1zorro-bis To koniec Merkel.... 15.09.10, 07:16 baba nie ma szans w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
w.german Re: To koniec Merkel.... 15.09.10, 15:44 Racja,mojego głosu już więcej nie dostanie,pomimo,że jako polityk lubiłem ją i na nią w ostatnich wyborach głosowałem (obniżka podatków itd. dziękujmy Bogu,że nie ma podwyżek:) ) Jednak wyszło szydło z worka,liczy się tylko statystyka i poparcie,moje p.Merkel straciła,prędzej zagłosuję na SPD niż na nią! Odpowiedz Link Zgłoś
gajane4 Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 08:29 Otóż to właśnie! To, że Niemcy zrezygnują z pisania historii na nowo, to czysta mżonka. Oni zawsze byli kulturalni, spokojni, nikomu niewadzacy musi zrozumieć cały świat. A Ausryjacy, Czesi, Fracuzi a zwłaszcza Polacy to głupki, którzy nie wiedzą czego chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
gostom1 Fałszowanie historii 15.09.10, 08:48 Polska od lat fałszuje historię. Nawet Rosja zarzuciła Polsce fałszowanie historii. W ostatnim czasie można to obserwować na polskiej wikipedii. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Powszechny strach przed Steinbach 15.09.10, 09:38 to bylo do przewidzenia, mimo nacisku na S. -Merkel prosi aby zostala w CDU. Powolywanie sie gazety na jakis wysokich ANONIMOWYCH politykow, do ktorych dotarla gazeta -jest smieszne. Dlaczego ci niemieccy politycy nie wypowiadaja sie jawnie ? Czego sie boja ? W anonimowej kupie razniej ? Czy raczej nikt sie nie wypowiedzial przeciwko S.? Chca ja dobic, ale ona zostaje, czyli nic sie nie zmienilo. Pelen sukces S. Odpowiedz Link Zgłoś
barbaan Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 14:30 Halo! I tu p. S ma pania Kanclerz w reku! Pani S moze teraz dzialac jak chce i kiedy chce i mowic, co chce i to bez konsekwencji, a moze inaczej - z nastepstwami dla „dobra“ myslowopodobnymi ziomkami - jak widac wysoko stojacy i znaczacy niemieccy politycy boja sie p. S. Nie liczy sie prawda historyczna, tylko inne aspekty np. wybory a reszta jest nie wazna! Jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
art.usa Merkel boi sie. dobić Steinbach. 15.09.10, 16:29 Bo o martwych mówi sie dlugo. A o tych zmartwy wstalych jeszcze dluzej. Dzis czarni (CDU) maja tylko 30%, a z nimi rządzący zolci (FDP) cienkie 5%. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacielameryki Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 17:00 Czego to się nie robi dla pozyskania elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
chn506 Negacjonizm 15.09.10, 22:03 Co na te slowa znany Profesor,ktory po PiSie mial ustabilizowac stosunki z Niemcami,co minister Sikorski? jakos ich teraz nie slyszalam! Odpowiedz Link Zgłoś
kociewiak2 Merkel nie chce dobić Steinbach 15.09.10, 22:25 ..czyli zgadza sie z tym co mowi Steinbach,tylko oficjalie tego nie moze przyznac,a juz myslalem ze Niemcy to juz inny karaj ale tu nadal hileryzm jest zywy ,,to ich historia,, Odpowiedz Link Zgłoś