Dodaj do ulubionych

Niech rządzą dalej (od nas)

14.11.10, 09:16
Tak jak w przysłowiu: Czym chata bogata, tym rada wykręcić się sianem... Od nas.
Obserwuj wątek
    • aekielski Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 10:37
      Widzi pan jak zwykle trafnie i z humorem. Mnie nie jest do śmiechu,bo jak tu się śmiać. Z tego,że 'klasa polityczna' robi ze mnie balona? Ja idę głosować,a ONI i tak wpakują do parlamentu samych swoich. W 'moim' powiecie jest 105 tysięcy mieszkańców. Przez 20 lat 'polskiej demokracji' nie było nawet jednego posła z naszego powiatu,a należy nam się jak psu kość jeden z hakiem poseł. Dopóty,dopóki ordynacja wyborcza nie będzie z okręgów jednomandatowych, nie będzie demokracji. Będą nami rządzić głupki z ramienia i po linii wskazane przez komitety centralne partii i ich pierwszych sekretarzy. Dość tej parodii!
    • ford.ka Re: Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 11:21
      Na mnie zagłosują, "bo ja tu nie mieszkam"?
    • trajkotek idealnie 14.11.10, 12:52
      zrozumial Pan, o co chodzi - być za, a nawet przeciw...
      ONI ... dalej od NAS - oni rządzą w Pana imieniu, nie glosował pan na nich?
      no i frustrujący brak jedno-myślenia

... być jak Piszczyk?

ps. trochę to też przypomina błogosławieństwo dla cara ze skrzypka na dachu...
    • wojtekd38 Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 15:40
      Tylko okregi jednomandatowe przywroca DEMOKRACJE. Teraz jest gorzej niz za KOMUNY . Dlatego ludzie nie chodza na wybory.
    • cynglisciplujajademnienawisci niema nic o zydofaszystowskim POhańbieniu święta 14.11.10, 18:42
      Niepodległości Polski
      Wajdy i Kutze wskroś ponure,
      Hołdysy, bez mózgowej Kory.
      Podskakiwacze pod kulturę,
      którzy bezwiednie robią w pory.
      Uczone małpy, ścisłowiedy,
      Co oglądacie świat przez lupę
      Z sondaży wiecie: co, jak, kiedy,
      Całujcie wy mnie wszyscy w dupę.

• antropoid Re: To po co je łajzo hańbisz? 14.11.10, 21:19

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka