maura4
08.10.10, 08:38
Jestem coraz bardziej wściekła. Wiem, wiem, że mamy tysiące trudnych pilnych spraw do załatwienia, ale jak nie zrobimy porządku ze świętą instytucją i ich nienażartym bogiem to nigdy, ale to nigdy nie staniemy się państwem nowoczesnym, w którym wszystkim ludziom będzie się żyło coraz lepiej. Właśnie słyszę jak pan Czarnecki mówi, że KK jest Polakom bardzo potrzebny - chyba do tego aby ich okradał. Musimy wywalić z polityki takich ludzi jak pan Ziobro, który w tajemnicy przed społeczenstwem, jednym podpisem otwiera następną furtkę dla KK, aby okradać Polaków. Kiedy jest do załatwienia jakaś sprawa mająca ułatwić życie obywatelom to trzeba ustawy. Musi przejść w sejmie, a jeszcze veto prezydenta na przeszkodzie. Kiedy sprawa dotyczy KK to wystarczy jeden podpisik Ziobry i bierzcie czarne co chcecie, co wam sie podoba. Wiecie już teraz czemu KK tak popiera PiS ? Jestem pewna, że za żadnych rządow się tak nie obłowił. To przecież nie była samodzielna decyzja Ziobry, a na pewno zgodę na nią wyrazili obaj Kaczyńscy. Wiecie już teraz dlaczego prezydent zasłużył na Wawel ?