Dodaj do ulubionych

PiS skarży na PO, PO skarży na PiS

24.01.11, 16:13
Zamach na lotnisku w Moskwie... Teraz Rosjanie mogą podejrzewać PIS ,"rodznę Kłamczynskich" itd... Wzorce Rosjanom dostarcza codziennie Macierewicz,Pospieszalski,Hofman,Kaczyński i im podobni... Już widzę miny PIS-komuchów, gdy w brukowej prasie w Rosji {odpowiednik Faktów,Supr E. G.Polska. N.Dziennik} ikażą się wypowiedzi "oburzonych obywateli" że to wina Kaczyńskiego,że PIS i Rydzyk do zamachu podżegali, itd.. A co,Rosjanom nie wolno, tak samo jak Kaczyńskiemu i jego ekipie !?
Obserwuj wątek
    • slask383 PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 16:26
      PIS skarzy,bo wiedza ze przegieli,tak dla zasady skarza oszolomy...a propo wypowiedzi,to Kempa powinna z grubym dupskiem lizac podloge w Sejmie!
    • zimny-lech Jarusiowi K. wszystko wolno, bo jest psychiczny... 24.01.11, 16:27

• rozwado PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 16:31
      Zarzuty wobec premiera ze ma krew na rekach, ze jest zaprzancem itp wystarcza, zeby panow z PiSu zagrozic bankructwem. To jest obraza najwyzszych funkcjanoriuszy panstwa. Ci sami ludzie skarzyli przeciwnikow politycznych za kazdy przymiotnik, szerzac pieniactwo i blokujac sady. A teraz wszystko im uchodzi na sucho?
      • adrian_ktostam [...] 24.01.11, 16:49
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • zdybka Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 20:18
          Adrianie,
          wszystkie interesy z Rosja to twoim zdaniem zdrada ?pomysl moze jak cos glupiego
          napiszesz a Tuska nie czepiaj sie bo Kaczynskiemu daleko do niego.
          • adrian_ktostam Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 21:48
            nie wszystkie interesy z Rosją są zdradą, ale fakt, że Tusk nie skomentował od razu raportu mak, że był przeciw sejmowej rezolucji odrzucającej ten haniebny, poniżający Polskę raport, ja i około połowa Polaków oceniamy jako zdradę. wiem, że kiedyś historia oceni go jako tchórzliwego, uległego przydupasa Putina i Merkel, który pozwolił znieważyć i ośmieszyć Polskę w opinii światowej.

jeżeli myślałeś, że dam się wciągnąć w głupie dyskusje na zasadzie "a u was murzynów biją, to się przeliczyłeś. to Ryży a nie Kaczyński, jak ten frajer bezgranicznie zaufał Rosjanom, powierzając w całości im śledztwo, to on przez wiele miesięcy uspokajał, że wszystko jest na dobrej drodze, że współpraca z ruskimi układa się dobrze. dopiero ostatnio obudził się z ręką w nocniku, z piekącym dupskiem.
            • nerwus0 Ryży..... 24.01.11, 21:54
              Mówisz o tym z Teleekspresu? Bo chyba mam telewizor spieprzony albo ty jesteś
              nagrzany i masz zwidy. Kto, Tusk ryży? Okulista się kłania.
            • 111111l Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 25.01.11, 05:54
              adrian_ktostam napisał:

> nie wszystkie interesy z Rosją są zdradą, ale fakt, że Tusk nie skomentował od
              > razu raportu mak, że był przeciw sejmowej rezolucji odrzucającej ten haniebny,
              > poniżający Polskę raport, ja i około połowa Polaków oceniamy jako zdradę. wiem,
              > że kiedyś historia oceni go jako tchórzliwego, uległego przydupasa Putina i Me
              > rkel, który pozwolił znieważyć i ośmieszyć Polskę w opinii światowej.
              >
              > jeżeli myślałeś, że dam się wciągnąć w głupie dyskusje na zasadzie "a u was mur
              > zynów biją, to się przeliczyłeś. to Ryży a nie Kaczyński, jak ten frajer bezgra
              > nicznie zaufał Rosjanom, powierzając w całości im śledztwo, to on przez wiele m
              > iesięcy uspokajał, że wszystko jest na dobrej drodze, że współpraca z ruskimi u
              > kłada się dobrze. dopiero ostatnio obudził się z ręką w nocniku, z piekącym dup
              > skiem.
              DLACZEGO TY TAK BARDZO NIENAWIDZISZ POLAKOW . JESTES ZIEJACY JADEM POLAKOZERCA - PISOWIEC.
        • 6.smiech Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 21:17
          adrian_ktostam napisał:

> spuść powietrze. w sondażu przeprowadzonym dla TVN wyszło, że ponad 30% uważa,
          > że ryży Tusk dopuścił się zdrady interesów Polski w kontaktach z Rosją, czyli ż
          > e jest zdrajcą.........

Mnie to nie przeszkadza ze pijesz i jestes oblakany, to twoja sprawa. Trzymaj tak dalej a swiat
          szybko bedzie lepszy.
          • adrian_ktostam Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 21:33
            ty też mnie nie przeszkadzasz, trollu, tak samo jak twoje żałosne fantazje na mój temat. one świadczą o tobie, nie o mnie, bo to ty je wymyśliłeś, nie ja.
            • nerwus0 Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 22:44
              adrian_ktostam napisał:

> ty też mnie nie przeszkadzasz, trollu, tak samo jak twoje żałosne fantazje na m
              > ój temat. one świadczą o tobie, nie o mnie, bo to ty je wymyśliłeś, nie ja.

Otwórz barek, a co tam. Dolej sobie. Będziesz mądrzej gadał.
    • mirwojski PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 16:33
      Dajcie spokój przyszywanemu dziadkowi JK. Do wieku emerytalnego zostały mu JESZCZE 4 lata ( na razie - chyba że "tuskowi ludzie" wprowadzą 67 lat). Kto z was na 4 lata przed emeryturą chciałby pozbyć się etatu ( odpłatne stanowisko przewodniczącego TO TEŻ ETAT !!! ). Wysadzić ze stołka i co dalej ???? Kto zatrudni 61- latka bez kwalifikacji ??? Niech już dotrwa. A że głupoty gada ? Gdyby było inaczej byłby dzisiaj mężem, ojcem, dziadkiem, WZOREM. A tak - kto z ludzi nie bywających na spędach RM będzie za kilka lat pamiętał( .....czekaj, czekaj... Kaczyński... gdzieś już to nazwisko słyszałem...). I to by było na tyle. C.D.N.
      • olewus.1 A gdyby tak Rosjanie zaczeli oskarżać PIS i RM... 24.01.11, 16:37
        o zamach ?
        szary-polak napisał;
        "Zamach na lotnisku w Moskwie... Teraz Rosjanie mogą podejrzewać PIS ,"rodznę Kłamczynskich" itd... Wzorce Rosjanom dostarcza codziennie Macierewicz,Pospieszalski,Hofman,Kaczyński i im podobni... Już widzę miny PIS-komuchów, gdy w brukowej prasie w Rosji {odpowiednik Faktów,Supr E. G.Polska. N.Dziennik} ikażą się wypowiedzi "oburzonych obywateli" że to wina Kaczyńskiego,że PIS i Rydzyk do zamachu podżegali, itd.. A co,Rosjanom nie wolno, tak samo jak Kaczyńskiemu i jego ekipie !? "
        .....................................................................
        no właśnie....
        • zwf No własnie... 24.01.11, 17:47
          Radio Erewań już podobno podało, że Rosjanie podejrzewają JK i PiSiaków, bo to oni najgłośniej ostatnio ujadają na Moskwę i Putina. Wczesniej podali, że Trupolew 10 kwietnia leciał w samobojczym zamachu na Kreml, ale nie doleciał, bo generalowi się po pijaku coś popieprzyło, a Smoleńsk to była tylko chytra zmyłka.

Podobno Rosjanie biora też pod uwage kolejny cud JPII, bo cudowna mgła pod Smoleńskiem to najprawdopodobniej była jego sprawka.

Swoją droga Rzym 1 maja to będzie gratka dla terrorystów i pewnie takiej okazji nie przepuszczą...
          • zwf Radio Erewań podało:) 24.01.11, 19:03
            www.kaila.pl/humor/erewan.htm
    • dr_herpes PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 16:46
      To co PISS i Peło zrobili z polskim parlamentaryzmem to istny skandal. to juz nie jest nawet cyrk. to prawdziwe MUPPET SHOW
    • alakyr A wyzabijajcie się wszyscy 24.01.11, 17:19
      Polska tylko na tym zyska.
    • vdziwny PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 17:48
      Bywało dawno temu, że wodzowie, by oszczędzić swoje wojska, sami stawali w szranki. żeby nasi nie zrobili sobie zbyt wielkiej krzywdy, rozdał bym trzcinowe rózgi i niech stają do walki. Można by porobić zakłady, a zyski przeznaczyć np. dla biednych dzieci. Naród miał by uciechę, a państwo mniejsze straty. Huzia na Józia!
    • vdziwny Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 18:03
      ...I nie tylko. Powinni przsłać odpowiednich ludzi, by ich przykładnie ukarać!
    • hanklo PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 18:40
      Do Panstwa politykow. Uwazajcie co robicie. Spoleczenstwo ma dosc waszego pieniactwa za nasze(podatnikow pieniadze). Polityka to nie prywatny folwark. Jeszcze troche a znajdzie sie jakis mlody pulkownik lub general i zrobi z wami porzadek. Jezeli nie wojko to my-ulica mozemy was uspokoic.
    • emeryt0_1 PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 19:04
      Popieprzone oszołomy z PiS i PO. Polska w rozsypce a wy prowadzicie partyjne wojenki.
      Jedni i drudzy odpowiedzialni jesteście za stan gospodarki a jest dno.
      Cierpliwość społeczna ma swoje granice. Najwyższy czas ponad podziałami zabrać się za naprawę tego co wspólnie spieprzyliście Wy oszołomy. My społeczeństwo płacimy Wam krocie nie po to żeby panowie posłowie przekrzykiwali się i swoje durne postępowania zgłaszali do komisji etyki ale żeby wspólnie i konstruktywnie rozwiązywać społeczne problemy.
      Gówno nas obchodzą Wasze indywidualne animozje . Do roboty lenie i pasożyty.
    • kociewiak2 PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 19:45
      ...Skandaliczne zachowanie politykow PIS w Sejmie podczas debaty o ,,tragedi smolienskiej,,
      Pokaz nienawisci i chamstwa ,,kibole szalikowcy,,to ta sama rodzina chuliganstwa.
      • e-no-kolego Re: PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 19:56
        Jacy wyborcy- tacy politycy.
    • alikpalik PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 21:44
      Żenada! Czy kiedykolwiek skończą się te przepychanki? Dość!!!
    • jelesnia PiS skarży na PO, PO skarży na PiS 24.01.11, 23:14
      Na wszelki wypadek włożymy kij w mrowisko, aby ogień nie zgasł, a i tak fakty - mimo naszych życzeń, są przeciwko nam. Ale się nie damy
      Pisowcy !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka