Dodaj do ulubionych

Nieruchawe miasta

21.11.10, 22:26
polska jest dokladnie taka na jaka polacy zasluguja: najwieksza bieda (w eu), najmniej autostrad, najgorsze uczelnie wyzsze, najwiecej zlodziei samochodow, najwieksza pogarda dla obowiazujacego prawa, najwiekszy chrystus i najnizsza frekwencja wyborcza. i dobrze wam tak.
Obserwuj wątek
    • ajakzupa za mało 21.11.10, 22:35
      Za mało propagandy ze strony Gazety!

Co minutę patrzeć na ręce opozycji, tylko peany na cześć rządu, nie patrzeć w ogóle na ręce władzy. No, do roboty, do roboty, wasz pan Michnik.
      • mirela5505 Re: za mało 21.11.10, 23:04
        Boli , że twoi liderzy przegrywają w każdych wyborach - głupota nie ma przyszłości , a będzie gorzej ! Jad cię zaleje i umrzesz albo zbzikujesz jak twój idol !

PiS tradycyjnie wygrał tam gdzie świadomość idzie w parze z ubóstwem. " Byt określa świadomość " - prawdę mówiąć w tym punkcie akurat zgadzam się z twórcą tej tezy.

Jarek już znalazł przyczynę braku popularności PiS-u w społeczeństwie więc może walnąć głębszego i popłakać w rękaw mamie albo porozumieć się z zaświatami i zamiast sprawy testamentu wreszcie omówić własną ślepotę i uwstecznienie !
        • ajakzupa Re: za mało 21.11.10, 23:35
          Aleś mnie rozśmieszył: jestem z PO i jutro ci napiszę, czy wygrałem w wyborach z listy tej partii.

Piszę zaś, czego nie umiesz zauważyć, nie o partii takiej czy siakiej, ale propagandzie Gazety. Nie podoba mi się taka propaganda. Tyle, proszę ja ciebie.
    • jot10 Re: Nieruchawe miasta 21.11.10, 23:24
      disoprivan napisał:

> polska jest dokladnie taka na jaka polacy zasluguja: najwieksza bieda (w eu), n
      > ajmniej autostrad, najgorsze uczelnie wyzsze, najwiecej zlodziei samochodow, na
      > jwieksza pogarda dla obowiazujacego prawa, najwiekszy chrystus i najnizsza frek
      > wencja wyborcza. i dobrze wam tak.

wal się
      i
      wal się
      do końca
      głupcze!
    • margietlaan PO poniżej oczekiwań przez nieruchawe miasta 21.11.10, 23:50
      Te wyniki wskazują,że na prowincji przybyło problemów,ludziom żyje się gorzej, a Platforma jest mało świadoma jakie nadzieje rozbudziła. I jak bardzo rzeczywistość różni się od tych oczekiwań.
      Ponadto takie rozczarowanie oznacza powrót i umocnienie wszystkich "starcy" układów...
    • edwinstern Re: Nieruchawe miasta 22.11.10, 03:01
      A gdzie sie nauczyles tak dobrze pisa po polsku?
    • edwinstern Re: Nieruchawe miasta 22.11.10, 03:21
      Pytanie: Gdzie sie tak nauczyles pisac po polsku bylo do ciebie.
      Nie wiem czemu znalazlo sie na koncu.

> polska jest dokladnie taka na jaka polacy zasluguja: najwieksza bieda (w eu), n
      > ajmniej autostrad, najgorsze uczelnie wyzsze, najwiecej zlodziei samochodow, na
      > jwieksza pogarda dla obowiazujacego prawa, najwiekszy chrystus i najnizsza frek
    • stern-75 PO poniżej oczekiwań przez nieruchawe miasta, w... 22.11.10, 05:56
      I oto odbyły się kolejne wybory, które wygrały wszystkie partie bez wyjątku. PO wygrała po raz piąty z rzędu, a PiS wygrał nawet po raz siódmy z rzędu.
      I gdyby nie działalność wrednej Joanny, PiS wygrałby te wybory podwójnie (jak raczył skomentować Prezes).
    • zbyszek.bejach PO poniżej oczekiwań przez nieruchawe miasta, w... 22.11.10, 07:36
      I znowu genialny strateg polityczny przewidujący na wiele lat do przodu nie zauważył jednego gdyby, które zdecydowało. Czy wielki strateg Kaczyński nie potrafi zauważyć, że tym najistotniejszym gdyby jest on sam. Nie widzi, że zawsze się znajduje jakieś gdyby i jego obecność w polityce się skończyła.
    • pjpb PO poniżej oczekiwań przez nieruchawe miasta, w... 22.11.10, 09:33
      Do pana Kaczyńskiego (co mi tam, napiszę, nawet jeśli nie wierzę, aby ludzie przygotowujący mu przeglądy prasy tego typu info przekazywali): i owszem, PO przlało moją czarę goryczy i zdecydowałem się programowo (niezależnie od osobowości kandydata) nie popierać nikogo uzywającego tego logo (już długo tej zasady się trzymam względem LSD i PSL). Wyrzucenie z PiS kolejnych ludzi zaburzających obraz partii Kaczyńskiego grupującej jego pretorian rozszerzyć tą listę również o PiS. W tej sposób to Kaczyński, a nie Kluzik Rostowska, zdecydował o braku szansy mojego poparcia dla kandydatów z etykietą PiS. To Pańskie poparcie dla takich wyborców jak ja stało się obciążeniem.
    • 4dagome1 Re: Nieruchawe miasta 22.11.10, 11:47
      disoprivan napisał:

RE.>>>>>niestety polska jest zbyt gościnna dla takich śmieci jak ty .dawno powinni ci obic ryja
    • 4dagome1 Re: Nieruchawe miasta 22.11.10, 11:53
      disoprivan napisał:

RE>>>>>>>>>>>>>>NAWET GDYBYSMY UKRADLI niemcom WSZYSTKIE SAMOCHODY TO NIE POKRYJE TO NAWET CZĘSCI STRAT JAKIE WYRZĄDZILI NAM niemcy W CZASIE WOJNY .W LUDZIACH DZIEŁACH SZTUKI I INNYCH MATERIALNYCH DOBRACH . mam nawet hasło dla niemieckich biur podrÓzy .POLAKU CHCESZ ZOBACZYĆ DZIEŁA SZTUKI MEBLE SWOICH DZIADKÓW PRZYJEDZ DO NAS.
    • rexus.bis PO poniżej oczekiwań przez nieruchawe miasta, w... 22.11.10, 12:36
      Ten gosc pijany to gigant, jesli chodzi o postawę społeczną. Inni, choć może trzeżwi, ale przelezeli na kanapie szansę "współgospodarzenia krajem". Chociaż, czy ja wiem.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka