Dodaj do ulubionych

Dopalacze zakazane

08.10.10, 10:05
znaczy teraz wódka i papierosy na nielegalu?
Obserwuj wątek
    • julas.ch Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 10:11
      Gałka muszkatołowa, muchomor czerwony i sporysz również.
      • lexblade Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 10:59
        Endorfiny też na indeksie substancji zakazanych? :P
        • krotton Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 17:23
          No ba! Leki, kefir, nawet klej do glazury.

Ciekawe ile ta ustawa przetrwa w obecnej formie...
    • loader Dopalacze zakazane 08.10.10, 11:03
      No nie! Właśnie wróciłam ze klepu (spożywczak) i w szoku jestem: w biały dzień, zupełnie nie próbując tego ukrywać łamie się tam prawo!!! Na półkach dziesiątki, setki butelek i puszek ze środkami odurzającymi! Zresztą podobnie w kiosku - środki inne, ale też zmieniające świadomość... Gnam za moment na policję zgłosić przestępstwo. Tak.
      PS. A gdyby tak zasypać organy ścigania takimi doniesieniami?
      • 33mirka Re: Dopalacze zakazane 08.10.10, 13:29
        bardzo dobry pomysl na tych gnoi z popisu
    • vrotslav Dopalacze zakazane 08.10.10, 11:46
      Śmiać mi się z was chce. Zakazane jest wszystko "o ile ten produkt nie jest objęty innymi regulacjami prawnymi i normami użytkowania". Czyli alkohol, tytoń i butapren są ok.
      • lexblade Konieczna Definicja Sarkazmu i drobne wyjaśnienie 08.10.10, 13:33
        Panie vrotslav,

Chciałbm zaznaczyć, że wszystkie wcześniejsze wpisy były wykonane za pomocą sarkazmu.

Definicja sarkazmu znajduje się na:
        pl.wikipedia.org/wiki/Ironia
        Mówiąc wprost naśmiewaliśmy się z zaistniałej sytuacji, ponieważ cały ten cyrk wokół dopalaczy nie pozostawia nam nic innego, jak zasiąść w lożach szyderców i śmiać się płacząc z krótkowzroczności władz, głupoty mediów, hipokryzji społeczeństwa i zwycięstwa populizmu. Amen.

PS: nie jestem za bezwględną legalizacją środków odurzających, ale jestem za dialogiem.
        odnośnie porblemu. Zakaz niczego nie rozwiąże.

PPS: Ciekawe kim byli ci trzej śmiałkowie głosujący przeciw tej ustawie? Ktoś już pewnie ma teorię konspiracyjną ;p
    • bigark Dopalacze zakazane 08.10.10, 14:11
      Brawo, ale:
      1. Czy Pani Kopacz udało się ustalić skład chemiczny przynajmniej jednego dopalacza?
      2. Czy Urząd Skarbowy ustalił, skąd były pieniądze na ponad sto sklepów u młodziana w skórę odzianego?
      Nie? No, to do roboty!!!
    • herbapol Dopalacze zakazane 08.10.10, 15:26
      Brawooo!Widać,że jak rząd chce, to może.Dalej tak,Panie premierze!
    • prawdziwy_dobrze_poinformowany No to żegnamy cię: piwko, winko i wódeczko !!!!!!! 08.10.10, 15:29
      b/k
    • nufatek Dopalacze zakazane 08.10.10, 17:08
      Latwiej z dupalaczami niz z dziura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka