paest 08.10.10, 10:05 znaczy teraz wódka i papierosy na nielegalu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julas.ch Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 10:11 Gałka muszkatołowa, muchomor czerwony i sporysz również. Odpowiedz Link Zgłoś
lexblade Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 10:59 Endorfiny też na indeksie substancji zakazanych? :P Odpowiedz Link Zgłoś
krotton Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 17:23 No ba! Leki, kefir, nawet klej do glazury. Ciekawe ile ta ustawa przetrwa w obecnej formie... Odpowiedz Link Zgłoś
loader Dopalacze zakazane 08.10.10, 11:03 No nie! Właśnie wróciłam ze klepu (spożywczak) i w szoku jestem: w biały dzień, zupełnie nie próbując tego ukrywać łamie się tam prawo!!! Na półkach dziesiątki, setki butelek i puszek ze środkami odurzającymi! Zresztą podobnie w kiosku - środki inne, ale też zmieniające świadomość... Gnam za moment na policję zgłosić przestępstwo. Tak. PS. A gdyby tak zasypać organy ścigania takimi doniesieniami? Odpowiedz Link Zgłoś
33mirka Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 13:29 bardzo dobry pomysl na tych gnoi z popisu Odpowiedz Link Zgłoś
vrotslav Dopalacze zakazane 08.10.10, 11:46 Śmiać mi się z was chce. Zakazane jest wszystko "o ile ten produkt nie jest objęty innymi regulacjami prawnymi i normami użytkowania". Czyli alkohol, tytoń i butapren są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
lexblade Konieczna Definicja Sarkazmu i drobne wyjaśnienie 08.10.10, 13:33 Panie vrotslav, Chciałbm zaznaczyć, że wszystkie wcześniejsze wpisy były wykonane za pomocą sarkazmu. Definicja sarkazmu znajduje się na: pl.wikipedia.org/wiki/Ironia Mówiąc wprost naśmiewaliśmy się z zaistniałej sytuacji, ponieważ cały ten cyrk wokół dopalaczy nie pozostawia nam nic innego, jak zasiąść w lożach szyderców i śmiać się płacząc z krótkowzroczności władz, głupoty mediów, hipokryzji społeczeństwa i zwycięstwa populizmu. Amen. PS: nie jestem za bezwględną legalizacją środków odurzających, ale jestem za dialogiem. odnośnie porblemu. Zakaz niczego nie rozwiąże. PPS: Ciekawe kim byli ci trzej śmiałkowie głosujący przeciw tej ustawie? Ktoś już pewnie ma teorię konspiracyjną ;p Odpowiedz Link Zgłoś
bigark Dopalacze zakazane 08.10.10, 14:11 Brawo, ale: 1. Czy Pani Kopacz udało się ustalić skład chemiczny przynajmniej jednego dopalacza? 2. Czy Urząd Skarbowy ustalił, skąd były pieniądze na ponad sto sklepów u młodziana w skórę odzianego? Nie? No, to do roboty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
herbapol Dopalacze zakazane 08.10.10, 15:26 Brawooo!Widać,że jak rząd chce, to może.Dalej tak,Panie premierze! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_dobrze_poinformowany No to żegnamy cię: piwko, winko i wódeczko !!!!!!! 08.10.10, 15:29 b/k Odpowiedz Link Zgłoś