka