jasio.cekin 14.11.10, 09:16 Tak jak w przysłowiu: Czym chata bogata, tym rada wykręcić się sianem... Od nas. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aekielski Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 10:37 Widzi pan jak zwykle trafnie i z humorem. Mnie nie jest do śmiechu,bo jak tu się śmiać. Z tego,że 'klasa polityczna' robi ze mnie balona? Ja idę głosować,a ONI i tak wpakują do parlamentu samych swoich. W 'moim' powiecie jest 105 tysięcy mieszkańców. Przez 20 lat 'polskiej demokracji' nie było nawet jednego posła z naszego powiatu,a należy nam się jak psu kość jeden z hakiem poseł. Dopóty,dopóki ordynacja wyborcza nie będzie z okręgów jednomandatowych, nie będzie demokracji. Będą nami rządzić głupki z ramienia i po linii wskazane przez komitety centralne partii i ich pierwszych sekretarzy. Dość tej parodii! Odpowiedz Link Zgłoś
ford.ka Re: Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 11:21 Na mnie zagłosują, "bo ja tu nie mieszkam"? Odpowiedz Link Zgłoś
trajkotek idealnie 14.11.10, 12:52 zrozumial Pan, o co chodzi - być za, a nawet przeciw... ONI ... dalej od NAS - oni rządzą w Pana imieniu, nie glosował pan na nich? no i frustrujący brak jedno-myślenia ... być jak Piszczyk? ps. trochę to też przypomina błogosławieństwo dla cara ze skrzypka na dachu... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekd38 Niech rządzą dalej (od nas) 14.11.10, 15:40 Tylko okregi jednomandatowe przywroca DEMOKRACJE. Teraz jest gorzej niz za KOMUNY . Dlatego ludzie nie chodza na wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
cynglisciplujajademnienawisci niema nic o zydofaszystowskim POhańbieniu święta 14.11.10, 18:42 Niepodległości Polski Wajdy i Kutze wskroś ponure, Hołdysy, bez mózgowej Kory. Podskakiwacze pod kulturę, którzy bezwiednie robią w pory. Uczone małpy, ścisłowiedy, Co oglądacie świat przez lupę Z sondaży wiecie: co, jak, kiedy, Całujcie wy mnie wszyscy w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś